- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Ben 38 yaşındayım. Senin buradaki yaşıtların çoğu bekarMahalle baskısı değil de sizinle yasıtım nerdeyse ve çolugum yok çocugum yok bi tuhaf oldum 150 sayfadadaha geçen hafta ilk öpüşmem vuku buldu düşün takip ettiğim başlıkla ne kadar manasızım DD ama çok haklısınız tabi, o konuda çok kapalı bir insanım. Karsıma daha önce çıkan insanlara okey dememe nedenim de değmeyecek adamlar olmasıydı. Adam eleme konusunda basarılı oldugumu düşünüyorum neticede 29 yıldır karsı cinsle tek münasebetim bu oldu .D geçen hafta sonunu saymazsak
Bir kere hamilelik şüphesi yaşadım geçenlerde. Yüreğime iniyorduö anladım ki hiç hazır değilim. Eşim de bi o kadar ümitlendi. Negatif diye ben sevinirken adam sessizce balkona çıkıp ağlıyordu.Korunmanın gözünü çıkarıyorsun sen, ikinize de zulum bu loce gibi yap bari bu ne ya
Sizin yaş kaçtı ki sorması ayıp?
Sen sormadan ben yazmışımBen 38 yaşındayım. Senin buradaki yaşıtların çoğu bekar
Benım gercekten kalmamam gerek hem evlı degılım hemde 4.bebek fıkrı benı cok ürkütüyor yawKorunmanın gözünü çıkarıyorsun sen, ikinize de zulum bu love gibi yap bari bu ne ya
Benim esimide annesi 40 yasnda dogurmusNeyse konu dağılmış madem, benim anneannem dayımı 45 yasında dogurdu. En verimli çocugu da odur. Amerika’da profesör şimdi
İçim ferahladı biSen sormadan ben yazmışım
Ben senin yerindr olsam kapıya kilit vururdum valla Love. Bağlatırdım tüpleri müpleri. 1 tanesi bile beni korkutuyorBenım gercekten kalmamam gerek hem evlı degılım hemde 4.bebek fıkrı benı cok ürkütüyor yaw
Kendini güvende hissetmek isteyen biri için seninki gayet yeterli zaten. Ayrıca iki yönden de haklısınBenım gercekten kalmamam gerek hem evlı degılım hemde 4.bebek fıkrı benı cok ürkütüyor yaw
Siz 5 çocugu da idare edebilecek potansiyelde bi bacıya benziyorsunuz.Benım gercekten kalmamam gerek hem evlı degılım hemde 4.bebek fıkrı benı cok ürkütüyor yaw
Tüplerimi neden baglatayım yahu o kadar da degıl. Ilerde belkı fıkrım degısır allah korusun belkı bır bebege daha gereksınım olur hastalık konusunda. O kadar da katı degılım ama ıstemıyorum zaten 3 evladım var allah onlara omur versınBen senin yerindr olsam kapıya kilit vururdum valla Love. Bağlatırdım tüpleri müpleri. 1 tanesi bile beni korkutuyor
Potansiyelin tamamını kullanmaya gerek yok, hayatı da yaşamak lazımSiz 5 çocugu da idare edebilecek potansiyelde bi bacıya benziyorsunuz.
Hııı anaokulum var ya benım bı sınıfı sadece kendıme acacagım aslında hedefım oSiz 5 çocugu da idare edebilecek potansiyelde bi bacıya benziyorsunuz.
Zaten çocuklar arasında da yaş farkı oluyor, abla ya da abiler anne baba rolünü üstleniyor bir yerden sonra. Çocuklar küçükken zor geliyor ama sonra ileri yaşların rahat geçiyor. Gözlemim bu yöndeĞotansiyelin tamamını kullanmaya gerek yok, hayatı da yaşamak lazım
Bebelerımın arasında pek bı yas farkı yok. Zaten olsa bıle kımse kımseyı buyuterek cocuklugunu kardesı ıcın feda etsın, oyunundan kıssın ıstemem, bunun ıcın elım ayagım tuttukca onlar ıcın calısıyorum sahsenZaten çocuklar arasında da yaş farkı oluyor, abla ya da abiler anne baba rolünü üstleniyor bir yerden sonra. Çocuklar küçükken zor geliyor ama sonra ileri yaşların rahat geçiyor. Gözlemim bu yönde
Aslinda bunu bende soracaktim sana gecen sene arkadasm ayni senin gbi 2.gebeligi ikiz bebisler oldu ve baglatmis tuplerini 30 yasnda yahut 31 olabilir benden 1 yas buyuk sanirimm . Cok sasirdim bi anda ama bende olsam oyle yapardm belki istendgnde yine de donusu yok mu baglatmanin peki blmiyorum bendeTüplerimi neden baglatayım yahu o kadar da degıl. Ilerde belkı fıkrım degısır allah korusun belkı bır bebege daha gereksınım olur hastalık konusunda. O kadar da katı degılım ama ıstemıyorum zaten 3 evladım var allah onlara omur versın
Ben de üçüz istiyorumBebelerımın arasında pek bı yas farkı yok. Zaten olsa bıle kımse kımseyı buyuterek cocuklugunu kardesı ıcın feda etsın, oyunundan kıssın ıstemem, bunun ıcın elım ayagım tuttukca onlar ıcın calısıyorum sahsen
Cildirmis olmalisinBen de üçüz istiyorum
Ne yazık ki...Aslinda bunu bende soracaktim sana gecen sene arkadasm ayni senin gbi 2.gebeligi ikiz bebisler oldu ve baglatmis tuplerini 30 yasnda yahut 31 olabilir benden 1 yas buyuk sanirimm . Cok sasirdim bi anda ama bende olsam oyle yapardm belki istendgnde yine de donusu yok mu baglatmanin peki blmiyorum bende
Ben çok yaş farkına karşıyım, bunu bencillik olarak görüyorum. Benimkilerin arası 4 yaş, çok güzel arkadaşlık ediyorlar. Kardeş arkadaş olmalı çocuğa yedek ebeveyn değil.Zaten çocuklar arasında da yaş farkı oluyor, abla ya da abiler anne baba rolünü üstleniyor bir yerden sonra. Çocuklar küçükken zor geliyor ama sonra ileri yaşların rahat geçiyor. Gözlemim bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?