Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benım kıyamam sana, aynı odundan bende de vardı ben yaktım o dönsün kendı seyıyle oynasın bu saatten sonra, sınırının bozuldugunu ona gosterme
Ben de bi süre daha cinsillikle ilgili tek kelime etmeyip ilk yaklaşımda da bulunmucam. Çünkü konuşmakla hiç bişeyi değiştiremedim bu zamana kadar

Ben de bi süre daha cinsillikle ilgili tek kelime etmeyip ilk yaklaşımda da bulunmucam. Çünkü konuşmakla hiç bişeyi değiştiremedim bu zamana kadar
Bencede ıyı yaparsın, kendını harap etme cunku sende sorun yok anlastık mı?

Bencede ıyı yaparsın, kendını harap etme cunku sende sorun yok anlastık mı?
Bende sorun yokda benim ihtiyaç işi sıkıntı yani adamı seviyorum istiyorum ama hep uzak olmak zorundaymışım gibi üstelik evliyken çok saçma. Fakat yapacak bişey yok artık .belki de inadı bırakıp bunu kabullenmeliyim

Valla o kısım senın bılecegın ıs canım. Ya bunu kabul edıp yasayacaksın, artık kendını harap etmeyeceksın, yada gıdeceksın, otekı turlusu seni bıtırır. O ıhtıyacı evlıyken duymak ve gıderememek der susarım

Bu durumda bana kabullenmek düşer malesef. Kendimi yenilmiş gibi hissediyorum çünkü bu duruma karşı hep mücadele edip normale dönceğine inandırmıştım kendimi. Adamın tek sorunu da bu değil en azından anlayışlı olmasını dilerdim. Görmezden geleceğim belki bir gün düzelir umuduyla...

Akışına bıraktım hayatı gelsin bildiği gibi

Bırakın hayatınıza nice ahmet abiğğler girsin, salın gelişine

Ya love kiz ben adama tutulmak üzereyim.
Öyle güzel konuşuyor ki...
Telefonu yiyesim geliyor
Ee tutuldun zaten, başından beri tutuktun. Muhabbet nasıl gidiyor peki? Napıyosun iyi misinin dısına cıkarabıldınız mı? Bırbırını merak etmeler sabahları gunaydınlar gecelerı ıyı geceler şeysileri oluyo mu

Yok canım çıkamadık ama tlf da görüşüyorum. Bazen görüntülü arıyor. Cocuklardan kaçıp banyoda açıyorum. Adam banyonun fayanslarına yabancılik çekmeyecek bir gün evlenirsek

Jilet ahmet agbi
Tebrik ederim bi ahmet agbi kazandiniz

Yok canım çıkamadık ama tlf da görüşüyorum. Bazen görüntülü arıyor. Cocuklardan kaçıp banyoda açıyorum. Adam banyonun fayanslarına yabancılik çekmeyecek bir gün evlenirsek
Kız şaka maka derken şeninde kanatların çıkıyo heee. Bende öğlen iş yerine bi uğramam lazım. Ordan sevgilime gidiyoring. Bekletemem pazartesini. Galibası dengeleri değiştireceğiz. Son zamanlarda bi garip davranıyorsun dedim yüz yüze konuşalım dedi. Hayırlısı olsun nolur

Kız gibi ne demek yahuuu sevdenin iyi olmasına çok sevindim geçmiş olsun

Sinirlerimi şimdilik rafa kaldırdım haftasonunu annemlerde geçiriyorum kafam rahat
Dinle bakalım kafanı, inşallah huzur bulursun
Sen seviyorsun da o ne kadar seviyor onu anlayamadım ben
Bize de haber verirsin, hakkında hayırlısı

Hayirlisi olsun

Dün geceden beri 8 sayfa konuşulmuş maşallah, sabah sabah okudum hepsini

O Osirius sevdeye çok geçmiş olsun, doktorun şerefsizi böyle oluyor işte, ellerine sağlık, hepsine çok güzel ayar vermişsin.

Gaslithing pek çok insanın hayatında var anladığım kadarıyla, güçlü karakterler bir şekilde direniyor ama zayıf karakterleri siliyorlar hayattan. Annem bir narsistmiş, ben de yazıyı okuyunca farkına vardım. NOrmalde kimseye eyvallahı olmayan bir insanken onun dediklerine karşı elim kolum bağlanırdı. Eşim uyandırdı beni, sağ olsun. Şimdi görüşmeyi asgaride tutuyorum ve çok mutluyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…