- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
Bilemiyorum. En son yakaladığımda mastürbasyon yapıyordu. Kendisine sormak lazım.Neden doğum videosu izliyor ?
Seni Allah kurtarmıs canım. Nerde manyak var bızı bulur zaten manyak mıknatısı var bızdeBilemiyorum. En son yakaladığımda mastürbasyon yapıyordu. Kendisine sormak lazım.
Siz boşandınız değil mi ? Şuan evli değilsinizBilemiyorum. En son yakaladığımda mastürbasyon yapıyordu. Kendisine sormak lazım.
Bosanmadı daha davası goruluyorSiz boşandınız değil mi ? Şuan evli değilsiniz
Ben o kadar şok üstüne şok yaşadım ki, böyle insan mı olur diye diye kendimden geçiyordum. Doğru söylüyorsun valla. Auramdan mıdır nedir, yapışıyorlar resmen.Seni Allah kurtarmıs canım. Nerde manyak var bızı bulur zaten manyak mıknatısı var bızde
Ruh hastası
Umarım en kısa sürede tüm bağları kesilirBosanmadı daha davası goruluyor
1 seneyi geçti dava açalı, son duruşma 3 ay sonra. Kurtuluyorum hayırlısıyla ya. Aşırı mutluyum anlatamamSiz boşandınız değil mi ? Şuan evli değilsiniz
Nalet ossun öyle auraya.. Dogum vıdeosuyla mast nedır ya, sapıkBen o kadar şok üstüne şok yaşadım ki, böyle insan mı olur diye diye kendimden geçiyordum. Doğru söylüyorsun valla. Auramdan mıdır nedir, yapışıyorlar resmen.
Sağ salim kurtulmanız için dua edicem1 seneyi geçti dava açalı, son duruşma 3 ay sonra. Kurtuluyorum hayırlısıyla ya. Aşırı mutluyum anlatamam
Ruh hastasıNalet ossun öyle auraya.. Dogum vıdeosuyla mast nedır ya, sapık
Bosanda kutlayalım1 seneyi geçti dava açalı, son duruşma 3 ay sonra. Kurtuluyorum hayırlısıyla ya. Aşırı mutluyum anlatamam
Ya ben ilk gördüğümde gözlerime inanamadım. Bir daha evrenden, allahtan, karmadan isteğim böyle ve bu tür yaratıklarla yolumun paralel bile gitmemesi.Nalet ossun öyle auraya.. Dogum vıdeosuyla mast nedır ya, sapık
Çok teşekkür ederimSağ salim kurtulmanız için dua edicem
Şampanya patlatacağımBosanda kutlayalım
Dua ederken detaylı etmek lazım, ben hep aman ısınde gucunde benı seven bırı olsun dıyordum. Anlayıslı, kocalık gorevlerını yapan, ruh hastası yapıskan olmayan demeyı eklemıyormusum, bundan sonrakılere ekleyecegımYa ben ilk gördüğümde gözlerime inanamadım. Bir daha evrenden, allahtan, karmadan isteğim böyle ve bu tür yaratıklarla yolumun paralel bile gitmemesi.
Ben kurban kestım be sen ne dıyosun, koç kesıp dagıttırdım ama keske ıkı tane kesseymısım yakamdan düşmüyo serefsızŞampanya patlatacağımdans edeceğim ve çocuklara çikolata dağıtacağım.
ama kadınlar bu pozisyonda kendini daha dominant hissediyormuş. kendine yapılanın intikamını almak gibiEvet o da var ama yanlış hatırlamıyorsam bacaklarını havaya kaldırıyordu orada erkek. Ben onu çok itici buldum aslnda
Bi kendime geleyim de hele bir hayır desin bana inadımı biliyor dudişsizlikten ölüyom Bee dese döner kıçımı yatarımBağla yatağa acıma, bu ne naz arkadaş
Sevdenin durumu çok gerdi seni, normaldir. ilaç al
O kadar doğru ki. Dua ederken sevgisini göstersin diyordum ama gerçek sevgi olsun demeyi atlamışım. Artık akışa bıraktım ya diyorum. Cidden mecalim kalmadı.Dua ederken detaylı etmek lazım, ben hep aman ısınde gucunde benı seven bırı olsun dıyordum. Anlayıslı, kocalık gorevlerını yapan, ruh hastası yapıskan olmayan demeyı eklemıyormusum, bundan sonrakılere ekleyecegım
Hala öğrenciyim ya, bütçem kutlamaların bu kadarını kaldırıyor hahaha. Ama ahdım var tabi, kestireceğimBen kurban kestım be sen ne dıyosun, koç kesıp dagıttırdım ama keske ıkı tane kesseymısım yakamdan düşmüyo serefsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?