Arrietty_ Nirvana Kayıtlı Üye 4 Kasım 2018 26.780 110.304 598 12 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi pofu #101 pofu .!.: ayy kesinliklee ipin ucu kaçınca tutmak zor işin kötüsü de crossfiti aşırı aşırı sevmemden dolayı normal fitnessden uzaklaştım bakalım ne olacak Genişletmek için tıkla... Crossfit deneyen herkesde o durum oluyor :) Onlar spor degilmis gibi geliyordu bana
pofu .!.: ayy kesinliklee ipin ucu kaçınca tutmak zor işin kötüsü de crossfiti aşırı aşırı sevmemden dolayı normal fitnessden uzaklaştım bakalım ne olacak Genişletmek için tıkla... Crossfit deneyen herkesde o durum oluyor :) Onlar spor degilmis gibi geliyordu bana
pofu Karma Astrolog Kayıtlı Üye 18 Şubat 2010 16.401 20.124 923 12 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi pofu #102 Arrietty_ .!.: Crossfit deneyen herkesde o durum oluyor :) Onlar spor degilmis gibi geliyordu bana Genişletmek için tıkla... Ahah valla oyle Hem de sıkıcı geliyo Ayy fena oldu bu durum
Arrietty_ .!.: Crossfit deneyen herkesde o durum oluyor :) Onlar spor degilmis gibi geliyordu bana Genişletmek için tıkla... Ahah valla oyle Hem de sıkıcı geliyo Ayy fena oldu bu durum