Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim dudişlere bir kv molası çıktı arkadaşlar.. Kv bize geliyormuşşşş
Öğle dudiş zamanlaması süper olmuş o zaman. O varken dudişemezsiniz belki ama cilve ile özleşip açılışı muhteşem yaparsınız

Bizim de yasağımız kalktı, bu sefer covid temaslılığı bizi ayırdı bahtıma tüküreyim bi murada eremedim...

Ne kadar kalacak, tam da işler yoluna girmek üzereydi, şansa bak, anlaşabiliyor mısunuz bari
2 hafta falan kalacakmış.

Yani genel olarak bir sorunum yok. Bir de anlayışlıdır baş başa bırakır falan. Ciddi bir rahatsızlığım olmadı kendisinden. Mesafeliyim ama.

Eşim annesi varken de yaklaşıyor aslında ama ses gider falan diye rahat edemiyorum ben.

Annesini ben davet etmiştim, biz gidemiyoruz özledi falan diye. Ama çat diye gelmesini beklemiyordum. Evimi falan bi toplayıp 2 kap yemek yapaydım. Önceden şu gün geleceğim dese iyi olurdu. Çalışan bir kadınım sonuçta. Bu biraz rahatsız etti beni.

Davetsiz gelen mindersiz oturur, dert etme, bu kadarı yetişti kusura bakmayın dersin oldu bitti, 2 hafta kalacak nasıl olsa istediğini pişirir yedirirsin. İlk akşam öyle oluversin.

Sese dikkat edeceksiniz mecburen, ona yapacak bir şey yok

Kaç yıllık evlisin bende hala 2/10 önceden canımı bu kadar sıkmazdı ama şimdi çok takılıyorum resmen asık surat tüm gün dolaşıyorum
6 aylık falan. Ama 3 senedir düzenli cinsel ilişkimiz var. Benim de ilk 1 sene çok çok zor oluyordu. Ve çok gergin oluyordum. Ama oturdu zamanla korkma sen de alışacaksın
Sorun etme daha heyecanlı olur yakalanma korkusuyla
Eşim dert etmiyor zaten ya. Ama yani edep birazcık. Duyulsun istemeyiz. Ben çekiniyorum. Oluyor ilişki ama ben kasılmaktan orgazm falan olamıyorum

Sen bilirsin ozlesirsiniz artik

Heyecandan ziyade evi çekip çevirme derdindeyim şuan libidom içime kaçtı bir miktar
Ah seni çok iyi anlıyorum. Ben de habersiz işlerden hoşlanmıyorum sanırım mükemmeliyetçilikten ve kontrol etme dürtüsünden oluyor bunlar.

İş hayatım hep çok yoğun oldu. 12-13 saat çalışıyordum. Eve 9'da dönüyordum. O hengameden izin gününü temizlik, yemek, aman her şey muhteşem olsun diyerek geçiriyodum eşim yardim ettiği halde.

Bi süre sonra destek almak zorunda kaldım. Psikoloğumla 'yeterince iyi yap, geç' fikrini kabul etmek konusunda epey uğraştık.

Çalışırken işleri yürütmek kolay değil. Hele de düzenine bi anda dahil olmuş farklı bi birey, bi durum varken. Kendini yorma olur mu bu 2 haftalık süreçte. Yeterince iyi yeter, ne varsa o, güleryüz iyi niyet kafi.
Çok zarif bi davette bulunmuşsun zaten

Heyecandan ziyade evi çekip çevirme derdindeyim şuan libidom içime kaçtı bir miktar
Adamın iliğini kemiğini kuruttun anacığı hissetti tabi. Şekeri tansiyonu toparlansin diye geliyor. Ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar yeavrıııımmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…