- 30 Kasım 2010
- 9.721
- 19.638
- 448
Ya Love benim derdim sevişmek değil ki bir kere de ben arzulanan taraf olayım.. Ben reddetsem umrunda olmaz bence. Ben haftalarca istemesem aaaa neden istemedin neden olmuyor diye sormaz. Takmaz yani.Dur sımdı. Adam bu aksam yorgun dıye giyotine gönderdiniz hemen. Adam gecen aksam 8lik basket yollamadı mı bu kıza? Ee kardesım bu da köy cesmesı degıl, bı dur da. Senın her canın ıstedıgınde adamdan karsılık alamayabılırsın, o gelınce de sen bır kez reddedersın ıkıncısınde ortak paydada bulusursunuz elbet. Hemen de bosadın kocayı, dur hele.
Ne diyeyim ki, geçmiş konulara bakıyorum, socinin yorumlar denk geliyor 2019da bile bundan şikayetçi olduğu konu var. 2020de var, hep gel git bu adam anladığım kadarıyla,Dur sımdı. Adam bu aksam yorgun dıye giyotine gönderdiniz hemen. Adam gecen aksam 8lik basket yollamadı mı bu kıza? Ee kardesım bu da köy cesmesı degıl, bı dur da. Senın her canın ıstedıgınde adamdan karsılık alamayabılırsın, o gelınce de sen bır kez reddedersın ıkıncısınde ortak paydada bulusursunuz elbet. Hemen de bosadın kocayı, dur hele.
Ya Love benim derdim sevişmek değil ki bir kere de ben arzulanan taraf olayım.. Ben reddetsem umrunda olmaz bence. Ben haftalarca istemesem aaaa neden istemedin neden olmuyor diye sormaz. Takmaz yani.
Bende baktım o konulara ama o bunu kabul edıp evlendı, harıkalı adamlar alıp sonradan fos cıkanları baz alırsak bence adamın rutını bu. Ya deveyı gudecek ya bu dıyardan gıdecekNe diyeyim ki, geçmiş konulara bakıyorum, socinin yorumlar denk geliyor 2019da bile bundan şikayetçi olduğu konu var. 2020de var, hep gel git bu adam anladığım kadarıyla,
İşte sen sadece şuanki durumu analiz ediyorsun. Bunun evveliyatı da var. Böyle bir dönem daha yaşamıştık önceden. Benim bu duruma tahammülüm yok. O dönem beni çok yordu. Aynı senin ex öküz gibi tavırları vardı o zaman. Hep benim çabamla aştık. O emeklerimin şuan boşa gitttiğini hissediyorum.Hayır ben neden agladıgını merak ettım, sana hak vermedıgımden degıl ama adamı da cok sık bogaz etmıyor musun?
İnşallah kimse duymasın da şimdilik huzurun bozulmasın keyfin yerindeydi ne güzelArtık ınsallah kımse duymadan hallolur su mesele,duyarsa da duysunlar dıyemıyorum ya duymasın kımse
Pekı bosanmaya cesaretın var mı? İş ona evrılıyor su halde. Ayrıca esını en ıyı sen analız edersın ben ne anlatırsan ona gore yorumlarımİşte sen sadece şuanki durumu analiz ediyorsun. Bunun evveliyatı da var. Böyle bir dönem daha yaşamıştık önceden. Benim bu duruma tahammülüm yok. O dönem beni çok yordu. Aynı senin ex öküz gibi tavırları vardı o zaman. Hep benim çabamla aştık. O emeklerimin şuan boşa gitttiğini hissediyorum.
Ben de gitmeyi düşünüyorum zaten.Bende baktım o konulara ama o bunu kabul edıp evlendı, harıkalı adamlar alıp sonradan fos cıkanları baz alırsak bence adamın rutını bu. Ya deveyı gudecek ya bu dıyardan gıdecek
Aileler duysa ne olur allah aşkına, ne diyecekler, boşanmışsın, dava bittikten sonra görüştükçe ısındık birbirimize dersin oldu bitti. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Ne çabuk diyen olursa da, adamı seviyor olsam boşamazdım doğumdan sonra bitti benim için dersin. Bi sakin olKızım aılelerde duyabılır bundan cok korkuyorum ıste
O zaman daha fazla uzatmamalısın, ısık goruyorsan bır muddet dene, ha baktın kı aynı tas aynı hamam alır karsına anlatır bıtırırsın canım kımse kımseyle senet ımzalamıyor, mutsuzsan ne desen anlamsızBen de gitmeyi düşünüyorum zaten.
Boşanmaya cesaretim var. İyi bir işim var. Hayalimdeki mesleği yapıyorum. Daha 26 yaşındayım. Neden boşanmayayım ki? Ama seviyorum ve bunları yaşamak istediğim tek insan o şuan. O yüzden çok üzgünümPekı bosanmaya cesaretın var mı? İş ona evrılıyor su halde. Ayrıca esını en ıyı sen analız edersın ben ne anlatırsan ona gore yorumlarım
Of cok erken cunku. Aılelerın duymasından zıyade gıdıs gelıs dertlerımız olacak, bunu ıstemıyorum.Aileler duysa ne olur allah aşkına, ne diyecekler, boşanmışsın, dava bittikten sonra görüştükçe ısındık birbirimize dersin oldu bitti. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Ne çabuk diyen olursa da, adamı seviyor olsam boşamazdım doğumdan sonra bitti benim için dersin. Bi sakin ol
Senı anlıyorum canım ama ıs ısten gecmeden bunu bı nıhayete erdırmelısın o zaman. Cunku 26yasında bosanmak ıstesem ve cocuksuz olsam asla zaman ve emek harcamazdım kı ben bunu 3 cocukla ve 33yasında goze alarak bosandım. Meslegıme ve kendıme guvendıgım ıcın. Sakız gıbı uzatmak ıstemıyorsan bıran once oturup konusun. Ha bu olayı bır kez dıllendırdıysen de devamını getır cunku bosanma lafı sevgılılıktekı gıbı olmuyor bunu ıyı dusun, bır kere dıllenınce ılıskı temelınden sarsılıyor bunu unutmaBoşanmaya cesaretim var. İyi bir işim var. Hayalimdeki mesleği yapıyorum. Daha 26 yaşındayım. Neden boşanmayayım ki? Ama seviyorum ve bunları yaşamak istediğim tek insan o şuan. O yüzden çok üzgünüm
Bu gün aynı cümleyi ben de kurmuştumBende baktım o konulara ama o bunu kabul edıp evlendı, harıkalı adamlar alıp sonradan fos cıkanları baz alırsak bence adamın rutını bu. Ya deveyı gudecek ya bu dıyardan gıdecek
Geleceği konuşacak çok vaktiniz olur geçmişi bi temize çekin hele bakalım ne çıkacak.ZemheriPoyraz Canim biz geçmişi konustuk. Cocuklari , onun geçmişi...
Nasil olduysa zabahaaaa dogru gelecegi konusmaya başladık
Ben bayagi bi sulugozdum tabii. Aglaya aglaya sümüklü mümüklü anlatiyordum...
Allah askına bıze benzemesın hıc kımse allah askına
Ya işte biraz kafamı netlemeye ihtiyacım var. Şimdi çözülse bile yine aynı olabilir. Sürekli tekerrür ediyor. Bu beni bitirdi. Çığlık falan atmak istiyorum yani.O zaman daha fazla uzatmamalısın, ısık goruyorsan bır muddet dene, ha baktın kı aynı tas aynı hamam alır karsına anlatır bıtırırsın canım kımse kımseyle senet ımzalamıyor, mutsuzsan ne desen anlamsız
Ailenle mesafeyi aynen korumayı başarırsan hiçbir şey dert olmaz, bütün şehir sizi mi takip ediyorOf cok erken cunku. Aılelerın duymasından zıyade gıdıs gelıs dertlerımız olacak, bunu ıstemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?