Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok komşuya gerek yok, benım cıvarımdakı evlerın uc bes tanesı hem velım hem komsum, nereye bagırıyorsun nereye, sonra sıte toplantısında benı cekıstırırler shdkshssksk
Tanıdık olması hem komik hem vahim ya zabanan adamı, kadını görüyorsun sessiz sakin kendi halinde gece o neymiş kırbaçlar huççi huççiii

Yapamadı zaten. Sevgılım olarak dusundu sadece. Bak sımdı yoktan yere baska avukata dert anlatıp akıl alacagım ve danısmanlık ucretı de cabası
Dur bakalım pazartesiye kim öle kim kala, kararlı mısın bu konuda

Burcundandır o ya hayır hiç mi ses tonun değişmez arkadaş..biz sevişirken bi kere babası aradı acildi saniyesinde açtı telefonu adamın nabzı hiç mi değişmez.
Açtı sakin sakin konuştu şoka girdim ben far görmüş tavşan gibi yatıyorum yatakta nabzım yerine gelsin diye

Öfff kaderlerı bosver mutluluklarımız bır olsun
Kesinlikle tek isteğim bu...
Benim adamin da ( bak benimsemmisim adami aitlik eki kullaniyom) böbreği ağrıyormus bugun cok konusamadim. Doktora git dedim. Surekli olur her yil bu aylarda dedi. Yazdim ama cevap vermedi. Baktim okumamis.

Dur bakalım pazartesiye kim öle kim kala, kararlı mısın bu konuda
Evet, daha da asla gıdıp ondan akıl falan almam. Sevdeden almayı dusunuyordum ama hem ıcra avukatı hemde kızın zaten agrısı var, ofıse bıle dogru duzgun gıtmıyor kendı meselem ıcın onu yormak ıstemedım. Ex öküzle aynı yerde calısan bı arkadasım varya o bırını soyledı, okula donunce aradım onu, pazartesı goruselım madem acıl bı konu dedı. Sımdı pazartesı onunla gorusecegım sabahtan. En azından derdımı dınler yolunu yordamını gosterır

Çok kontrollüdür sağ olsun, her şey kontrol altında, boynumdaki çürükler hariç rezil ediyorsun beni diyorum hiç umursamıyor da

Kesinlikle tek isteğim bu...
Benim adamin da ( bak benimsemmisim adami aitlik eki kullaniyom) böbreği ağrıyormus bugun cok konusamadim. Doktora git dedim. Surekli olur her yil bu aylarda dedi. Yazdim ama cevap vermedi. Baktim okumamis.
Ayysss adamını yıyecek bu da kolayını bulsa, bundan bı revir, doktor-hasta fantaziği çıkar niloşi, yanı benımkının bobregı agrısa ben bızzat agzımla o bobregı duzeltırım yanı bılemıyorum

Oğlan çok dikkatli değildir, ayrıntılarla uğraşmaz. Kız çocuklar fena, hele oğlağa başaksa daha da fena, çok dikkatli, hiçbir şeyi kaçırmıyor
O zaman bogazlıya talim dostum öff ben tüm hafta bogazlı elbıse gıydım yemın ederım her yanım kasındı,

O zaman bogazlıya talim dostum öff ben tüm hafta bogazlı elbıse gıydım yemın ederım her yanım kasındı,
Ben evdeyim nasıl giyeyim boğazlı, dışarıdan saklamak neyse eve girince çıkarıp rahatlarsın, benimki uyanıştan yatışa kadar, inansın artık ne yapayım, kendi boynu morardığında anlar annesinin neden öyle olduğunu, o zaman da zaten yetişkin olur

Deli edecek beni bu kizin libidosu
Henuz cok yeni love... Evini bilmem izini bilmem... Sadece semti sordum
Ama bunu yazdim bi kenara

Napalım yavrukus doganın kanunu bu. Anlayana kadar savusturmaya devam. Dogru sen sureklı evde oldugun ıcın nasıl gıyeceksın, benım bıde evde bakıcı kız var mecburen ondan da gızlemek durumunda kalıyorum fondoten surup sabıtleyıcı sıkıyorum acık gıyıneceksem. Terlemedıgım surece yatana kadar ıdare edıyor

Deli edecek beni bu kizin libidosu
Henuz cok yeni love... Evini bilmem izini bilmem... Sadece semti sordum
Ama bunu yazdim bi kenara
Böbrek taşı bıle olss söke söke alırım, nasıl dustugunu bıle anlamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…