- 15 Eylül 2018
- 1.155
- 2.070
- 133
Löveeeee profildeki kadının sen olduğuna inanamaya başladım. Değilsende aşşırı benziyorsunuz benceBırakın hayatınıza nice ahmet abiğğler girsin, salın gelişine
Anlatacakmış işte dinlebakalım ne çıkacakSabahtan beri kaşımı aldım, makinaya çamaşır at, çıkanı as, geceden kuruyanı katla kaldır, saçıma yağ sürdüm. Kahvaltı hazırla, sofrayı topla. Şimdi biraz müzikle dans edip duşa gircem. At gibi koşturuyorum yaaa yoruldum valla. Sonra oje sürüp bir miktar ütü yapcam. Saçıma fön +makyajYoruldum ya yeminle. Konuşmaya mecalim kalır inşallah. Ya benim sevgili son günlerde bi garip. İletişim var ama sanki atlı kovalıyor gibi. Tel görüşmelerimiz bir dk falan, msj desen üç satır. Dün dedim sende bişey var. Biliyorum işler yüzünden dedi. Ama yüz yüze konuşalım dedi. Anlamıştım ama dedim bana böyle olunca bende uzaklaşma oluyor sana dedim. Tamam yarın konuşalım dedi. Ne anlatacak bakalım. Yaklaşık iki aydır böyle. İlgili ama değil gibi. Yani günde iki kez tel görüşmesi, hal hatır soruyor ama hemen tamam canım görüşürüz öptüm diyerek kapatmak istiyor.Msj da ise hemen ç.dışı oluyor. Ama görüşmelerimiz çok iyi yakın. Anlam veremedim.
Sen ilk konunun linkini atsana, profilin kapalı açtığın konuları göremiyorum, işin başını merak ediyorum. Dikkatimi çekmişti son açtığın konu. İstersen özel mesajla at. Tabi rahatsız olacaksan o ayrı. Psikolojik şiddet en kötüsü aslında,çünkü kanıtın yok, kimseyi ikna edemiyorsun.
İnşallah yakında tamamen kurtulursun, yeniden doğmak gibidir her halde bu kurtuluş
Beybisiiii adam 10 nomero çıktı galibası. Yaaa çok ince biri bence.Evet valla anlamadim kendimi girdabın icinde buldum. Boyle girdaba can kurban
Dengeler değişecek dedin ve oglen konusacagiz dedin. Sonra gel meraktan catlarim ben
ZemheriPoyraz
Günaydın canim. Dun bu yaziyi paylastim .Bunun kitabı varmış gaslightigin benim adam hatta 6 ciltlik birseyden bahsetti bunun üzerine seninle konuşmak istiyordum sadece dogru zamani bekliyordum dedi. Sanirim bazi hareketlerimden ve anlatimlarimdan bu cikarimi çoktan yapmis. Üstüne konusacagiz bakalim
O kadar iyi anlıyorum kiNarsistmiş! 😱
Merhaba hanımlar. Dillere destan, berbat bir sütoğlanla yaptığım korkunç evlilikle nam saldım. Meğer sadece sütoğlan değil, kendisi halis muhlis bir narsistmiş. Ve ben bunu bugün anladım. Yok böyle bir aydınlanma, şimdi o kadar doluyum ki baştan sona yazsam sayfalar alır, o yüzden madde madde...www.kadinlarkulubu.com
Görmeyen herkes de görsün de, uyanan olursa bana bir dua ederse yeter. Çok dua aldım bu konu sayesinde.
Ben kendi öz ailemi dahi ikna edene kadar kendimden geçtim. Öyle büyük manipülatörler ki.
Konuya giriş nasıl oldu SoçiNöbetten bildiriyorummm: akşam itina ile dudişildi.
Ama eşimin şekeri düştü biraz sonrasında baya korkulu bir gece geçirdim. Neyse ki zamanında müdahale ettim.
Canım gebeler için doğru uyku pozisyonları var onları dene. Uyumadan en az 4 saat önce yemek yemeyi kes. Bi saat önce de sıvı tüketimini. Uyanır uyanmaz yataktan çıkVallahi hepiniz kalmışsınız erkenden işler yapılmış ne güzelben gebe kaldıgımdan beri gece binbirçeşit kabuslardan uyuyamıyorum.. Sabahta kalkamıyorum hiç herifte tembel tembel yatınca öğleye kadar yatakta kalıyorum psikolojim bozuldu iyice
Hamilelikte kabuslar meşhurdur zaten, ben bazılarını hala hatırlıyorum. Çok büyük korkuyla uyanırdım.Vallahi hepiniz kalmışsınız erkenden işler yapılmış ne güzelben gebe kaldıgımdan beri gece binbirçeşit kabuslardan uyuyamıyorum.. Sabahta kalkamıyorum hiç herifte tembel tembel yatınca öğleye kadar yatakta kalıyorum psikolojim bozuldu iyice
Zaten o kadar kedi gibi oldum ki koltuk köşelerinde uyuyakalıyorum..hava dün güneşliydi çok enerjiktim bugün de battaniye, kahve, film havasıCanım gebeler için doğru uyku pozisyonları var onları dene. Uyumadan en az 4 saat önce yemek yemeyi kes. Bi saat önce de sıvı tüketimini. Uyanır uyanmaz yataktan çıkbunlar yardımcı olur belki
Gün boyu taciz, kucak dansı falan. Sonra gece yatmadan evvel geldi geceliğimi kaldırıp göbeğimden öpmeye başladı. Sonra memişler falanKonuya giriş nasıl oldu Soçimemnunsun anlaşılan.
Ben sürekli benim sorunum ne diyormuşum. Kadın artık bana "Anka sende psikolojik bir sorun yok, sadece travma sonrası stres bozukluğu bu, sakinleş" demişti. Kadına bildiğim bütün kişilik bozukluklarını sordum ama işte bende değilmiş o bozukluk.O kadar iyi anlıyorum ki
Ben hala anlatamıyorum bile anlatınca bile kalbim sıkışıyor
O kadar alışmışım ki kendi içimde yaşamaya sorunlarımı
Psikoloğa anlatırken bile sizi de sıkmak istemiyorum ama derdim
Sorma ben korku filmi bile izleyemem normalde.. Rüyalarım filmlerden daha korkunç gece eşimi uyandııryorum çişe kalkarken.Hamilelikte kabuslar meşhurdur zaten, ben bazılarını hala hatırlıyorum. Çok büyük korkuyla uyanırdım.
Gün boyu taciz, kucak dansı falan. Sonra gece yatmadan evvel geldi geceliğimi kaldırıp göbeğimden öpmeye başladı. Sonra memişler falanben de yarın tahlil vereceksin şekerin ayarı kaçar sonra olsun falan diye nazlandım. O da çok özledim ama dediiii ben de yok yok doktor uyarmıştı daha önce falan dedim. O da element uydurma öyle bir şey yok dedi falan neyse sonra birazcık oynaşma ve mükemmel bir oraldan sonrasını detaylı anlatmayayımm
Neden doğum videosu izliyor ?Narsistmiş! 😱
Merhaba hanımlar. Dillere destan, berbat bir sütoğlanla yaptığım korkunç evlilikle nam saldım. Meğer sadece sütoğlan değil, kendisi halis muhlis bir narsistmiş. Ve ben bunu bugün anladım. Yok böyle bir aydınlanma, şimdi o kadar doluyum ki baştan sona yazsam sayfalar alır, o yüzden madde madde...www.kadinlarkulubu.com
Görmeyen herkes de görsün de, uyanan olursa bana bir dua ederse yeter. Çok dua aldım bu konu sayesinde.
Ben kendi öz ailemi dahi ikna edene kadar kendimden geçtim. Öyle büyük manipülatörler ki.
Bu arada bu konu forumda açtığım ilk konu değil, öncesinde çok konu açtım, onlarda başıma ne geldiğini bilmiyordum ve intihar planlıyordum. Bu uyandıktan sonraki ilk konum.
Bağla yatağa acıma, bu ne naz arkadaşKızlar ben galiba bu herifi gün içerisinde yatağa bağlıcam en sonundabugün biraz kıstırayım dedim bana diyoki bi doktora gidelim önce (bu hafta doktor kontrolüm var).. Dedim ki e geçen yaptık daha nolucak o oldu artık yapıcak bişey yok diyo.. Hala niye çekiniyosun be adam ben bunu napayım şimdi şeytan diyo ki bağla bunu çık üstüne.. Şimdi halim yok gerçi şeytana uymaya da sinirlendim
Sevdenin durumu çok gerdi seni, normaldir. ilaç alGünaydınslar böbişler, başım ağrıdan çatlıyo yemın ederım
İçip yatmıstım gecmedı ya. Sımdı mesaj atmıs ıyıyız dıyeBağla yatağa acıma, bu ne naz arkadaş
Sevdenin durumu çok gerdi seni, normaldir. ilaç al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?