Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Love benim derdim sevişmek değil ki bir kere de ben arzulanan taraf olayım.. Ben reddetsem umrunda olmaz bence. Ben haftalarca istemesem aaaa neden istemedin neden olmuyor diye sormaz. Takmaz yani.

Mesela şuan yatağı terkettim gittim. Ben onun yerinde olsam içim içimi yer. Adam geri gel bile demedi.

Ne diyeyim ki, geçmiş konulara bakıyorum, socinin yorumlar denk geliyor 2019da bile bundan şikayetçi olduğu konu var. 2020de var, hep gel git bu adam anladığım kadarıyla,

Tamam haklısın da hersey zamanla yavrum. Zamanla.. Zamana yay, cocugun colugun yokken zamana yay su sureclerı. Istıyorsun kı adam bır gecede degıssın. Yok boyle bısey. Sen sımdı ısını unutup tamamen sevısmeye kanalıze olabılıyor musun? Olamıyorsun boyle dusuneceksın. Bu adam sana karsı gayet tutkulu bence, tutkusu olmayan adam sonsuza dek benımle sevıs yazıp balon falan ucurmaz ne yapar bılıyor musun sen seks delısı bı kadınsın der gecer.. Ahh yapma bunu...
Ya Love benim derdim sevişmek değil ki bir kere de ben arzulanan taraf olayım.. Ben reddetsem umrunda olmaz bence. Ben haftalarca istemesem aaaa neden istemedin neden olmuyor diye sormaz. Takmaz yani.

Ne diyeyim ki, geçmiş konulara bakıyorum, socinin yorumlar denk geliyor 2019da bile bundan şikayetçi olduğu konu var. 2020de var, hep gel git bu adam anladığım kadarıyla,
Bende baktım o konulara ama o bunu kabul edıp evlendı, harıkalı adamlar alıp sonradan fos cıkanları baz alırsak bence adamın rutını bu. Ya deveyı gudecek ya bu dıyardan gıdecek

Hayır ben neden agladıgını merak ettım, sana hak vermedıgımden degıl ama adamı da cok sık bogaz etmıyor musun?
İşte sen sadece şuanki durumu analiz ediyorsun. Bunun evveliyatı da var. Böyle bir dönem daha yaşamıştık önceden. Benim bu duruma tahammülüm yok. O dönem beni çok yordu. Aynı senin ex öküz gibi tavırları vardı o zaman. Hep benim çabamla aştık. O emeklerimin şuan boşa gitttiğini hissediyorum.

ZemheriPoyraz Canim biz geçmişi konustuk. Cocuklari , onun geçmişi...
Nasil olduysa zabahaaaa dogru gelecegi konusmaya başladık
Ben bayagi bi sulugozdum tabii. Aglaya aglaya sümüklü mümüklü anlatiyordum...

Pekı bosanmaya cesaretın var mı? İş ona evrılıyor su halde. Ayrıca esını en ıyı sen analız edersın ben ne anlatırsan ona gore yorumlarım

Kızım aılelerde duyabılır bundan cok korkuyorum ıste
Aileler duysa ne olur allah aşkına, ne diyecekler, boşanmışsın, dava bittikten sonra görüştükçe ısındık birbirimize dersin oldu bitti. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Ne çabuk diyen olursa da, adamı seviyor olsam boşamazdım doğumdan sonra bitti benim için dersin. Bi sakin ol

Ben de gitmeyi düşünüyorum zaten.
O zaman daha fazla uzatmamalısın, ısık goruyorsan bır muddet dene, ha baktın kı aynı tas aynı hamam alır karsına anlatır bıtırırsın canım kımse kımseyle senet ımzalamıyor, mutsuzsan ne desen anlamsız

Pekı bosanmaya cesaretın var mı? İş ona evrılıyor su halde. Ayrıca esını en ıyı sen analız edersın ben ne anlatırsan ona gore yorumlarım
Boşanmaya cesaretim var. İyi bir işim var. Hayalimdeki mesleği yapıyorum. Daha 26 yaşındayım. Neden boşanmayayım ki? Ama seviyorum ve bunları yaşamak istediğim tek insan o şuan. O yüzden çok üzgünüm

Of cok erken cunku. Aılelerın duymasından zıyade gıdıs gelıs dertlerımız olacak, bunu ıstemıyorum.

Senı anlıyorum canım ama ıs ısten gecmeden bunu bı nıhayete erdırmelısın o zaman. Cunku 26yasında bosanmak ıstesem ve cocuksuz olsam asla zaman ve emek harcamazdım kı ben bunu 3 cocukla ve 33yasında goze alarak bosandım. Meslegıme ve kendıme guvendıgım ıcın. Sakız gıbı uzatmak ıstemıyorsan bıran once oturup konusun. Ha bu olayı bır kez dıllendırdıysen de devamını getır cunku bosanma lafı sevgılılıktekı gıbı olmuyor bunu ıyı dusun, bır kere dıllenınce ılıskı temelınden sarsılıyor bunu unutma

Bende baktım o konulara ama o bunu kabul edıp evlendı, harıkalı adamlar alıp sonradan fos cıkanları baz alırsak bence adamın rutını bu. Ya deveyı gudecek ya bu dıyardan gıdecek
Bu gün aynı cümleyi ben de kurmuştum
Geleceği konuşacak çok vaktiniz olur geçmişi bi temize çekin hele bakalım ne çıkacak.
Ağzı yanmış insana söylemeye gerek yok ama allah aşkına iyi tanı, rol yapmak konusunda erkekler çok başarılı bdv yıkılıyor bu konuda malum. İçim titriyor her konuyu okurken

Yaşını da sıkıştırsaydın araya

Ya işte biraz kafamı netlemeye ihtiyacım var. Şimdi çözülse bile yine aynı olabilir. Sürekli tekerrür ediyor. Bu beni bitirdi. Çığlık falan atmak istiyorum yani.

Ama adam da kötü biri değil. Bana bebek gibi bakıyor. Ama bebek gibi, kadın gibi değil bence. Mutluyken çok mutluyuz. Böyle en ufak isteksizlik belirtisi beni depresyona sürüklüyor. Çünkü ben bunu yaşadım işte önceden. Bir daha o derece olmadı ama o dönemi çağrıştıran bir şey beni deli ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…