Lovely35'in Çeyizleri

Hayatımda gördüğüm en güzel gelin sen olmuşsun desem kesinlikle yalan olmaz. Kına gecesi için bindalli mi kırmızı elbise mi alsam diyordum. Seni gördüm elbiseye karar verdim galiba.

Evin de çok güzel. Allah mutlu mutlu oturmani nasip etsin

canım mutfağın cok şık olmuş bayıldım.... hele de o ışık olayı süpper :16:

Son aldıklarında cok cici evindeki yerlerini göz önüne alarak almışsındır eminim :21:

Insallah bir ömür mutlu olursun...

Canım çok teşekkür ederim. Amin inşallah.

Allah kabul etsin canım ne güzel Allah bize de nasip etsin gelin mevlidleri yapamayı valla evlenmekten cok ona hevesim var :1::1::1:

Canım allah sana da nasip eder inşallah. Teşekkürler.

Hayatımda gördüğüm en güzel gelin sen olmuşsun desem kesinlikle yalan olmaz. Kına gecesi için bindalli mi kırmızı elbise mi alsam diyordum. Seni gördüm elbiseye karar verdim galiba.

Evin de çok güzel. Allah mutlu mutlu oturmani nasip etsin

Kedifatos çok çok çok teşekkür ederim güzel sözlerin için beni çok mutlu ettin. Darısı başına.

merhaba , çeyizinizde , eşyalarınızda çok güzel çok güzel bir gelin olmuşsunuz . Allah tamamını erdirir inşallah.:nazar:

Çooook teşekkür ediyorum. Darısı ve daha güzelleri isteyen herkesin başına inşallah.

Lovely 35 herşeyiniz çok güzel sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallah :)

mutfak perdenizi nerden aldınız acaba ?

Lovely 35 herşeyiniz çok güzel sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallah :)

mutfak perdenizi nerden aldınız acaba ?

Canım teşekkür ederim. Mutfak perdelerimi kayınvalidemin perdecisinden aldık ama evimdeki salon ve oturma odasındaki perdeler hariç hepsi ithal.

Salonumdan yeni fotoğraflar...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

ilerleyen sayfalara bakmamıştım.
Sende çok şeker çok güzel bır gelin olmuşun canım.Duygulandırdın beni ağlayacaktım nerdeyse:29:
herşeyınle harıkasın...:nazar::16::16::16:

Dün akşam aldığım bıçağım.
Rooc-Desenli-Celik-Bicak-Seti-11-Parca-hergunyeniurun-com-2001x2493x6175_orj.jpg

Doğalgazımızın ne zaman bağlanacağını bilmediğimizden benim üşümem sonucu araştırarak aldığımız Veito marka Karbon Infrared Isıtıcımız. Kullanınca görüşlerimi yazarım.
937c7_CH1200LT_Karbon_Infrared_Isitici_Beyaz.jpg

Herşeyin o kadar güzelki canım Allah mutluluğunu hiç bozmasın, gelin mevlüdün de çok şık olmuşsun :16:

Back
X