Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Offf resmen ahmet ağğbin dedı kadın artık onunla sevısmem mömkön deel
Abi demeyeyim lazim olur deseydin
Sevdenin bebisinin iyi olmasina sevindim suan zaten ya zor bebek sahibi oluyor insanlar yahutta mutlaka riskli gebelikle ilerliyor hamilelik sureci benjmde ufak bi dusuk tehlikem olmstu bi sorun olmadi insallah oda sag salim alir kucagna

Şükürler olsun iyiler. Ben düşük yaptıgım ıcın cok uzuldum yanı zaten yas gelmıs 35e guc bela bebeklerı olacak ama hep korkuyla, tum gece sıcraya sıcraya uyudum

Ohh oh super

Şükürler olsun iyiler. Ben düşük yaptıgım ıcın cok uzuldum yanı zaten yas gelmıs 35e guc bela bebeklerı olacak ama hep korkuyla, tum gece sıcraya sıcraya uyudum
Oyle bakma duruma canim cidden risksiz gecen gebelik yok gbi su zamanda ve cook kisi var 40 larda dogum yapan ... Nasip kismet Rabbim inssllah hayirla tamamina erdirsin

30'lu yaşlarında hamile kalabilmek gerçekten zor bir şey mi? Ben daha yirmilerimdeyim ama büyük ihtimal o yaşlarda doğum yaparım. Herkeste zor mu ilerliyor bu işler?
Zor olmasa da riskli. Kadında yumurtlama olayı 35le bırlıkte dususe gecıyor cunku

Hmm anladım. Son yıllarda hep zor hamilelikler duyuyorum da ondan şaşırdım. Kadınlar eskiye nazaran geç doğum yapıyor ondan herhalde.
Evet suan doguracak arkadasım var yası 41 ve ılk bebegı ama cok rısklı grupta, 4.senede cok zor hamıle kaldı kendılıgınden

30'lu yaşlarında hamile kalabilmek gerçekten zor bir şey mi? Ben daha yirmilerimdeyim ama büyük ihtimal o yaşlarda doğum yaparım. Herkeste zor mu ilerliyor bu işler?
Çok da gözünü korkutma, her beden kendine özel, riskli gebelikleri çok duymamızın sebebi paylaşmak istemeleri, derdi olmayan çok da gündeme getirmiyor. İkinci hamileliğimde 31 yaşındaydım, hiç de sıkıntı yaşamadım. Yaşayan kadar yaşamayan da var.

Zor olmasa da riskli. Kadında yumurtlama olayı 35le bırlıkte dususe gecıyor cunku

Demeyin öylee ben ilk tayinin dönüşünde düşünüyordum çocuğu. Onu bile zor düşünüyorum yani 33 yaşında falan olurum heralde o zaman. Bir yandan da korkuyorum. Çocul fikri hem çok uzak hem eşim çok istiyor

Evet suan doguracak arkadasım var yası 41 ve ılk bebegı ama cok rısklı grupta, 4.senede cok zor hamıle kaldı kendılıgınden
Oo 4 sene mii? Bayağı zormus umarım sağlıklı bir şekilde eline alır
Bu zor gebeliklerin sebebi yumurta kalitesi mı, östrojen miktarı falan mı ne ki?

Aynı fikirdeyiz, ne kadar uzun zaman o kadar iyi benim için. Biraz da hayatı yaşamak istiyorum sanırım bazıları baya sert eleştirse de

Oo 4 sene mii? Bayağı zormus umarım sağlıklı bir şekilde eline alır

Bu zor gebeliklerin sebebi yumurta kalitesi mı, östrojen miktarı falan mı ne ki?
Yumurta kalıtesı dusuyor evet. Ben kımden duysam ılla kı rısklı bıseylerı oluyor, benım de vardı mesela sorunlu ıkı gebelık gecırdım cok zordu o yuzden bıdaha evlensem bıle bebek dusunemem sanırım

Sen önce dogru duzgun oturup karar ver, boyle gelgıtlı bır evlılıge sırf kocan cok ıstıyor dıye bebek yapma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…