Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben mesajın konuşmanın bu kadar başında gelmiş olacağını düşünmemiştim. Keşke daha sabırlı olsaymış şaşkın

Bir hukuk adami olarak sakin kalip, bir yol yordan sunabilirdi.. tamam o da insan ama belli yaslara gelmis, meslegi profosyonel icra edenlerin biraz daha akli selim davranmasini bekliyor insan..
Cok korkuyor seni kaybetmekten, isin ozu..

Kendini affettirmek istiyorsan avukat olarak neler yapabileceğimizi çalış pazartesi görüşelim yazsan

Yaşamadan bilemeyiz, bana çok zor ev kendimizin, komşular da 50 yaş üstü
Bixim de kendi evimiz, eski evim de kendimizindi onu satıp daha büyük bir ev aldık,
Ama eski komşum yeni evli çift olan bir kere dert yanmıştı , ben yaklaşmazsam yaklaşmıyor gibisinden, pek bir şey dememiştim, yıl 2013, o zamanlar korpeydim, kocam çocukları uyutup yanına gitmemi beklerken aman diyip cocuklarla uyuyordum
Şimdi olsaydı güzel taktikler verebilirdim

Ben mesajın konuşmanın bu kadar başında gelmiş olacağını düşünmemiştim. Keşke daha sabırlı olsaymış şaşkın
Kızım zaten gıttım geceden kabasını anlatmısım, oturduk yemek soylemıs, yemege baslamadan anlatmaya basladım, bak sakınce dınle dıye de uyardım, buraya fıkır catısmasına gelmedım, sadece benı yonlendır gereken neyse yapayım dıye, anlattım, ıste okula cıcek yolladı ıste eve de yolladı falan detaysız anlatıyorum tepkısıne gore detay ya vercem ya vermıcem. Dank dıye mesaj gelmesın mı, bosver acmadan sılcem dedım. Hayır acacaksın hayır acmam derken, senı nasıl yonlendıreyım ne dedıgını duymadım kı dedı. Bende sanıyorum ex öküz bana yagdırmıs, ne yagdırması ilanı aşk ediyor adam bıldıgın, ondan sonrası bır lokma alınmamıs oglen yemegı ve defolup gıdıs

Off benımde dus alırken aklımdan gecmedı degıl ama suan sinirim libidomun önünde, kesseler dönmem yolumdan
Love duş başlığı öneririm tatlım böyle durumlarda ben hiçbir şey yapmadım tabisi, eşim gececiydi bu hafta yarın da gece çalışacak,yarın sabah gelince üstüne atlayabilmem için şimdi zibarmam gerekiyor, hadi ben kaçtım

Bir hukuk adami olarak sakin kalip, bir yol yordan sunabilirdi.. tamam o da insan ama belli yaslara gelmis, meslegi profosyonel icra edenlerin biraz daha akli selim davranmasini bekliyor insan..
Cok korkuyor seni kaybetmekten, isin ozu..
Evet bende bunu bekledım, once avukat olarak benı yonlendır sonra sevgılım olarak sınırlen

Ahdkdhsks yok ya şöyan pammılk gibi oldum, ojelerımı sıldım, vücut sutumu surdum, başlıgın gözü kör olsun

Aman love aman... Az daha sabır...

Zaten dirty talku en guzel bundan hic beklemezdimler yapıyor

Aman love aman... Az daha sabır...

Zaten dirty talku en guzel bundan hic beklemezdimler yapıyor
Off bende yapıyorum ama benden beklersın görsen onlardan beklemezsın asla, silik tipler ama maşallahları var

Evde çocukları yok mu yav bunların dirty talkı sen duyuyosan çoluk çocukta duyuyordur bende biraz fazla bağırırım alt komşum hiç çıkmadı ama çıkarsa tam yerin dibine girmelik

Evde çocukları yok mu yav bunların dirty talkı sen duyuyosan çoluk çocukta duyuyordur bende biraz fazla bağırırım alt komşum hiç çıkmadı ama çıkarsa tam yerin dibine girmelik
Çıkmazlar.. Love çıkıyor mu
Komsular tam gaz duyuyordur

Dedım ya bunlar muhtemelen boyle rahat davrandıklarına gore bebenın odası alt katta, bunlar ust kat banyosunda hasıl oluyor, sonrada cıcılı bıcılı yıkanma seslerı dalin versen hayır demezler

Çıkmazlar.. Love çıkıyor mu
Komsular tam gaz duyuyordur
Kendı evımde hıc ınıltılı sevısemedım adam mı vardı ayol. Ama avkatın evınde bagırsamda boynuna boynuna bagırıyorum ısırıyorum falan duyulmuyor

Dedım ya bunlar muhtemelen boyle rahat davrandıklarına gore bebenın odası alt katta, bunlar ust kat banyosunda hasıl oluyor, sonrada cıcılı bıcılı yıkanma seslerı dalin versen hayır demezler
Ya bende dirty talk yapmak istiyorum aklıma girdin ahahah ama benim adam değil ses çıkartmak nefes bile almıyor bende de abartı var ben buna dirty talk yapayım derken kesin söverim alıştırma yapmam lazım

Ya bende dirty talk yapmak istiyorum aklıma girdin ahahah ama benim adam değil ses çıkartmak nefes bile almıyor bende de abartı var ben buna dirty talk yapayım derken kesin söverim alıştırma yapmam lazım
Arada ınce bır cızgı var, adamı kendıne yonlendıreceksın tribünlere degıl kapiş

Kendini affettirmek istiyorsan avukat olarak neler yapabileceğimizi çalış pazartesi görüşelim yazsan
Asla yazmam, yalnız kalmak ıstıyorum dedım. Hoşçakal dedım adama daha ne yazması, benım bıraz sakınlesmem lazım, heryerden bırılerı cıkıyor karınca gıbı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…