LoveLyXxX Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi LoveLyXxX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

LoveLyXxX

Ziyaretçi
ewet 8 ay gecti üstünden gitgide güzel olcagi yerde dahadA berbat bi hale girio napicami sasirdim 3. yüde olmak istemem hadi desem sislik ( bi tarafi cikintili) 8 ayda sislikmi kalir anlamadim gitti cokta kötü deil ama güselde deil burun sadece napcami gercekten sasirdiim halada sert bu arada!!!:uhm:
ekledim devamini:

Son düzenleyen: Moderatör:
yani bu resşmlerin hiçbirinde yamuk durmuyo sen nereye taktın gayet d güzl ve hoş burnun var

çok hafif sağa eğik sanki bilmiyorumkismile

cnm hatirliyorum seni bi konun vardi memnun degildin burnundan dimi
valla bu fotolarda hos durmus
yakistirdim ben suratina:)
yamukluguda göremedim:/
tam önden bi foto koysan daha iyi anlardik

cok dogru canim benim yerime öp kendini farkeden birileri olmasida güsel doktorum fatih dagdelendi. .

:)) öptüm cnm
ama buna takma bence olsun pek belli değil zaten boşver ayrıntıya takılma bence a.s

8 ayda şişlik kalmaz sanırım ama kötü de görünmüyo resimlerde canım ya, 3. daha da riskli..

cnmmm bu resimlerinde hiç yamuk falan durmuyorrr.belki resimler küçük anlaşılmıyor ondan olabilir ama sorun yok gibi görünüyor:)

bende neme katiliyorum hicbir sorun göremedim varsada minimumdadir heralde resimleri büyük koyma sansin varmi?

gayet hoş druyor. yüzüne de yakışmış. bence kendini üzme...havalı görünüyorsun valla. .

madem fikir istiyorsun minnacık resimler koymuşsun arkadaşım..anlamıyorum ki sende biliyorsundur burda belli olmadığını.güzel sözler duymak istiyorsan gerçekten böyle burnun gayet hoş gözküyor

haydaaaaaaa ne alaka simdi
bilmiyorumkismile

alakası şu arkadaşın kendi gördüğü yamukluğu bizde görelim şişliktenmi kaynaklanıyor acaba çünkü burda insanların deneyimlerinden yararlanmak için paylaşılıyor bu yorumlar. bizden yorum istedği için yazmış sonuçta.bu yüzden büyük boyutta res,mler koysın ki yorumu yapalım bizde düzgünce.kimse sağlıklı yorum yapamıoyr bu şelkilde..minnacık küçüçük resimler koymasının mantığına ne alaka demen lazım bence bana değil

e gayet büyük üstüne tiklayinca bende???

Eklentiler

• $Bild.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 97
e gayet büyük üstüne tiklayinca bende???

cnmm sen yükledin diye belki büyüktür ama küçük çıkıyorrr...bide bence anlaşılır resimler değil..egriligi anlayabilmek için tam önden resim koyman lazım..ozman küçük olsada anlaşılabilir ama bu resimlerde net yorum yapmak çok zor:)

biraz daha yakın dan resim koyarsan daha iyi anlayabiliriz bencede cnm..ama bu mesafede ben yamukluk falan göremedim hoş duruyor cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…