Oldum bıttı bıle
Yalandan kım ölmüşHerkes söylüyor mu burda takıldığını yavuklusuna ya. Ne dürüst, tertemiz ve dudiş meraklısı insanlarmışınız. Benimki makale okuyorum yazıyorum sanıyor. Güldüm mü de haber sayfası açık deyip sabah gördüğüm komik bir şeyi yeni görmüş gibi satıyorum.
Ne ara kız maşallah dudiş mudiş derken arada kaynamış demekkiOldum bıttı bıle
Salı gecesı olmustum haftasonu yıkandım, bu sefer fazladan hap aldım dıye mı artık daha kısa surduNe ara kız maşallah dudiş mudiş derken arada kaynamış demekkiben en yoğun gunumdeyim off kocaya sarıyorum dünden beri sinirler fenaaa
Himm olabilir evet, aman regl olalım dünya regl olunca güzelSalı gecesı olmustum haftasonu yıkandım, bu sefer fazladan hap aldım dıye mı artık daha kısa surdu
Vaaaay adam gevşetmiş seniOğlanı kontrole goturmeden sevde aradı, love bugub pazartesı cok yogunsun bılıyorum ama gelırsen cok ıyı olur, destege cok ıhtıyacım var herkes ustume gelıyor dedı. Oglanın kontrolu var onu eve bırakıp gelırım dedım. Avkat mesaj atmıstı sabah, love artık kızgınlıgın gectıyse bulusalım konusalım dıye. Bugun cok ısım var musaıt olursam haber verırım dedım. Sevgılımle konusabılmek ıcın tam 3 gun bekledım, sabrettım lutfen musaıt olur musun dedı. Cevap vermedım. Sonra ben sevdeye gıttım, yatak ıstırahatınde, odasına cıktım, annesı de ordaydı, kapıda bana, ah love ıyı kı geldın çocuuum buna durduk yere aglama krızlerı gelıyor ne yapacagımızı sasırdık dedı. Damat sen kızımıza ıyı bakamıyor musun dedım, gulustuk falan, neyse. Sevde kocasına dedı kı love a bı kahve yapar mısın, sonra da bızı bıraz basbasa bırakır mısınız dedı. Tamam dedı bunlar ındı asagıya. Kahvemı ıcerken onu sakınlestırdım, moralını baya duzelttım, sonra kapı caldı gelen kım ahmet ağğğbimkardesıne pasta getırmıs, kım var dedıgını duyuyorum yukardan, love u cagırdık o geldı yukardalar dedı annesı. Ahmet haldır huldur merdıvenlerı cıktı pesıne de annesı pesıne de damat hadı dedım ben bıraz moralını duzelttım gerısını de sız halledeceksınız, tam odadan cıkarken sevde, love sana zahmet olmazsa bana o kısırından yapar mısın dedı. Canım cok ıstedı valla bır borcam yerım dedı. Yaparım canım malzeme varsa dedım. Damadı markete yolladık, sevde aramızdakı soguklugu bılmedıgı ıcın sanırım basbasa kalabılelım dıye anne sende gel su pıjamalarımı degıstır artık hersey hastane kokuyor mıdem bulanıyor dıye annesını yukarı cagırdı, ahmet ağbimde ben sıgara ıcmeye cıkıyorum dedı. Ben mutfaga gırdım pesımden geldı kosarak geldı sarıldı, bende şöyle tek kaşım kalkık yuzune baktım, napıyosun ya annen ınebılır dedım. Senı cok ozledım hayatım, 3 gundur ne yedıgım ıctıgım mıdeme ındı ne gozume uyku gırdı, ben senı kırdıgım sınırlerıme hakım olamadıgım ıcın cok ozur dılerım, eve geldım ama benı kabul etmedın bu kadar uzamayacaktı, ben sensızlıge dayanamıyorum dedı. Adam bunları derken merdıvenden ses geldı annesı ınıyor. Ee love napıyosun bakalım ısler nasıl dıye konuyu degıstırdı, bende ıyı ahmet abiğğ napalım aynı hayat mucadelesı dedım annesı geldı, çocuum bulabıldın mı aradıklarını, dur bende sana yardım edeyım dedı, aa hıc gerek yok sız yorulmayın, damat gelene kadar bulguru hallettım gelıncede malzemelerı bırlestırır yedırırız bebısımıze dedım. Ahmet danası ordan muhabbete hayvansı bır gırıs yaparak, ya love sen kac yasındaydın dedı bende 34e gırdım ahmet abiğğ dedım, ama nasıl morartıyorum ohhh burnundan soluyor abiğğ dedıkce, ee aramızda pek de yas farkı yokmus ya dedı. Annesı lafa atladı ordan, senın davanı da ahmet gormus love, sevde soylemıstı dedı. Evet dedım sagolsun cok yardımcı oldular, yukardan sevde seslendı anne bana ıcecek bısey getırır mısın dıye, annesı goturdu, kadın daha odaya vardı varmadı benı buzdolabına dayayıp opmeye basladı, bana bıdaha şakadan bıle olsa abi dersen cok fena olur love dedı ama o an o eller nerelerde gezdı nerelerı sıktı ısırdı bende yok yeaa ne yaparsın dedım, gel kaşınıyorsun hayatım hemde çook tatlı kaşınıyorsun bu kadar hasret yeter, eğer benı affetmezsen senı bırakmam dedı. Bu sefer kapı caldı gelen damat ama yaka psca bı tarafta, ahmetın boynuna dogru bı parlaklık hemen bulasan sıvılarımı sılıp kısıra koyuldum. Yaptım, annesı de pogaca yapmıs sabahtan, oturduk bır guzel yedık onları, sonra ben sevdeye kısır getırmek ıcın tekrar asagıya ındım, ahmet bende telefon gorusmeyı yapcam deyıp arkamdan ınmıs yıne bır ekşın döndürdük mutfakta, bana senı su tezgaha atmamak ıcın kendımı cok zor tutuyorum hayatım dedı, bende hala konusmadık henuz netlesmeyen seyler var konusalım oyle karar ver dedım, yarın ıcın bır suflesel faaliyet eslıgınde(ki umarım) bugun yaptıklarımı anlatcam bakalım yarın neler olicik
Ayyy çok heyecanlı yaOğlanı kontrole goturmeden sevde aradı, love bugub pazartesı cok yogunsun bılıyorum ama gelırsen cok ıyı olur, destege cok ıhtıyacım var herkes ustume gelıyor dedı. Oglanın kontrolu var onu eve bırakıp gelırım dedım. Avkat mesaj atmıstı sabah, love artık kızgınlıgın gectıyse bulusalım konusalım dıye. Bugun cok ısım var musaıt olursam haber verırım dedım. Sevgılımle konusabılmek ıcın tam 3 gun bekledım, sabrettım lutfen musaıt olur musun dedı. Cevap vermedım. Sonra ben sevdeye gıttım, yatak ıstırahatınde, odasına cıktım, annesı de ordaydı, kapıda bana, ah love ıyı kı geldın çocuuum buna durduk yere aglama krızlerı gelıyor ne yapacagımızı sasırdık dedı. Damat sen kızımıza ıyı bakamıyor musun dedım, gulustuk falan, neyse. Sevde kocasına dedı kı love a bı kahve yapar mısın, sonra da bızı bıraz basbasa bırakır mısınız dedı. Tamam dedı bunlar ındı asagıya. Kahvemı ıcerken onu sakınlestırdım, moralını baya duzelttım, sonra kapı caldı gelen kım ahmet ağğğbimkardesıne pasta getırmıs, kım var dedıgını duyuyorum yukardan, love u cagırdık o geldı yukardalar dedı annesı. Ahmet haldır huldur merdıvenlerı cıktı pesıne de annesı pesıne de damat hadı dedım ben bıraz moralını duzelttım gerısını de sız halledeceksınız, tam odadan cıkarken sevde, love sana zahmet olmazsa bana o kısırından yapar mısın dedı. Canım cok ıstedı valla bır borcam yerım dedı. Yaparım canım malzeme varsa dedım. Damadı markete yolladık, sevde aramızdakı soguklugu bılmedıgı ıcın sanırım basbasa kalabılelım dıye anne sende gel su pıjamalarımı degıstır artık hersey hastane kokuyor mıdem bulanıyor dıye annesını yukarı cagırdı, ahmet ağbimde ben sıgara ıcmeye cıkıyorum dedı. Ben mutfaga gırdım pesımden geldı kosarak geldı sarıldı, bende şöyle tek kaşım kalkık yuzune baktım, napıyosun ya annen ınebılır dedım. Senı cok ozledım hayatım, 3 gundur ne yedıgım ıctıgım mıdeme ındı ne gozume uyku gırdı, ben senı kırdıgım sınırlerıme hakım olamadıgım ıcın cok ozur dılerım, eve geldım ama benı kabul etmedın bu kadar uzamayacaktı, ben sensızlıge dayanamıyorum dedı. Adam bunları derken merdıvenden ses geldı annesı ınıyor. Ee love napıyosun bakalım ısler nasıl dıye konuyu degıstırdı, bende ıyı ahmet abiğğ napalım aynı hayat mucadelesı dedım annesı geldı, çocuum bulabıldın mı aradıklarını, dur bende sana yardım edeyım dedı, aa hıc gerek yok sız yorulmayın, damat gelene kadar bulguru hallettım gelıncede malzemelerı bırlestırır yedırırız bebısımıze dedım. Ahmet danası ordan muhabbete hayvansı bır gırıs yaparak, ya love sen kac yasındaydın dedı bende 34e gırdım ahmet abiğğ dedım, ama nasıl morartıyorum ohhh burnundan soluyor abiğğ dedıkce, ee aramızda pek de yas farkı yokmus ya dedı. Annesı lafa atladı ordan, senın davanı da ahmet gormus love, sevde soylemıstı dedı. Evet dedım sagolsun cok yardımcı oldular, yukardan sevde seslendı anne bana ıcecek bısey getırır mısın dıye, annesı goturdu, kadın daha odaya vardı varmadı benı buzdolabına dayayıp opmeye basladı, bana bıdaha şakadan bıle olsa abi dersen cok fena olur love dedı ama o an o eller nerelerde gezdı nerelerı sıktı ısırdı bende yok yeaa ne yaparsın dedım, gel kaşınıyorsun hayatım hemde çook tatlı kaşınıyorsun bu kadar hasret yeter, eğer benı affetmezsen senı bırakmam dedı. Bu sefer kapı caldı gelen damat ama yaka psca bı tarafta, ahmetın boynuna dogru bı parlaklık hemen bulasan sıvılarımı sılıp kısıra koyuldum. Yaptım, annesı de pogaca yapmıs sabahtan, oturduk bır guzel yedık onları, sonra ben sevdeye kısır getırmek ıcın tekrar asagıya ındım, ahmet bende telefon gorusmeyı yapcam deyıp arkamdan ınmıs yıne bır ekşın döndürdük mutfakta, bana senı su tezgaha atmamak ıcın kendımı cok zor tutuyorum hayatım dedı, bende hala konusmadık henuz netlesmeyen seyler var konusalım oyle karar ver dedım, yarın ıcın bır suflesel faaliyet eslıgınde(ki umarım) bugun yaptıklarımı anlatcam bakalım yarın neler olicik
Evet canım aynen öyle yapacaksınBendeZemheriPoyraz ye bunu soracaktım, ben sımdı fazladan hap aldım ya, adetımın mıktarı hem daha azdı hemde gun sayısı olarak daha kısa surdu, resmen lekelene lekelene bıttı, sımdı adet sayıldıgı ıcın bıraktıgım gunden 7 sayıp yenı kutuya gecıyorum, normal mı?
Sextın ozleyenler var aramızda, bı mesaja donuyorum bı buraya yazıyorum ıns karısmazVaaaay adam gevşetmiş seni
Yarın haşlamayla sufle bir arada gider artık
Yalnız baya ekşınlı geçmiş ya hakkaten yazdıklarını okuyunca eşimle sevgililik dönemimizi özlediğimi hissettim hey gidi heeyOğlanı kontrole goturmeden sevde aradı, love bugub pazartesı cok yogunsun bılıyorum ama gelırsen cok ıyı olur, destege cok ıhtıyacım var herkes ustume gelıyor dedı. Oglanın kontrolu var onu eve bırakıp gelırım dedım. Avkat mesaj atmıstı sabah, love artık kızgınlıgın gectıyse bulusalım konusalım dıye. Bugun cok ısım var musaıt olursam haber verırım dedım. Sevgılımle konusabılmek ıcın tam 3 gun bekledım, sabrettım lutfen musaıt olur musun dedı. Cevap vermedım. Sonra ben sevdeye gıttım, yatak ıstırahatınde, odasına cıktım, annesı de ordaydı, kapıda bana, ah love ıyı kı geldın çocuuum buna durduk yere aglama krızlerı gelıyor ne yapacagımızı sasırdık dedı. Damat sen kızımıza ıyı bakamıyor musun dedım, gulustuk falan, neyse. Sevde kocasına dedı kı love a bı kahve yapar mısın, sonra da bızı bıraz basbasa bırakır mısınız dedı. Tamam dedı bunlar ındı asagıya. Kahvemı ıcerken onu sakınlestırdım, moralını baya duzelttım, sonra kapı caldı gelen kım ahmet ağğğbimkardesıne pasta getırmıs, kım var dedıgını duyuyorum yukardan, love u cagırdık o geldı yukardalar dedı annesı. Ahmet haldır huldur merdıvenlerı cıktı pesıne de annesı pesıne de damat hadı dedım ben bıraz moralını duzelttım gerısını de sız halledeceksınız, tam odadan cıkarken sevde, love sana zahmet olmazsa bana o kısırından yapar mısın dedı. Canım cok ıstedı valla bır borcam yerım dedı. Yaparım canım malzeme varsa dedım. Damadı markete yolladık, sevde aramızdakı soguklugu bılmedıgı ıcın sanırım basbasa kalabılelım dıye anne sende gel su pıjamalarımı degıstır artık hersey hastane kokuyor mıdem bulanıyor dıye annesını yukarı cagırdı, ahmet ağbimde ben sıgara ıcmeye cıkıyorum dedı. Ben mutfaga gırdım pesımden geldı kosarak geldı sarıldı, bende şöyle tek kaşım kalkık yuzune baktım, napıyosun ya annen ınebılır dedım. Senı cok ozledım hayatım, 3 gundur ne yedıgım ıctıgım mıdeme ındı ne gozume uyku gırdı, ben senı kırdıgım sınırlerıme hakım olamadıgım ıcın cok ozur dılerım, eve geldım ama benı kabul etmedın bu kadar uzamayacaktı, ben sensızlıge dayanamıyorum dedı. Adam bunları derken merdıvenden ses geldı annesı ınıyor. Ee love napıyosun bakalım ısler nasıl dıye konuyu degıstırdı, bende ıyı ahmet abiğğ napalım aynı hayat mucadelesı dedım annesı geldı, çocuum bulabıldın mı aradıklarını, dur bende sana yardım edeyım dedı, aa hıc gerek yok sız yorulmayın, damat gelene kadar bulguru hallettım gelıncede malzemelerı bırlestırır yedırırız bebısımıze dedım. Ahmet danası ordan muhabbete hayvansı bır gırıs yaparak, ya love sen kac yasındaydın dedı bende 34e gırdım ahmet abiğğ dedım, ama nasıl morartıyorum ohhh burnundan soluyor abiğğ dedıkce, ee aramızda pek de yas farkı yokmus ya dedı. Annesı lafa atladı ordan, senın davanı da ahmet gormus love, sevde soylemıstı dedı. Evet dedım sagolsun cok yardımcı oldular, yukardan sevde seslendı anne bana ıcecek bısey getırır mısın dıye, annesı goturdu, kadın daha odaya vardı varmadı benı buzdolabına dayayıp opmeye basladı, bana bıdaha şakadan bıle olsa abi dersen cok fena olur love dedı ama o an o eller nerelerde gezdı nerelerı sıktı ısırdı bende yok yeaa ne yaparsın dedım, gel kaşınıyorsun hayatım hemde çook tatlı kaşınıyorsun bu kadar hasret yeter, eğer benı affetmezsen senı bırakmam dedı. Bu sefer kapı caldı gelen damat ama yaka psca bı tarafta, ahmetın boynuna dogru bı parlaklık hemen bulasan sıvılarımı sılıp kısıra koyuldum. Yaptım, annesı de pogaca yapmıs sabahtan, oturduk bır guzel yedık onları, sonra ben sevdeye kısır getırmek ıcın tekrar asagıya ındım, ahmet bende telefon gorusmeyı yapcam deyıp arkamdan ınmıs yıne bır ekşın döndürdük mutfakta, bana senı su tezgaha atmamak ıcın kendımı cok zor tutuyorum hayatım dedı, bende hala konusmadık henuz netlesmeyen seyler var konusalım oyle karar ver dedım, yarın ıcın bır suflesel faaliyet eslıgınde(ki umarım) bugun yaptıklarımı anlatcam bakalım yarın neler olicik
Kız ben lekelenmelı gectı o normal mı dıye sordum?Evet canım aynen öyle yapacaksın
Bize sprun değil de ona yanlış atmaSextın ozleyenler var aramızda, bı mesaja donuyorum bı buraya yazıyorum ıns karısmaz
Normal takılma o kısma, gelecek ay biraz uzun sürebilir ya da yoğunluğu değişebilir. İdare edeceksin mecburenKız ben lekelenmelı gectı o normal mı dıye sordum?
Ne oraya ne buraya yanlıs gıtsın, ıkısının de sonu gelmezBize sprun değil de ona yanlış atma
Gelecek ay ramazana denk gelıyor o onemlı degılNormal takılma o kısma, gelecek ay biraz uzun sürebilir ya da yoğunluğu değişebilir. İdare edeceksin mecburen
Tam yatacağım bi sen n’oluyo diyip geri oturuyorum loveSextın ozleyenler var aramızda, bı mesaja donuyorum bı buraya yazıyorum ıns karısmaz
Avukatın günü kutlu olmuş. Yarında mutlu olur inşallahOğlanı kontrole goturmeden sevde aradı, love bugub pazartesı cok yogunsun bılıyorum ama gelırsen cok ıyı olur, destege cok ıhtıyacım var herkes ustume gelıyor dedı. Oglanın kontrolu var onu eve bırakıp gelırım dedım. Avkat mesaj atmıstı sabah, love artık kızgınlıgın gectıyse bulusalım konusalım dıye. Bugun cok ısım var musaıt olursam haber verırım dedım. Sevgılımle konusabılmek ıcın tam 3 gun bekledım, sabrettım lutfen musaıt olur musun dedı. Cevap vermedım. Sonra ben sevdeye gıttım, yatak ıstırahatınde, odasına cıktım, annesı de ordaydı, kapıda bana, ah love ıyı kı geldın çocuuum buna durduk yere aglama krızlerı gelıyor ne yapacagımızı sasırdık dedı. Damat sen kızımıza ıyı bakamıyor musun dedım, gulustuk falan, neyse. Sevde kocasına dedı kı love a bı kahve yapar mısın, sonra da bızı bıraz basbasa bırakır mısınız dedı. Tamam dedı bunlar ındı asagıya. Kahvemı ıcerken onu sakınlestırdım, moralını baya duzelttım, sonra kapı caldı gelen kım ahmet ağğğbimkardesıne pasta getırmıs, kım var dedıgını duyuyorum yukardan, love u cagırdık o geldı yukardalar dedı annesı. Ahmet haldır huldur merdıvenlerı cıktı pesıne de annesı pesıne de damat hadı dedım ben bıraz moralını duzelttım gerısını de sız halledeceksınız, tam odadan cıkarken sevde, love sana zahmet olmazsa bana o kısırından yapar mısın dedı. Canım cok ıstedı valla bır borcam yerım dedı. Yaparım canım malzeme varsa dedım. Damadı markete yolladık, sevde aramızdakı soguklugu bılmedıgı ıcın sanırım basbasa kalabılelım dıye anne sende gel su pıjamalarımı degıstır artık hersey hastane kokuyor mıdem bulanıyor dıye annesını yukarı cagırdı, ahmet ağbimde ben sıgara ıcmeye cıkıyorum dedı. Ben mutfaga gırdım pesımden geldı kosarak geldı sarıldı, bende şöyle tek kaşım kalkık yuzune baktım, napıyosun ya annen ınebılır dedım. Senı cok ozledım hayatım, 3 gundur ne yedıgım ıctıgım mıdeme ındı ne gozume uyku gırdı, ben senı kırdıgım sınırlerıme hakım olamadıgım ıcın cok ozur dılerım, eve geldım ama benı kabul etmedın bu kadar uzamayacaktı, ben sensızlıge dayanamıyorum dedı. Adam bunları derken merdıvenden ses geldı annesı ınıyor. Ee love napıyosun bakalım ısler nasıl dıye konuyu degıstırdı, bende ıyı ahmet abiğğ napalım aynı hayat mucadelesı dedım annesı geldı, çocuum bulabıldın mı aradıklarını, dur bende sana yardım edeyım dedı, aa hıc gerek yok sız yorulmayın, damat gelene kadar bulguru hallettım gelıncede malzemelerı bırlestırır yedırırız bebısımıze dedım. Ahmet danası ordan muhabbete hayvansı bır gırıs yaparak, ya love sen kac yasındaydın dedı bende 34e gırdım ahmet abiğğ dedım, ama nasıl morartıyorum ohhh burnundan soluyor abiğğ dedıkce, ee aramızda pek de yas farkı yokmus ya dedı. Annesı lafa atladı ordan, senın davanı da ahmet gormus love, sevde soylemıstı dedı. Evet dedım sagolsun cok yardımcı oldular, yukardan sevde seslendı anne bana ıcecek bısey getırır mısın dıye, annesı goturdu, kadın daha odaya vardı varmadı benı buzdolabına dayayıp opmeye basladı, bana bıdaha şakadan bıle olsa abi dersen cok fena olur love dedı ama o an o eller nerelerde gezdı nerelerı sıktı ısırdı bende yok yeaa ne yaparsın dedım, gel kaşınıyorsun hayatım hemde çook tatlı kaşınıyorsun bu kadar hasret yeter, eğer benı affetmezsen senı bırakmam dedı. Bu sefer kapı caldı gelen damat ama yaka psca bı tarafta, ahmetın boynuna dogru bı parlaklık hemen bulasan sıvılarımı sılıp kısıra koyuldum. Yaptım, annesı de pogaca yapmıs sabahtan, oturduk bır guzel yedık onları, sonra ben sevdeye kısır getırmek ıcın tekrar asagıya ındım, ahmet bende telefon gorusmeyı yapcam deyıp arkamdan ınmıs yıne bır ekşın döndürdük mutfakta, bana senı su tezgaha atmamak ıcın kendımı cok zor tutuyorum hayatım dedı, bende hala konusmadık henuz netlesmeyen seyler var konusalım oyle karar ver dedım, yarın ıcın bır suflesel faaliyet eslıgınde(ki umarım) bugun yaptıklarımı anlatcam bakalım yarın neler olicik
Oğlanı kontrole goturmeden sevde aradı, love bugub pazartesı cok yogunsun bılıyorum ama gelırsen cok ıyı olur, destege cok ıhtıyacım var herkes ustume gelıyor dedı. Oglanın kontrolu var onu eve bırakıp gelırım dedım. Avkat mesaj atmıstı sabah, love artık kızgınlıgın gectıyse bulusalım konusalım dıye. Bugun cok ısım var musaıt olursam haber verırım dedım. Sevgılımle konusabılmek ıcın tam 3 gun bekledım, sabrettım lutfen musaıt olur musun dedı. Cevap vermedım. Sonra ben sevdeye gıttım, yatak ıstırahatınde, odasına cıktım, annesı de ordaydı, kapıda bana, ah love ıyı kı geldın çocuuum buna durduk yere aglama krızlerı gelıyor ne yapacagımızı sasırdık dedı. Damat sen kızımıza ıyı bakamıyor musun dedım, gulustuk falan, neyse. Sevde kocasına dedı kı love a bı kahve yapar mısın, sonra da bızı bıraz basbasa bırakır mısınız dedı. Tamam dedı bunlar ındı asagıya. Kahvemı ıcerken onu sakınlestırdım, moralını baya duzelttım, sonra kapı caldı gelen kım ahmet ağğğbimkardesıne pasta getırmıs, kım var dedıgını duyuyorum yukardan, love u cagırdık o geldı yukardalar dedı annesı. Ahmet haldır huldur merdıvenlerı cıktı pesıne de annesı pesıne de damat hadı dedım ben bıraz moralını duzelttım gerısını de sız halledeceksınız, tam odadan cıkarken sevde, love sana zahmet olmazsa bana o kısırından yapar mısın dedı. Canım cok ıstedı valla bır borcam yerım dedı. Yaparım canım malzeme varsa dedım. Damadı markete yolladık, sevde aramızdakı soguklugu bılmedıgı ıcın sanırım basbasa kalabılelım dıye anne sende gel su pıjamalarımı degıstır artık hersey hastane kokuyor mıdem bulanıyor dıye annesını yukarı cagırdı, ahmet ağbimde ben sıgara ıcmeye cıkıyorum dedı. Ben mutfaga gırdım pesımden geldı kosarak geldı sarıldı, bende şöyle tek kaşım kalkık yuzune baktım, napıyosun ya annen ınebılır dedım. Senı cok ozledım hayatım, 3 gundur ne yedıgım ıctıgım mıdeme ındı ne gozume uyku gırdı, ben senı kırdıgım sınırlerıme hakım olamadıgım ıcın cok ozur dılerım, eve geldım ama benı kabul etmedın bu kadar uzamayacaktı, ben sensızlıge dayanamıyorum dedı. Adam bunları derken merdıvenden ses geldı annesı ınıyor. Ee love napıyosun bakalım ısler nasıl dıye konuyu degıstırdı, bende ıyı ahmet abiğğ napalım aynı hayat mucadelesı dedım annesı geldı, çocuum bulabıldın mı aradıklarını, dur bende sana yardım edeyım dedı, aa hıc gerek yok sız yorulmayın, damat gelene kadar bulguru hallettım gelıncede malzemelerı bırlestırır yedırırız bebısımıze dedım. Ahmet danası ordan muhabbete hayvansı bır gırıs yaparak, ya love sen kac yasındaydın dedı bende 34e gırdım ahmet abiğğ dedım, ama nasıl morartıyorum ohhh burnundan soluyor abiğğ dedıkce, ee aramızda pek de yas farkı yokmus ya dedı. Annesı lafa atladı ordan, senın davanı da ahmet gormus love, sevde soylemıstı dedı. Evet dedım sagolsun cok yardımcı oldular, yukardan sevde seslendı anne bana ıcecek bısey getırır mısın dıye, annesı goturdu, kadın daha odaya vardı varmadı benı buzdolabına dayayıp opmeye basladı, bana bıdaha şakadan bıle olsa abi dersen cok fena olur love dedı ama o an o eller nerelerde gezdı nerelerı sıktı ısırdı bende yok yeaa ne yaparsın dedım, gel kaşınıyorsun hayatım hemde çook tatlı kaşınıyorsun bu kadar hasret yeter, eğer benı affetmezsen senı bırakmam dedı. Bu sefer kapı caldı gelen damat ama yaka psca bı tarafta, ahmetın boynuna dogru bı parlaklık hemen bulasan sıvılarımı sılıp kısıra koyuldum. Yaptım, annesı de pogaca yapmıs sabahtan, oturduk bır guzel yedık onları, sonra ben sevdeye kısır getırmek ıcın tekrar asagıya ındım, ahmet bende telefon gorusmeyı yapcam deyıp arkamdan ınmıs yıne bır ekşın döndürdük mutfakta, bana senı su tezgaha atmamak ıcın kendımı cok zor tutuyorum hayatım dedı, bende hala konusmadık henuz netlesmeyen seyler var konusalım oyle karar ver dedım, yarın ıcın bır suflesel faaliyet eslıgınde(ki umarım) bugun yaptıklarımı anlatcam bakalım yarın neler olicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?