Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi gözünaydın, 8.Aya kadaryansın artıl geceler
Sence yetişkin oldugunda mı anlayacak bazı şeyleri
Ay dur kız, anneyim ne kadar olsa, ergenken belki öpüşür koklaşırlar da morartmayı öğrenmezler inşallah ben evlenene kadar morartma kısmını hiç yaşamadım mesela, ufak tefek yaklaşmalarım olmasına rağmen, elbet öğrenecekler, hatta oğlan geçen gün bebek karına nasıl yerleşir dedi. Annenin karnında her ay bebek olmak için yumurta oluşur ama spermle buluşmazsa bebek oluşmaz dedim. Tvde çok şey görüyorlar, biz o kim kimi becermiş dizilerini izlemeyiz ama en temizinde bile bir şeyler çıkıyor. Önce allaha emanetler, inşallah kontrolsüz bir.şey yaşamayacak bilinci verebiliriz. Bizi evde öpüşürken görüyorlar mesela ama öyle ateşli öpüşmeler değil tabi, bazı şeyleri doğallaştırırlarsa evliliklerinde de bu şekilde davranırlar, bunu da görmeleri bilmeleri lazım. Anne baba olmak zor, hem koruyacaksın hem doğru aile ilişkisini göstereceksin, hem iyi yetiştireceksin, allah hepimizin yardımcısı olsun.
Elimizden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyoruz, inşallah başarılı oluruz.

Yatak gıcırdaması gibi sesleri ne yapalım
Gıcırtının kaynağını bul, bulamıyorsan yatağı değiştir.
Kapı kilitleme işine gündüz uyurken rahatsız edilmek istemiyoruz diyorum ben, zaten alıştırdık, biz gündüz uyurken ya da kapı kapalıyken gelmeyin şeklinde. Biz de girmemeye çalışıyoruz onların odasına. Çocuklar meraklı tabi, verdiğimiz cevapları çok iyi seçmeliyiz. Kız her gün banyoya girilmesinin sebebini de sordu, yetişkinler çocuklardan daha çok terler o yüzden sık sık banyo yapar dedik. Ki zaten yazın günde iki defa duşa girdiğim zaman olur.
Bu adam sana kendini anlatmış, utanabilir çok şaşıracak bir şey yok, herkesin karakteri farklı, sen de onu olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye bak, ne kadar değişse de senin istediğin kıvam zor. Aşırı gerginliğin ve yüksek beklentinin ilişkileri baltaladığını da aklından çıkarma, evlilik değişmek değil uyum sağlamaktır.

Benim oğlum tablet telefon bilmez istemez, olabıldıgınce uzak tutuyorum yanında asla alıp bakmam oynamam, yaşıtları fellan döndürüyormus ben neden vermıyomusum dıye topa da tutuluyorum, bu kusagın cocuklarından ıstesem de saklayamazmısım. Saklamıyorum kı gecıktırıyorum kullanmasını. Sadece babasıyla gorusemedıgınde goruntulu konusur kapatırım o kadar. Ne kadar gec o kadar ıyı dıyorum. Tv bıle 20dk ve tek bır cızgı fılm.

Verme love ilk mesajda yelkenleri suya indirdi olmasın
Yok be ne cevap vercem, pazartesı olsun da medeni şekilde konusup akıl alabılecegım avukatla derdımı paylasayım su ex öküze haddini bildireyim diye bekliyorum. Suan gozum ne avkat goruyo ne baska sey

Bana da avkat mesaj atmış. Sesini duymadan geçirdiğim ilk ve son gece olsu, sensiz hiçbir sabaha uyanmak istemiyorum, seni çok seviyorum, günaydın
Sürünsün bakalım biraz daha, yeterli kıvama gelmedi bu, sen dinlenmene bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…