Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya noldu bana anlamadim ki...
Inan 15 gündür yiyorum yedikce yiyorum.
Rahatsizda oluyorum
Hayir bu durumda nasil evlenecemmmm ben ya
Ben de tam onu diyecektim. Potansiyel bir sevgili var yolda tut boğazını
Fistik ezmeli biskuviye taktim 15 gundur
Ay o lezzet nasil birsey ya
Orgazm oluyor gibi fıstık ezmeli buskuvi yiyommm ahhh ohhhh diye diye
Burada da lokma tatlısı yapan bir yer var. Ağzına atınca patlayıp içinden şerbet akıyor. Kendimden geçiyorum yerken

Evet nimettir baş üstünde tutalım pliss
Ayrıca bu pozısyonların hakkını veren costukca costuran muzıkler acmayı da ıhmal etmeyın, mesela Kaleo-we down we go duvardan duvara halı döşenir gibi döşeniyorsunuz

Ayrıca bu pozısyonların hakkını veren costukca costuran muzıkler acmayı da ıhmal etmeyın, mesela Kaleo-we down we go duvardan duvara halı döşenir gibi döşeniyorsunuz
Ouu deneyeceğim. Ben rusça rap gibi bişey açtım geçen ganvest-nikotin diye. bir de adamın başka şarkıları da var. O anda çok pis ürperti verdi garip bir hava verdi sanki ben bir femme fetale'yim, amazon kadınıyım da karşımdaki de ağıma kıstırdığım bu gece sevişip yarın sabah öldüreceğim erkeğim

Davay davay o an önemli olan tek dil beden dili böbişim farsça da dinlesen adamın algıları kısıtlı duyuyor ama algılayamıyor

Denettirme bana şimdi adama bişi falan olur senin avkatın boyu daha uzundu benim herif 1.85 ben 1.65 e 64 kg evlenmeden önce 57_58 dim şimdi herif gıdığımı seviyo sağolsun acaba kaç kiloyla doğurucam ben yeaa
Hamilelikte kilo hesabı olmaz. Sen tatlıdan uzak dur bol protein kalsiyum al, kilo doğumdan sonra gider

siz amazon pozisyonunu deneyin o zaman

Lan ben iş yapmaya durunca coşuyorsunuz, telefonu elime alıyorum tık yok. Bu gün saatleri uyduramadık sizinle

Hamilelikte kilo hesabı olmaz. Sen tatlıdan uzak dur bol protein kalsiyum al, kilo doğumdan sonra gider
Evet bende sağlıksız kilo almak istemiyorum sadece. Şimdi hiç iştahım yok kilo almadım da vermedim de ilk 3 ay..
Sonraları iştahım açılsa da saçma sapan şeyler yememek için direnicem.. Zaten diyete başlamıştım hamile oldugumu öğrendim şükür paketli gıdalar abur cubur falan uzun süredir girmiyor eve..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…