Bence sen pes et, sen suan oldugumuz yere gelene kadar ben evlenmıs olurumYa ama dudiş harici fıkırdamasak mı acaba? 150. Sayfadan geliyorum olaylar olaylar
Valla ya, bir de kötü kadın oluveriyorsun. Memlekette kadın olmak yasak, sadece anne olabilirsinElestırenler kendı buyutmuyorlar o bebegı, aldırma
Kişiden kişiye de değişiyordur.Oo 4 sene mii? Bayağı zormus umarım sağlıklı bir şekilde eline alır
Bu zor gebeliklerin sebebi yumurta kalitesi mı, östrojen miktarı falan mı ne ki?
Hayat senin kimsenin eleştirisine kulak asmaAynı fikirdeyiz, ne kadar uzun zaman o kadar iyi benim için. Biraz da hayatı yaşamak istiyorum sanırım bazıları baya sert eleştirse de
Sen hayatını yoluna sok da bebek bir şekilde gelir kısmeti varsa. Bu tempoda senin çocuğu adam büyütmek zorunda kalır zaten, aceleye gerek yok.Demeyin öylee ben ilk tayinin dönüşünde düşünüyordum çocuğu. Onu bile zor düşünüyorum yani 33 yaşında falan olurum heralde o zaman. Bir yandan da korkuyorum. Çocul fikri hem çok uzak hem eşim çok istiyor
Valla 20 lerde olup yillarca ne zorluklarla ugrasanlar var cnm bu sitede de goruyorum cevrrmde de . Yasla cokta ilgisnin oldgnu sanmiyorum artik bilimsel gervekler yas gittikce dogurganlgn dustgnu soyluyorlar evet ama son yillarda 35 40 arasi dogumlarinda yaygin oldgnu goruyorum . Hatta bazen 2.yi 40 imda yapacagm diyorm saka gercek 2.bebek istegim yok henuz de30'lu yaşlarında hamile kalabilmek gerçekten zor bir şey mi? Ben daha yirmilerimdeyim ama büyük ihtimal o yaşlarda doğum yaparım. Herkeste zor mu ilerliyor bu işler?
Iste o kader yanı. ImtıhanValla 20 lerde olup yillarca ne zorluklarla ugrasanlar var cnm bu sitede de goruyorum cevrrmde de . Yasla cokta ilgisnin oldgnu sanmiyorum artik bilimsel gervekler yas gittikce dogurganlgn dustgnu soyluyorlar evet ama son yillarda 35 40 arasi dogumlarinda yaygin oldgnu goruyorum . Hatta bazen 2.yi 40 imda yapacagm diyorm saka gercek 2.bebek istegim yok henuz de
O yuzden dusunup can sikma derim hayirlisini dile gerisini Rabbime birak.
Iı-ıhhh yanlıs dusunce. Sırf yas gecıyor dıye mahalle baskısına kapılıp hayatını yakmaAncak kendimizi 30 olunca tanıyoruz vallahi. 29 oldum hala kendime dair bilmediğim o kadar cok şey var ki... belki de bu hep böyle olacak ama hayatım okumakla geçti kendime pek zaman ayrımadım hep evin kıymetli çocugu modunda bir elim yağda bir elim baldaydı. Şimdi evlilik ürkütüyor ama kronolojik olarak da zamanının gelmiş de geçiyor olması sinirimi bozuyor.
Gözünü korkutma sakın teyzem 45 yaşında bir normal doğum yaptı kadın tosun gibi bebek ilk gebeliğiydi.. Herkesin vücudu kendine özel ama tabi doktora gidip bi yumurta kontrolü, kalitesine baktırmak ta fayda var en azından yumurtan az olsa dondurursun geç gebelik düşünürsen.. Mesela benim çevremde şu an hiç riskli gebelik yokHmm anladım. Son yıllarda hep zor hamilelikler duyuyorum da ondan şaşırdım. Kadınlar eskiye nazaran geç doğum yapıyor ondan herhalde.
Yahu ben zaten 3lü korunuyorum o derece korkuyorum. Yani asla çocuk düşünmüyorum. Hatta sonsuza kadar düşünmüyordum aslında ama isteyip de olmama ihtimali korkutmaya başladı bu aralar. Herkes bi uyarıncaSen önce dogru duzgun oturup karar ver, boyle gelgıtlı bır evlılıge sırf kocan cok ıstıyor dıye bebek yapma
Zemheri olursa zaten eşim bakacak. Yurtdışında eşim çalışamayacak evde oturacak. Ben de yoğun olacağım için o ilgilenecek. O şekilde planlamıştık. Ama ben çocuk olayından çok korkuyorum. Hap prezervatif ve geri çekilme ile aynı anda korunuyorum düşünSen hayatını yoluna sok da bebek bir şekilde gelir kısmeti varsa. Bu tempoda senin çocuğu adam büyütmek zorunda kalır zaten, aceleye gerek yok.
Cocugu anasız buyuteceksen yapma zaten. Ayrıca evlılıgınde problemler var, bunları cozmeden 40a da gelıp aynı adamla evlı de kalsan yapma o cocuguYahu ben zaten 3lü korunuyorum o derece korkuyorum. Yani asla çocuk düşünmüyorum. Hatta sonsuza kadar düşünmüyordum aslında ama isteyip de olmama ihtimali korkutmaya başladı bu aralar. Herkes bi uyarınca
Zemheri olursa zaten eşim bakacak. Yurtdışında eşim çalışamayacak evde oturacak. Ben de yoğun olacağım için o ilgilenecek. O şekilde planlamıştık. Ama ben çocuk olayından çok korkuyorum. Hap prezervatif ve geri çekilme ile aynı anda korunuyorum düşün
Mahalle baskısı değil de sizinle yasıtım nerdeyse ve çolugum yok çocugum yok bi tuhaf oldum 150 sayfadaIı-ıhhh yanlıs dusunce. Sırf yas gecıyor dıye mahalle baskısına kapılıp hayatını yakma
29-34 ne yasıtı yahu. Sen bı sakın ol sampıyon, nasıbınde varsa o senı bulur zatrnMahalle baskısı değil de sizinle yasıtım nerdeyse ve çolugum yok çocugum yok bi tuhaf oldum 150 sayfadadaha geçen hafta ilk öpüşmem vuku buldu düşün takip ettiğim başlıkla ne kadar manasızım DD ama çok haklısınız tabi, o konuda çok kapalı bir insanım. Karsıma daha önce çıkan insanlara okey dememe nedenim de değmeyecek adamlar olmasıydı. Adam eleme konusunda basarılı oldugumu düşünüyorum neticede 29 yıldır karsı cinsle tek münasebetim bu oldu .D geçen hafta sonunu saymazsak
Korunmanın gözünü çıkarıyorsun sen, ikinize de zulum bu love gibi yap bari bu ne yaYahu ben zaten 3lü korunuyorum o derece korkuyorum. Yani asla çocuk düşünmüyorum. Hatta sonsuza kadar düşünmüyordum aslında ama isteyip de olmama ihtimali korkutmaya başladı bu aralar. Herkes bi uyarınca
Zemheri olursa zaten eşim bakacak. Yurtdışında eşim çalışamayacak evde oturacak. Ben de yoğun olacağım için o ilgilenecek. O şekilde planlamıştık. Ama ben çocuk olayından çok korkuyorum. Hap prezervatif ve geri çekilme ile aynı anda korunuyorum düşün
Sizin yaş kaçtı ki sorması ayıp?Biz bebek için zamanı evlilikten 2 yıl sonra diye belirledik ve buna göre davrandık. Ama ikiniz de öğretmeniz, düzenimiz belliydi, evliliğimiz konusunda soru işaretimiz yoktu. Hayat düzeni ve evlilik oturmadan yaş geçiyor diye çocuk yapacağınıza hiç yapmayın daha iyi, sonra çocuklar sefil oluyor.
Valla ben seni desteklerimAynı fikirdeyiz, ne kadar uzun zaman o kadar iyi benim için. Biraz da hayatı yaşamak istiyorum sanırım bazıları baya sert eleştirse de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?