Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben avkatın eskı esınden boyle ılgı gormedıgını dusunuyorum. Bence onların ılıskısınde de ahmet verıcı taraftı, kadın da almayı bılmeyen, ıstemeyen taraf. Cunku benım ex öküzüm hıcbır sevısmemızde bana sana cok asıgım dıye kulagıma bırseyler fısıldamadı, ıltıfat desen asla yok.
O ilişkide ex öküz kadınmış.

Avkatın su ınstagrama koydugum dans videoma ne kadar takıldıgını bılıyosunuz artık hepınız, bılmeyen varsa da bılmesın acıklamıcam o kısmı:KK53: ıcten ıce bunu kendıne dert edındıgını de bılıyorum artık. Cunku laf sürekli bişekilde tatıl anlayıslarımızın aynılıgına, ordan da dans vıdeosuna gelıyo dolaylı olarak. Böğün gidince ben öğlen yemeğimi yemedim karnım cok ac dedım. Tamam o zaman soyleyelım bıseyler dedı. O zaman bı tavuklu salatanı alırım ahmetcım dedım ve yemegı yedık. Kahveyı yapmaya gıderken kıvrandıgının farkındayım ama hıcbır sey dıyemıyorum, nıhayetınde bunun sonucunda 'o senın kendı kuruntun love' deme ıhtımalı de var. Neyse.. Tam gıderken sevgılım ben sana bısey soylemek ıstıyorum ama nasıl tepkı verecegınden korkuyorum dedı. Bende, boyle dusundugune gore kesın tepkı verecegım bırsey bence de soyleme dedım. Ahdkdhsjsks kıv-ran-dır-ma en sevdıgım sey:KK53: bu, ama yıne de rısk alarak soylemek ıstıyorum dedı. Gönder gelsın dedım. Love bana da o videodaki gibi dans etmenı ıstesem cok kabalık etmıs olur muyum dedı. Shdkdjsjsk tabı kı olursun ıstersen evın ortasına bı tane dırek taktır ben her geldıgımde senın ıcın dans edeyım dedım. Bozuldu, hayatım ozur dılerım bunu soylemedım farzet dedı. Cok ama cok ozur dılerım yanlıs anlamanı asla ıstemem dedı. Guldum. Aradan uzun zaman gectı cogunu unutmus olabılırım onu evde calısmıstık, sımdı bıraz spontane olur ama dedım. Ben hazırım dedı yayıldı koltuga. Actık muzıgı. Ay guleyım mı utanayım mı aska mı geleyım sehvette mı bogulayım karman cormanım. Basladım dans etmeye. Bu muzıgı durdurdu. Noldu dedım. Orda uzerınde mınıcık bı elbıse var ama bu aynı havayı vermez kı dedı. Öfff nabzım yükseliyor. :KK70::KK8:ne ıstıyon zalımın oglu adhskshsh. Tamam anladım dedım. Ustumdekılerı cıkardım portmantodan harry potter ın gorunmez pelerınını kaptım:KK70:hadı dedım ac muzıgı. Basladım dans etmeye, ben dans edıyorum bu bıyık altından gulup mest oluyo, dansın en can alıcı yerıne geldık ahdkshsks yerde bı sahnesı varya o klıbın o kısmını o zaman ayakta yapmıstık sahneye yayılacak halımız yoktu. Bu durdurdu muzıgı o kısmını burda yapman sart degıl dedı. Ama kareografinin eksık kalmasına da gonlum hıc razı degıl dedı. Yaa dedım nerde tamamlayayım sdhdkdhsk yatagımızda dedı:KK70::KK8: gıttık o kısmı bırlıkte tamamladık, bızı bu yıl benımle dans edermısıne davet ederler dıye beklıyoruz hsdkshsjsk:KK28::KK53::KK70: sen benım gozumu gonlumu doyuran tek kadınsın lovem, benden hıc gıtme olur mu dedı, bu da bi anımız olarak kalsındı suralarda, ey aşk sen nelere kadirsin:KK36:

Avkatın su ınstagrama koydugum dans videoma ne kadar takıldıgını bılıyosunuz artık hepınız, bılmeyen varsa da bılmesın acıklamıcam o kısmı:KK53: ıcten ıce bunu kendıne dert edındıgını de bılıyorum artık. Cunku laf sürekli bişekilde tatıl anlayıslarımızın aynılıgına, ordan da dans vıdeosuna gelıyo dolaylı olarak. Böğün gidince ben öğlen yemeğimi yemedim karnım cok ac dedım. Tamam o zaman soyleyelım bıseyler dedı. O zaman bı tavuklu salatanı alırım ahmetcım dedım ve yemegı yedık. Kahveyı yapmaya gıderken kıvrandıgının farkındayım ama hıcbır sey dıyemıyorum, nıhayetınde bunun sonucunda 'o senın kendı kuruntun love' deme ıhtımalı de var. Neyse.. Tam gıderken sevgılım ben sana bısey soylemek ıstıyorum ama nasıl tepkı verecegınden korkuyorum dedı. Bende, boyle dusundugune gore kesın tepkı verecegım bırsey bence de soyleme dedım. Ahdkdhsjsks kıv-ran-dır-ma en sevdıgım sey:KK53: bu, ama yıne de rısk alarak soylemek ıstıyorum dedı. Gönder gelsın dedım. Love bana da o videodaki gibi dans etmenı ıstesem cok kabalık etmıs olur muyum dedı. Shdkdjsjsk tabı kı olursun ıstersen evın ortasına bı tane dırek taktır ben her geldıgımde senın ıcın dans edeyım dedım. Bozuldu, hayatım ozur dılerım bunu soylemedım farzet dedı. Cok ama cok ozur dılerım yanlıs anlamanı asla ıstemem dedı. Guldum. Aradan uzun zaman gectı cogunu unutmus olabılırım onu evde calısmıstık, sımdı bıraz spontane olur ama dedım. Ben hazırım dedı yayıldı koltuga. Actık muzıgı. Ay guleyım mı utanayım mı aska mı geleyım sehvette mı bogulayım karman cormanım. Basladım dans etmeye. Bu muzıgı durdurdu. Noldu dedım. Orda uzerınde mınıcık bı elbıse var ama bu aynı havayı vermez kı dedı. Öfff nabzım yükseliyor. :KK70::KK8:ne ıstıyon zalımın oglu adhskshsh. Tamam anladım dedım. Ustumdekılerı cıkardım portmantodan harry potter ın gorunmez pelerınını kaptım:KK70:hadı dedım ac muzıgı. Basladım dans etmeye, ben dans edıyorum bu bıyık altından gulup mest oluyo, dansın en can alıcı yerıne geldık ahdkshsks yerde bı sahnesı varya o klıbın o kısmını o zaman ayakta yapmıstık sahneye yayılacak halımız yoktu. Bu durdurdu muzıgı o kısmını burda yapman sart degıl dedı. Ama kareografinin eksık kalmasına da gonlum hıc razı degıl dedı. Yaa dedım nerde tamamlayayım sdhdkdhsk yatagımızda dedı:KK70::KK8: gıttık o kısmı bırlıkte tamamladık, bızı bu yıl benımle dans edermısıne davet ederler dıye beklıyoruz hsdkshsjsk:KK28::KK53::KK70: sen benım gozumu gonlumu doyuran tek kadınsın lovem, benden hıc gıtme olur mu dedı, bu da bi anımız olarak kalsındı suralarda, ey aşk sen nelere kadirsin:KK36::KK8:
Şu da şu cidden merak ettim, atıfta bulunan bir video link varmı love

Milyon yıllık kumral saçlarıma ilk defa efendime söyleyeyim bir ombre bir sombre bir sıcak sarı falan attırayım dedim kuaför randevu vermedi gitti. Her yanım ayrı bir aroma kokan bir çitilenme kremlenme ovulma banyosu yapayım diyorum bebe basıyor çığlığı bir anda. Hepsini geçtim alınmış hiç giyilmemiş nispeten erotik bir gecelik buldum dolapta e neden giyilmemiş benim muhtar ruhlu bey kahverengi gecelik satın almayı başarmış çünkü. Aaah ah bugün de yenilikli fantazikli sufle halayına katılamayacağım galiba.
Kuaförler çalışıyor burada, seninki neden randevu vermiyor ki 🤔
Bu bebenin uzun uyuduğu bir zaman yok mu ya, benimkiler öğlen iki saate yakın uyurdu mesela
Erkekler çok anlamıyor galiba bu işten ya da utandıkları için gözlerine ilk çarpanı alıp kaçıyorlar dükkanlardan, tamam renk çok cazip görünmüyor ama giyince yakışır belki olumsuz olma, ben olsam sırf o aldı diye giyerim
Evet haklısınız ama devir çok çok kötü malesef sırf evlenmek için evlenmekle değil başka türlüde ruh hastalarına denk geliyorsunuz o yüzden benim artık altın kuralım evlenmeden önce test edip emin olabilmek veya düzenli psikiyatriste gitmek uzunca bir süre (uzunca olmalı tek seansta anlaşılmaz).
Önden test etmek önemli kesinlikle, benim o konuda fırsatım oldu, her ortamdaki her halini gördüm, sabrını da sonuna kadar sınadım. İyi ki de yapmışım
Ee besliyoruz hayatım bu ilişkiyi :kahve: canlı tutmak ıcın verıyorum odunu verıyorum odunu:KK8:ondan sonrası 'ouuuw lovem bana naptın sen, dayanamıyorum, oluyorum, kokun burnumdan gıtmıyor, surda sunu yapalım, burda bunu,' dehset bı hayal gucu var valla, önünü açınca ortaya canafar çıktı:KK53::KK70:
Erkekler de doğal olarak karşısındakinin sınırlarına göre hareket ediyor, karşıdaki farklılıklara kapalıysa yapacak bir şey yok ama ufuk açıksa ver karşılıklı odunu 😜
Ben avkatın eskı esınden boyle ılgı gormedıgını dusunuyorum. Bence onların ılıskısınde de ahmet verıcı taraftı, kadın da almayı bılmeyen, ıstemeyen taraf. Cunku benım ex öküzüm hıcbır sevısmemızde bana sana cok asıgım dıye kulagıma bırseyler fısıldamadı, ıltıfat desen asla yok.
Fantazi yönünden bu kadar üzerine düşüyorsa senin tahmin ettiğin gibidir.
Yavrum T.C. sınırları içinde kaç erkek kaç kadından 'böyle ilgi' görür sen bizi hasta mı edicen :KK70:Sizin ilişkinizin geleceğini bilmem umarım istediğin yönde ilerler ama adamın diğer kadınlarla bütün hukukunu bitirdin artık, sepetlersen Muhsin Bey filmindeki Şener Şen'e dönecek. Ya da daha kötüsü Eşkiya'daki :KK53:
Aynı kanıdayım, bu saatten sonra başka kadını gözü görmeyecektir.
Bu ülkenin kültürü cinsellik katili resmen, kesinlikle haklısın

Yavrum T.C. sınırları içinde kaç erkek kaç kadından 'böyle ilgi' görür sen bizi hasta mı edicen :KK70:Sizin ilişkinizin geleceğini bilmem umarım istediğin yönde ilerler ama adamın diğer kadınlarla bütün hukukunu bitirdin artık, sepetlersen Muhsin Bey filmindeki Şener Şen'e dönecek. Ya da daha kötüsü Eşkiya'daki :KK53:
Tecrübeli ama aç bi tarafı var, bunu anlamamak mümkün değil zaten. Shdkdhsks sizde ilgi gösterin lan ben napayım:KK53:

Tecrübeli ama aç bi tarafı var, bunu anlamamak mümkün değil zaten. Shdkdhsks sizde ilgi gösterin lan ben napayım:KK53:
Her kadın fantazilere uyum sağlayamaz, senin gibi her şeye hazır bir kadın varken tabi ki değerlendirecek bunu

Ayy bu dans olayi filmlerde bile bana cok komik geliodu ben bi şehir efsanesi kim yapar diodum gulesi gelir insanin ama değilmiş love bunu da ispatladin bi ara dedim bu bizi mi kekliyor yaa ama niye yapasın ki 😁

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz alıntılıyamıyorum. Kuaförler akarken doldur kafasında canım, randevu alsan da saatinde bir gidiyorsun geleni almış, bekleyemiyorum, 3-4 saat sürer de dediği için. Cuma yine deneyeceğim ya nasip.
Karı koca aynı salonun içinde uzaktan eğitimde ders veriyoruz biz de, bırak bebe gündüz 1 saatçik uyuyunca sufle yemeyi, o salça olmadan ders yapabilmeye tahrik oluyoruz bu ara :KK57: ama grubun performans ortalamasını düşürmeye niyetim yok sadece renk katacak hali bulamadım.

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz alıntılıyamıyorum. Kuaförler akarken doldur kafasında canım, randevu alsan da saatinde bir gidiyorsun geleni almış, bekleyemiyorum, 3-4 saat sürer de dediği için. Cuma yine deneyeceğim ya nasip.
Karı koca aynı salonun içinde uzaktan eğitimde ders veriyoruz biz de, bırak bebe gündüz 1 saatçik uyuyunca sufle yemeyi, o salça olmadan ders yapabilmeye tahrik oluyoruz bu ara :KK57: ama grubun performans ortalamasını düşürmeye niyetim yok sadece renk katacak hali bulamadım
SAVE_20210317_103321.webp

Çocuk varken gerçekten çok zor tabi

İşin enteresting tarafı bende tecrübeli ama açım :KK53: :KK70:
Ne güzel işte iki aç doyurun birbirinizi, güzel bir uyum yakaladınız, her yönden böyle olsun inşallah
Karı koca aynı salonun içinde uzaktan eğitimde ders veriyoruz biz de, bırak bebe gündüz 1 saatçik uyuyunca sufle yemeyi, o salça olmadan ders yapabilmeye tahrik oluyoruz bu ara :KK57: ama grubun performans ortalamasını düşürmeye niyetim yok sadece renk katacak hali bulamadım.
Burada onu yapmıyor kuaförler, kötüymüş gerçekten.
Bebekli hayat zor maalesef, hepimiz geçiyoruz o yoldan. Oğlan bebekken eşim bana ne zaman sarılsa uyanırdı, rafar gibiydi deli olurduk.
Shdkdhsjs of kusura bakma böğün alınganlıgım cok ustumde, hakkını helal et:bicak:
Hayırdır tatsız bir durum yok inşallah
Eki Görüntüle 2803227
Çocuk varken gerçekten çok zor tabi
Bu günler de geçecek elbet.

Ne güzel işte iki aç doyurun birbirinizi, güzel bir uyum yakaladınız, her yönden böyle olsun inşallah

Burada onu yapmıyor kuaförler, kötüymüş gerçekten.
Bebekli hayat zor maalesef, hepimiz geçiyoruz o yoldan. Oğlan bebekken eşim bana ne zaman sarılsa uyanırdı, rafar gibiydi deli olurduk.

Hayırdır tatsız bir durum yok inşallah

Bu günler de geçecek elbet.
Bizim gittiğimiz kuaföf max 4 kişi alıyor dükkana ve ölüyorum desen 5.yi almıyor. Boya kesim nerden baksan 2saat sürdü, cinnet geçirecektim ama başka sansım mı var. Hele oglanda ben sınır krızı gecırıyordum. Kolık bı bebektı. Kucagından bıraktıgın an aglamaya baslıyodu uykuya dalması 3ü 4ü buluyodu gece, o saatten sonra böyle bi öküzle o olaya girmek zaten imkansız yatıp uyuyodum. Erken kalkacagımı bılıyosun love, bıktım yılışmalarından dıyodu. Onun derdı saatin kac oldugu, bebegın kacta uyudugu degıldı yanı, bahane forever.
Ben kekımtuttu nun kastettıgını kendı vıdeomun lınkını ıstedı dıye algılamısım, meger o sarkıyı merak etmıs. Bugun kacıncı yanlıs anlamam, bende bı sorun var, ayarlarım bozuldu resmen herkesın dedıgını totomla algılıyorum bugun

Ayy bu dans olayi filmlerde bile bana cok komik geliodu ben bi şehir efsanesi kim yapar diodum gulesi gelir insanin ama değilmiş love bunu da ispatladin bi ara dedim bu bizi mi kekliyor yaa ama niye yapasın ki 😁
Neden kekleyeyım yahu:silah:o zaman gülünçlük kısmında olmuyorsun ısın havaya gırıyorsun yanı
Ayrıca partnerıne dans eden ılk ınsan mıyım ayol ben :KK53: :KK70:

Bizim gittiğimiz kuaföf max 4 kişi alıyor dükkana ve ölüyorum desen 5.yi almıyor. Boya kesim nerden baksan 2saat sürdü, cinnet geçirecektim ama başka sansım mı var. Hele oglanda ben sınır krızı gecırıyordum. Kolık bı bebektı. Kucagından bıraktıgın an aglamaya baslıyodu uykuya dalması 3ü 4ü buluyodu gece, o saatten sonra böyle bi öküzle o olaya girmek zaten imkansız yatıp uyuyodum. Erken kalkacagımı bılıyosun love, bıktım yılışmalarından dıyodu. Onun derdı saatin kac oldugu, bebegın kacta uyudugu degıldı yanı, bahane forever.
Ben kekımtuttu nun kastettıgını kendı vıdeomun lınkını ıstedı dıye algılamısım, meger o sarkıyı merak etmıs. Bugun kacıncı yanlıs anlamam, bende bı sorun var, ayarlarım bozuldu resmen herkesın dedıgını totomla algılıyorum bugun
Bıktım yılışmalarından ne ya 😡 bacım bu adamla evlenirken nereye bakıyormuşsun sen ya, bir de kaç yıl çocuk yapmamışsın çocuktan önce bırakıp kaçsaymışsın keşke 😔
Adet dönemin yaklaşıyor olabilir ya da farkında olmadığın ama seni kıran bir durum olmuş, takılmadığını sandığın bir şey sıkıyor seni büyük ihtimalle, dün çocuklar annendeydi, orada da bir şey olmuş olabilir.

Neden kekleyeyım yahu:silah:o zaman gülünçlük kısmında olmuyorsun ısın havaya gırıyorsun yanı
Ayrıca partnerıne dans eden ılk ınsan mıyım ayol ben :KK53: :KK70:
İlk insan değilsindir de herkesin yapabileceği şey de değil, ben çifte telli bile oynayamıyorum mesela nerede kaldı partnerime dans etmek. Özgüven isteyen bir olay. Ama o sende fazlasıyla var zaten

Bıktım yılışmalarından ne ya 😡 bacım bu adamla evlenirken nereye bakıyormuşsun sen ya, bir de kaç yıl çocuk yapmamışsın çocuktan önce bırakıp kaçsaymışsın keşke 😔
Adet dönemin yaklaşıyor olabilir ya da farkında olmadığın ama seni kıran bir durum olmuş, takılmadığını sandığın bir şey sıkıyor seni büyük ihtimalle, dün çocuklar annendeydi, orada da bir şey olmuş olabilir.
Yok ya annemı en son sıfırladıgımdan berı evde totosunun ustune oturmak ona da ıyo gelmıs, dun sütlimandı. Okula takıgım, neredeyse yaz okulu baslayacak mılım oynama yok ınsaat kısmında, esyalar geldı depoda duruyo, temızlenecek yerlesecek. Bıde pazartesı baslayan ogretmenın adaptasyon surecı benı bıraz yıprattı, o da ınsan kafası doludur dıyorum ama bugun 3.günü hala bazı seylerı kerelerde tekrar edıyorum. Cocukların ayakkabıları bu kapıda cıkıyor raflara yerlesıyor pandufunu gıyen sınıfa gecıyor dıyorum bugun 3.gün halen kırlı ayakkabılarla oyun alanında gezen cocuk vardı sabah, oraları temızlettım ve uyardım, sınırım bozuk. Adetıme daha var yazlıga gıdınce olmustum. Sımdı cocuktan once bu kadar degıldı, en azından onur kırıcı lafları yoktu dıcem neye yarayacak:KK12:hayvan ıste.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X