- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.077
- 1.123
Bilmek başka bizim gibi yaşam alanı ahline getirmek başka şeyDemekki siteyi bılıyor sitenin sistemini diyim sjdjd bilmeyen kısı orda sorunuma cevap aramam filan der mıydı ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmek başka bizim gibi yaşam alanı ahline getirmek başka şeyDemekki siteyi bılıyor sitenin sistemini diyim sjdjd bilmeyen kısı orda sorunuma cevap aramam filan der mıydı ki![]()
Ayy o da dogruBilmek başka bizim gibi yaşam alanı ahline getirmek başka şey![]()
Allah sağlığına zeval vermesin, ben de senin gibi relaxtım, menisküs yaşayınca hayat zindan oldu, vermek zorunda kaldım ama şu an çok mutluyum ağrı da kalmadı kilo daZemheriPoyraz teyze gibi görünmüyorum şükür
pehlivan gibiyim sadece
irademi hiç kontrol edemiyorum . Sürekli ye deseler yerim . Omuzlarıma aşırı takmış durumdayım gömlek üstüne hırka giysem sanki kat kat gibi görünüyor aynada . tek omuzlardan kurtulsam yeter hem geniş hem şişko
bunada şükür
![]()
İşte ince çizgim KISIR O Osirius tarifini paylaşır mısın? Ya benim libido yerlerde. Bir ay sevgili kişisiyle soğuk olunca Sadece yemek düşünüyorum. Tatlı yerken üstüne tuzlu ne yesemde bastırsa diyorum sonra yine tatlı düşünüyorum.Bende cayın yanına mı yapsam dıye dusundum buzlukta boreklerım vardı bıde kısır yaptım mozaik pastam var bıde patates yapayım da tam bes cayı olsun ahdkshsskshsevde senın kısırını cok ozledım musaıt bı ara yapar mısın demıstı, yapmaz mıyım lağğn ben bal olsun sıfa olsun ıkısıne de
kızım elıme poset alıp cıkaam ancak 9da varırım hsfkdhdjdh arabayla 15dk ama yuruyerek cok dolambaclı yol
Sımdı gogıl amcaya döt yazsam arama motorunda ılk basta kk cıkıyor, bılmemesı ımkansız, bılgı kırlılıgı olmasın dıye hıc bakmamıs olma ıhtımalı yuksek. Sıtenın sıstemı ılk bakısta anlasılmayacak bı sıstem degıl kı zatenDemekki siteyi bılıyor sitenin sistemini diyim sjdjd bilmeyen kısı orda sorunuma cevap aramam filan der mıydı ki![]()
Tabii hemen yazayım
Ulan bız bı ısemeye gıdıyorum yazmıyoruz burayaAyy o da dogru![]()
Ayrıca ben ekşilerini hep yerken atarım, opsiyonel seven oluyor cunku. Sızde seven varsa eksılerı yogurma asamasının sonuna dogru da ekleyebılırsınTabii hemen yazayım
Kapagında hava delıgı olmayan bır tencereye ınce koftelık bulgurdan goz kararı koyuyorum. Ustunu 1parmak kadar gececek sekılde sıcak su ekleyıp kapagını kapatıyorum. Boyle 45dk demlenecek. Sonra dereotu, taze sogan ve maydonoz karısımını ınce ınce kıyıp ılave edıyorum, domates ve bıber salcalarını karıstırıyorum zeytınyagını tuzunu ve acısını da ılave edıp, amelıyat eldıvenlerımı gecırıp 20dk yoguruyorum. Sonra bana kalorı bombası sana kursunlar![]()
Kısır kalorisi en düşük abur cuburlardan biridir, sebzesini bol koyun, mesela ben kara lahana ve marul da eklerim şahame oluyorTabii hemen yazayım
Kapagında hava delıgı olmayan bır tencereye ınce koftelık bulgurdan goz kararı koyuyorum. Ustunu 1parmak kadar gececek sekılde sıcak su ekleyıp kapagını kapatıyorum. Boyle 45dk demlenecek. Sonra dereotu, taze sogan ve maydonoz karısımını ınce ınce kıyıp ılave edıyorum, domates ve bıber salcalarını karıstırıyorum zeytınyagını tuzunu ve acısını da ılave edıp, amelıyat eldıvenlerımı gecırıp 20dk yoguruyorum. Sonra bana kalorı bombası sana kursunlar![]()
Aynı benUlan bız bı ısemeye gıdıyorum yazmıyoruz burayazabağnan gözünün çapagını yıkamadan buraya kosuyolarmıs, gorenler var ınkar etmeyın
![]()
![]()
Ben yaptıgım kısırı marul yapraklarına kouuyorum onu bılıyorsunuzdur dıye yazmadım. Ustune de acı bıberler tursular öfssss yedık bıttıKısır kalorisi en düşük abur cuburlardan biridir, sebzesini bol koyun, mesela ben kara lahana ve marul da eklerim şahame oluyor
Aynı ben![]()
Yaaaa seni yirim yirimAyrıca ben ekşilerini hep yerken atarım, opsiyonel seven oluyor cunku. Sızde seven varsa eksılerı yogurma asamasının sonuna dogru da ekleyebılırsın
Sabahta tehlikeli,erken kalkıp kimse uyanmadan halletmek lazım,banyo tuvalet bir olması sıkıntı,bir hafta uzun bir süre değil beklenir,daha fazla kalsalardi çaresine bakardık tabiki,Nolacak ki ayri ayrı girin ... Hem sessiz olalım falan derken daha ekşınlı zevkli olur olmadi sabah girersiniz![]()
Erkekler kendi anne babası olunca çekiniyorlar demek ki,düzelir inşaallah, onlar gelmeden önce nasıldı ilişki sıklığınızBayadır bizdeler ama kendi canı isteyince ayıp mayıp dinlemiyo . Ama ben isteyince evde misafir var ayıp olurmuş![]()
Yok sadece bir kere bir hafta kaldı,onda da sağlık sorunları için geldi,eşim dra götürdü falan, zaten o bir haftada bir kere oldu benim fiseklememle, şimdi çocuktan sonra bir haftadan uzun süre hiç bir şey olmadığı oluyor,Sabah ayrı ayrı yapılsın o zaman. Yanı bu doganın kanunu yapacak bırsey var mı? Asıl onlar bıktırana kadar kaldıkları ıcın utansınlar
Şu kaşarlı pattis tarifini bana da verin lütfen, dün kahvaltıya misafirim vardı bilseydim baharatlı patates değil de kaşarlı patates yapardımKahvaltıya ne yapıcam bilin bakalım
Kaşarlı patates![]()
Avkatta sanstan herkese lazım, ıkıncıye kısıra denk gelıyor danasimoTamam kızın über mutfak becerilerine sizi ben sardırdım ama gurme kanalına bağlayacağınızı düşünemedim beybiler, yapmayın etmeyin diyet dediniz zor bela motivasyonumu aldım geldim ama erimiş kaşar, kavrulmuş salça kokmuş hep buralar.Olan var olmayan var
![]()
Yımmırtalısını antepli bı arkadasts yemıstım, denebılır evetBenimde bayağca birikmişti arada minik atlamalar yaparak okudumYa birden mesajlara kendimi kaptırmışım hepimiz love reisin askerleriyiz derken buldum kendimi
![]()