- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
Yine ne oldu sorusundan kıyamet koparmış insanım, çarkına okurum adamın, asla lafımı esirgemem ama bunun için insanın karşısındakinin de utanmayı bilen ar perdesi patlamamış bir ADAM olması lazım.Eşimin de benim de çamaşır merakımız yok, ama onun için bişey yapıcam onda yaprak kımıldamayacak. Oyarım. Oydum.
Ay böyle diyet de zor be, insanın sinirlerine yazık, böyle devam ederse kadın 1 ayda 60 kiloya düşecek. O Osirius sen bu hafta sonu diyete ara ver abur cubur tatili yap. Pasta söyle piza söyle karışık kebap söyle künefe söyle azıcık enerji depola yedi bu adamlar seni, sen de yemek yeGünaydın hanımlar
Love bugün kendin için nasıl bir detoks planladın yavrum? Küvet de bir yere kadar. 69 kilo detayın da tüm bu karambolde gözümden kaçmadı. Stresli Sufle diyeti de epey popüler olacak sayende.
Bence de o sevdiğin pastayı sipariş et, aç bir romantik komedi, sende pufidik pijama da yoktur şimdi aman neyse işte en rahat hangisiyse onu giy işte, takıl.
Senin korkularıni biliyorsa agirdan almak istemistir. Oldu bittiye getirmemek en guzeli. Yalniz birde bana nasil zayıfladin tuyolarini paylassan...Kızçeler ne dicem, ben de ilk sevgilimle ilk yakınlaşmamı yaşamış bulunuyorum. İlke aldanmayın kazık kadarım efenim. 29dan gün aldım.
Beraber tatile gittik geçen. Yan yana odalarda kaldık. Tabi gün içinde hep beraberiz. Son gece benim odama geldi film izledik yatakta. Omzuma koy basını dedi. Tabi ben mahcup, çekingen. O daha tecrubeli. Filmi izledik saçımı yüzümü okşamaya başladı, nasıl da güzel bir hismiş o. İyice mayışmışım, tam uykuya dalarken dudagımdan öptü benim gözler açıldı tabi. Bir daha öptü bu kez karsılık verdim. Ve yarım saate yakın her türlü öpüşme tekniğini üstümde denedi diyebilirimben öpüşmeye değil de nasıl öpüştüğüme odaklanıyorum, gözleri kapalı mı, neissediyor falan. Sonra baktım eli sütyen kopçamın oralarda. irkildim, regliyim de. Yatak yorgan bembeyaz, rezil olacak her yer. O da garibim “bişey yapmıycam sarılcam sadece” dedi.Sonra biraz daha öpüştük koklaştık, ben ancak açıldım alt dudak üst dudak dil baya aktif kullanıyorum, hafiften iniltiler başladı. Demez mi “kontrolümüzü kaybedicez, devam etmeyelim”. Sonra da döndü poposunu uyudu.
Merak ettiğim, şimdi aradıgı ten uyumunu mu yakalayamadı yoksa ben basta irkildim diye ileri gitmekten mi korktu anlamadım.
Sabah kokunu özlicem dedi ama öpüşmedik gün içinde.
Bilemedim.
Kısa sürede giden 4 kilonun sırrı ne diyette ne dogru beslenmede ne de suflede, dogru bır dertlenme programıyla sızde ıdeal kılonuza kavusabılırsınızGünaydın hanımlar
Love bugün kendin için nasıl bir detoks planladın yavrum? Küvet de bir yere kadar. 69 kilo detayın da tüm bu karambolde gözümden kaçmadı. Stresli Sufle diyeti de epey popüler olacak sayende.
Haaaah üstüne bastın kaldır ayagını. O laflar ar edep eden adamlara işler yavrumYine ne oldu sorusundan kıyamet koparmış insanım, çarkına okurum adamın, asla lafımı esirgemem ama bunun için insanın karşısındakinin de utanmayı bilen ar perdesi patlamamış bir ADAM olması lazım.
Bu dogru bak o donem fena zayiflamistim su an 6 kg fazlam varKısa sürede giden 4 kilonun sırrı ne diyette ne dogru beslenmede ne de suflede, dogru bır dertlenme programıyla sızde ıdeal kılonuza kavusabılırsınız
İşin kötüsü canım da bişey istemiyor ha, ıstese yıcem ama yokBu dogru bak o donem fena zayiflamistim su an 6 kg fazlam var
Buzdolabinin önünden ayrilmiyorumİşin kötüsü canım da bişey istemiyor ha, ıstese yıcem ama yok
Niloşi hatırlatmak istemem ama yaş 40a dayandı böbişim, o ümüğünü tut gözünü seveyim daha tarlatansız gelinlik giyeceksinBuzdolabinin önünden ayrilmiyorum
Cocuklara diye alıp tum abur cuburlari kendim yiyorum
Gece usenmeden patates kizartiyorum
Bana boş abur cubur paketi gösteren cocuklarima " ben uyur yiyerim, sizde yeseydiniz caniiiiiim tamam ben alırım size bugun" diyip aldigimi da gizlice yiyorum
Dombili anne dedi ufaklik geçen gün onun çikolatasini yedim diye
Azıcık üşen. Ben sırf öyle kilo virdim.Buzdolabinin önünden ayrilmiyorum
Cocuklara diye alıp tum abur cuburlari kendim yiyorum
Gece usenmeden patates kizartiyorum
Bana boş abur cubur paketi gösteren cocuklarima " ben uyur yiyerim, sizde yeseydiniz caniiiiiim tamam ben alırım size bugun" diyip aldigimi da gizlice yiyorum
Dombili anne dedi ufaklik geçen gün onun çikolatasini yedim diye
Ya noldu bana anlamadim ki...Niloşi hatırlatmak istemem ama yaş 40a dayandı böbişim, o ümüğünü tut gözünü seveyim daha tarlatansız gelinlik giyeceksin
Nalet olsun o huy bende de vardı. Cocuklara gelen kurabıyelerden şöyle genişçe bi tabak yapın gelen giden ağzına atsın dıyordum mutfagaAzıcık üşen. Ben sırf öyle kilo virdim.Mesela oturduğum yerden kantini dahili hattan arayıp piskevit istemeye üşene üşene epey detoks yaptım.
Fistik ezmeli biskuviye taktim 15 gundurAzıcık üşen. Ben sırf öyle kilo virdim.Mesela oturduğum yerden kantini dahili hattan arayıp piskevit istemeye üşene üşene epey detoks yaptım.
Adam kucagına alıp duvara dayayamaz valla ama yıne de sen bılırsın tabiYa noldu bana anlamadim ki...
Inan 15 gündür yiyorum yedikce yiyorum.
Rahatsizda oluyorum
Hayir bu durumda nasil evlenecemmmm ben ya
Nalet olsun o huy bende de vardı. Cocuklara gelen kurabıyelerden şöyle genişçe bi tabak yapın gelen giden ağzına atsın dıyordum mutfagagelen gıden de olsa ben yıyıyordum
Kilo verdirmeyen form bisküvisi favorim şu an.Fistik ezmeli biskuviye taktim 15 gundur
Ay o lezzet nasil birsey ya
Orgazm oluyor gibi fıstık ezmeli buskuvi yiyommm ahhh ohhhh diye diye
Ahh duvara mı? Soğuk kız, g.tün donar.Adam kucagına alıp duvara dayayamaz valla ama yıne de sen bılırsın tabiahanda seks ahanda ümük, ikisini de dene tarafını seç
O alevde maden bile erir dostum ne donmasıAhh duvara mı? Soğuk kız, g.tün donar.
Tamam bunlar bitsin yani bitireyim yazik bu fistiklilara loveum tarafimi sectimAdam kucagına alıp duvara dayayamaz valla ama yıne de sen bılırsın tabiahanda seks ahanda ümük, ikisini de dene tarafını seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?