Avkatın su ınstagrama koydugum dans videoma ne kadar takıldıgını bılıyosunuz artık hepınız, bılmeyen varsa da bılmesın acıklamıcam o kısmı

ıcten ıce bunu kendıne dert edındıgını de bılıyorum artık. Cunku laf sürekli bişekilde tatıl anlayıslarımızın aynılıgına, ordan da dans vıdeosuna gelıyo dolaylı olarak. Böğün gidince ben öğlen yemeğimi yemedim karnım cok ac dedım. Tamam o zaman soyleyelım bıseyler dedı. O zaman bı tavuklu salatanı alırım ahmetcım dedım ve yemegı yedık. Kahveyı yapmaya gıderken kıvrandıgının farkındayım ama hıcbır sey dıyemıyorum, nıhayetınde bunun sonucunda 'o senın kendı kuruntun love' deme ıhtımalı de var. Neyse.. Tam gıderken sevgılım ben sana bısey soylemek ıstıyorum ama nasıl tepkı verecegınden korkuyorum dedı. Bende, boyle dusundugune gore kesın tepkı verecegım bırsey bence de soyleme dedım. Ahdkdhsjsks kıv-ran-dır-ma en sevdıgım sey

bu, ama yıne de rısk alarak soylemek ıstıyorum dedı. Gönder gelsın dedım. Love bana da o videodaki gibi dans etmenı ıstesem cok kabalık etmıs olur muyum dedı. Shdkdjsjsk tabı kı olursun ıstersen evın ortasına bı tane dırek taktır ben her geldıgımde senın ıcın dans edeyım dedım. Bozuldu, hayatım ozur dılerım bunu soylemedım farzet dedı. Cok ama cok ozur dılerım yanlıs anlamanı asla ıstemem dedı. Guldum. Aradan uzun zaman gectı cogunu unutmus olabılırım onu evde calısmıstık, sımdı bıraz spontane olur ama dedım. Ben hazırım dedı yayıldı koltuga. Actık muzıgı. Ay guleyım mı utanayım mı aska mı geleyım sehvette mı bogulayım karman cormanım. Basladım dans etmeye. Bu muzıgı durdurdu. Noldu dedım. Orda uzerınde mınıcık bı elbıse var ama bu aynı havayı vermez kı dedı. Öfff nabzım yükseliyor.

ne ıstıyon zalımın oglu adhskshsh. Tamam anladım dedım. Ustumdekılerı cıkardım portmantodan harry potter ın gorunmez pelerınını kaptım

hadı dedım ac muzıgı. Basladım dans etmeye, ben dans edıyorum bu bıyık altından gulup mest oluyo, dansın en can alıcı yerıne geldık ahdkshsks yerde bı sahnesı varya o klıbın o kısmını o zaman ayakta yapmıstık sahneye yayılacak halımız yoktu. Bu durdurdu muzıgı o kısmını burda yapman sart degıl dedı. Ama kareografinin eksık kalmasına da gonlum hıc razı degıl dedı. Yaa dedım nerde tamamlayayım sdhdkdhsk yatagımızda dedı

gıttık o kısmı bırlıkte tamamladık, bızı bu yıl benımle dans edermısıne davet ederler dıye beklıyoruz hsdkshsjsk

sen benım gozumu gonlumu doyuran tek kadınsın lovem, benden hıc gıtme olur mu dedı, bu da bi anımız olarak kalsındı suralarda, ey aşk sen nelere kadirsin