- 30 Kasım 2010
- 9.733
- 19.661
- 448
Saman gibi geliyorrrr katibimKilo verdirmeyen form bisküvisi favorim şu an.
Benim duvara dayanmam için 45 kg olmam lazımAhh duvara mı? Soğuk kız, g.tün donar.
70ken dayayabılıyor karşim ben kendımı sızın ıcın feda ettımBenim duvara dayanmam için 45 kg olmam lazımyoksa bel fıtığı olur benimki sonra hiç kullanamam adamı..
Sksksks ben nedense soğumaya almaya başlıyorum kendimi o iş üzerinde, hemen yıkanmaya bile koşamıyorum donuyorum.O alevde maden bile erir dostum ne donması
Denettirme bana şimdi adama bişi falan olur70ken dayayabılıyor karşim ben kendımı sızın ıcın feda ettım
Arge yapmadıgım hıcbır tavsıyeyı buraya yazmıyorum katip, 73kende oluyordu söyletme lağn beniSksksks ben nedense soğumaya almaya başlıyorum kendimi o iş üzerinde, hemen yıkanmaya bile koşamıyorum donuyorum.Gerçi 74 kilo ile nereye dayanıyorum.
Benımkıde uzundu ama bende uzunum sımdı bılemedımDenettirme bana şimdi adama bişi falan olursenin avkatın boyu daha uzundu benim herif 1.85 ben 1.65 e 64 kg evlenmeden önce 57_58 dim şimdi herif gıdığımı seviyo sağolsun acaba kaç kiloyla doğurucam ben yeaa
Çekirdek oluş merkezi var Ankara'da Nurşen şirin hoca baya deneyimli klinik psikolog aynı zamanda
Adam zayıfladı, biraz sigarayı azalttırıyorum denicem.Arge yapmadıgım hıcbır tavsıyeyı buraya yazmıyorum katip, 73kende oluyordu söyletme lağn beni
O zaman akşama ben benim herifin bi dayanıklılığını ölçeyim inş gece acile gitmeyizBenımkıde uzundu ama bende uzunum sımdı bılemedım
Siz hamile değil miydiniz? Ay o kucak işi tehlikeli bence hamile hamileO zaman akşama ben benim herifin bi dayanıklılığını ölçeyim inş gece acile gitmeyiz
Bencede deneme, dogumdan sonraya saklaO zaman akşama ben benim herifin bi dayanıklılığını ölçeyim inş gece acile gitmeyiz
Bizde kırılma olmadı, adam nü geliyorsa çok denk düşüyor ya sanki benim için yaratılmış mübarek şak şak şak çelik kapı kilidi gibi
Hamileyim doğru diyosun ben kendimi de riske atmimSiz hamile değil miydiniz? Ay o kucak işi tehlikeli bence hamile hamile
Biz de tam boyu boyuna aslında. Eşim de kısa. Tam denk geliyoruz. Bu arada eşim senelerin fitnessçısı. Tek parmağında çevirir beni. Yine de korkuyorum adamın bi yerini kırarım diye.Bizde kırılma olmadı, adam nü geliyorsa çok denk düşüyor ya sanki benim için yaratılmış mübarek şak şak şak çelik kapı kilidi gibiama en sonkinde artık hassasiyet çok artmıştı boşalmadan sonra, bunu çok kıvrandırmaya bağlıyorum ben
Ben de korkuyorum dağ gibi adamı fıtık ederim bu kilo ileBiz de tam boyu boyuna aslında. Eşim de kısa. Tam denk geliyoruz. Bu arada eşim senelerin fitnessçısı. Tek parmağında çevirir beni. Yine de korkuyorum adamın bi yerini kırarım diye.
O hassasiyet olayı bize geçen küvette oldu ya. Neden oldu bilmiyorum ama adam zevk ve acıyı birlikte tattı yanii. Kalbi güm güm atıyordu. Dul kalacaktım neredeyse
Penis şekli biraz kavisliyse tadından yenmiyor not düşeyim şurayaBen de korkuyorum dağ gibi adamı fıtık ederim bu kilo ile
Buraya kalbimi bıraktımPenis şekli biraz kavisliyse tadından yenmiyor not düşeyim şuraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?