Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın hanımlar
Love bugün kendin için nasıl bir detoks planladın yavrum? Küvet de bir yere kadar. 69 kilo detayın da tüm bu karambolde gözümden kaçmadı. Stresli Sufle diyeti de epey popüler olacak sayende.

Eşimin de benim de çamaşır merakımız yok, ama onun için bişey yapıcam onda yaprak kımıldamayacak. Oyarım. Oydum.
Yine ne oldu sorusundan kıyamet koparmış insanım, çarkına okurum adamın, asla lafımı esirgemem ama bunun için insanın karşısındakinin de utanmayı bilen ar perdesi patlamamış bir ADAM olması lazım.

Ay böyle diyet de zor be, insanın sinirlerine yazık, böyle devam ederse kadın 1 ayda 60 kiloya düşecek. O Osirius sen bu hafta sonu diyete ara ver abur cubur tatili yap. Pasta söyle piza söyle karışık kebap söyle künefe söyle azıcık enerji depola yedi bu adamlar seni, sen de yemek ye

Bence de o sevdiğin pastayı sipariş et, aç bir romantik komedi, sende pufidik pijama da yoktur şimdi aman neyse işte en rahat hangisiyse onu giy işte, takıl.

Senin korkularıni biliyorsa agirdan almak istemistir. Oldu bittiye getirmemek en guzeli. Yalniz birde bana nasil zayıfladin tuyolarini paylassan...

Kısa sürede giden 4 kilonun sırrı ne diyette ne dogru beslenmede ne de suflede, dogru bır dertlenme programıyla sızde ıdeal kılonuza kavusabılırsınız

Haaaah üstüne bastın kaldır ayagını. O laflar ar edep eden adamlara işler yavrum

Kısa sürede giden 4 kilonun sırrı ne diyette ne dogru beslenmede ne de suflede, dogru bır dertlenme programıyla sızde ıdeal kılonuza kavusabılırsınız
Bu dogru bak o donem fena zayiflamistim su an 6 kg fazlam var

İşin kötüsü canım da bişey istemiyor ha, ıstese yıcem ama yok
Buzdolabinin önünden ayrilmiyorum
Cocuklara diye alıp tum abur cuburlari kendim yiyorum
Gece usenmeden patates kizartiyorum
Bana boş abur cubur paketi gösteren cocuklarima " ben uyur yiyerim, sizde yeseydiniz caniiiiiim tamam ben alırım size bugun" diyip aldigimi da gizlice yiyorum
Dombili anne dedi ufaklik geçen gün onun çikolatasini yedim diye

Niloşi hatırlatmak istemem ama yaş 40a dayandı böbişim, o ümüğünü tut gözünü seveyim daha tarlatansız gelinlik giyeceksin

Azıcık üşen. Ben sırf öyle kilo virdim. Mesela oturduğum yerden kantini dahili hattan arayıp piskevit istemeye üşene üşene epey detoks yaptım.

Niloşi hatırlatmak istemem ama yaş 40a dayandı böbişim, o ümüğünü tut gözünü seveyim daha tarlatansız gelinlik giyeceksin
Ya noldu bana anlamadim ki...
Inan 15 gündür yiyorum yedikce yiyorum.
Rahatsizda oluyorum
Hayir bu durumda nasil evlenecemmmm ben ya

Azıcık üşen. Ben sırf öyle kilo virdim. Mesela oturduğum yerden kantini dahili hattan arayıp piskevit istemeye üşene üşene epey detoks yaptım.
Nalet olsun o huy bende de vardı. Cocuklara gelen kurabıyelerden şöyle genişçe bi tabak yapın gelen giden ağzına atsın dıyordum mutfaga gelen gıden de olsa ben yıyıyordum

Fistik ezmeli biskuviye taktim 15 gundur
Ay o lezzet nasil birsey ya
Orgazm oluyor gibi fıstık ezmeli buskuvi yiyommm ahhh ohhhh diye diye

Ya noldu bana anlamadim ki...
Inan 15 gündür yiyorum yedikce yiyorum.
Rahatsizda oluyorum
Hayir bu durumda nasil evlenecemmmm ben ya
Adam kucagına alıp duvara dayayamaz valla ama yıne de sen bılırsın tabi ahanda seks ahanda ümük, ikisini de dene tarafını seç

Nalet olsun o huy bende de vardı. Cocuklara gelen kurabıyelerden şöyle genişçe bi tabak yapın gelen giden ağzına atsın dıyordum mutfaga gelen gıden de olsa ben yıyıyordum
Fistik ezmeli biskuviye taktim 15 gundur
Ay o lezzet nasil birsey ya
Orgazm oluyor gibi fıstık ezmeli buskuvi yiyommm ahhh ohhhh diye diye
Kilo verdirmeyen form bisküvisi favorim şu an.

Adam kucagına alıp duvara dayayamaz valla ama yıne de sen bılırsın tabi ahanda seks ahanda ümük, ikisini de dene tarafını seç
Tamam bunlar bitsin yani bitireyim yazik bu fistiklilara loveum tarafimi sectim
Bayira karsi yatır beni
Tirmala benu kaşı beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…