Off benımde dus alırken aklımdan gecmedı degıl ama suan sinirim libidomun önünde, kesseler dönmem yolumdanNe güzel ya, bizde de cumadan beri tık yok, cinsel ilişki mi o neydi gııızz
Ben mesajın konuşmanın bu kadar başında gelmiş olacağını düşünmemiştim. Keşke daha sabırlı olsaymış şaşkınBen ondan böğürmesini istemedim ki bana yol göster dedım. Insan gıbı kendını tutup benı dınleyıp yol yordam gosterıp sonra cok sınırlendım dıyebılırdı, daha ne yapabılırızı konusmadan böğürdü. Ve ben hala ne yapacagımı bılmıyorum anladınız mı beni
Bir hukuk adami olarak sakin kalip, bir yol yordan sunabilirdi.. tamam o da insan ama belli yaslara gelmis, meslegi profosyonel icra edenlerin biraz daha akli selim davranmasini bekliyor insan..Ben ondan böğürmesini istemedim ki bana yol göster dedım. Insan gıbı kendını tutup benı dınleyıp yol yordam gosterıp sonra cok sınırlendım dıyebılırdı, daha ne yapabılırızı konusmadan böğürdü. Ve ben hala ne yapacagımı bılmıyorum anladınız mı beni
Kendini affettirmek istiyorsan avukat olarak neler yapabileceğimizi çalış pazartesi görüşelim yazsanBen ondan böğürmesini istemedim ki bana yol göster dedım. Insan gıbı kendını tutup benı dınleyıp yol yordam gosterıp sonra cok sınırlendım dıyebılırdı, daha ne yapabılırızı konusmadan böğürdü. Ve ben hala ne yapacagımı bılmıyorum anladınız mı beni
Bixim de kendi evimiz, eski evim de kendimizindi onu satıp daha büyük bir ev aldık,Yaşamadan bilemeyiz, bana çok zor ev kendimizin, komşular da 50 yaş üstü
Kızım zaten gıttım geceden kabasını anlatmısım, oturduk yemek soylemıs, yemege baslamadan anlatmaya basladım, bak sakınce dınle dıye de uyardım, buraya fıkır catısmasına gelmedım, sadece benı yonlendır gereken neyse yapayım dıye, anlattım, ıste okula cıcek yolladı ıste eve de yolladı falan detaysız anlatıyorum tepkısıne gore detay ya vercem ya vermıcem. Dank dıye mesaj gelmesın mı, bosver acmadan sılcem dedım. Hayır acacaksın hayır acmam derken, senı nasıl yonlendıreyım ne dedıgını duymadım kı dedı. Bende sanıyorum ex öküz bana yagdırmıs, ne yagdırması ilanı aşk ediyor adam bıldıgın, ondan sonrası bır lokma alınmamıs oglen yemegı ve defolup gıdısBen mesajın konuşmanın bu kadar başında gelmiş olacağını düşünmemiştim. Keşke daha sabırlı olsaymış şaşkın
Love duş başlığı öneririm tatlım böyle durumlardaOff benımde dus alırken aklımdan gecmedı degıl ama suan sinirim libidomun önünde, kesseler dönmem yolumdan
Evet bende bunu bekledım, once avukat olarak benı yonlendır sonra sevgılım olarak sınırlenBir hukuk adami olarak sakin kalip, bir yol yordan sunabilirdi.. tamam o da insan ama belli yaslara gelmis, meslegi profosyonel icra edenlerin biraz daha akli selim davranmasini bekliyor insan..
Cok korkuyor seni kaybetmekten, isin ozu..
Ahdkdhsks yok ya şöyan pammılk gibi oldum, ojelerımı sıldım, vücut sutumu surdum, başlıgın gözü kör olsunLove duş başlığı öneririm tatlım böyle durumlardaben hiçbir şey yapmadım tabisi, eşim gececiydi bu hafta yarın da gece çalışacak,yarın sabah gelince üstüne atlayabilmem için şimdi zibarmam gerekiyor, hadi ben kaçtım
Aman love aman... Az daha sabır...Abi en son beni öyle bi noktaya getırecek kı al bu da sevgılım dıyecegım oraya kadar ugrasacak benımle, hatta ondan sonra daha da ugrasacak, pıslık yapacak, eger ben once soylemedıysem cevreme duyuracak yalan yanlıs konusacak bunlar olacak yanı
Sevısme sesı velımden geldıgı ıcın bana her sabah gunaydın dedıklerınde ıcımden uyuyamadık kı ne gunaydını demek gelıyor ama kendımı tutup gulumsuyorum, cok azgın bır cıftler ya valla yolda gorsen bunlar tek basına ekmek alamaz dersın ama dirty talk desen var, şaplak maplak hep bunlarda
Oh oh sefan olsun,kış kış libido kış kışAhdkdhsks yok ya şöyan pammılk gibi oldum, ojelerımı sıldım, vücut sutumu surdum, başlıgın gözü kör olsun
Off bende yapıyorum ama benden beklersın görsenAman love aman... Az daha sabır...
Zaten dirty talku en guzel bundan hic beklemezdimler yapıyor
Evde çocukları yok mu yav bunların dirty talkı sen duyuyosan çoluk çocukta duyuyordurAbi en son beni öyle bi noktaya getırecek kı al bu da sevgılım dıyecegım oraya kadar ugrasacak benımle, hatta ondan sonra daha da ugrasacak, pıslık yapacak, eger ben once soylemedıysem cevreme duyuracak yalan yanlıs konusacak bunlar olacak yanı
Sevısme sesı velımden geldıgı ıcın bana her sabah gunaydın dedıklerınde ıcımden uyuyamadık kı ne gunaydını demek gelıyor ama kendımı tutup gulumsuyorum, cok azgın bır cıftler ya valla yolda gorsen bunlar tek basına ekmek alamaz dersın ama dirty talk desen var, şaplak maplak hep bunlarda
HahahaOff bende yapıyorum ama benden beklersın görsenonlardan beklemezsın asla, silik tipler ama maşallahları var
Çıkmazlar.. Love çıkıyor muEvde çocukları yok mu yav bunların dirty talkı sen duyuyosan çoluk çocukta duyuyordurbende biraz fazla bağırırım alt komşum hiç çıkmadı ama çıkarsa tam yerin dibine girmelik
Dedım ya bunlar muhtemelen boyle rahat davrandıklarına gore bebenın odası alt katta, bunlar ust kat banyosunda hasıl oluyor, sonrada cıcılı bıcılı yıkanma seslerı dalin versen hayır demezlerEvde çocukları yok mu yav bunların dirty talkı sen duyuyosan çoluk çocukta duyuyordurbende biraz fazla bağırırım alt komşum hiç çıkmadı ama çıkarsa tam yerin dibine girmelik
Kendı evımde hıc ınıltılı sevısemedım adam mı vardı ayol. Ama avkatın evınde bagırsamda boynuna boynuna bagırıyorum ısırıyorum falan duyulmuyorÇıkmazlar.. Love çıkıyor mu
Komsular tam gaz duyuyordur
Ya bende dirty talk yapmak istiyorum aklıma girdin ahahah ama benim adam değil ses çıkartmak nefes bile almıyorDedım ya bunlar muhtemelen boyle rahat davrandıklarına gore bebenın odası alt katta, bunlar ust kat banyosunda hasıl oluyor, sonrada cıcılı bıcılı yıkanma seslerı dalin versen hayır demezler
Arada ınce bır cızgı var, adamı kendıne yonlendıreceksın tribünlere degıl kapişYa bende dirty talk yapmak istiyorum aklıma girdin ahahah ama benim adam değil ses çıkartmak nefes bile almıyorbende de abartı var ben buna dirty talk yapayım derken kesin söverim alıştırma yapmam lazım
Asla yazmam, yalnız kalmak ıstıyorum dedım. Hoşçakal dedım adama daha ne yazması, benım bıraz sakınlesmem lazım, heryerden bırılerı cıkıyor karınca gıbıKendini affettirmek istiyorsan avukat olarak neler yapabileceğimizi çalış pazartesi görüşelim yazsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?