Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
70ken dayayabılıyor karşim ben kendımı sızın ıcın feda ettım
Denettirme bana şimdi adama bişi falan olur senin avkatın boyu daha uzundu benim herif 1.85 ben 1.65 e 64 kg evlenmeden önce 57_58 dim şimdi herif gıdığımı seviyo sağolsun acaba kaç kiloyla doğurucam ben yeaa

Sksksks ben nedense soğumaya almaya başlıyorum kendimi o iş üzerinde, hemen yıkanmaya bile koşamıyorum donuyorum. Gerçi 74 kilo ile nereye dayanıyorum.
Arge yapmadıgım hıcbır tavsıyeyı buraya yazmıyorum katip, 73kende oluyordu söyletme lağn beni

Denettirme bana şimdi adama bişi falan olur senin avkatın boyu daha uzundu benim herif 1.85 ben 1.65 e 64 kg evlenmeden önce 57_58 dim şimdi herif gıdığımı seviyo sağolsun acaba kaç kiloyla doğurucam ben yeaa
Benımkıde uzundu ama bende uzunum sımdı bılemedım

Çekirdek oluş merkezi var Ankara'da Nurşen şirin hoca baya deneyimli klinik psikolog aynı zamanda
Canım kabul etmişken hemen randevu al
Ben çok uzaktım psikolog işine inan ilmini bilene rastlarsan çok fayda görür kendinizi keşfedersiniz

Bizde kırılma olmadı, adam nü geliyorsa çok denk düşüyor ya sanki benim için yaratılmış mübarek şak şak şak çelik kapı kilidi gibi ama en sonkinde artık hassasiyet çok artmıştı boşalmadan sonra, bunu çok kıvrandırmaya bağlıyorum ben

Biz de tam boyu boyuna aslında. Eşim de kısa. Tam denk geliyoruz. Bu arada eşim senelerin fitnessçısı. Tek parmağında çevirir beni. Yine de korkuyorum adamın bi yerini kırarım diye.

O hassasiyet olayı bize geçen küvette oldu ya. Neden oldu bilmiyorum ama adam zevk ve acıyı birlikte tattı yanii. Kalbi güm güm atıyordu. Dul kalacaktım neredeyse

Ben de korkuyorum dağ gibi adamı fıtık ederim bu kilo ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…