Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de at.Kızlar fotiyi özel mesajla zemoya atabıldım demek kı +18de foti yüklenmiyor![]()
![]()
Valla bence öyle. Zamanında ne suyu çıkarıldıysa opsiyonun apar topar kaldırmış olabilirler. Kızlar bakın biz boyle birşey denedik diye sadece yüzleri flulastirmis fotolar falan eklendiyse....Uyduruk bir çizim olacaktı ya, acaba dediğin gibidaha önce iç çamaşırı resmi falan yüklendi başka konularda
Nereye transfer olcaz kızOhaaaa zemooo şöyan ınanamıyorum gercekten de mero haklı baska bır konumda denedım yuklenıyor, oraya transfer olun![]()
![]()
Aldım canım herkese atamayacaksan ben tarif edeyim, ben yanlış anlamışım durumuKızlar fotiyi özel mesajla zemoya atabıldım demek kı +18de foti yüklenmiyor![]()
![]()
Kızlar fotiyi özel mesajla zemoya atabıldım demek kı +18de foti yüklenmiyor![]()
![]()
Tövbesteyşın.Şimdi hanımlar çamaşır makinesi ve kirli sepetini yanyana düşünün. Bizim kız bacakları çamaşır makinesinde, sırtı sepetin üzerinde, yüzü yukarı bakar şekilde yatmış başını da aşağı sarkıtmış, avkat da başının olduğu tarafta ayakta böyle olunca gözünüzde canlanmıştır
İki saattir kafamda deli sorularla pozisyon hayal ediyordum . Çok saol çok açıklayıcı ve betimleyici anlatmışsınŞimdi hanımlar çamaşır makinesi ve kirli sepetini yanyana düşünün. Bizim kız bacakları çamaşır makinesinde, sırtı sepetin üzerinde, yüzü yukarı bakar şekilde yatmış başını da aşağı sarkıtmış, avkat da başının olduğu tarafta ayakta böyle olunca gözünüzde canlanmıştır
Yani love adama oral yapmış. Adamın da ona yapması için eğilmesi lazım. AnladımŞimdi hanımlar çamaşır makinesi ve kirli sepetini yanyana düşünün. Bizim kız bacakları çamaşır makinesinde, sırtı sepetin üzerinde, yüzü yukarı bakar şekilde yatmış başını da aşağı sarkıtmış, avkat da başının olduğu tarafta ayakta böyle olunca gözünüzde canlanmıştır
evet bizimde evdekinin arkasında duvar var o yüzden düşünemedik. Bir de demin gidip uzun uzun baktım kirli sepetine nasıl olabilir diye.Ben hep arkanda duvar var gibi düşündüğüm için durumun içinden çıkamadım![]()
Sağol canım , 3 çocuklu (pardon 4 demeliyim ) evde oluyor böyle seyler malesefAh canim ya cok gecms olsun![]()
Vay anam vay neler dönmüş serhat ya. Love Allah adı verdim ya da neye inanıyorsan ona, zeus bile olur, özel ders ver, taktikleri detaylandırŞimdi hanımlar çamaşır makinesi ve kirli sepetini yanyana düşünün. Bizim kız bacakları çamaşır makinesinde, sırtı sepetin üzerinde, yüzü yukarı bakar şekilde yatmış başını da aşağı sarkıtmış, avkat da başının olduğu tarafta ayakta böyle olunca gözünüzde canlanmıştır
Lan anlattım işte. Çizim bildiğin cin ali kendin de çizersinVay anam vay neler dönmüş serhat ya. Love Allah adı verdim ya da neye inanıyorsan ona, zeus bile olur, özel ders ver, taktikleri detaylandırben de istiyorum çizimi
![]()
evet ödev herkes yarına kadar defterine çizsin. Zemheri hoca kontrol edecekLan anlattım işte. Çizim bildiğin cin ali kemdin de çizersin
Benim kirli sepeti dolabın içinde, çamaşır makinesinin üzerinde de dolap varEve yeni girebilmiş bir insan evladı olarak şuan kirli sepeti ile ilgili tek düşündüğüm içindekiler....
Desem de inanmayın geçti o günleerrr evi leş götürse yine önce sevişcem sonra temizlicemmm
Gidiyorum şimdi kirli sepetini kolaçan etmeye bakim çeker mi beniii
O gecelikleri ne olursa olsun giyeceksin bak söz verİnşallah burdan faydalanan bi kişi de ben olurum gecelikler sipariş edildi![]()
Beğenmese de İnadına giyicem buna karar verdimO gecelikleri ne olursa olsun giyeceksin bak söz ver