Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyisi geciktirmek bizim dokunmatik telefon 5.sinifta gelmisti eve ondan once tusluydu tusluyken yine bazi seylere erisemiyorduk ama dokunmatikte iyice acildi onumuz

En azindan ilimli yaklasiyor ben deli miyim ne eksigimi gordun diyenlerde var

Kızçeler ne dicem, ben de ilk sevgilimle ilk yakınlaşmamı yaşamış bulunuyorum. İlke aldanmayın kazık kadarım efenim. 29dan gün aldım.
Beraber tatile gittik geçen. Yan yana odalarda kaldık. Tabi gün içinde hep beraberiz. Son gece benim odama geldi film izledik yatakta. Omzuma koy basını dedi. Tabi ben mahcup, çekingen. O daha tecrubeli. Filmi izledik saçımı yüzümü okşamaya başladı, nasıl da güzel bir hismiş o. İyice mayışmışım, tam uykuya dalarken dudagımdan öptü benim gözler açıldı tabi. Bir daha öptü bu kez karsılık verdim. Ve yarım saate yakın her türlü öpüşme tekniğini üstümde denedi diyebilirim ben öpüşmeye değil de nasıl öpüştüğüme odaklanıyorum, gözleri kapalı mı, neissediyor falan. Sonra baktım eli sütyen kopçamın oralarda.irkildim, regliyim de. Yatak yorgan bembeyaz, rezil olacak her yer. O da garibim “bişey yapmıycam sarılcam sadece” dedi.Sonra biraz daha öpüştük koklaştık, ben ancak açıldımalt dudak üst dudak dil baya aktif kullanıyorum, hafiften iniltiler başladı. Demez mi “kontrolümüzü kaybedicez, devam etmeyelim”. Sonra da döndü poposunu uyudu.
Merak ettiğim, şimdi aradıgı ten uyumunu mu yakalayamadı yoksa ben basta irkildim diye ileri gitmekten mi korktu anlamadım.
Sabah kokunu özlicem dedi ama öpüşmedik gün içinde.
Bilemedim.

Sufle yiyemedim tahin pekmez yiyorum
Hayırdır eşin nöbetçi falan mı
Delidivane naptın giydin mi gecelikleri
Onu ben de merak ediyorum D delidivane nerelerdesin gecelikler ne oldu
Ortaya attım vallahi konuya hakim değilim Bu başlık tam aradıgım yermiş, deneyimli ablalardan inciler azcık takılayım şurada

Konuyu baştan oku tekrar tekrar aynı sorulara dönmeyelin
Biz de dökebiliyor muyuz ortaya kirli çamaşırlarımızı?
Konu açılmaya değerse buraya yazmak yerine konu açmayı tercih et.

En iyisi geciktirmek bizim dokunmatik telefon 5.sinifta gelmisti eve ondan once tusluydu tusluyken yine bazi seylere erisemiyorduk ama dokunmatikte iyice acildi onumuz

Bizde sürelidir tablet hafta içi yatmadan önce 1 saat, hafta sonu yatmadan önce iki saat. Onun dışında ellerine almaları yasak

Ten uyumuyla ilgili olduğunu sanmıyorum, tepki vereceğin bir şey yapmak istememiş çünkü irkilmişsin rahat olmadığını anlamış, ki nihayetinde zaten adetliymişsin, bence çok ince davranmış. Gün içinde öpmemesi de senşn çekingenliğinden kaynaklıdır, istemediğini ya da korktuğunu düşünmüş üzerine gelmemiş

Gece bi ara öptüm diye kızdın mı bana dedi. Nasıl robot gibiysem demek ki nasıl aşıcam bu çekingenliği acaba...içimden böyle bebek gibi sevmek öpmek geliyor ama... biraz bu başlıkta takılayım bişeyler kaparım illa ki

Zamanla aşılır o türk toplumunun tabularından kaynaklanıyor. Anlat ona geleneksel yapıyı aşmakta zorlanıyorum, rahatsız değilim aslında de, anlayışla yaklaşacağına eminim

D Deliidivane nereye kayboldun kııız, nasılsın, sinirlerin ne alemde
Böyle adamla sınır mı kalır dostum, onun yazdıklarını okudukca eskılere donuyorum oyle zor kı.. Insan kendını şey gibi hissediyor, onu cok ıyı anlıyorum

Regliyken flörtle buluşmak harika. Çünkü kadının en çekici oldugu zaman mens dönemi. Ekstra cazibe.

Böyle adamla sınır mı kalır dostum, onun yazdıklarını okudukca eskılere donuyorum oyle zor kı.. Insan kendını şey gibi hissediyor, onu cok ıyı anlıyorum
Ben de farkındayım durumun, son çırpınışlarda artık. Keşke adam olsalar da değer bilseler. "tabi canım kendine aldın" demesi çok itici. ben susacağım. Konuşursam mangalda kül kalmayacak, kocam öyle biri olmadığı için ahkam kesmek çok kolay geliyor olabilir

Öyle gerçekten. Öyle adamı yaşayan bilir. Insanın ruhu paramparca oluyor, bedenı gectım

Eşimin de benim de çamaşır merakımız yok, ama onun için bişey yapıcam onda yaprak kımıldamayacak. Oyarım. Oydum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…