- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Allah korusun
Canim benim dedim yaşımı.Bu gün aynı cümleyi ben de kurmuştum
Geleceği konuşacak çok vaktiniz olur geçmişi bi temize çekin hele bakalım ne çıkacak.
Ağzı yanmış insana söylemeye gerek yok ama allah aşkına iyi tanı, rol yapmak konusunda erkekler çok başarılı bdv yıkılıyor bu konuda malum. İçim titriyor her konuyu okurken
Yaşını da sıkıştırsaydın araya
O zaman sen yalnız bı tatıle cık. Onunla mı ıyısın onsuz mu daha ıyısın bunu tart onceYa işte biraz kafamı netlemeye ihtiyacım var. Şimdi çözülse bile yine aynı olabilir. Sürekli tekerrür ediyor. Bu beni bitirdi. Çığlık falan atmak istiyorum yani.
Ama adam da kötü biri değil. Bana bebek gibi bakıyor. Ama bebek gibi, kadın gibi değil bence. Mutluyken çok mutluyuz. Böyle en ufak isteksizlik belirtisi beni depresyona sürüklüyor. Çünkü ben bunu yaşadım işte önceden. Bir daha o derece olmadı ama o dönemi çağrıştıran bir şey beni deli ediyor.
Bu durumda dava parası dusunen koca yurekli love reis tam queensinOldu bi kere, dava ücretlerini bi öğreneyim de tedbirli olayım, kart mı geccem peşin fiyatına taksitli mi olacak artık
Canim benim dedim yaşımı.
Önce bi durdu. 2 yaş var demistim basta sonra 4 e cikardim.
Adam dedi ki biraz sonra 50 yasimdayim da desen benimle beraber yaşlanmaya var misin?
Hayır, onun aılesı dıyecek ahmet durdun durdun 2sene sonra ayrı eve cıktın, benımkıler daha dogrusu annem, love egıtıme mı gıdıyorsun gercekten, ne sevgılılıgı bılmem ne, butun sehır bızı takıp etmese de bayagı yayılacakAilenle mesafeyi aynen korumayı başarırsan hiçbir şey dert olmaz, bütün şehir sizi mi takip ediyor
Iste kralmis ummarim musmutlu olursunCanim benim dedim yaşımı.
Adam dedi ki biraz sonra 50 yasimdayim da desen benimle beraber yaşlanmaya var misin?
Shdkdhskskssk mihrim ve bankada uc bes kruusum var, bu itten kurtulmak ıcın helal olsun, allah daha cok verırBu durumda dava parası dusunen koca yurekli love reis tam queensin
Eğitime gidiyorum demene gerek var mı, çocuklar babasındayken annene hesap mı vereceksin. Kendini boşuna korkutuyorsun. Bekar iki insansınız hiçbir şey olmazHayır, onun aılesı dıyecek ahmet durdun durdun 2sene sonra ayrı eve cıktın, benımkıler daha dogrusu annem, love egıtıme mı gıdıyorsun gercekten, ne sevgılılıgı bılmem ne, butun sehır bızı takıp etmese de bayagı yayılacak
Tamam canim ölçüp tartma zamani başlasın
Ama sen Galeyana gelme, sevgili olmanın tadını çıkar
Kızım haftasonu zaten kısıtlamadan cıkamıyoruz cıksak bıle ahmetın bebeler var benımkıler gıtse ne olacak. Boyle en azından okuldan evden nerden cıkarsam cıkayım ahmete gıdebılıyodum, kımse bılmedıgı ıcın ohh ohhhEğitime gidiyorum demene gerek var mı, çocuklar babasındayken annene hesap mı vereceksin. Kendini boşuna korkutuyorsun. Bekar iki insansınız hiçbir şey olmaz
Ya işte onları kabul edip evlenmedim. O şikayetlerimin hepsi düzelmişti biz evlenmeden. Ben yırttım kendimi düzelsin diye. Düzeldi istikrarlı bir şekilde öyle de devam etti. Hatta evlendikten sonra kat be kat iyi oldu. Bir de ben evliliğe karşı olan taraftım, evlenmezdim düzelmese. Son 1-2 aydır böyle olduk tekrar. Bu yaşananlar bana eskileri hatırlatıyor ve buna tahammülüm yok.Bende baktım o konulara ama o bunu kabul edıp evlendı, harıkalı adamlar alıp sonradan fos cıkanları baz alırsak bence adamın rutını bu. Ya deveyı gudecek ya bu dıyardan gıdecek
Zaten onsuz daha mutlu olacağıma inandığım an boşanmaktan çekinmem. Benim için bir tabu değil asla. İmkanım da var gücüm de. Asıl mesele karar verebilmekSenı anlıyorum canım ama ıs ısten gecmeden bunu bı nıhayete erdırmelısın o zaman. Cunku 26yasında bosanmak ıstesem ve cocuksuz olsam asla zaman ve emek harcamazdım kı ben bunu 3 cocukla ve 33yasında goze alarak bosandım. Meslegıme ve kendıme guvendıgım ıcın. Sakız gıbı uzatmak ıstemıyorsan bıran once oturup konusun. Ha bu olayı bır kez dıllendırdıysen de devamını getır cunku bosanma lafı sevgılılıktekı gıbı olmuyor bunu ıyı dusun, bır kere dıllenınce ılıskı temelınden sarsılıyor bunu unutma
Tatıle cık dıyorum, bak ben karar verebılmek ıcın tatıle cıktım, baktım yalnız mutsuzum bundan daha mı mutsuz olacagım baslarsam dedım ve oyle basladı bılıyosun herseyımı yanıYa işte onları kabul edip evlenmedim. O şikayetlerimin hepsi düzelmişti biz evlenmeden. Ben yırttım kendimi düzelsin diye. Düzeldi istikrarlı bir şekilde öyle de devam etti. Hatta evlendikten sonra kat be kat iyi oldu. Bir de ben evliliğe karşı olan taraftım, evlenmezdim düzelmese. Son 1-2 aydır böyle olduk tekrar. Bu yaşananlar bana eskileri hatırlatıyor ve buna tahammülüm yok.
Zaten onsuz daha mutlu olacağıma inandığım an boşanmaktan çekinmem. Benim için bir tabu değil asla. İmkanım da var gücüm de. Asıl mesele karar verebilmek
Peki bakalım çıkayım. Hafta sonu kaçayım düşüneyim...Tatıle cık dıyorum, bak ben karar verebılmek ıcın tatıle cıktım, baktım yalnız mutsuzum bundan daha mı mutsuz olacagım baslarsam dedım ve oyle basladı bılıyosun herseyımı yanı
Ay hayatımda benım ex öküzden daha öküzünü de duydun ya bısey demıyorum suanKızlar bana akıl verin zira kendi aklım bana yetmiyor artık
Bugün gecelik çamaşır siparişlerim geldi. Yatarken benimkine deri sütyen takım almıştım çok hoş oldu filan dedim
Benimki ne dese beğenirsiniz....Millet giymeye don bulamıyo sen deri alıyosun, başka neler aldın kim bilir, bakmadan etmeden aldık dedi. Ben de o anki şokla sustum sonra normal bi insan giy de göreyim der dedim. Ben normal insan değilim demekki bana göre hareket et dedi. Ben senin için almadımki kendim giyicem sonuçta dedim. Tabi tabi benm için almamışsındır kesin dedi ve artık sinir ve üzüntüm birbirine karışıp tavan yaptı.
O aldıklarımı bırak giymeyi hepsini paramparça edesim geldi
Yiaaa o zaman çak bi beşlik niloşiCanim benim dedim yaşımı.
Napıcam benAy hayatımda benım ex öküzden daha öküzünü de duydun ya bısey demıyorum suan
Ya loveDur sımdı. Adam bu aksam yorgun dıye giyotine gönderdiniz hemen. Adam gecen aksam 8lik basket yollamadı mı bu kıza? Ee kardesım bu da köy cesmesı degıl, bı dur da. Senın her canın ıstedıgınde adamdan karsılık alamayabılırsın, o gelınce de sen bır kez reddedersın ıkıncısınde ortak paydada bulusursunuz elbet. Hemen de bosadın kocayı, dur hele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?