- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
Alt komşum bile olmayabilir inş yokturÇıkmazlar.. Love çıkıyor mu
Komsular tam gaz duyuyordur
Çok komşuya gerek yok, benım cıvarımdakı evlerın uc bes tanesı hem velım hem komsum, nereye bagırıyorsun nereye, sonra sıte toplantısında benı cekıstırırler shdkshsskskAlt komşum bile olmayabilir inş yoktur30. Katta oturuyorum yan komşumu tanıyorum bi tek şükür kimseden haberim yok
Senin şu tavrindan istiyorum love...Asla yazmam, yalnız kalmak ıstıyorum dedım. Hoşçakal dedım adama daha ne yazması, benım bıraz sakınlesmem lazım, heryerden bırılerı cıkıyor karınca gıbı
Ee çüş demelerıyle benı banlamaları bır olur delırdın herhaldeLove reis sen avkatı da, ex sığırı da bi sal zihninden. Dirty talk taktiği yaz bari de geleceğe yatırım yapalım. Geçen duruşmadan çıktım, yaklaşık 3 4 aya bekar ve özgür bir hatun olarak sahalara akacağım. El verelim kardeşimize
Senin beklediğin normal tepkinin tersi canım her baba yiğit yapamazEvet bende bunu bekledım, once avukat olarak benı yonlendır sonra sevgılım olarak sınırlen
Bende deve kını var niloşi. Susarım sabrederım ama aynı konu temcıt pılavı gıbı donerse kestırıp atarım, ex nısanlımla da boyle atmıstım yuzugu, bır ıkı ama on degıl yanı yeter.Senin şu tavrindan istiyorum love...
Ben olsam taaa eve geldiginde gitmistim konusmaya hatta okul bahcesinde kontagi kapatır boynuna atlardim
Ha iyi mi ederdim iyi mok yerdim vere vere kendimden birsey kalmadi geriye
Al bi şen dul dahaLove reis sen avkatı da, ex sığırı da bi sal zihninden. Dirty talk taktiği yaz bari de geleceğe yatırım yapalım. Geçen duruşmadan çıktım, yaklaşık 3 4 aya bekar ve özgür bir hatun olarak sahalara akacağım. El verelim kardeşimize
Yapamadı zaten. Sevgılım olarak dusundu sadece. Bak sımdı yoktan yere baska avukata dert anlatıp akıl alacagım ve danısmanlık ucretı de cabasıSenin beklediğin normal tepkinin tersi canım her baba yiğit yapamaz
Bende bi yüzük atmistim. O nisanlim yani ex olanda msn den yazmis bana... okudum ama cevap vermedimBende deve kını var niloşi. Susarım sabrederım ama aynı konu temcıt pılavı gıbı donerse kestırıp atarım, ex nısanlımla da boyle atmıstım yuzugu, bır ıkı ama on degıl yanı yeter.
Msn mı kaldı lağnBende bi yüzük atmistim. O nisanlim yani ex olanda msn den yazmis bana... okudum ama cevap vermedim
Benimki deyapmış aynısını, çenemin altından köprücük kemiğine yol olmuş, kızım sordu yine, çok kaşımışım ondan olmuş annem dedim. Ne zamana kadar inanacak bilmiyorumKendı evımde hıc ınıltılı sevısemedım adam mı vardı ayol. Ama avkatın evınde bagırsamda boynuna boynuna bagırıyorum ısırıyorum falan duyulmuyor
Ben de sürekli nefesini dinliyorum hiç ses yok adamdaYa bende dirty talk yapmak istiyorum aklıma girdin ahahah ama benim adam değil ses çıkartmak nefes bile almıyorbende de abartı var ben buna dirty talk yapayım derken kesin söverim alıştırma yapmam lazım
Yuh, o ne ya öyle kaç yıl geçmiş üstündenBende bi yüzük atmistim. O nisanlim yani ex olanda msn den yazmis bana... okudum ama cevap vermedim
Ahh bu yalanların gunahı yok aneeeaaağğğmm hep bebelerın ruh saglıgı ıcınBenimki deyapmış aynısını, çenemin altından köprücük kemiğine yol olmuş, kızım sordu yine, çok kaşımışım ondan olmuş annem dedim. Ne zamana kadar inanacak bilmiyorum
Ben de sürekli nefesini dinliyorum hiç ses yok adamda
Facebookun msnsi var birlesmis galiba yani mesaja tiklayinca oraya yönlendirdi. Okudum sonra facei dondurdum. Hic ugrasamayacagimMsn mı kaldı lağnbende attım hemde yüzüne yüzüne
Adam hic evlenmediYuh, o ne ya öyle kaç yıl geçmiş üstünden
Sen yenı aska yelken actın artık kapat eskı sayfalarıFacebookun msnsi var birlesmis galiba yani mesaja tiklayinca oraya yönlendirdi. Okudum sonra facei dondurdum. Hic ugrasamayacagim
Benımkı de evlenmemıs.Adam hic evlenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?