Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Giymeyeceksen adresimi özelden atıyorum cancagizim... 38 bedenim

Bu sakaydı tabii az moral vereyim dedim.
Gercekten cok şaşırdım. Insan soyunu devam ettirmek bunlara kaldiysa... Tukenelim yaaaa

Üzme kendini...

Kendıne gıymeye devam et o da kudurmaya devam etsın bacım ne yapacaksın başka, yada ona bir kutu boynuz cilası hedıye et, arada parlatsın parlatsın otursun, bulmus boyle kadını da.. Hanzo

Bu arada ben olayın kabasını avkata anlatmak zorunda kaldım cunku hem tahmın ettı hem cok sıkıstırdı. Suanlık ben sana ne dedım love, ah love ılk olayda daha soyleyecektın falan dıye köpürdü ama detaylı anlatmadım once tepkısını ölçmek amaçlı, onu yarın anlatmayı dusunuyorum yuz yuzeyken. O kadar sınırlendı kı agzımı sana bozacak degılım ben icabına bakacagım sen sunu bı detaylarıyla anlat da dedı.. Ben zaten tahmın edıyordum su tedırgınlıgınden nesesızlıgınden okuldakı korku olayı da parmak bastı ıyıce emın oldum yarın senınle bı konusalım da ben cok güzel kapatcam bu meseleyı dedı. Neler olcak sızce kızlar ya, valla ben bunu nasıl sakınlestırecegım, detay vermesem ne anlatcam mal mal cıcek yolladı dıye sıkayetlenmeyecegımı, olayı ona aksettırmeyecegımı zaten bılıyor. Hele o okula ve eve yolladıgı notlarda neler yazdıgını soylesem tam karakolluk oluruz, onları soylemeyeyım mı?

Ben olsam anlatmaya baslamısken hepsını soylerdım. ama avukattan da sakin olmasını isterdim bundan sonra bısye olursa asıl o zaman ne yapmam gerektıgını öğrenip ona gore davranalım derdım. Belkı bıdaha göndermez dıcem ex okuz ıcın ama bellı olmaz bence avukat senin sozunden cıkmaz gıbı love olacakları soyler ve sonrası ıcın plan yaparsınız sakin kalmaya calısır sırf seni kaybetmemek ıcın

O Osirius Ben tam anlamıyla bir parrhesiastesim. Parrhesiastes, doğruyu olduğu gibi herhangi birsey gizleme ihtiyaci duymadan pat pat soyleyiverir. Ha bu sebeple onuncu köyden kovulur muyum? Evet... Ama bu yine de beni bu huyumdan vazgeçirmez.

Yarın avukata, herşeyi söyle, çiçeği, okula gelişini, mesajlarini, notlari... Ben bu surecte savciyla dialog halindeydim. Bak çoğu zaman o frenledi beni. Bana tehditvari bir mesajinda bile sakin kalmami sağladı. Tabi o benim arkadaşımdı , avukat senin sevgilin... Arkadasim objektif yaklasti ve beni sakinlestirdi daima. Bugün baktigimda iyi ki diyorum paylasmisim. Yarin sana büyük görevler düşüyor. Onu sen taniyorsun nerede hiddetlenir sen bilirsin.
Doğrudan zarar görmezsin love... Çünkü doğru tektir... Tüm yollar ona cikar

Herşeyi anlat ama birincisi seninle gizli saklı olmasın ikincisi avukatım olarak bana yol gösterici olursun diye düşündüm beni pişman etmiyecegini umuyorum
Benden habersiz bir hamle yaparsan sana suflesiz günler diler çekilirim diye tavrını belli edersin

Her ne kadar Avukat da olsa bu durumda erkeklik ağır basacak.. sinirle saçma birşey yapacağını sanmıyorum, ama dizginlemeye çalış love. Işin prosedür kısmıyla karşı tarafa guzel biseyler döşerseniz belki kıçı tutuşur öküzün. Ama sen avukatın sakin kalması için elinden geleni yap, "süreç çok yeni, karşısına çıkmaya felan kalkma, ne sana nede bana herhangi bir zarar gelmesini, duyulmasını asla istemiyorum" de. Notlar kısmında bende emin olamadım ama şu son geleni soylemezdim galiba ben

O Osirius anlatmisken hepsini anlat bana kalirsa tabi öncesinde sakin kalma yada profesyonel olma sözünü aldıktan sonra ailelerin vs duymasini istemiyorum beni zor durumda birakmak istemezsin di mi vs vs diye girersen olaya bence kendine hakim olacaktir, olsunda zaten mümkünse su durumda yipranan sen olursun ve bu iliskinize zarar verir ki bunu goze alamaz

Sen şimdi düşünme o kısımları, meydana çıkacak olursa tekrar konuşuruz
Sizin genel anlamda evliliğiniz nasıl, bu adam senin kırılma ihtimalinin farkında bile değil, çok mu yıprattınız birbirinizi, düşmana söylenecek laf değil bu. Yerinde olsam sorardım, hayırdır sokaktaki insan kadar da mı değerim yok, bu kadar mı bittim gözünde de böyle küçümseyebiliyorsun beni diye. Eşim bana yapsa ben bu lafa söylemiycem gaz vermeye gerek yok.
Kizlar bir arkadas vardi hamile kalma riski olmustu acaba regl oldumu nickini hatirlayamadim merak ettim
P ile basliyordu sanirim ZemheriPoyraz O Osirius
hatırlamıyorum ismini psico diye başlıyordu sanki ama emin olamadım

Son düzenleme:
Aldıklarını giyeceksin, giymezsen daha çok basacak damarına, giy ve arkanı dön yat.
Her şeyi anlat olduğu gibi ve ekle bu işe yapılacak huluki müdahale neyse onu yapacağız, sen hala benim avukatımsın ve ben senden şu an avukat olarak yardım istiyorum. İfşa olmamıza sebep olacak bir hamle yaparsan olacakları ben taşıyamam de.

İnşallah görürsün yazdığımı erkenden. Gerçi sen neyi nasıl diyeceğini bilirsin ama, bence yapılması gereken bu.
Adamın böyle konularda fazlasıyla tecrübesi var, mutlaka hukuki yolla başlayacaltır ama pek kibar olacağını sanmıyorum

Offf dün gece herkesin öküzü aslında rücu etmiş yine.

Ben sabah çektim konuştum. Bak böyle böyle diye şimdi tekrarlamaya mecalim yok. Evet haklısın tamam falan dedi. E haklıysam niye böyle saçma salak davranıyorsun o zamann dimi! Neyse gitti yattı sonra yine. Ben de işe geldim.

Ben ağlamışım perişan olmuşum adamın kılı kıpırdamıyor. Seni bi tarafıma takmıyorum olarak algılıyorum ben bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…