Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilemiyorum. En son yakaladığımda mastürbasyon yapıyordu. Kendisine sormak lazım.
Seni Allah kurtarmıs canım. Nerde manyak var bızı bulur zaten manyak mıknatısı var bızde
Ruh hastası

Seni Allah kurtarmıs canım. Nerde manyak var bızı bulur zaten manyak mıknatısı var bızde
Ruh hastası
Ben o kadar şok üstüne şok yaşadım ki, böyle insan mı olur diye diye kendimden geçiyordum. Doğru söylüyorsun valla. Auramdan mıdır nedir, yapışıyorlar resmen.

Ben o kadar şok üstüne şok yaşadım ki, böyle insan mı olur diye diye kendimden geçiyordum. Doğru söylüyorsun valla. Auramdan mıdır nedir, yapışıyorlar resmen.
Nalet ossun öyle auraya.. Dogum vıdeosuyla mast nedır ya, sapık

Nalet ossun öyle auraya.. Dogum vıdeosuyla mast nedır ya, sapık
Ya ben ilk gördüğümde gözlerime inanamadım. Bir daha evrenden, allahtan, karmadan isteğim böyle ve bu tür yaratıklarla yolumun paralel bile gitmemesi.

Ya ben ilk gördüğümde gözlerime inanamadım. Bir daha evrenden, allahtan, karmadan isteğim böyle ve bu tür yaratıklarla yolumun paralel bile gitmemesi.
Dua ederken detaylı etmek lazım, ben hep aman ısınde gucunde benı seven bırı olsun dıyordum. Anlayıslı, kocalık gorevlerını yapan, ruh hastası yapıskan olmayan demeyı eklemıyormusum, bundan sonrakılere ekleyecegım

Şampanya patlatacağım dans edeceğim ve çocuklara çikolata dağıtacağım.
Ben kurban kestım be sen ne dıyosun, koç kesıp dagıttırdım ama keske ıkı tane kesseymısım yakamdan düşmüyo serefsız

O kadar doğru ki. Dua ederken sevgisini göstersin diyordum ama gerçek sevgi olsun demeyi atlamışım. Artık akışa bıraktım ya diyorum. Cidden mecalim kalmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…