madem fikir istiyorsun minnacık resimler koymuşsun arkadaşım..anlamıyorum ki sende biliyorsundur burda belli olmadığını.güzel sözler duymak istiyorsan gerçekten böyle burnun gayet hoş gözküyor
Ne zor işmiş bu burun ameliyatı yaa :S resmen bekliosun şansına ne çıkarsa incekmi inmicekmi. inerse neye benzicek hofffff benimde 3 ay doldu walla ben bile hala merakla bekliorum neye benzicek diyee gerçi 25 martta emre ilhanla görüşücem ilk defa ona revizyon olabilirim bakalım bu kadar övgü var bu doktora (=
alakası şu arkadaşın kendi gördüğü yamukluğu bizde görelim şişliktenmi kaynaklanıyor acaba çünkü burda insanların deneyimlerinden yararlanmak için paylaşılıyor bu yorumlar. bizden yorum istedği için yazmış sonuçta.bu yüzden büyük boyutta res,mler koysın ki yorumu yapalım bizde düzgünce.kimse sağlıklı yorum yapamıoyr bu şelkilde..minnacık küçüçük resimler koymasının mantığına ne alaka demen lazım bence bana değil
şu milletin kavga etmesine gerçekten çok kızıyorum biri olumsuz yazmışsa talamyın üstüne bırakın kendi haline
neysem Pink sen 3 ay oldu daha diyorsun ve Emre bey iel revizyon görüşecegim diyorsun hiç birşey anlamadım ben bu işten begenmıyormusun burnu bu kadar kısa zamanda ikinci ameliyata karar verdin
Freetalkin maalesef şöyle oldu benim ameliyatımdan önce herzamanki gibi görüştüm photoshopta düzenleme yapıldı tam istediğim gibiydi.
Fakat 2 estetik cerrah 1 kbb girdi ameliyatıma birlikte çalışıolar nedense benim adıma ben baygınken fazla doğala kaçmışlar istediğimle alakası yok neden ameliyat ettiler onuda anlamadım.
Karışık benim durum sağlık problemim yok ama gerçekten içimde kaldı yani habire beni 6 ay bekleyelim diee eve gönderip doktorlarım nedenide memnun deilsem 6 ay sonunda lokalle deişiklik yapabiliolarmış bidaha olmam onlara çok kızgınım.
Emre beyle maıllaştım ona anlattım derdimi görüşelim gel dedi mecbur beklicemde soracaklarım var tabi ona. Öyle yanii
bakin böyle belli oluyo, gecen gün elimle biraz oynadim masaj yaptim bastirarak itekledim baktim düselio ama ertesi gün ayni baya belli oluo yamuk oldugu(koyu resim biraz elimle oynadiktan sonra)
lovelycim tıpatıp AYnı sorun bende var canım benim ben revizyon olalı 3.5 ay oldu görüntü seninkiyle aynı canım geçecek mi bilmiyorum önden aynı böyle görünüyor benimkide napıcam bilmiyorum hergün geçsin diye dua ediyorum bu dr a gittiğim için öyle pişmanım kisen ameliyat olalı 8 ay mı oluyor? revizyon oldun mu canım
bak tweeety ben 1. yi avusturyada oldum yamuktu die oda revizyon oluor galiba, begenmedim yamuk yaptilar 2. yi tr de oldum estetik bide yamuklugu gitsin die yine begenmedim yine yamu oldu baksana ama sislikte olabilir cünkü 4 ay önce 2 tarafi böyleydi simdi tek tarafinda bi cikinti hala kaldi gecmedi ama masaj ise yario gibi ve burnum hala sert bence iice yumusayinca bütün sertlikler gecmis olucak. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?