- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Ben de bi süre daha cinsillikle ilgili tek kelime etmeyip ilk yaklaşımda da bulunmucam. Çünkü konuşmakla hiç bişeyi değiştiremedim bu zamana kadarCanım benım kıyamam sana, aynı odundan bende de vardı ben yaktımo dönsün kendı seyıyle oynasın bu saatten sonra, sınırının bozuldugunu ona gosterme
Bencede ıyı yaparsın, kendını harap etme cunku sende sorun yok anlastık mı?Ben de bi süre daha cinsillikle ilgili tek kelime etmeyip ilk yaklaşımda da bulunmucam. Çünkü konuşmakla hiç bişeyi değiştiremedim bu zamana kadar
Bende sorun yokda benim ihtiyaç işi sıkıntı yani adamı seviyorum istiyorum ama hep uzak olmak zorundaymışım gibi üstelik evliyken çok saçma. Fakat yapacak bişey yok artık .belki de inadı bırakıp bunu kabullenmeliyimBencede ıyı yaparsın, kendını harap etme cunku sende sorun yok anlastık mı?
Valla o kısım senın bılecegın ıs canım. Ya bunu kabul edıp yasayacaksın, artık kendını harap etmeyeceksın, yada gıdeceksın, otekı turlusu seni bıtırır. O ıhtıyacı evlıyken duymak ve gıderememek der susarımBende sorun yokda benim ihtiyaç işi sıkıntı yani adamı seviyorum istiyorum ama hep uzak olmak zorundaymışım gibi üstelik evliyken çok saçma. Fakat yapacak bişey yok artık .belki de inadı bırakıp bunu kabullenmeliyim
Bu durumda bana kabullenmek düşer malesef. Kendimi yenilmiş gibi hissediyorum çünkü bu duruma karşı hep mücadele edip normale dönceğine inandırmıştım kendimi. Adamın tek sorunu da bu değil en azından anlayışlı olmasını dilerdim. Görmezden geleceğim belki bir gün düzelir umuduyla...Valla o kısım senın bılecegın ıs canım. Ya bunu kabul edıp yasayacaksın, artık kendını harap etmeyeceksın, yada gıdeceksın, otekı turlusu seni bıtırır. O ıhtıyacı evlıyken duymak ve gıderememek der susarım
Akışına bıraktım hayatı gelsin bildiği gibiTaze dolma biber gibiyim bu aralar sürekli dolduruşa geliyorum...
D Deliidivane sen gelme be gülüm... Hadi gülümseelbet düzelir o dolmabiberi sivribiber yapacak güç var sende... Ha olmuyorsa da birak dolma kalsın
Bırakın hayatınıza nice ahmet abiğğler girsin, salın gelişineTaze dolma biber gibiyim bu aralar sürekli dolduruşa geliyorum...
D Deliidivane sen gelme be gülüm... Hadi gülümseelbet düzelir o dolmabiberi sivribiber yapacak güç var sende... Ha olmuyorsa da birak dolma kalsın
Oluruna bırakın...Bırakın hayatınıza nice ahmet abiğğler girsin, salın gelişine
Bu miyendiz senın espri anlayısında cıddı farklar yaratmaya basladıOluruna bırakın...
Olmazsa tekrar bırakırız
Ya love kiz ben adama tutulmak üzereyim.Bu miyendiz senın espri anlayısında cıddı farklar yaratmaya basladıumarım sende dıkkat etmıssındır
Ee tutuldun zaten, başından beri tutuktun. Muhabbet nasıl gidiyor peki? Napıyosun iyi misinin dısına cıkarabıldınız mı? Bırbırını merak etmeler sabahları gunaydınlar gecelerı ıyı geceler şeysileri oluyo muYa love kiz ben adama tutulmak üzereyim.
Öyle güzel konuşuyor ki...
Telefonu yiyesim geliyor
Yok canım çıkamadık ama tlf da görüşüyorum. Bazen görüntülü arıyor. Cocuklardan kaçıp banyoda açıyorum. Adam banyonun fayanslarına yabancılik çekmeyecek bir gün evlenirsekEe tutuldun zaten, başından beri tutuktun. Muhabbet nasıl gidiyor peki? Napıyosun iyi misinin dısına cıkarabıldınız mı? Bırbırını merak etmeler sabahları gunaydınlar gecelerı ıyı geceler şeysileri oluyo mu
Jilet ahmet agbi, bak Ahmet abınde bosandı, olmuyorsa cocuk ıcın katlanılacak sey degıl omur gecıverıyor dedı. Ahmetın o an yuzunun aldıgı seklı sıze anlatamamahmet abım sevde hemen atıldı ordan, ay anne valla anlatacak konu bulamadın gece gece deyıp muhabbetı sonlandırmak ıstedı neden oyle dıyosun kızım, love u bu guzellıkle bırakmazlar zaten, hıc 3 cocuk annesı der mısın yolda gorsen valla kız gıbı, ıyı yapmıssın çocuuuum sen daha ıyılerıne layıksın ınsallah gonlune gore bırını bulursun dedı ben musadenızı ısteyeyım, ama bırsey olursa muhakkak arayın tekrar kafanıza gore ıs yapmayın olur mu dedım damada. Sevde mutlu mutlu el salladı,sonra abı sen annemı eve bırak burda beklemenıze gerek yok dedı, benımle bırlıkte otoparka geldıler ordan ayrıldık, tebrık edın artık ahmet ağğğbim var benım, dunya ahret ağğğbiimm
Kız şaka maka derken şeninde kanatların çıkıyo heee. Bende öğlen iş yerine bi uğramam lazım. Ordan sevgilime gidiyoring. Bekletemem pazartesini. Galibası dengeleri değiştireceğiz. Son zamanlarda bi garip davranıyorsun dedim yüz yüze konuşalım dedi.Yok canım çıkamadık ama tlf da görüşüyorum. Bazen görüntülü arıyor. Cocuklardan kaçıp banyoda açıyorum. Adam banyonun fayanslarına yabancılik çekmeyecek bir gün evlenirsek
Kız gibi ne demek yahuuuHaa durun sunu da unutmadan anlatayım. Sevdeyı odaya aldıktan sonra, herkesın aglaması kesıldı salak salak sırıtıslar basladı. Annesı bana 'ay çocuuum sana da nasıl tesekkur edecegız bılmıyorum, ne kadar ıyı oldu buraya gelmemız, kızım ıyı bebegımız ıyı hakkını helal et gece gece yasak dınlemeden kosturdun bızım ıcın' dedı. Rıca ederım onlar ıyı olsun da ben hep kostururum ne demek dedım. Senınle de uzun uzun oturup hıc sohbet edemedık, sevdeden hep dınlıyorum senı, ıyı kı arkadassınız ama bosanmıssın esınden uzuldum dedı. Hayırlısı boyleymıs ne yapalım X teyze dedım. Ya olmayınca olmuyor, bak Ahmet abınde bosandı, olmuyorsa cocuk ıcın katlanılacak sey degıl omur gecıverıyor dedı. Ahmetın o an yuzunun aldıgı seklı sıze anlatamamahmet abım sevde hemen atıldı ordan, ay anne valla anlatacak konu bulamadın gece gece deyıp muhabbetı sonlandırmak ıstedı neden oyle dıyosun kızım, love u bu guzellıkle bırakmazlar zaten, hıc 3 cocuk annesı der mısın yolda gorsen valla kız gıbı, ıyı yapmıssın çocuuuum sen daha ıyılerıne layıksın ınsallah gonlune gore bırını bulursun dedı ben musadenızı ısteyeyım, ama bırsey olursa muhakkak arayın tekrar kafanıza gore ıs yapmayın olur mu dedım damada. Sevde mutlu mutlu el salladı,sonra abı sen annemı eve bırak burda beklemenıze gerek yok dedı, benımle bırlıkte otoparka geldıler ordan ayrıldık, tebrık edın artık ahmet ağğğbim var benım, dunya ahret ağğğbiimm
Dinle bakalım kafanı, inşallah huzur bulursunSinirlerimi şimdilik rafa kaldırdım haftasonunu annemlerde geçiriyorum kafam rahat
Sen seviyorsun da o ne kadar seviyor onu anlayamadım benBende sorun yokda benim ihtiyaç işi sıkıntı yani adamı seviyorum istiyorum ama hep uzak olmak zorundaymışım gibi üstelik evliyken çok saçma. Fakat yapacak bişey yok artık .belki de inadı bırakıp bunu kabullenmeliyim
Bize de haber verirsin, hakkında hayırlısıKız şaka maka derken şeninde kanatların çıkıyo heee. Bende öğlen iş yerine bi uğramam lazım. Ordan sevgilime gidiyoring. Bekletemem pazartesini. Galibası dengeleri değiştireceğiz. Son zamanlarda bi garip davranıyorsun dedim yüz yüze konuşalım dedi.Hayırlısı olsun nolur
Hayirlisi olsunKız şaka maka derken şeninde kanatların çıkıyo heee. Bende öğlen iş yerine bi uğramam lazım. Ordan sevgilime gidiyoring. Bekletemem pazartesini. Galibası dengeleri değiştireceğiz. Son zamanlarda bi garip davranıyorsun dedim yüz yüze konuşalım dedi.Hayırlısı olsun nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?