Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlat nasil yapacagim adam aci cekiyor sence bunla ugrasir mi?
Sız o level a çıkın sen bana yaz hayatım sana atlayıs sıcrayıs koparıs yere serıs hepsını tek tek yaziciğim adam dunyaya gelıs sebebını tekrar sorgulayacak

Çok kontrollüdür sağ olsun, her şey kontrol altında, boynumdaki çürükler hariç rezil ediyorsun beni diyorum hiç umursamıyor da
aa ben demedim size dün ben kıstırdım bunu dedim psikolojini ayarlar mısın naparsan yap akşama dudiş var dedim 2 ayın acısını çıkardım bütün boynunu bilerek morarttım oh olsun.. Bide bana korkuyorum falan diyodu ya ne korkması be adam nazik bile diildi korkan adam azıcık tedirgin olur resmen adam benim onu kıstırmamı beklemiş 2 ay boşu boşuna bekledik ya yanarım ona yanarım..

Nıye beklıyosunuz karşim, bekleme sebebınız nedır yanı

Nıye beklıyosunuz karşim, bekleme sebebınız nedır yanı
Hamileyim diye yanaşmadı korkuyorum dedi düşük olur dedi bende öf banane dedim naparsan yap.. Sonra süre geçince benimde hormonlar başıma vurunca ehh yeter be dedimm.. Hamilelik olmasa havada, karada kıstırırım

Sence yetişkin oldugunda mı anlayacak bazı şeyleri

Veliden mi sesler geliyor Bizim alt komşu adam da benim hiç yüzüme bakmadan iyi günler diyor. Geçen gün asansörde ben varım diye binmedi. Duyuyorlar mı gerçekten her şeyi acaba

Veliden mi sesler geliyor Bizim alt komşu adam da benim hiç yüzüme bakmadan iyi günler diyor. Geçen gün asansörde ben varım diye binmedi. Duyuyorlar mı gerçekten her şeyi acaba
Adami artik nasil korkuttuysan

Bızım evler dipdibe ve banyo camları sürekli açık, yaz kış demeden. Haliyle gecenın sessızlıgınde o sesler cok rahat duyuluyor. Benım de banyo camım acık cunku, ama bızde ses cıkarabılecek bır durum yok. En fazla sıfon ve musluk sesı o da anlık. Bunları bı cay kahve ıcımı kadar oturur dınlersın dınlesen. Ben tuvalete kalkmıstım bı gece baktım sesler masallah gerı yattım 5dk sonra oglan uyandı altını degıstırdım ellerımı yıkamaya gırdım hala gelıyor sesler dusun artık

Ne zaman anlayacak başka 8 yaşındaki çocuk, en erken ergenliğinde görecek
Vallahi z kusagi cocuklari biraz daha degişik internete daha erken giristik biz yazinca bazi seyleri direk cikiyor
Ben mesela kendimden ornek veriyim bizimkiler dizilerdeki opusme sahnesi oldugunda gozlerimizi kaparlardi kardesimi bilmiyorum ama ben o kadar merak ederdim ki niye kapatiyorsunuz gozumuzu ne var sanki filan diye sonra bikac kez annemlerin seslerini duymustum annemi sorgulyordum gece kapiniz niye kitli filan diye daha 5 6 yaslarindayim okumayi sokunce 7 yasinda filan internette o zamanlar eski tabi x dizisinin su ciftinin opusme sahnesi olay oldu diye haberlere tiklayinca bazi seyleri anlama baslamistim ama en taslarin oturdugu yer 5.sinifti sanirim 18imdeyim belki annemden daha cok sey biliyorumdur kendi anatomimize dair, gecen hpv asisi gecti konusmada iste onemli oldugunu filan soylerken annem bu yasina kadar hic duymadigini soyledi bana ,bi de ben yapı olarak da bilinmeyen seyleri merak eden arastiran biriyimdir. Mesela insan vucudunun ozellikleri vs.hep ilgimi cekmistir o yuzden dedim biz daha kucukken internet bu kadar gelismemisti ama simdi daha gelisti bi tik elinde her sey o yuzden dedim

Tabii banyodan direkt gelir. Bizim üst komşu herhangi bir odada hapşırınca net duyuyoruz gündüz. Gece sessizliğinde duyuluyordur diye düşünüyorum

Iste aıleler dıkkat edecek, ınternete sınır koyacaklar. Ben hıc meraklı bır cocuk degıldım bu konularda. Merak alanlarım bambaskaydı kucukken, sımdıkıler bı degısık dogru. Ama zemo o konuda bılınclı bır anne

Tabii banyodan direkt gelir. Bizim üst komşu herhangi bir odada hapşırınca net duyuyoruz gündüz. Gece sessizliğinde duyuluyordur diye düşünüyorum
O zaman volumu bıraz dusurelım litfen

Kesinlikle oyle dikkatli olmak onwmli zemo abla sen buradaki butun anneler mutissiniz ❤
Ya cok dikkatli bi cocuksa merak edebilir acaba niye kapi kitleniyor niye odadan ses geliyor diye sorgulayabilir ben cok sorgulamistim mesela yeni ergenlige girerkende regl dongusunu filan sorgulardim nasil boyle bi sistem olabilir diye yine tarihteki bilinmeyen olaylari antik kentleri filan cok merak ederim simdide astrolojiye cok sardim ama gerci sen egitimcisin annesin yine cocuk egitimini benden daha iyi bilirsin ben sadece bu kusagin cocuklarindan oldugum icin nasil dusundugumuzu belirtmek istedim

Günaydınlarrr

O Osirius adamı kapıdan kovmayaydın iyiydi kızzz

Yeni güncelleme: eşim, dün akşam ben başka yatakta yatmaya gidince özür diledi. Seni çok seviyorum çok özledim minnoşumm burda yatsan olmas mıı dediii

Ben de derdimi bir kez daha anlattım. Şimdi gelirsem nasılsa hep affediyor diye hiç bir değişiklik olmadan devam edeceksin ben bunu istemiyorum. Emek vermek istemiyorsan bitirelim yol yakınken dedim.

Cevaben, ben böyle biriyim 1 günde değişemem yavaş yavaş adım atıyorum işte dedi.

Cinsellik konusunda da başlatmaya utanıyormuş. Ne yapacağını bilemiyormuş. Senelerdir anlamadın mı bunu dedi!

Ben de banane ben anlamam. İster 6 ay geçsin ister 1 yıl ben yaklaşmam bundan sonra kendimi sapık gibi hissediyorum dedim.

Özet olarak bu. Sonra beni gıdıkladı sarıldı falan uyuduk.

Ama kafam hala net değil. Gelişmeyi görmem lazım.

Nasıl davranacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…