heyecanla bekliyoruzzzEvvet hazırsanız yeni haftanın ilk atraksiyonu geliyoring
Aynen bende öyleyimBen eski konularda takılıyorum bütün gün, işsiz olmak ne zor şeymiş. Eşim de beni boğacak az kaldı
Siz ayrı bir neşe katıyorsunuz buraya gerçekten örtmenimBen eski konularda takılıyorum bütün gün, işsiz olmak ne zor şeymiş. Eşim de beni boğacak az kaldı
Herkes söylüyor mu burda takıldığını yavuklusuna ya. Ne dürüst, tertemiz ve dudiş meraklısı insanlarmışınız. Benimki makale okuyorum yazıyorum sanıyor. Güldüm mü de haber sayfası açık deyip sabah gördüğüm komik bir şeyi yeni görmüş gibi satıyorum.
Benim gibi 2007 Den beri üye olunca biliyor ama hangi konuda olduğumu bilmiyorHerkes söylüyor mu burda takıldığını yavuklusuna ya. Ne dürüst, tertemiz ve dudiş meraklısı insanlarmışınız. Benimki makale okuyorum yazıyorum sanıyor. Güldüm mü de haber sayfası açık deyip sabah gördüğüm komik bir şeyi yeni görmüş gibi satıyorum.
Kaç tane pembe sayfa var ışığından daha anlaşılıyor zaten nerede olduğum. Ben zaten eski vukuatlıyım, oğlan bebekken de böyleydim çok kızardı. Yine abandın buraya diyorHerkes söylüyor mu burda takıldığını yavuklusuna ya. Ne dürüst, tertemiz ve dudiş meraklısı insanlarmışınız. Benimki makale okuyorum yazıyorum sanıyor. Güldüm mü de haber sayfası açık deyip sabah gördüğüm komik bir şeyi yeni görmüş gibi satıyorum.
Fark ettim eski konularda dolaştığını haha. Bana da bir geçmiş turu attırdın spor yaparkenBen eski konularda takılıyorum bütün gün, işsiz olmak ne zor şeymiş. Eşim de beni boğacak az kaldı
Anam sen benden de eskiymişsinBenim gibi 2007 Den beri üye olunca biliyor ama hangi konuda olduğumu bilmiyor
Senin bütün konularını taradım bu günFark ettim eski konularda dolaştığını haha. Bana da bir geçmiş turu attırdın spor yaparken
Son duruşmaya sayılı günler kaldı ancak iddialarımı kanıtlasam da karşı taraf yalancı şahitleriyle davayı çevirdi. Avukatım son tanık duruşmasından çıktıktan sonra -ki kendisinin yaşadığım yerde namı baya iyidir- bana "ben bu kadar senedir bu meslekteyim, bu insanlar kadar kolay yalan söyleyip iftira atabilen görmedim, hakim de inanmış gibiydi" dedi. Çok ağladım ama elimden bir şey gelmiyor. Son duruşmada hakim verecek kararı.Senin bütün konularını taradım bu günsonuca az kaldı diyorsun, gelmiş geçmiş olsun, haklarını alabilmişsindir İnşallah
Kendini kurtadığına şükredeceksin o zaman, pisliklerinde boğulsunlar inşallahSon duruşmaya sayılı günler kaldı ancak iddialarımı kanıtlasam da karşı taraf yalancı şahitleriyle davayı çevirdi. Avukatım son tanık duruşmasından çıktıktan sonra -ki kendisinin yaşadığım yerde namı baya iyidir- bana "ben bu kadar senedir bu meslekteyim, bu insanlar kadar kolay yalan söyleyip iftira atabilen görmedim, hakim de inanmış gibiydi" dedi. Çok ağladım ama elimden bir şey gelmiyor. Son duruşmada hakim verecek kararı.
Öyle...Kendini kurtadığına şükredeceksin o zaman, pisliklerinde boğulsunlar inşallah
Sorma o zaman buralar dutluktu ana sayfada whatsapp gibi anlık yazma bölümü vardı o zamanAnam sen benden de eskiymişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?