Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlatacakmış işte dinlebakalım ne çıkacak

Ev işi asla birmez zaten, yaptıkça yenisi çıkar

Görmeyen herkes de görsün de, uyanan olursa bana bir dua ederse yeter. Çok dua aldım bu konu sayesinde.
Ben kendi öz ailemi dahi ikna edene kadar kendimden geçtim. Öyle büyük manipülatörler ki.

Bu arada bu konu forumda açtığım ilk konu değil, öncesinde çok konu açtım, onlarda başıma ne geldiğini bilmiyordum ve intihar planlıyordum. Bu uyandıktan sonraki ilk konum.

Beybisiiii adam 10 nomero çıktı galibası. Yaaa çok ince biri bence.

O kadar iyi anlıyorum ki
Ben hala anlatamıyorum bile anlatınca bile kalbim sıkışıyor
O kadar alışmışım ki kendi içimde yaşamaya sorunlarımı
Psikoloğa anlatırken bile sizi de sıkmak istemiyorum ama derdim

Vallahi hepiniz kalmışsınız erkenden işler yapılmış ne güzel ben gebe kaldıgımdan beri gece binbirçeşit kabuslardan uyuyamıyorum.. Sabahta kalkamıyorum hiç herifte tembel tembel yatınca öğleye kadar yatakta kalıyorum psikolojim bozuldu iyice

Canım gebeler için doğru uyku pozisyonları var onları dene. Uyumadan en az 4 saat önce yemek yemeyi kes. Bi saat önce de sıvı tüketimini. Uyanır uyanmaz yataktan çık bunlar yardımcı olur belki

Hamilelikte kabuslar meşhurdur zaten, ben bazılarını hala hatırlıyorum. Çok büyük korkuyla uyanırdım.

Canım gebeler için doğru uyku pozisyonları var onları dene. Uyumadan en az 4 saat önce yemek yemeyi kes. Bi saat önce de sıvı tüketimini. Uyanır uyanmaz yataktan çık bunlar yardımcı olur belki
Zaten o kadar kedi gibi oldum ki koltuk köşelerinde uyuyakalıyorum..hava dün güneşliydi çok enerjiktim bugün de battaniye, kahve, film havası yataktan çıkasım yok

Konuya giriş nasıl oldu Soçi memnunsun anlaşılan.
Gün boyu taciz, kucak dansı falan. Sonra gece yatmadan evvel geldi geceliğimi kaldırıp göbeğimden öpmeye başladı. Sonra memişler falan ben de yarın tahlil vereceksin şekerin ayarı kaçar sonra olsun falan diye nazlandım. O da çok özledim ama dediiii ben de yok yok doktor uyarmıştı daha önce falan dedim. O da element uydurma öyle bir şey yok dedi falan neyse sonra birazcık oynaşma ve mükemmel bir oraldan sonrasını detaylı anlatmayayımm

Ben sürekli benim sorunum ne diyormuşum. Kadın artık bana "Anka sende psikolojik bir sorun yok, sadece travma sonrası stres bozukluğu bu, sakinleş" demişti. Kadına bildiğim bütün kişilik bozukluklarını sordum ama işte bende değilmiş o bozukluk.

Hamilelikte kabuslar meşhurdur zaten, ben bazılarını hala hatırlıyorum. Çok büyük korkuyla uyanırdım.
Sorma ben korku filmi bile izleyemem normalde.. Rüyalarım filmlerden daha korkunç gece eşimi uyandııryorum çişe kalkarken.
korkudan karanlıkta gidemiyorum düşün iki adımlık yere bana karabasan da çok çöker sağolsun her gece bir atraksiyon yaşıyoruz..

Kızlar ben galiba bu herifi gün içerisinde yatağa bağlıcam en sonunda bugün biraz kıstırayım dedim bana diyoki bi doktora gidelim önce (bu hafta doktor kontrolüm var).. Dedim ki e geçen yaptık daha nolucak o oldu artık yapıcak bişey yok diyo.. Hala niye çekiniyosun be adam ben bunu napayım şimdi şeytan diyo ki bağla bunu çık üstüne.. Şimdi halim yok gerçi şeytana uymaya da sinirlendim

Soçiiii sen hakketten minnoşsun yaaaa. Her bi detayı yazmış. Ben hani eşin mi yaklaştı anlamında yazmıştım. Giriş yeterliydi yavrukuş gelişme anlatmasanda olurdu. Sonuç zaten belli parlamışsın

Neden doğum videosu izliyor ?

Bağla yatağa acıma, bu ne naz arkadaş
Günaydınslar böbişler, başım ağrıdan çatlıyo yemın ederım
Sevdenin durumu çok gerdi seni, normaldir. ilaç al

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…