Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alt komşum bile olmayabilir inş yoktur 30. Katta oturuyorum yan komşumu tanıyorum bi tek şükür kimseden haberim yok
Çok komşuya gerek yok, benım cıvarımdakı evlerın uc bes tanesı hem velım hem komsum, nereye bagırıyorsun nereye, sonra sıte toplantısında benı cekıstırırler shdkshssksk

Asla yazmam, yalnız kalmak ıstıyorum dedım. Hoşçakal dedım adama daha ne yazması, benım bıraz sakınlesmem lazım, heryerden bırılerı cıkıyor karınca gıbı
Senin şu tavrindan istiyorum love...
Ben olsam taaa eve geldiginde gitmistim konusmaya hatta okul bahcesinde kontagi kapatır boynuna atlardim
Ha iyi mi ederdim iyi mok yerdim vere vere kendimden birsey kalmadi geriye

Ee çüş demelerıyle benı banlamaları bır olur delırdın herhalde

Senin şu tavrindan istiyorum love...
Ben olsam taaa eve geldiginde gitmistim konusmaya hatta okul bahcesinde kontagi kapatır boynuna atlardim
Ha iyi mi ederdim iyi mok yerdim vere vere kendimden birsey kalmadi geriye
Bende deve kını var niloşi. Susarım sabrederım ama aynı konu temcıt pılavı gıbı donerse kestırıp atarım, ex nısanlımla da boyle atmıstım yuzugu, bır ıkı ama on degıl yanı yeter.

Al bi şen dul daha

Senin beklediğin normal tepkinin tersi canım her baba yiğit yapamaz
Yapamadı zaten. Sevgılım olarak dusundu sadece. Bak sımdı yoktan yere baska avukata dert anlatıp akıl alacagım ve danısmanlık ucretı de cabası

Bende deve kını var niloşi. Susarım sabrederım ama aynı konu temcıt pılavı gıbı donerse kestırıp atarım, ex nısanlımla da boyle atmıstım yuzugu, bır ıkı ama on degıl yanı yeter.
Bende bi yüzük atmistim. O nisanlim yani ex olanda msn den yazmis bana... okudum ama cevap vermedim

Kendı evımde hıc ınıltılı sevısemedım adam mı vardı ayol. Ama avkatın evınde bagırsamda boynuna boynuna bagırıyorum ısırıyorum falan duyulmuyor
Benimki deyapmış aynısını, çenemin altından köprücük kemiğine yol olmuş, kızım sordu yine, çok kaşımışım ondan olmuş annem dedim. Ne zamana kadar inanacak bilmiyorum
Ya bende dirty talk yapmak istiyorum aklıma girdin ahahah ama benim adam değil ses çıkartmak nefes bile almıyor bende de abartı var ben buna dirty talk yapayım derken kesin söverim alıştırma yapmam lazım
Ben de sürekli nefesini dinliyorum hiç ses yok adamda

Ben ilk yıl sessiz sedasız yapıyorum ki komşular duymasın
Annem geldi üstteki yaşlı teyze demiş ki senin kız değil ama onun karşısındakinin sevişme sesinden uyuyamıyorum geceleri
Ben de her akşam adama masaj yaptırıyorum inleye inleye oh çok güzel, biraz daha canım..diye diye
Bı gün yine masaj yaparken eşim inlerken aklıma geldi bu kadın bana demiş diye
Ne utandıydım ama

Ahh bu yalanların gunahı yok aneeeaaağğğmm hep bebelerın ruh saglıgı ıcın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…