Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes söylüyor mu burda takıldığını yavuklusuna ya. Ne dürüst, tertemiz ve dudiş meraklısı insanlarmışınız. Benimki makale okuyorum yazıyorum sanıyor. Güldüm mü de haber sayfası açık deyip sabah gördüğüm komik bir şeyi yeni görmüş gibi satıyorum.

Benim gibi 2007 Den beri üye olunca biliyor ama hangi konuda olduğumu bilmiyor

Kaç tane pembe sayfa var ışığından daha anlaşılıyor zaten nerede olduğum. Ben zaten eski vukuatlıyım, oğlan bebekken de böyleydim çok kızardı. Yine abandın buraya diyor

Fark ettim eski konularda dolaştığını haha. Bana da bir geçmiş turu attırdın spor yaparken
Senin bütün konularını taradım bu gün sonuca az kaldı diyorsun, gelmiş geçmiş olsun, haklarını alabilmişsindir İnşallah

Senin bütün konularını taradım bu gün sonuca az kaldı diyorsun, gelmiş geçmiş olsun, haklarını alabilmişsindir İnşallah
Son duruşmaya sayılı günler kaldı ancak iddialarımı kanıtlasam da karşı taraf yalancı şahitleriyle davayı çevirdi. Avukatım son tanık duruşmasından çıktıktan sonra -ki kendisinin yaşadığım yerde namı baya iyidir- bana "ben bu kadar senedir bu meslekteyim, bu insanlar kadar kolay yalan söyleyip iftira atabilen görmedim, hakim de inanmış gibiydi" dedi. Çok ağladım ama elimden bir şey gelmiyor. Son duruşmada hakim verecek kararı.

Kendini kurtadığına şükredeceksin o zaman, pisliklerinde boğulsunlar inşallah

Oğlanı kontrole goturmeden sevde aradı, love bugub pazartesı cok yogunsun bılıyorum ama gelırsen cok ıyı olur, destege cok ıhtıyacım var herkes ustume gelıyor dedı. Oglanın kontrolu var onu eve bırakıp gelırım dedım. Avkat mesaj atmıstı sabah, love artık kızgınlıgın gectıyse bulusalım konusalım dıye. Bugun cok ısım var musaıt olursam haber verırım dedım. Sevgılımle konusabılmek ıcın tam 3 gun bekledım, sabrettım lutfen musaıt olur musun dedı. Cevap vermedım. Sonra ben sevdeye gıttım, yatak ıstırahatınde, odasına cıktım, annesı de ordaydı, kapıda bana, ah love ıyı kı geldın çocuuum buna durduk yere aglama krızlerı gelıyor ne yapacagımızı sasırdık dedı. Damat sen kızımıza ıyı bakamıyor musun dedım, gulustuk falan, neyse. Sevde kocasına dedı kı love a bı kahve yapar mısın, sonra da bızı bıraz basbasa bırakır mısınız dedı. Tamam dedı bunlar ındı asagıya. Kahvemı ıcerken onu sakınlestırdım, moralını baya duzelttım, sonra kapı caldı gelen kım ahmet ağğğbim kardesıne pasta getırmıs, kım var dedıgını duyuyorum yukardan, love u cagırdık o geldı yukardalar dedı annesı. Ahmet haldır huldur merdıvenlerı cıktı pesıne de annesı pesıne de damat hadı dedım ben bıraz moralını duzelttım gerısını de sız halledeceksınız, tam odadan cıkarken sevde, love sana zahmet olmazsa bana o kısırından yapar mısın dedı. Canım cok ıstedı valla bır borcam yerım dedı. Yaparım canım malzeme varsa dedım. Damadı markete yolladık, sevde aramızdakı soguklugu bılmedıgı ıcın sanırım basbasa kalabılelım dıye anne sende gel su pıjamalarımı degıstır artık hersey hastane kokuyor mıdem bulanıyor dıye annesını yukarı cagırdı, ahmet ağbimde ben sıgara ıcmeye cıkıyorum dedı. Ben mutfaga gırdım pesımden geldı kosarak geldı sarıldı, bende şöyle tek kaşım kalkık yuzune baktım, napıyosun ya annen ınebılır dedım. Senı cok ozledım hayatım, 3 gundur ne yedıgım ıctıgım mıdeme ındı ne gozume uyku gırdı, ben senı kırdıgım sınırlerıme hakım olamadıgım ıcın cok ozur dılerım, eve geldım ama benı kabul etmedın bu kadar uzamayacaktı, ben sensızlıge dayanamıyorum dedı. Adam bunları derken merdıvenden ses geldı annesı ınıyor. Ee love napıyosun bakalım ısler nasıl dıye konuyu degıstırdı, bende ıyı ahmet abiğğ napalım aynı hayat mucadelesı dedımannesı geldı, çocuum bulabıldın mı aradıklarını, dur bende sana yardım edeyım dedı, aa hıc gerek yok sız yorulmayın, damat gelene kadar bulguru hallettım gelıncede malzemelerı bırlestırır yedırırız bebısımıze dedım. Ahmet danası ordan muhabbete hayvansı bır gırıs yaparak, ya love sen kac yasındaydın dedı bende 34e gırdım ahmet abiğğ dedım, ama nasıl morartıyorum ohhh burnundan soluyor abiğğ dedıkce, ee aramızda pek de yas farkı yokmus ya dedı. Annesı lafa atladı ordan, senın davanı da ahmet gormus love, sevde soylemıstı dedı. Evet dedım sagolsun cok yardımcı oldular, yukardan sevde seslendı anne bana ıcecek bısey getırır mısın dıye, annesı goturdu, kadın daha odaya vardı varmadı benı buzdolabına dayayıp opmeye basladı, bana bıdaha şakadan bıle olsa abi dersen cok fena olur love dedı ama o an o eller nerelerde gezdı nerelerı sıktı ısırdıbende yok yeaa ne yaparsın dedım, gel kaşınıyorsun hayatım hemde çook tatlı kaşınıyorsun bu kadar hasret yeter, eğer benı affetmezsen senı bırakmam dedı. Bu sefer kapı caldı gelen damat ama yaka psca bı tarafta, ahmetın boynuna dogru bı parlaklık hemen bulasan sıvılarımı sılıp kısıra koyuldum. Yaptım, annesı de pogaca yapmıs sabahtan, oturduk bır guzel yedık onları, sonra ben sevdeye kısır getırmek ıcın tekrar asagıya ındım, ahmet bende telefon gorusmeyı yapcam deyıp arkamdan ınmıs yıne bır ekşın döndürdük mutfakta, bana senı su tezgaha atmamak ıcın kendımı cok zor tutuyorum hayatım dedı, bende hala konusmadık henuz netlesmeyen seyler var konusalım oyle karar ver dedım, yarın ıcın bır suflesel faaliyet eslıgınde(ki umarım) bugun yaptıklarımı anlatcam bakalım yarın neler olicik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…