Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dunku sozumu geri aliyorum..bu kadar perisan olmusken tepki vermemesi.. ama suradan da bakmak lazim biz olaylari senin anlattigintaraftan biraz da ve belki de oldukca senin yaninda olarak bakiyoruz.. biz yapamayiz ama bir kere de sen onun yerine gecip o gozle mi baksan daha once yapmadiysan..
cunku minnos bir koca ve prenses bir es gibi gorduk sizin iliskinizi ve bunca iliskisiz iliskiler denizinde illa ki caba gostermeye deger bir seyler vardir..

Seni takmıyorum değildir o, ne yapacağını bilemediğinden yaklaşmamıştır, ya da yaklaşınca kavga çıkacak sakinleş diye beklemiştir.

Bence adamın elinden bu kadarı geliyor. İnsanın içinden gelir böyle duygular.

Biz akşam sarılıp uyuduk adam sabah beni taciz etmek için uyandı resmen, üzerimde öyle seksi bir şey de yok, kırmızı siyah bir erkek pijaması var. Öyle cilveli fıkır fıkır bir insan da değilim, cinsellik konusunda bildiğin sinsiyim ne yapmak istediğimi isteyip istemediğimi bile anlayamaz bana dokunup beden dilimi yorumlayana kadar. Ben 12 yıldır evliyim ve bu adam hep böyleydi.

Bu dürtü sonradan eklenmez insana, uyarmakla tedaviyle falan da geçici çözüm sağlarsın. Özü o değil çünkü. Sen 3 yıldır dönem dönem bu sorunla mücadele ettiğine göre oturup tartacaksın durumu, iyi zamanı mı kötü zamanı mı daha fazla ya da kötü zamanları her seferinde daha da mı uzuyor, sıklığı mı artıyor. Yarın ne olacak. Seviyorsun bu adamı, allah yukarda senin anlattıklarından bana bile sıcak bir insan havası verdi, olumsuz konuşup seni yanlış yönlendirmek hiç istemem ama malzeme bu beğenirsen seversin beğenmezsen vazgeçersin. Bu kararı kendin vereceksin.

Sevgili O Osirius arkadaslar cok guzel seyler soylemisler bize bir soz kalmamis,

tek diyecegim icinin rahat oldugu, ne evlilik imalarinin ne de ex okuzun okuzluk tedirginliklerinin oldugu gunlerin biran once gelmesi senin icin

Erken gebelik testi diye iste eczaneden, normallerinden pahalı ama insanın içini rahatlatır en azından
Ay erken gebelik testini biliyordum bendr okuyunca farklı bi yöntem sandım
5 gün oldu, Bugün alsam yapmadan duramam, pazar günü yasak var eczaneler kapalı off

Ya valla birebir Zemheri'nin dediği gibi durum aslında. Nokta bile eklememe gerek yok. Çok tatlıdır, sever eder ama böyle de bir yanı vardır. Bu kadar. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Kayıtsız kalması da kayıtsız olduğundan değil. O an bi hamle yapsa gerçekçi bulamayacağımı, ben söyledim diye yapıyorsun diyeceğimi biliyor ondan.

Yani eşini en iyi sen tanırsın soci, verdıgı seyler sana hayat boyu yetmeyecek seylerse ardına bakmayacaksın, cunku sen 30yasında geldıgınde o hala aynı olacak

Yani eşini en iyi sen tanırsın soci, verdıgı seyler sana hayat boyu yetmeyecek seylerse ardına bakmayacaksın, cunku sen 30yasında geldıgınde o hala aynı olacak
Yetmiyor bana nankörlük mü ediyorum çok mu mükemmelliyetçiyim bilmiyorum. Biraz daha düşüneceğim ama.

Ex öküze mesaj attım arkadaslar, bak birdaha şu taciz olaylarının herhangi birini sürdürmeye devam edersen, sana taciz davası açacağım, uğraşmaktan hiç çekinmem biliyorsun dedim. Cocuklarımız var dıye tolerans gosterdım ama sen kantarın topuzunu kacırdın, ılerde cocuklarımız boyle bır babamız varmıs demesınler ıstıyorsan kendıne cekı duzen ver cocukları al cocukları bırak olayı dısında benımle temasa gecersen olacaklardan ben sorumlu degılım bu mesaj son uyarım, cevap dahi atarsan celp elıne gelınce ah vah etme, cunku ne sana gerı donerım ne actıgım davayı gerı cekerım, cocuklara bıle hasret kalırsın dedım, cevap atmadı

Keşke tutsaydın kendini, avukatla konuşmanın anlamı kalmamış gibi bir şey oldu, ha avukat da işi katmerlemiş olsun kararlılığımı görsün diyırsan o ayrı

Yetmiyor bana nankörlük mü ediyorum çok mu mükemmelliyetçiyim bilmiyorum. Biraz daha düşüneceğim ama.
Düşün, peşin hüküm her zaman zarardır. İstersen psikolojik destek de al bir süre, karar vermene yardımı olur belki

Düşün, peşin hüküm her zaman zarardır. İstersen psikolojik destek de al bir süre, karar vermene yardımı olur belki
Ya şuan evdeki o gergin hava beni mahvediyor. O yüzden ya hemen bitsin ya da düzelsin istiyorum. Eve gidiyorum iki karış surat. Tribime trip. Yani kırılan kızan benim adam trip yapıyor. O kendi hayatına devam ediyor ben bıraktığı yerde kalıyorum.

Mutlu uyuyup mutlu uyanmak istiyorum. Artık tahammülüm yok kalbim falan sıkışıyor böyle durumlarda.

Keşke tutsaydın kendini, avukatla konuşmanın anlamı kalmamış gibi bir şey oldu, ha avukat da işi katmerlemiş olsun kararlılığımı görsün diyırsan o ayrı
Yok daha fazla saklayamazdım, adam da sonradan bunu duyunca demeyecek mı ben senın hayatında neyım love dıye. Eger cevap atıp tacıze devam ederse barı yapabıleceklerımı ogrenmıs olurum.

Gerginliğe alışman lazım, ben de böyleydim, ruh gibi gezerdim az suratım asılsa. Salakmışım, baktım o haklı olduğu konuda gümbür gümbür, ben de hıyara baka baka bozuldum sjsjsjsjsj. Migren atağı geçirirsin, yazık o canına.

O bızım gıbı olanlar ıcın gecerlı, socı daha duygusal karsılıyor olayları

O bızım gıbı olanlar ıcın gecerlı, socı daha duygusal karsılıyor olayları
Benim zaten stres bakımından ömür törpüsü bir işim var. Normalde çok soğuk kanlı, poker surat bi tipimdir. Mesleğim de öyle bir şey zaten ama evde hayat arkadaşım dediğim adamın yanında rahat olmak istiyorum ya. Strateji kasmak istemiyorum. Bunu yapsam onu köpek ederim şuan zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…