Şerefsiz gerçekten şerefsiz. İnsanda az biraz haysiyet olsa onca laftan sonra yüzüne bakıp yarabbi şükür demez. Ağlamaya beş kalaya kendını kurmus, yok kokun yok bokun, ciğersiz köpekÇocuk kandıracak sanki, çok aptalca, ciğerini bilmesen inanırsın kesin
Bizim duvarlar kalın sanırım ya da komşularim sevişgen değil,hiç sevişme sesi duyamadım şimdiye kadar ,nasıl bir hisŞarap eşliğinde küvette banyo köpüğüm bitmiş inek gibi yatıp müzik dinledim, yan komşudan 2saat içinde sevişme sesi gelecek eminim, onlar başlayınca da açacagım, umarım bu gece kapıya gelırler az bıraz kısar mısınız bebe uyuyamıyo dıye de ayın patlamasını onlarda yasarız
Rol ya da değil bu ex öküz kafayı sana takmışken sakın hayatında biri olduğunu öğrenmesin, ortam Harlem'e dönmesin aman diyeyim. Sinirlensen de o bezene kadar aman dikkat.İyi ki başında profesyönel yaklasalım çözüm odaklı olalım nobranlığa gerek yok demısım, valla o halde ex öküz avkatın karsısına cıksa yemınle ıslatıp ıslatıp döverdi, ex öküzde de hiç olmadıgı kadar ince bir ses tonu allahım ayaklara gel, yalancı şerefsiz, rolcü köpek
İyi yine ya. Zamanla senin sınırlarına alışır ama biraz burnu sürtülsün. Adım adım oluyor mesela şuan sevdeyi aramayı bırakmış. Bu da bir şeyÖfke kontrolü var mı dersen en azından küfür edip sağı solu kırıp dökmedi. Ee başında ne demıstık daha bırbırımızın en kızgın en kuskun en bıkkın hallerını gormedık dıye, gorduk elhamdulıllah yarabbi şükür
Yalniz kalmaktan odu kopuyor onun ama insanda da biraz gurur olur ya anlamiyorum bu adamlariŞerefsiz gerçekten şerefsiz. İnsanda az biraz haysiyet olsa onca laftan sonra yüzüne bakıp yarabbi şükür demez. Ağlamaya beş kalaya kendını kurmus, yok kokun yok bokun, ciğersiz köpek
Evliyken kokun umrunda olsaydı keşke , sürünsün öküz ama senden uzaktaŞerefsiz gerçekten şerefsiz. İnsanda az biraz haysiyet olsa onca laftan sonra yüzüne bakıp yarabbi şükür demez. Ağlamaya beş kalaya kendını kurmus, yok kokun yok bokun, ciğersiz köpek
Ben de hic duymadim, hayir komsular da duymamistir bizden de hic ses cikmiyor cunkuBizim duvarlar kalın sanırım ya da komşularim sevişgen değil,hiç sevişme sesi duyamadım şimdiye kadar ,nasıl bir his
İlk bikaç tanesi yemek yerken geldi, love yüzyüze konusmamız gereken seylerı mesajla mı anlatacagımKoskoca adam avukat adam love icerlemis olabilir iceri aldirmadigina ama gerci mesajlar atiyor dedin gorebildiklerinden ne hisettgni anlayabildin mi
Bizim alt komşu ve yan komşular 55 üstü, üst kat bekar, eski evimde yan komşum yeni evli çiftti orda da duymadım hiçBen de hic duymadim, hayir komsular da duymamistir bizden de hic ses cikmiyor cunku
Tamam sorun yok ozaman alinma icerleme gibi ki olmasinda zaten bir o eksjk suanİlk bikaç tanesi yemek yerken geldi, love yüzyüze konusmamız gereken seylerı mesajla mı anlatacagım
Yok, senı paylasamamamdan dogal ne olabılır, buna nasıl profesyonel yaklasabılırdım kı adam kokun dıyo bılmem ne dıyo
Love ıcerı gırmeyecektım senı alıp bıraz konusalım mı dıye geldım
Onun oncekılerını gunduz okula donunce dosemıs zaten
Hakedene hak ettiğini vereceksin zamanında, yoksa insan inciniyor ya.Şarap eşliğinde küvette banyo köpüğüm bitmiş inek gibi yatıp müzik dinledim, yan komşudan 2saat içinde sevişme sesi gelecek eminim, onlar başlayınca da açacagım, umarım bu gece kapıya gelırler az bıraz kısar mısınız bebe uyuyamıyo dıye de ayın patlamasını onlarda yasarız
Ay yok kızım ben geberirim yine de ex öküze onu duyurmam, ortalık şişli etfal morguna dönecek bide onunla mı ugrasacagım. Zaten ex öküz hayatıma bırını alabılecegım ıhtımalını asla dusunemedıgı ıcın boyle mesajla cıcekle ugrasıyor, bıde ahmetı ogrense faciaRol ya da değil bu ex öküz kafayı sana takmışken sakın hayatında biri olduğunu öğrenmesin, ortam Harlem'e dönmesin aman diyeyim. Sinirlensen de o bezene kadar aman dikkat.
Seni salak sanıyor galiba, başka açıklamasını bulamadım.Şerefsiz gerçekten şerefsiz. İnsanda az biraz haysiyet olsa onca laftan sonra yüzüne bakıp yarabbi şükür demez. Ağlamaya beş kalaya kendını kurmus, yok kokun yok bokun, ciğersiz köpek
Ben de merak ediyorum yalan yokBizim duvarlar kalın sanırım ya da komşularim sevişgen değil,hiç sevişme sesi duyamadım şimdiye kadar ,nasıl bir his
Nereye kadar acaba onu merak ediyorum benRol ya da değil bu ex öküz kafayı sana takmışken sakın hayatında biri olduğunu öğrenmesin, ortam Harlem'e dönmesin aman diyeyim. Sinirlensen de o bezene kadar aman dikkat.
Adam haksız değil, ben de söyledim aynılarını,İlk bikaç tanesi yemek yerken geldi, love yüzyüze konusmamız gereken seylerı mesajla mı anlatacagım
Yok, senı paylasamamamdan dogal ne olabılır, buna nasıl profesyonel yaklasabılırdım kı adam kokun dıyo bılmem ne dıyo
Love ıcerı gırmeyecektım senı alıp bıraz konusalım mı dıye geldım
Onun oncekılerını gunduz okula donunce dosemıs zaten
Çok şey mi kaçırıyoruz acepSeni salak sanıyor galiba, başka açıklamasını bulamadım.
Ben de merak ediyorum yalan yok
Nereye kadar acaba onu merak ediyorum ben
Abi en son beni öyle bi noktaya getırecek kı al bu da sevgılım dıyecegım oraya kadar ugrasacak benımle, hatta ondan sonra daha da ugrasacak, pıslık yapacak, eger ben once soylemedıysem cevreme duyuracak yalan yanlıs konusacak bunlar olacak yanıSeni salak sanıyor galiba, başka açıklamasını bulamadım.
Ben de merak ediyorum yalan yok
Nereye kadar acaba onu merak ediyorum ben
Yaşamadan bilemeyiz, bana çok zor ev kendimizin, komşular da 50 yaş üstüÇok şey mi kaçırıyoruz acep
Love avukat biraz sürünsün ama çok süründürme affet bence, ben tepkiletini çok ağır bulmadım, hatta normal tepkiler ama sizin durumunuz farklı ve sen daha önce uyardığın için daha akıllıca davranması gerekirdi orasi ayrı tabi
Ben ondan böğürmesini istemedim ki bana yol göster dedım. Insan gıbı kendını tutup benı dınleyıp yol yordam gosterıp sonra cok sınırlendım dıyebılırdı, daha ne yapabılırızı konusmadan böğürdü. Ve ben hala ne yapacagımı bılmıyorum anladınız mı beniAdam haksız değil, ben de söyledim aynılarını,
Ama sen kafanı dinle o da ayara gelsin biraz
Ne güzel ya, bizde de cumadan beri tık yok, cinsel ilişki mi o neydi gııızzAbi en son beni öyle bi noktaya getırecek kı al bu da sevgılım dıyecegım oraya kadar ugrasacak benımle, hatta ondan sonra daha da ugrasacak, pıslık yapacak, eger ben once soylemedıysem cevreme duyuracak yalan yanlıs konusacak bunlar olacak yanı
Sevısme sesı velımden geldıgı ıcın bana her sabah gunaydın dedıklerınde ıcımden uyuyamadık kı ne gunaydını demek gelıyor ama kendımı tutup gulumsuyorum, cok azgın bır cıftler ya valla yolda gorsen bunlar tek basına ekmek alamaz dersın ama dirty talk desen var, şaplak maplak hep bunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?