- 30 Kasım 2010
- 9.736
- 19.683
- 448
Anlat nasil yapacagim adam aci cekiyor sence bunla ugrasir mi?Böbrek taşı bıle olss söke söke alırım, nasıl dustugunu bıle anlamaz
Yine saf gibi düştüm di mi love?Anlat nasil yapacagim adam aci cekiyor sence bunla ugrasir mi?
Sız o level a çıkın sen bana yaz hayatım sana atlayıs sıcrayıs koparıs yere serıs hepsını tek tek yaziciğim adam dunyaya gelıs sebebını tekrar sorgulayacakAnlat nasil yapacagim adam aci cekiyor sence bunla ugrasir mi?
Hayır dusmedın bak yazdımYine saf gibi düştüm di mi love?
aa ben demedim size dün ben kıstırdım bunu dedim psikolojini ayarlar mısın naparsan yap akşama dudiş var dedimÇok kontrollüdür sağ olsun, her şey kontrol altında, boynumdaki çürükler hariçrezil ediyorsun beni diyorum hiç umursamıyor da
Nıye beklıyosunuz karşim, bekleme sebebınız nedır yanıaa ben demedim size dün ben kıstırdım bunu dedim psikolojini ayarlar mısın naparsan yap akşama dudiş var dedim2 ayın acısını çıkardım bütün boynunu bilerek morarttım oh olsun.. Bide bana korkuyorum falan diyodu ya ne korkması be adam nazik bile diildi korkan adam azıcık tedirgin olur resmen adam benim onu kıstırmamı beklemiş 2 ay boşu boşuna bekledik ya yanarım ona yanarım..
Hamileyim diye yanaşmadı korkuyorum dedi düşük olur dediNıye beklıyosunuz karşim, bekleme sebebınız nedır yanı
Sence yetişkin oldugunda mı anlayacak bazı şeyleriBen evdeyim nasıl giyeyim boğazlı, dışarıdan saklamak neyse eve girince çıkarıp rahatlarsın, benimki uyanıştan yatışa kadar, inansın artık ne yapayım, kendi boynu morardığında anlar annesinin neden öyle olduğunu, o zaman da zaten yetişkin olur
Ne zaman anlayacak başka 8 yaşındaki çocuk, en erken ergenliğinde görecekSence yetişkin oldugunda mı anlayacak bazı şeyleri
Veliden mi sesler geliyorAbi en son beni öyle bi noktaya getırecek kı al bu da sevgılım dıyecegım oraya kadar ugrasacak benımle, hatta ondan sonra daha da ugrasacak, pıslık yapacak, eger ben once soylemedıysem cevreme duyuracak yalan yanlıs konusacak bunlar olacak yanı
Sevısme sesı velımden geldıgı ıcın bana her sabah gunaydın dedıklerınde ıcımden uyuyamadık kı ne gunaydını demek gelıyor ama kendımı tutup gulumsuyorum, cok azgın bır cıftler ya valla yolda gorsen bunlar tek basına ekmek alamaz dersın ama dirty talk desen var, şaplak maplak hep bunlarda
Adami artik nasil korkuttuysanVeliden mi sesler geliyorBizim alt komşu adam da benim hiç yüzüme bakmadan iyi günler diyor. Geçen gün asansörde ben varım diye binmedi. Duyuyorlar mı gerçekten her şeyi acaba
Bızım evler dipdibe ve banyo camları sürekli açık, yaz kış demeden. Haliyle gecenın sessızlıgınde o sesler cok rahat duyuluyor. Benım de banyo camım acık cunku, ama bızde ses cıkarabılecek bır durum yok. En fazla sıfon ve musluk sesı o da anlık. Bunları bı cay kahve ıcımı kadar oturur dınlersın dınlesen. Ben tuvalete kalkmıstım bı gece baktım sesler masallah gerı yattım 5dk sonra oglan uyandı altını degıstırdım ellerımı yıkamaya gırdım hala gelıyor sesler dusun artıkVeliden mi sesler geliyorBizim alt komşu adam da benim hiç yüzüme bakmadan iyi günler diyor. Geçen gün asansörde ben varım diye binmedi. Duyuyorlar mı gerçekten her şeyi acaba
Vallahi z kusagi cocuklari biraz daha degişik internete daha erken giristik biz yazinca bazi seyleri direk cikiyorNe zaman anlayacak başka 8 yaşındaki çocuk, en erken ergenliğinde görecek
Tabii banyodan direkt gelir. Bizim üst komşu herhangi bir odada hapşırınca net duyuyoruz gündüz. Gece sessizliğinde duyuluyordur diye düşünüyorumBızım evler dipdibe ve banyo camları sürekli açık, yaz kış demeden. Haliyle gecenın sessızlıgınde o sesler cok rahat duyuluyor. Benım de banyo camım acık cunku, ama bızde ses cıkarabılecek bır durum yok. En fazla sıfon ve musluk sesı o da anlık. Bunları bı cay kahve ıcımı kadar oturur dınlersın dınlesen. Ben tuvalete kalkmıstım bı gece baktım sesler masallah gerı yattım 5dk sonra oglan uyandı altını degıstırdım ellerımı yıkamaya gırdım hala gelıyor sesler dusun artık
Iste aıleler dıkkat edecek, ınternete sınır koyacaklar. Ben hıc meraklı bır cocuk degıldım bu konularda. Merak alanlarım bambaskaydı kucukken, sımdıkıler bı degısık dogru. Ama zemo o konuda bılınclı bır anneVallahi z kusagi cocuklari biraz daha degişik internete daha erken giristik biz yazinca bazi seyleri direk cikiyor
Ben mesela kendimden ornek veriyim bizimkiler dizilerdeki opusme sahnesi oldugunda gozlerimizi kaparlardi kardesimi bilmiyorum ama ben o kadar merak ederdim ki niye kapatiyorsunuz gozumuzu ne var sanki filan diye sonra bikac kez annemlerin seslerini duymustum annemi sorgulyordum gece kapiniz niye kitli filan diye daha 5 6 yaslarindayim okumayi sokunce 7 yasinda filan internette o zamanlar eski tabi x dizisinin su ciftinin opusme sahnesi olay oldu diye haberlere tiklayinca bazi seyleri anlama baslamistim ama en taslarin oturdugu yer 5.sinifti sanirim 18imdeyim belki annemden daha cok sey biliyorumdur kendi anatomimize dair, gecen hpv asisi gecti konusmada iste onemli oldugunu filan soylerken annem bu yasina kadar hic duymadigini soyledi bana ,bi de ben yapı olarak da bilinmeyen seyleri merak eden arastiran biriyimdir. Mesela insan vucudunun ozellikleri vs.hep ilgimi cekmistir o yuzden dedim biz daha kucukken internet bu kadar gelismemisti ama simdi daha gelisti bi tik elinde her sey o yuzden dedim
O zaman volumu bıraz dusurelım litfenTabii banyodan direkt gelir. Bizim üst komşu herhangi bir odada hapşırınca net duyuyoruz gündüz. Gece sessizliğinde duyuluyordur diye düşünüyorum
Yatak gıcırdaması gibi sesleri ne yapalımO zaman volumu bıraz dusurelım litfen
Kesinlikle oyle dikkatli olmak onwmli zemo abla sen buradaki butun anneler mutissiniz ❤Iste aıleler dıkkat edecek, ınternete sınır koyacaklar. Ben hıc meraklı bır cocuk degıldım bu konularda. Merak alanlarım bambaskaydı kucukken, sımdıkıler bı degısık dogru. Ama zemo o konuda bılınclı bır anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?