- 30 Kasım 2010
- 9.722
- 19.643
- 448
Bırak beşligi...Yiaaa o zaman çak bi beşlik niloşi
Giymeyeceksen adresimi özelden atıyorum cancagizim... 38 bedenimKızlar bana akıl verin zira kendi aklım bana yetmiyor artık
Bugün gecelik çamaşır siparişlerim geldi. Yatarken benimkine deri sütyen takım almıştım çok hoş oldu filan dedim
Benimki ne dese beğenirsiniz....Millet giymeye don bulamıyo sen deri alıyosun, başka neler aldın kim bilir, bakmadan etmeden aldık dedi. Ben de o anki şokla sustum sonra normal bi insan giy de göreyim der dedim. Ben normal insan değilim demekki bana göre hareket et dedi. Ben senin için almadımki kendim giyicem sonuçta dedim. Tabi tabi benm için almamışsındır kesin dedi ve artık sinir ve üzüntüm birbirine karışıp tavan yaptı.
O aldıklarımı bırak giymeyi hepsini paramparça edesim geldi
Ben olaya hep yengeç dansıyla giriş yapıyorumBırak beşligi...Yeni Zelandalilarin ünlü Haka Dansına var mısın?
Kendıne gıymeye devam et o da kudurmaya devam etsın bacım ne yapacaksın başka, yada ona bir kutu boynuz cilası hedıye et, arada parlatsın parlatsın otursun, bulmus boyle kadını da.. HanzoNapıcam ben
Ben olsam anlatmaya baslamısken hepsını soylerdım. ama avukattan da sakin olmasını isterdim bundan sonra bısye olursa asıl o zaman ne yapmam gerektıgını öğrenip ona gore davranalım derdım. Belkı bıdaha göndermez dıcem ex okuz ıcın ama bellı olmazBu arada ben olayın kabasını avkata anlatmak zorunda kaldım cunku hem tahmın ettı hem cok sıkıstırdı. Suanlık ben sana ne dedım love, ah love ılk olayda daha soyleyecektın falan dıye köpürdü ama detaylı anlatmadım once tepkısını ölçmek amaçlı, onu yarın anlatmayı dusunuyorum yuz yuzeyken. O kadar sınırlendı kı agzımı sana bozacak degılım ben icabına bakacagım sen sunu bı detaylarıyla anlat da dedı.. Ben zaten tahmın edıyordum su tedırgınlıgınden nesesızlıgınden okuldakı korku olayı da parmak bastı ıyıce emın oldum yarın senınle bı konusalım da ben cok güzel kapatcam bu meseleyı dedı. Neler olcak sızce kızlar ya, valla ben bunu nasıl sakınlestırecegım, detay vermesem ne anlatcam mal mal cıcek yolladı dıye sıkayetlenmeyecegımı, olayı ona aksettırmeyecegımı zaten bılıyor. Hele o okula ve eve yolladıgı notlarda neler yazdıgını soylesem tam karakolluk oluruz, onları soylemeyeyım mı?
Bu arada ben olayın kabasını avkata anlatmak zorunda kaldım cunku hem tahmın ettı hem cok sıkıstırdı. Suanlık ben sana ne dedım love, ah love ılk olayda daha soyleyecektın falan dıye köpürdü ama detaylı anlatmadım once tepkısını ölçmek amaçlı, onu yarın anlatmayı dusunuyorum yuz yuzeyken. O kadar sınırlendı kı agzımı sana bozacak degılım ben icabına bakacagım sen sunu bı detaylarıyla anlat da dedı.. Ben zaten tahmın edıyordum su tedırgınlıgınden nesesızlıgınden okuldakı korku olayı da parmak bastı ıyıce emın oldum yarın senınle bı konusalım da ben cok güzel kapatcam bu meseleyı dedı. Neler olcak sızce kızlar ya, valla ben bunu nasıl sakınlestırecegım, detay vermesem ne anlatcam mal mal cıcek yolladı dıye sıkayetlenmeyecegımı, olayı ona aksettırmeyecegımı zaten bılıyor. Hele o okula ve eve yolladıgı notlarda neler yazdıgını soylesem tam karakolluk oluruz, onları soylemeyeyım mı?
Benim canim bekliyorum hala inşallah bisey olmamıştır diyeeKizlar bir arkadas vardi hamile kalma riski olmustu acaba regl oldumu nickini hatirlayamadim merak ettim
P ile basliyordu sanirimZemheriPoyraz O Osirius
Her ne kadar Avukat da olsa bu durumda erkeklik ağır basacak.. sinirle saçma birşey yapacağını sanmıyorum, ama dizginlemeye çalış love. Işin prosedür kısmıyla karşı tarafa guzel biseyler döşerseniz belki kıçı tutuşur öküzün. Ama sen avukatın sakin kalması için elinden geleni yap, "süreç çok yeni, karşısına çıkmaya felan kalkma, ne sana nede bana herhangi bir zarar gelmesini, duyulmasını asla istemiyorum" de. Notlar kısmında bende emin olamadım ama şu son geleni soylemezdim galiba benBu arada ben olayın kabasını avkata anlatmak zorunda kaldım cunku hem tahmın ettı hem cok sıkıstırdı. Suanlık ben sana ne dedım love, ah love ılk olayda daha soyleyecektın falan dıye köpürdü ama detaylı anlatmadım once tepkısını ölçmek amaçlı, onu yarın anlatmayı dusunuyorum yuz yuzeyken. O kadar sınırlendı kı agzımı sana bozacak degılım ben icabına bakacagım sen sunu bı detaylarıyla anlat da dedı.. Ben zaten tahmın edıyordum su tedırgınlıgınden nesesızlıgınden okuldakı korku olayı da parmak bastı ıyıce emın oldum yarın senınle bı konusalım da ben cok güzel kapatcam bu meseleyı dedı. Neler olcak sızce kızlar ya, valla ben bunu nasıl sakınlestırecegım, detay vermesem ne anlatcam mal mal cıcek yolladı dıye sıkayetlenmeyecegımı, olayı ona aksettırmeyecegımı zaten bılıyor. Hele o okula ve eve yolladıgı notlarda neler yazdıgını soylesem tam karakolluk oluruz, onları soylemeyeyım mı?
Sen şimdi düşünme o kısımları, meydana çıkacak olursa tekrar konuşuruzKızım haftasonu zaten kısıtlamadan cıkamıyoruz cıksak bıle ahmetın bebeler var benımkıler gıtse ne olacak. Boyle en azından okuldan evden nerden cıkarsam cıkayım ahmete gıdebılıyodum, kımse bılmedıgı ıcın ohh ohhh
Sizin genel anlamda evliliğiniz nasıl, bu adam senin kırılma ihtimalinin farkında bile değil, çok mu yıprattınız birbirinizi, düşmana söylenecek laf değil bu. Yerinde olsam sorardım, hayırdır sokaktaki insan kadar da mı değerim yok, bu kadar mı bittim gözünde de böyle küçümseyebiliyorsun beni diye. Eşim bana yapsa ben bu lafaKızlar bana akıl verin zira kendi aklım bana yetmiyor artık
Bugün gecelik çamaşır siparişlerim geldi. Yatarken benimkine deri sütyen takım almıştım çok hoş oldu filan dedim
Benimki ne dese beğenirsiniz....Millet giymeye don bulamıyo sen deri alıyosun, başka neler aldın kim bilir, bakmadan etmeden aldık dedi. Ben de o anki şokla sustum sonra normal bi insan giy de göreyim der dedim. Ben normal insan değilim demekki bana göre hareket et dedi. Ben senin için almadımki kendim giyicem sonuçta dedim. Tabi tabi benm için almamışsındır kesin dedi ve artık sinir ve üzüntüm birbirine karışıp tavan yaptı.
hatırlamıyorum ismini psico diye başlıyordu sanki ama emin olamadımKizlar bir arkadas vardi hamile kalma riski olmustu acaba regl oldumu nickini hatirlayamadim merak ettim
P ile basliyordu sanirimZemheriPoyraz O Osirius
Aldıklarını giyeceksin, giymezsen daha çok basacak damarına, giy ve arkanı dön yat.Napıcam ben
Her şeyi anlat olduğu gibi ve ekle bu işe yapılacak huluki müdahale neyse onu yapacağız, sen hala benim avukatımsın ve ben senden şu an avukat olarak yardım istiyorum. İfşa olmamıza sebep olacak bir hamle yaparsan olacakları ben taşıyamam de.Bu arada ben olayın kabasını avkata anlatmak zorunda kaldım cunku hem tahmın ettı hem cok sıkıstırdı. Suanlık ben sana ne dedım love, ah love ılk olayda daha soyleyecektın falan dıye köpürdü ama detaylı anlatmadım once tepkısını ölçmek amaçlı, onu yarın anlatmayı dusunuyorum yuz yuzeyken. O kadar sınırlendı kı agzımı sana bozacak degılım ben icabına bakacagım sen sunu bı detaylarıyla anlat da dedı.. Ben zaten tahmın edıyordum su tedırgınlıgınden nesesızlıgınden okuldakı korku olayı da parmak bastı ıyıce emın oldum yarın senınle bı konusalım da ben cok güzel kapatcam bu meseleyı dedı. Neler olcak sızce kızlar ya, valla ben bunu nasıl sakınlestırecegım, detay vermesem ne anlatcam mal mal cıcek yolladı dıye sıkayetlenmeyecegımı, olayı ona aksettırmeyecegımı zaten bılıyor. Hele o okula ve eve yolladıgı notlarda neler yazdıgını soylesem tam karakolluk oluruz, onları soylemeyeyım mı?
Adamın böyle konularda fazlasıyla tecrübesi var, mutlaka hukuki yolla başlayacaltır ama pek kibar olacağını sanmıyorumBen olsam anlatmaya baslamısken hepsını soylerdım. ama avukattan da sakin olmasını isterdim bundan sonra bısye olursa asıl o zaman ne yapmam gerektıgını öğrenip ona gore davranalım derdım. Belkı bıdaha göndermez dıcem ex okuz ıcın ama bellı olmazbence avukat senin sozunden cıkmaz gıbı love olacakları soyler ve sonrası ıcın plan yaparsınız sakin kalmaya calısır sırf seni kaybetmemek ıcın
İlişki üzerinden bir hafta geçince yapılan testler var, onlardan alıp deneseneBenim canim bekliyorum hala inşallah bisey olmamıştır diyee
Offf dün gece herkesin öküzü aslında rücu etmiş yine.Kızlar bana akıl verin zira kendi aklım bana yetmiyor artık
Kusura bakma nickini tam hatirlayamadim aklima geldin ne zaman adet olmalisin kiBenim canim bekliyorum hala inşallah bisey olmamıştır diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?