- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Onun ne kadar sevdiğini ben de anlayamadım.. güya çok fazla seviyor beni ayda yılda bir bana sokulup ilişki esnasında söylüyor bunuDinle bakalım kafanı, inşallah huzur bulursun
Sen seviyorsun da o ne kadar seviyor onu anlayamadım ben
Bize de haber verirsin, hakkında hayırlısı
Benim paylaştığım biryazı var 8 9 sayfa geride, çok uzun bir yazı, onu bir oku.Onun ne kadar sevdiğini ben de anlayamadım.. güya çok fazla seviyor beni ayda yılda bir bana sokulup ilişki esnasında söylüyor bunu
Hadi gözün aydın, darısı devamının başınaNöbetten bildiriyorummm: akşam itina ile dudişildi.
Ama eşimin şekeri düştü biraz sonrasında baya korkulu bir gece geçirdim. Neyse ki zamanında müdahale ettim.
Biliyorum canım insan sevilip sevilmediğini hissetmez mi. Onun sevgi anlayışı çok başka. Ailesinde görmemiş sevgiyi de . Babasını kopyalamış kendine haberi yok.Yapacak birşeyim yok eskisine nazaran bi tık daha iyi. Zamanla biraz daha yontulur belki. Hayat bu belli mi olur. Ondan ayrılmayı düşünmüyorum . Şuanki hedefim kilo vermek. Onun kendi içinde öncelik verdiği şey de bu diye hissediyorum. Sonra ben de daha özgüvenle giyeceğim o gecelikleri. Ama onun için değil artık...Benim paylaştığım biryazı var 8 9 sayfa geride, çok uzun bir yazı, onu bir oku.
Ayda bir kere sevişirken seni seviyorum demekle sevgi olmaz. Seven adam aldığın gecelikler hakkında öyle laflar etmez. Seni kırmak için fırsat kollamaz. İyi tart bu ilişkiyi
Evet valla anlamadim kendimi girdabın icinde buldum. Boyle girdaba can kurbanKız şaka maka derken şeninde kanatların çıkıyo heee. Bende öğlen iş yerine bi uğramam lazım. Ordan sevgilime gidiyoring. Bekletemem pazartesini. Galibası dengeleri değiştireceğiz. Son zamanlarda bi garip davranıyorsun dedim yüz yüze konuşalım dedi.Hayırlısı olsun nolur
Günaydın bak bak mühendis ama bu tür şeyleri de okuyor demek ki çok şanslısınEvet valla anlamadim kendimi girdabın icinde buldum. Boyle girdaba can kurban
Dengeler değişecek dedin ve oglen konusacagiz dedin. Sonra gel meraktan catlarim ben
ZemheriPoyraz
Günaydın canim. Dun bu yaziyi paylastim .Bunun kitabı varmış gaslightigin benim adam hatta 6 ciltlik birseyden bahsetti bunun üzerine seninle konuşmak istiyordum sadece dogru zamani bekliyordum dedi. Sanirim bazi hareketlerimden ve anlatimlarimdan bu cikarimi çoktan yapmis. Üstüne konusacagiz bakalim
Psikolojiye ilgilino zaman seni muhendisEvet valla anlamadim kendimi girdabın icinde buldum. Boyle girdaba can kurban
Dengeler değişecek dedin ve oglen konusacagiz dedin. Sonra gel meraktan catlarim ben
ZemheriPoyraz
Günaydın canim. Dun bu yaziyi paylastim .Bunun kitabı varmış gaslightigin benim adam hatta 6 ciltlik birseyden bahsetti bunun üzerine seninle konuşmak istiyordum sadece dogru zamani bekliyordum dedi. Sanirim bazi hareketlerimden ve anlatimlarimdan bu cikarimi çoktan yapmis. Üstüne konusacagiz bakalim
Kararlar almış olman güzel. Sen dili ben dili diye bir kavram var, onu da bi araştır. İletişimde çok faydası oluyor bana.Biliyorum canım insan sevilip sevilmediğini hissetmez mi. Onun sevgi anlayışı çok başka. Ailesinde görmemiş sevgiyi de . Babasını kopyalamış kendine haberi yok.Yapacak birşeyim yok eskisine nazaran bi tık daha iyi. Zamanla biraz daha yontulur belki. Hayat bu belli mi olur. Ondan ayrılmayı düşünmüyorum . Şuanki hedefim kilo vermek. Onun kendi içinde öncelik verdiği şey de bu diye hissediyorum. Sonra ben de daha özgüvenle giyeceğim o gecelikleri. Ama onun için değil artık...
Senin anlattıklarından yaşadığının bu olduğu çıkarımını yapmış ve sana bunu mu anlatacakmış. Şahane, hem seni çok dikkatli dinlediğinin hem de çok yönlü olduğumun işareti bu. Sevindim senin adına.Evet valla anlamadim kendimi girdabın icinde buldum. Boyle girdaba can kurban
ZemheriPoyraz
Yaaa çok sağol...Hadi gözün aydın, darısı devamının başına
Dikkat et minnoşuna geçmiş olsun
Çok inatsın, amacın ders vermek tamam ama adam açık açık utandığını söylemiş, geri tepme riskini almazdım ben olsamYaaa çok sağol...
Dün gece bi reddettim başta aslında ama sonra direnemedimhedefim 1-2 reddetmekti. Yelkenleri suya indiriverdim
Ben de alamadım valla işte... Bide çok tatlı yaklaştı kıyamadım.Çok inatsın, amacın ders vermek tamam ama adam açık açık utandığını söylemiş, geri tepme riskini almazdım ben olsam
Aç kalmış anlaşılan. Adam üzüntüden yemeden içmeden kesildi. Üzmeyin artık birbirinizi, hayat üzülmek için çok kısaBen de alamadım valla işte... Bide çok tatlı yaklaştı kıyamadım.
Sabah da doktora götürdüm nöbetten önce zaten. Rutin kontrolleri için tahlil falan vermesi gerekiyordu. Dün gece baya korktum açıkçası. Adamın şekeri 20'ye düşmüş farkında değil. O halde nasıl 1 saat sevişti aklım almıyor. İlişkiden sonra ekranı kapattı resmen. Zor yedirip içirdim. Neredeyse şok iğnesini basacaktım o kadar bilinci gitti
Türkiye'de yetiştirilme tarzından dolayı, Türk erkeklerinin %70i gibi rakamlardan bahsediliyor bu Narsisizm konularında. Ben bunu ilk konumu açıp, açıkladığımda, kendi konumda benim kendi kendime bunu uydurduğumu (profesyonel yardım alıyordum ve doktor söylemişti. Daha sonra detaylarını ben araştırmıştım) söyleyerek beni linçlemeye çalışan zeka fakiri bir vatandaş vardı bu sitede. Bilimsel çalışmaların linklerini attılar, yaşayanlar konuma doluşup hepsi anlattılar, bana hala özel mesajlar geliyor arada.Senin anlattıklarından yaşadığının bu olduğu çıkarımını yapmış ve sana bunu mu anlatacakmış. Şahane, hem seni çok dikkatli dinlediğinin hem de çok yönlü olduğumun işareti bu. Sevindim senin adına.
Ben bu kavramla ilk defa karşılaştım. Biz bu tarz insanları genelde sorunlu diye niteleriz ama sistematik bir işkence yöntemi kullanıyor olabilecekleri aklımıza gelmez. Meğer ne kadar çok narsist varmış etrafımızda
Yok artık daha nelerAç kalmış anlaşılan. Adam üzüntüden yemeden içmeden kesildi. Üzmeyin artık birbirinizi, hayat üzülmek için çok kısa
Sen ilk konunun linkini atsana, profilin kapalı açtığın konuları göremiyorum, işin başını merak ediyorum. Dikkatimi çekmişti son açtığın konu. İstersen özel mesajla at. Tabi rahatsız olacaksan o ayrı. Psikolojik şiddet en kötüsü aslında,çünkü kanıtın yok, kimseyi ikna edemiyorsun.Türkiye'de yetiştirilme tarzından dolayı, Türk erkeklerinin %70i gibi rakamlardan bahsediliyor bu Narsisizm konularında. Ben bunu ilk konumu açıp, açıkladığımda, kendi konumda benim kendi kendime bunu uydurduğumu (profesyonel yardım alıyordum ve doktor söylemişti. Daha sonra detaylarını ben araştırmıştım) söyleyerek beni linçlemeye çalışan zeka fakiri bir vatandaş vardı bu sitede. Bilimsel çalışmaların linklerini attılar, yaşayanlar konuma doluşup hepsi anlattılar, bana hala özel mesajlar geliyor arada.
Özellikle Narsisist ebeveynler ve erkekler o kadar yaygın ki aklınız durur. Bir kere onlara maruz kalınca, diğerlerini kolay tanımaya başlıyorsunuz ancak çok derin travmalar yaratıyorlar. Hala uğraşıyorum hala. Sadece 2 sene maruz kaldım bire bir, şu an dolaylı yoldan vurmaya çalışıyor adi. Hayatımın 3-3.5 senesi boşluk ve kayıp. Azıcık bir şüphesi olan varsa lütfen destek alsın, doktorlar biliyor.
Ona da ders olmuştur inşallah, bundan sonra daha dikkatli olurYok artık daha neler
Yatmadan önce yedi bir sürrü film izlerken. Sonra insülini fazla yaptı heralde. Normal de ereksiyon kaybı olurdu ben çakardım durumu müdahale ederdim. Bu sefer olmadı. Çok hızlı düştü heralde anlamadım. Doktora tahlilleri gösterirken söyleyeceğim. Yüreğime indi.
Sabahtan beri kaşımı aldım, makinaya çamaşır at, çıkanı as, geceden kuruyanı katla kaldır, saçıma yağ sürdüm. Kahvaltı hazırla, sofrayı topla. Şimdi biraz müzikle dans edip duşa gircem. At gibi koşturuyorum yaaa yoruldum valla. Sonra oje sürüp bir miktar ütü yapcam. Saçıma fön +makyajEvet valla anlamadim kendimi girdabın icinde buldum. Boyle girdaba can kurban
ZemheriPoyraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?