- 12 Haziran 2019
- 19.508
- 120.069
- 598
- 37
Hep erkekler mi ben evlilik düşünmüyorum diyecekYüzüne tokat gibi çarptım sen ne diyosun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep erkekler mi ben evlilik düşünmüyorum diyecekYüzüne tokat gibi çarptım sen ne diyosun![]()
Kendıne dusun bağa düşünmeYa bende istemeden hep bi evlilik düşünüyom sanırsam love özürhemmen alıom
![]()
Dımı dımıHep erkekler mi ben evlilik düşünmüyorum diyecek![]()
Ay burası watsapp grubu gibi oldu demiEe siz nörüyonuz bakalım, ses soluk cıkmıyo, malzeme hep bende mı olacak bıraz da sız anlatın len![]()
Ben bugun otel kahvaltısıyla duruyorum, hala yemedımAy burası watsapp grubu gibi oldu deminapayim ben yine çok yedim pişmanim yerken hiç oyle degildi ya
verdigimi de alacam
![]()
Nolsun be bobisim ben de yumurtalari buyutmeye calisiyom, elalem cocuklari buyuttu torun torba sevcek nerdeyseEe siz nörüyonuz bakalım, ses soluk cıkmıyo, malzeme hep bende mı olacak bıraz da sız anlatın len![]()
Ooo başladin yani dikkat etmeye ama ayy acikmadin mi saat erken yogurtla fln biseyler atıstır zararı olmaz ilerleyen saatlerde acıkıp yersen daha fenaBen bugun otel kahvaltısıyla duruyorum, hala yemedım![]()
Yok en son bi yesıl elma yedım ve aksam yemegı faslı bıttı, coğ tıkkat edıyorum artıkOoo başladin yani dikkat etmeye ama ayy acikmadin mi saat erken yogurtla fln biseyler atıstır zararı olmaz ilerleyen saatlerde acıkıp yersen daha fena![]()
Hoş geldin aramiza gerci ben bi haftadır safsatladım daYok en son bi yesıl elma yedım ve aksam yemegı faslı bıttı, coğ tıkkat edıyorum artık![]()
![]()
Her ıste bır hayır vardır, tup bebek tedavısı mıNolsun be bobisim ben de yumurtalari buyutmeye calisiyom, elalem cocuklari buyuttu torun torba sevcek nerdeyse![]()
Bıkınılerı ekran fotosu yaptım ahdskshsksj offf zafere gıden yolda çile yemın ederım su dıyetHoş geldin aramiza gerci ben bi haftadır safsatladım dakız düşunsene bikiniler nasil güzel duracak
![]()
Aralikli oruc iyi geliyor bana ama sen dayanamazsin sanki ac kalmayaBıkınılerı ekran fotosu yaptım ahdskshsksj offf zafere gıden yolda çile yemın ederım su dıyet![]()
Yok bu sefer kendim buyutucem dedim, ari sutu, kecibboynuzu ne varsa goturuyomHer ıste bır hayır vardır, tup bebek tedavısı mı
Ahshsjsjsh onumuz ramazan kız, tuticiim tabisi, ama su aralıklı orucu deneyeyım dıyemıyorum cunku yenı sevgılı yaptım, yok yıyemem yok ıcemem dıyemem sımdıAralikli oruc iyi geliyor bana ama sen dayanamazsin sanki ac kalmaya![]()
Incır kürü baska bısey demıyorum, oglana onunla hamıle kaldıgımı dusunuyorumYok bu sefer kendim buyutucem dedim, ari sutu, kecibboynuzu ne varsa goturuyom![]()
Hemen onu da yapayim, wonder women gibi oldum zaten zimba gibiyimIncır kürü baska bısey demıyorum, oglana onunla hamıle kaldıgımı dusunuyorum
Hemen yapamazsın bellı zamanları var, ıyı arastır, dehset yumurta kalıtesını arttırıyo. Gecen bı arkadasa da onerdım, ama sonrasında sevısmeyı unutmayın ha duzenlı seks kullandıgın kurler kadar onemlıHemen onu da yapayim, wonder women gibi oldum zaten zimba gibiyim![]()
Hani be ben nıye gormedım lünkleBu arada sevgiliZemheriPoyraz gurumuz yeni bir kamuspotu paylasmis, reglim bitsin onu denicem hazir bir suru kür yüklenmişken
![]()