- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
Tanıdık olması hem komik hem vahim yaÇok komşuya gerek yok, benım cıvarımdakı evlerın uc bes tanesı hem velım hem komsum, nereye bagırıyorsun nereye, sonra sıte toplantısında benı cekıstırırler shdkshssksk
Dur bakalım pazartesiye kim öle kim kala, kararlı mısın bu konudaYapamadı zaten. Sevgılım olarak dusundu sadece. Bak sımdı yoktan yere baska avukata dert anlatıp akıl alacagım ve danısmanlık ucretı de cabası
Ayni kaderi mi yasıyoruz loveBenımkı de evlenmemıs.
Öfff kaderlerı bosver mutluluklarımız bır olsunAyni kaderi mi yasıyoruz love
Biliyorum biliyorumEe çüş demelerıyle benı banlamaları bır olur delırdın herhalde
Boşandığım gün, yani sonuç duruşması son aylar kaldı şampanya patlatacağım. OooohhhhAl bi şen dul daha
Burcundandır o yaBenimki deyapmış aynısını, çenemin altından köprücük kemiğine yol olmuş, kızım sordu yine, çok kaşımışım ondan olmuş annem dedim. Ne zamana kadar inanacak bilmiyorum
Ben de sürekli nefesini dinliyorum hiç ses yok adamda
Kesinlikle tek isteğim bu...Öfff kaderlerı bosver mutluluklarımız bır olsun
Evet, daha da asla gıdıp ondan akıl falan almam. Sevdeden almayı dusunuyordum ama hem ıcra avukatı hemde kızın zaten agrısı var, ofıse bıle dogru duzgun gıtmıyor kendı meselem ıcın onu yormak ıstemedım. Ex öküzle aynı yerde calısan bı arkadasım varya o bırını soyledı, okula donunce aradım onu, pazartesı goruselım madem acıl bı konu dedı. Sımdı pazartesı onunla gorusecegım sabahtan. En azından derdımı dınler yolunu yordamını gosterırDur bakalım pazartesiye kim öle kim kala, kararlı mısın bu konuda
Çok kontrollüdür sağ olsun, her şey kontrol altında, boynumdaki çürükler hariçBurcundandır o yahayır hiç mi ses tonun değişmez arkadaş..biz sevişirken bi kere babası aradı acildi saniyesinde açtı telefonu adamın nabzı hiç mi değişmez.
Açtı sakin sakin konuştu şoka girdimben far görmüş tavşan gibi yatıyorum yatakta nabzım yerine gelsin diye
Kendıne oyna dedım daha ne kadar acıklayıcı olayım, hep 1.şahıs ekiyle emir kipini aynı anda kullanacaksınBiliyorum biliyorumkeyfin yerine gelsin
Oglan daha buyuk senın, o gormuyor muÇok kontrollüdür sağ olsun, her şey kontrol altında, boynumdaki çürükler hariçrezil ediyorsun beni diyorum hiç umursamıyor da
Hahhahahahah not aldım tamamKendıne oyna dedım daha ne kadar acıklayıcı olayım, hep 1.şahıs ekiyle emir kipini aynı anda kullanacaksın
Ayysss adamını yıyecek bu da kolayını bulsa, bundan bı revir, doktor-hasta fantaziği çıkar niloşi, yanı benımkının bobregı agrısa ben bızzat agzımla o bobregı duzeltırım yanı bılemıyorumKesinlikle tek isteğim bu...
Benim adamin da ( bak benimsemmisim adami aitlik eki kullaniyom) böbreği ağrıyormus bugun cok konusamadim. Doktora git dedim. Surekli olur her yil bu aylarda dedi. Yazdim ama cevap vermedi. Baktim okumamis.
Oğlan çok dikkatli değildir, ayrıntılarla uğraşmaz. Kız çocuklar fena, hele oğlağa başaksa daha da fena, çok dikkatli, hiçbir şeyi kaçırmıyorOglan daha buyuk senın, o gormuyor mu
O zaman bogazlıya talim dostumOğlan çok dikkatli değildir, ayrıntılarla uğraşmaz. Kız çocuklar fena, hele oğlağa başaksa daha da fena, çok dikkatli, hiçbir şeyi kaçırmıyor
Ben evdeyim nasıl giyeyim boğazlı, dışarıdan saklamak neyse eve girince çıkarıp rahatlarsın, benimki uyanıştan yatışa kadar, inansın artık ne yapayım, kendi boynu morardığında anlar annesinin neden öyle olduğunu, o zaman da zaten yetişkin olurO zaman bogazlıya talim dostumöff ben tüm hafta bogazlı elbıse gıydım yemın ederım her yanım kasındı,
Deli edecek beni bu kizin libidosuAyysss adamını yıyecek bu da kolayını bulsa, bundan bı revir, doktor-hasta fantaziği çıkar niloşi, yanı benımkının bobregı agrısa ben bızzat agzımla o bobregı duzeltırım yanı bılemıyorum
Napalım yavrukus doganın kanunu bu. Anlayana kadar savusturmaya devam. Dogru sen sureklı evde oldugun ıcın nasıl gıyeceksın, benım bıde evde bakıcı kız var mecburen ondan da gızlemek durumunda kalıyorum fondoten surup sabıtleyıcı sıkıyorum acık gıyıneceksem. Terlemedıgım surece yatana kadar ıdare edıyorBen evdeyim nasıl giyeyim boğazlı, dışarıdan saklamak neyse eve girince çıkarıp rahatlarsın, benimki uyanıştan yatışa kadar, inansın artık ne yapayım, kendi boynu morardığında anlar annesinin neden öyle olduğunu, o zaman da zaten yetişkin olur
Böbrek taşı bıle olss söke söke alırım, nasıl dustugunu bıle anlamazDeli edecek beni bu kizin libidosu
Henuz cok yeni love... Evini bilmem izini bilmem... Sadece semti sordum
Ama bunu yazdim bi kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?