- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.108
- 1.123
Hadi gözünaydın, 8.Aya kadaryansın artıl geceleraa ben demedim size dün ben kıstırdım bunu dedim psikolojini ayarlar mısın naparsan yap akşama dudiş var dedim2 ayın acısını çıkardım bütün boynunu bilerek morarttım oh olsun.. Bide bana korkuyorum falan diyodu ya ne korkması be adam nazik bile diildi korkan adam azıcık tedirgin olur resmen adam benim onu kıstırmamı beklemiş 2 ay boşu boşuna bekledik ya yanarım ona yanarım..
Ay dur kız, anneyim ne kadar olsa, ergenken belki öpüşür koklaşırlar da morartmayı öğrenmezler inşallahSence yetişkin oldugunda mı anlayacak bazı şeyleri
Elimizden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyoruz, inşallah başarılı oluruz.Iste aıleler dıkkat edecek, ınternete sınır koyacaklar. Ben hıc meraklı bır cocuk degıldım bu konularda. Merak alanlarım bambaskaydı kucukken, sımdıkıler bı degısık dogru. Ama zemo o konuda bılınclı bır anne
Gıcırtının kaynağını bul, bulamıyorsan yatağı değiştir.Yatak gıcırdaması gibi sesleri ne yapalım
Kapı kilitleme işine gündüz uyurken rahatsız edilmek istemiyoruz diyorum ben, zaten alıştırdık, biz gündüz uyurken ya da kapı kapalıyken gelmeyin şeklinde. Biz de girmemeye çalışıyoruz onların odasına. Çocuklar meraklı tabi, verdiğimiz cevapları çok iyi seçmeliyiz. Kız her gün banyoya girilmesinin sebebini de sordu, yetişkinler çocuklardan daha çok terler o yüzden sık sık banyo yapar dedik. Ki zaten yazın günde iki defa duşa girdiğim zaman olur.Kesinlikle oyle dikkatli olmak onwmli zemo abla sen buradaki butun anneler mutissiniz ❤
Ya cok dikkatli bi cocuksa merak edebilir acaba niye kapi kitleniyor niye odadan ses geliyor diye sorgulayabilir ben cok sorgulamistim mesela yeni ergenlige girerkende regl dongusunu filan sorgulardim nasil boyle bi sistem olabilir diye yine tarihteki bilinmeyen olaylari antik kentleri filan cok merak ederim simdide astrolojiye cok sardim ama gerci sen egitimcisin annesin yine cocuk egitimini benden daha iyi bilirsin ben sadece bu kusagin cocuklarindan oldugum icin nasil dusundugumuzu belirtmek istedim
Bu adam sana kendini anlatmış, utanabilir çok şaşıracak bir şey yok, herkesin karakteri farklı, sen de onu olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye bak, ne kadar değişse de senin istediğin kıvam zor. Aşırı gerginliğin ve yüksek beklentinin ilişkileri baltaladığını da aklından çıkarma, evlilik değişmek değil uyum sağlamaktır.Günaydınlarrr
O Osirius adamı kapıdan kovmayaydın iyiydi kızzz
Yeni güncelleme: eşim, dün akşam ben başka yatakta yatmaya gidince özür diledi. Seni çok seviyorum çok özledim minnoşumm burda yatsan olmas mıı dediii
Ben de derdimi bir kez daha anlattım. Şimdi gelirsem nasılsa hep affediyor diye hiç bir değişiklik olmadan devam edeceksin ben bunu istemiyorum. Emek vermek istemiyorsan bitirelim yol yakınken dedim.
Cevaben, ben böyle biriyim 1 günde değişemem yavaş yavaş adım atıyorum işte dedi.
Cinsellik konusunda da başlatmaya utanıyormuş. Ne yapacağını bilemiyormuş. Senelerdir anlamadın mı bunu dedi!
Ben de banane ben anlamam. İster 6 ay geçsin ister 1 yıl ben yaklaşmam bundan sonra kendimi sapık gibi hissediyorum dedim.
Özet olarak bu. Sonra beni gıdıkladı sarıldı falan uyuduk.
Ama kafam hala net değil. Gelişmeyi görmem lazım.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum
Hmmm böyle davranmam lazimmis daha degerli oluyormuşuzBana da avkat mesaj atmış. Sesini duymadan geçirdiğim ilk ve son gece olsu, sensiz hiçbir sabaha uyanmak istemiyorum, seni çok seviyorum, günaydın
Günaydın niloşim. Cevap vermedim, vermeyi de düşünmüyorum,onun biraz aklı başına gelsin bakalım.Hmmm böyle davranmam lazimmis daha degerli oluyormuşuz
Gunaydin loveum
Benim oğlum tablet telefon bilmez istemez, olabıldıgınce uzak tutuyorum yanında asla alıp bakmam oynamam, yaşıtları fellan döndürüyormus ben neden vermıyomusum dıye topa da tutuluyorum, bu kusagın cocuklarından ıstesem de saklayamazmısım. Saklamıyorum kı gecıktırıyorum kullanmasını. Sadece babasıyla gorusemedıgınde goruntulu konusur kapatırım o kadar. Ne kadar gec o kadar ıyı dıyorum. Tv bıle 20dk ve tek bır cızgı fılm.Kesinlikle oyle dikkatli olmak onwmli zemo abla sen buradaki butun anneler mutissiniz ❤
Ya cok dikkatli bi cocuksa merak edebilir acaba niye kapi kitleniyor niye odadan ses geliyor diye sorgulayabilir ben cok sorgulamistim mesela yeni ergenlige girerkende regl dongusunu filan sorgulardim nasil boyle bi sistem olabilir diye yine tarihteki bilinmeyen olaylari antik kentleri filan cok merak ederim simdide astrolojiye cok sardim ama gerci sen egitimcisin annesin yine cocuk egitimini benden daha iyi bilirsin ben sadece bu kusagin cocuklarindan oldugum icin nasil dusundugumuzu belirtmek istedim
Verme love ilk mesajda yelkenleri suya indirdi olmasınGünaydın niloşim. Cevap vermedim, vermeyi de düşünmüyorum,onun biraz aklı başına gelsin bakalım.
Yok be ne cevap vercem, pazartesı olsun da medeni şekilde konusup akıl alabılecegım avukatla derdımı paylasayım su ex öküze haddini bildireyim diye bekliyorum. Suan gozum ne avkat goruyo ne baska seyVerme love ilk mesajda yelkenleri suya indirdi olmasın
Sürünsün bakalım biraz daha, yeterli kıvama gelmedi bu, sen dinlenmene bakBana da avkat mesaj atmış. Sesini duymadan geçirdiğim ilk ve son gece olsu, sensiz hiçbir sabaha uyanmak istemiyorum, seni çok seviyorum, günaydın
Aynen öyle yapıyorum zemomSürünsün bakalım biraz daha, yeterli kıvama gelmedi bu, sen dinlenmene bak
İnanma çok klişeBana da avkat mesaj atmış. Sesini duymadan geçirdiğim ilk ve son gece olsu, sensiz hiçbir sabaha uyanmak istemiyorum, seni çok seviyorum, günaydın
Tahin pekmez bildigimiz tahin pekmez miSufle yiyemedim tahin pekmez yiyorum
Yok bildiğimiz tahin pekmezTahin pekmez bildigimiz tahin pekmez mi
Yoksam sufle gibi bi nevi tatli cesidiii?
Ortaya attım vallahi konuya hakim değilimAllah allah öyle mi yapayım sahiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?