- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
Arkadaşınıza geçmiş olsun.Yakşamlar sevgili dudiş dostları, sevdeyi böğün taburcu etmişlerde, oglanı kontrole goturmeden o aradı gelır mısın musaıtsen dıye, oglanı eve atıp oraya gectım, yasak bsslamadan eve gelıp yemek yedım, bebelerle oyna zıpla derken ancak vakıt bulabılıyorumneler oldu neler anlatcam ama şöyan değil, ikizler diş çıkarıyor da cok huysuzlar bıraz onlarla ılgılenmem lazım uyutunca geliciğim
Ikısı de kızYaa ne tatlilardir ikisi de aynı cinsiyet mi yoksa bi kiz bi oglan mi
Yalnız benım bısey dıkkatımı cektı ben bu adamın karnını doyuramam arkadas aralıksız yıyıyorlargercı benım de doyurmak ıstedıgım sey karnı degıl ama neyse konumuz bu degıl ahdkskahs
Paket gastesiyle anlastım, aybasından itibaren gecerlı olmak üzere köşe yazarlıgına baslıyorum, halka acılıyorum artık, kk ile sınırlı kalmayacagım, hergün gaste alırsanız okursunuz bağaneeeArkadaşınıza geçmiş olsun.
Turgut Özakmanın romantikasını okur gibiyiz. Okuyucularınız sizi merakla bekliyor
Herkes doydu sofrayı kuran kaldırdı bacım çok geç kaldındoyurmak istediğin nedir diye sormak isterdim lakin aklıma gelen ise sormamak daha iyi olur
Eneem ikizlerin mi varYakşamlar sevgili dudiş dostları, sevdeyi böğün taburcu etmişlerde, oglanı kontrole goturmeden o aradı gelır mısın musaıtsen dıye, oglanı eve atıp oraya gectım, yasak bsslamadan eve gelıp yemek yedım, bebelerle oyna zıpla derken ancak vakıt bulabılıyorumneler oldu neler anlatcam ama şöyan değil, ikizler diş çıkarıyor da cok huysuzlar bıraz onlarla ılgılenmem lazım uyutunca geliciğim
Sen de pek geriden geliyon he. Haftasonu ben de oralardaydımdoyurmak istediğin nedir diye sormak isterdim lakin aklıma gelen ise sormamak daha iyi olur
Sen iflah olmazsınEneem ikizlerin mi vardarısı başıma :)))
Attığınız profil resimlerinden birine denk geldim. Sonra hemen kaldırıyordunuz ya hani.Paket gastesiyle anlastım, aybasından itibaren gecerlı olmak üzere köşe yazarlıgına baslıyorum, halka acılıyorum artık, kk ile sınırlı kalmayacagım, hergün gaste alırsanız okursunuz bağaneee
Yaaa allah sana bagislasin bicir bicirlardir simdiIkısı de kız
Teşekkürler o sizin güzel bakmanızdanAttığınız profil resimlerinden birine denk geldim. Sonra hemen kaldırıyordunuz ya hani.
Çok güzel bir hanımsınız.MaşallahSaçlarınıza bayıldım.
Karşımda kv otursa da hazırım şöyannnEvvet hazırsanız yeni haftanın ilk atraksiyonu geliyoring
BekliyoooringEvvet hazırsanız yeni haftanın ilk atraksiyonu geliyoring
Benimkisi yasaklamıştı bi ara. Dolup dolup bütün erkekler nezdinde temsili olarak beni azarlıyorsun diyeeEşim bu sitede ne var bu kadar sürekli giriyon diyo
Hahaha :)Benimkisi yasaklamıştı bi ara. Dolup dolup bütün erkekler nezdinde temsili olarak beni azarlıyorsun diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?