• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay burası watsapp grubu gibi oldu demi 😁 napayim ben yine çok yedim pişmanim yerken hiç oyle degildi ya 😁 verdigimi de alacam 😣
Ben bugun otel kahvaltısıyla duruyorum, hala yemedım:KK51:

Ooo başladin yani dikkat etmeye ama ayy acikmadin mi saat erken yogurtla fln biseyler atıstır zararı olmaz ilerleyen saatlerde acıkıp yersen daha fena 😉
Yok en son bi yesıl elma yedım ve aksam yemegı faslı bıttı, coğ tıkkat edıyorum artık :KK53: :KK70:

Aralikli oruc iyi geliyor bana ama sen dayanamazsin sanki ac kalmaya😊
Ahshsjsjsh onumuz ramazan kız, tuticiim tabisi, ama su aralıklı orucu deneyeyım dıyemıyorum cunku yenı sevgılı yaptım, yok yıyemem yok ıcemem dıyemem sımdı :KK53: ısıme gelmez:dondurma:

Hemen onu da yapayim, wonder women gibi oldum zaten zimba gibiyim☺️
Hemen yapamazsın bellı zamanları var, ıyı arastır, dehset yumurta kalıtesını arttırıyo. Gecen bı arkadasa da onerdım, ama sonrasında sevısmeyı unutmayın ha duzenlı seks kullandıgın kurler kadar onemlı :KK16: :dondurma:ha bu arada wonder woman sevıyo musun yaa ben ıkıncıyı beklıyodum koronadan dolayı vızyona gırmedı, bekledıgım bıkac fılm vardı sınema da yalan oldu:kızgın:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X