- 4 Şubat 2019
- 4.210
- 9.019
- 158
Ay kahkaha attım m yeminleeeAdamın iliğini kemiğini kuruttun anacığı hissetti tabi. Şekeri tansiyonu toparlansin diye geliyor. Ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar yeavrıııımmm
Var var hala ama ne soruyorsun onu çözemedim 180 sayfa okudum ama 500 kusur bitmeyecek dedim aradan bakayım bu mesajı gördüm yazwym dedimHala varmıdır bilmiyorum, selimiyenin yanında margi diye avmmsi bir şey vardı, onun içindeki pastanede olurdu. Yolun düşerse bak mutlaka
Kolay gelsinHeyecandan ziyade evi çekip çevirme derdindeyim şuanlibidom içime kaçtı bir miktar
Cuma akşamı, daha önceki konularınızdan aşina olduğum isminizle böyle bir konu açtığınızı görünce Loveitred boşanmıştı, sanırım sevgili yaptı kendine, hayata dönüş operasyonuna geçiş başlamış nihayet dedim.Bu topik adım adım sevgili yapma günlüğümdür.Katılanlar katılmayanlara haber versin, sonra vay efendim ben görmedim vay efendim haftasonun nasıl geçti bi özetle diyen olursa fururum
Kestaneli profiterolVar var hala ama ne soruyorsun onu çözemedim 180 sayfa okudum ama 500 kusur bitmeyecek dedim aradan bakayım bu mesajı gördüm yazwym dedim
Hemen sorucam bunuKestaneli profiterolçok güzel yapıyorlardı üst katındaki pastanede
İkinci katında, oyun alanının yanındaHemen sorucam bunumarginin üstünde mi vardi postane icindemi
Suan orda market var sadece 2ci katini bilmiyorm ya ama sorucam bakalimİkinci katında, oyun alanının yanında
Bence işten çıkıp çocuklara yumulmuştur. Araya ahmet abiiiiğ sıkıştı mı acaba bem de merak ediyorum
Benim söylediğim çok eski ama 2005 2007 arası, şimdi kim bilir ne oldu orasıSuan orda market var sadece 2ci katini bilmiyorm ya ama sorucam bakalim
Değişti buyuk ihtimal.ama merak ettim tatliyiBenim söylediğim çok eski ama 2005 2007 arası, şimdi kim bilir ne oldu orası
Gecenin ilerleyen saatlerinde uğrar o burayaLove kesin baskına uğradı ama sonu nasıl bağlandı kim kime kelepçeyi nasıl taktı merakla bekliyorum
Avukatlar gününü kutluyor olabilirGecenin ilerleyen saatlerinde uğrar o buraya
Konuştun mu, benzer şey arada bana da oluyor, aşırı ıslanman ya da çıkardığın sesler onu yanıltıyor olabilir.Selam kızlar maşallah sayfalar alıp başını gidiyor yetişmek ne mümkün.Arada girip bakıyorum fırsat buldukça. Sohbet güzel ilerliyor belli. Benim e de kızgınım biraz. istediği zaman yok demiyorum ama bu son suflelerimizi hep kendi yedi. Bana hafif kokusu geldi sadece. Bencilce bir şey değil mi yaptığı? Ben de bu aralar o anlamda hiç yüz vermiyorum. Normalde oturalım sohbet edelim yok ama canı istesin yapışır işi bitince tamam bitmiştir. Sonrasında sarılır uyur sadece yaptığı bu. Normal zamanlarda sarılarak uyuduğu nadirdir. Şimdi bunu napim terlikle mi dövsem napsam?
Yaa ne tatlilardir ikisi de aynı cinsiyet mi yoksa bi kiz bi oglan miYakşamlar sevgili dudiş dostları, sevdeyi böğün taburcu etmişlerde, oglanı kontrole goturmeden o aradı gelır mısın musaıtsen dıye, oglanı eve atıp oraya gectım, yasak bsslamadan eve gelıp yemek yedım, bebelerle oyna zıpla derken ancak vakıt bulabılıyorumneler oldu neler anlatcam ama şöyan değil, ikizler diş çıkarıyor da cok huysuzlar bıraz onlarla ılgılenmem lazım uyutunca geliciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?