Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim benim dedim yaşımı.
Önce bi durdu. 2 yaş var demistim basta sonra 4 e cikardim.
Adam dedi ki biraz sonra 50 yasimdayim da desen benimle beraber yaşlanmaya var misin?

O zaman sen yalnız bı tatıle cık. Onunla mı ıyısın onsuz mu daha ıyısın bunu tart once

Adam dedi ki biraz sonra 50 yasimdayim da desen benimle beraber yaşlanmaya var misin?

Ama sen Galeyana gelme, sevgili olmanın tadını çıkar

Ailenle mesafeyi aynen korumayı başarırsan hiçbir şey dert olmaz, bütün şehir sizi mi takip ediyor
Hayır, onun aılesı dıyecek ahmet durdun durdun 2sene sonra ayrı eve cıktın, benımkıler daha dogrusu annem, love egıtıme mı gıdıyorsun gercekten, ne sevgılılıgı bılmem ne, butun sehır bızı takıp etmese de bayagı yayılacak

Eğitime gidiyorum demene gerek var mı, çocuklar babasındayken annene hesap mı vereceksin. Kendini boşuna korkutuyorsun. Bekar iki insansınız hiçbir şey olmaz

Eğitime gidiyorum demene gerek var mı, çocuklar babasındayken annene hesap mı vereceksin. Kendini boşuna korkutuyorsun. Bekar iki insansınız hiçbir şey olmaz
Kızım haftasonu zaten kısıtlamadan cıkamıyoruz cıksak bıle ahmetın bebeler var benımkıler gıtse ne olacak. Boyle en azından okuldan evden nerden cıkarsam cıkayım ahmete gıdebılıyodum, kımse bılmedıgı ıcın ohh ohhh

Bende baktım o konulara ama o bunu kabul edıp evlendı, harıkalı adamlar alıp sonradan fos cıkanları baz alırsak bence adamın rutını bu. Ya deveyı gudecek ya bu dıyardan gıdecek
Ya işte onları kabul edip evlenmedim. O şikayetlerimin hepsi düzelmişti biz evlenmeden. Ben yırttım kendimi düzelsin diye. Düzeldi istikrarlı bir şekilde öyle de devam etti. Hatta evlendikten sonra kat be kat iyi oldu. Bir de ben evliliğe karşı olan taraftım, evlenmezdim düzelmese. Son 1-2 aydır böyle olduk tekrar. Bu yaşananlar bana eskileri hatırlatıyor ve buna tahammülüm yok.
Zaten onsuz daha mutlu olacağıma inandığım an boşanmaktan çekinmem. Benim için bir tabu değil asla. İmkanım da var gücüm de. Asıl mesele karar verebilmek

Tatıle cık dıyorum, bak ben karar verebılmek ıcın tatıle cıktım, baktım yalnız mutsuzum bundan daha mı mutsuz olacagım baslarsam dedım ve oyle basladı bılıyosun herseyımı yanı

Tatıle cık dıyorum, bak ben karar verebılmek ıcın tatıle cıktım, baktım yalnız mutsuzum bundan daha mı mutsuz olacagım baslarsam dedım ve oyle basladı bılıyosun herseyımı yanı
Peki bakalım çıkayım. Hafta sonu kaçayım düşüneyim...

Ben burada üzgünken o horul horul uyuyor ya şu sinir ve kırgınlıkla gidip davayı açabilirim yani... Yarın sabah konuşmaya kalkınca sen her şeyi sorun haline getiriyorsun ondan böyle oluyor diyecek ağzına kürekle vurucam. Böyle olduğu için ben sorun haline getiriyorum zaten

socialscientist bak ben senı anlıyor ve hak verıyorum. Insan arzulansın,begenılsın, kendılıgınden gelınsın ıstıyor, hep adım atan olmak ıstemıyor. Bende boyleyım. Ama senın herseyden evvel kendınle basbasa kalıp once stresınden arınmaya ıhtıyacın var. Boyle hangı kararı alırsan al saglıklı olmayacak ve hep acabaların olacaktır. Once kendını dınle, arın sonra kafanda net bırseyler olusur

Kızlar bana akıl verin zira kendi aklım bana yetmiyor artık
Bugün gecelik çamaşır siparişlerim geldi. Yatarken benimkine deri sütyen takım almıştım çok hoş oldu filan dedim
Benimki ne dese beğenirsiniz....Millet giymeye don bulamıyo sen deri alıyosun, başka neler aldın kim bilir, bakmadan etmeden aldık dedi. Ben de o anki şokla sustum sonra normal bi insan giy de göreyim der dedim. Ben normal insan değilim demekki bana göre hareket et dedi. Ben senin için almadımki kendim giyicem sonuçta dedim. Tabi tabi benm için almamışsındır kesin dedi ve artık sinir ve üzüntüm birbirine karışıp tavan yaptı.
O aldıklarımı bırak giymeyi hepsini paramparça edesim geldi

Ay hayatımda benım ex öküzden daha öküzünü de duydun ya bısey demıyorum suan

Yiaaa o zaman çak bi beşlik niloşi

Ya love haydar dumen mi okuyorum dedim ayni onu animsattin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…