Dalga geçmeyin kız yaşlıyım bennnnnBen dedim ona benim diye deeee
Inanmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga geçmeyin kız yaşlıyım bennnnnBen dedim ona benim diye deeee
Inanmiyor![]()
Canim o yabanci bir mankenDalga geçmeyin kız yaşlıyım bennnnn![]()
Ay sorcam yaş kaçDalga geçmeyin kız yaşlıyım bennnnn![]()
Henüz delirmedik dimiiCanim o yabanci bir manken
Bana benziyooo
Buraya kendimizi koyacak kadar çıldırmadık...
Yaşına hürmetler ablacım![]()
Az kafayi sıyırmış olabiliriz canimHenüz delirmedik dimii![]()
Akşam da eve çiçek geldi, sinirimi bozmaya degmez dıyorum, kafam dagılsın dıye suraya gırıyorum ama kafayı sıyırttırmama az kaldı, ben avkata durumu anlatayım dıyorum ya ne dıyosun niloşi? Senin camış çiçek falan yolladıgında nasıl bır tutum sergılemıstınAz kafayi sıyırmış olabiliriz canim
Benim ustumden bir camış senin üstünden bir öküz geçti sonuçta![]()
Ay ay ay Love! Ne tavsiye vereceğimi bilemedim. İki ucu boklu değnek.Akşam da eve çiçek geldi, sinirimi bozmaya degmez dıyorum, kafam dagılsın dıye suraya gırıyorum ama kafayı sıyırttırmama az kaldı, ben avkata durumu anlatayım dıyorum ya ne dıyosun niloşi? Senin camış çiçek falan yolladıgında nasıl bır tutum sergılemıstın
Canim benim... Benimki gönderdiğinde ilkinde bende aldım. Okula göndermişti. Birde o zaman insanlardan sakliyordum bu durumu. Sonra konustum. Gondermesini istemedim. O birkac kez daha denedi. Kabul etmedim. Bu sefer okulda dedikodular aldi yürüdü. Birde bu tarafi olacak olaylarin. Zamanla göndermeyi de birakti cunku hayatina baska hatunlar girdi. O dönemde daha rahattim. Ama yinede yoklamaya devam etti yani kendi hayatinda biri olunca acaba onun da mi var diye merak ediyorlar. Kesin net kısa cevaplar verdim. Uzun tutmadim. Bana yürümesine firsat vermedim. Vermiyorum hala...Akşam da eve çiçek geldi, sinirimi bozmaya degmez dıyorum, kafam dagılsın dıye suraya gırıyorum ama kafayı sıyırttırmama az kaldı, ben avkata durumu anlatayım dıyorum ya ne dıyosun niloşi? Senin camış çiçek falan yolladıgında nasıl bır tutum sergılemıstın
Bence de anlat ya. Her moku kendin halledicen diye bir şey yok.Akşam da eve çiçek geldi, sinirimi bozmaya degmez dıyorum, kafam dagılsın dıye suraya gırıyorum ama kafayı sıyırttırmama az kaldı, ben avkata durumu anlatayım dıyorum ya ne dıyosun niloşi? Senin camış çiçek falan yolladıgında nasıl bır tutum sergılemıstın
Hııı ıkı ucu boklu ve takımı bozamıyoruz ıste, artık baska carem kalmadı, anlatcam onunu alamıyorumAy ay ay Love! Ne tavsiye vereceğimi bilemedim. İki ucu boklu değnek.
Benim eski sevgilim böyleydi. Evlenene kadar devam etti. Nişanıma çiçek göndermişti odaya manyakkk
Kızım önünü alamıyorum, yarın obur gun karsıma baska bıyerde cıkacak askıntı olacak dıye aklım cıkıyor, ben 100kıloluk danaya nasıl karsı koyayımBence de anlat ya. Her moku kendin halledicen diye bir şey yok.
Niloşi bende kabul etmıyorum, atıyorum, bende tesekkur araması falan yapmıyorum yanı ama ıyıce azıttı artık tek basıma nereye kadar mucadele etcem ben bi öküzle. Notları da bı gorsen sankı karısına sevgılısıne yolluyor serefsız kopek. Sureklı orays buraya gıdıyorum haftaıcı, karsıma olmadık bıyerde cıkcak sacmalayacak dıye korkuyorumCanim benim... Benimki gönderdiğinde ilkinde bende aldım. Okula göndermişti. Birde o zaman insanlardan sakliyordum bu durumu. Sonra konustum. Gondermesini istemedim. O birkac kez daha denedi. Kabul etmedim. Bu sefer okulda dedikodular aldi yürüdü. Birde bu tarafi olacak olaylarin. Zamanla göndermeyi de birakti cunku hayatina baska hatunlar girdi. O dönemde daha rahattim. Ama yinede yoklamaya devam etti yani kendi hayatinda biri olunca acaba onun da mi var diye merak ediyorlar. Kesin net kısa cevaplar verdim. Uzun tutmadim. Bana yürümesine firsat vermedim. Vermiyorum hala...
Avukata guzel bir ortamda " Benim icin cok değerlisin ve senden birsey gizlemek beni huzursuz ediyor. Seninle paylasmak istedigim bir konu var ve senden sakin olmani istiyorum Cunku benim istedigim kisi sensin ve ondan burdayim senin karsinda ve bunlari paylasiyorum." Diyerek paylaş. Adam hukuki olarak gerekenler hususunda sana fikir verecektir. Ben söylemeni istiyorum canim
Ne yazmış itNiloşi bende kabul etmıyorum, atıyorum, bende tesekkur araması falan yapmıyorum yanı ama ıyıce azıttı artık tek basıma nereye kadar mucadele etcem ben bi öküzle. Notları da bı gorsen sankı karısına sevgılısıne yolluyor serefsız kopek. Sureklı orays buraya gıdıyorum haftaıcı, karsıma olmadık bıyerde cıkcak sacmalayacak dıye korkuyorum
Link yazmıs şerefsiz. Youtube a yazınca rafet el romanın sarkısı cıkıyor-benı affeder mısın. Altına da yoklugunu derınden hıssedıyorum yazmısNe yazmış it
Tek başına değilsin unutma...Niloşi bende kabul etmıyorum, atıyorum, bende tesekkur araması falan yapmıyorum yanı ama ıyıce azıttı artık tek basıma nereye kadar mucadele etcem ben bi öküzle. Notları da bı gorsen sankı karısına sevgılısıne yolluyor serefsız kopek. Sureklı orays buraya gıdıyorum haftaıcı, karsıma olmadık bıyerde cıkcak sacmalayacak dıye korkuyorum
Keşke beğen seçeneğinde kusma emojisi olsaymışLink yazmıs şerefsiz. Youtube a yazınca rafet el romanın sarkısı cıkıyor-benı affeder mısın. Altına da yoklugunu derınden hıssedıyorum yazmıs![]()
Canim aynisini yapiyordu bunlar sürerLink yazmıs şerefsiz. Youtube a yazınca rafet el romanın sarkısı cıkıyor-benı affeder mısın. Altına da yoklugunu derınden hıssedıyorum yazmıs![]()
Avukatı da sağlam tembihle, sinirle kendini ele vermesin. Usulünce okşasın sjsjsjsjsKızım önünü alamıyorum, yarın obur gun karsıma baska bıyerde cıkacak askıntı olacak dıye aklım cıkıyor, ben 100kıloluk danaya nasıl karsı koyayım
Babamı one surmek ıstemıyorum, bu manyagın ayarı bellı olmaz tutar ınsanların kapısına cahıl cesaretıyle dayanır, mazaallah babama bısey olur. Ama avkata anlatıp akıl alcam artık verdım kararımı, bu benı huzursuz etmeye devam edecek. Cıceklerı cope atıp tepkı vermedım mesaj yada arama yapmadım ama ınanılmaz da rahatsızım bu tavrındanTek başına değilsin unutma...
Ona bunu hissettirme.
Gerekirse aile bireylerinin bu durumu bildigini babani zor tuttugunu söyle.
Benim abim vardi ve abime anlatmamama rağmen anlatmis gibi yapip "abimi zor tutuyorum gercekten iyi seyler olmayacak." Dedim.
Avukata anlatiyorsun. Unutma sana deger veren bir adam var hayatinda.
Ay senın ayı da mı lınk yollamıs, ulan ne pislik cıkacak dıye merakımdan yazıp baktım, serefsız, sarkının sozlerınde oldugu kadar sevısmemız olmus mu acaba, yolladıgı seye bak, munasebetsız serefsız okuzCanim aynisini yapiyordu bunlar sürer
Bana geçen gün yine attı bir şarkı. Link atar
Film linki dahi atmisti... cevap verme. Gerekirse engelle ben bir sure engelledim sonra actim