- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
-
merhaba cnm bende sivilce sayesinde tanıştım lr worl ürünleri ile gerçekten ilk defa cildimi kurutmadan hem temizliğini hemde sivilcelerin nasıl yok ettiğini bu microsilverde gördüm ve üye oldum kullandıktan sonra şuanda peeling aldım siyah noktalar için haftada 2 defa kullanıyorum ve gerçekten yumuşacık ve temiz kalıyor cildim tavsiye ederim ben çok memnunum almak istersen bende yardımcı olabilirim...
LR nedir arkadaşlar ilk kez görüyorum merak ettim bende nerde satılır
dilerseniz whats app ...no lu telefondan size yardımcı olabilirim lr içinLR nedir arkadaşlar ilk kez görüyorum merak ettim bende nerde satılır
Temizleme jeli ve kremi 80 tl pahalı ama işe yarıcaksa veririm satan kişi güvenilir önerdiklerim kullanan arkadaşımın hiç sivilcesi kalmadı diyor ama ben daha kötü olur diye korkuyorum bilen kullanlar falan var mı lütfen cevap yazar mısınız?:44::44:
Ben uyeyim size yardımcı olabilirim istersenizbende bu ürünü almak istiyorum sivilce sorunum var. bu ürünü nasıl temin edebilirim
Bnde yaklaşık 1aydir kullanıyorum henüz kurumadi hatta hiçbir etkisi olmadı koca koca çıkmaya devam ediyorlarArkadaşlar ben 1 hafta once sipariş verdim uye oldum bana geliş fiyatı 88 lira oldu. 3 gün önce elime ulaştı.günlük hayatimda maskara ve eyeliner dışında hiçbirşey surmuyorum yüzüme buna rağmen sivilce ve izlerim hiç geçmedi.gitmedigim doktor kalmadi kullanmadığım ilac kalmadi ama sonuç alamadim.bundan 2 yil once bi krem kullanmıştım adını hatrlayamadim alkolle felan karstryrdun kremi.zamaninda o sonuc verdi tabi kisa sureli oldu ve yine tekrarladi.bu urunu yakin bi tanıdığım kullanmıştı yüzünde ayni benim yuzumdeki gibi izler vardi ve daha fazlasiydi simdi yüzü tertemiz ona guvenerek bende aldım.88 lira çok pahalı diye düşünmeyin bundan daha fazla parayi nelere vermiyorz sirf bu sivilce ve izleri kapatmak icin minimum 20 25 lira fondoten pudra tek basina bu fiyata sağlığınız için goz ardı etmeyin derim .ben denemeye basladim izlerimin ustunde inceden bi soyulma başladı bu kullandiklarimin etkisi bilemedim ama inaniyorum ben yaza kalmadan cildim düzelecek sonuç aldıkça buraya yazacağım
İçi çok iltihapli olan sivilceli yüzler icin ayni zamanda baska birsey de veriolar sadece micro silver ile desteklemiolar.Bnde yaklaşık 1aydir kullanıyorum henüz kurumadi hatta hiçbir etkisi olmadı koca koca çıkmaya devam ediyorlarek olarak kil maskesi De yapıyorum haftada 2 kez filan.Eki Görüntüle 1752043
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?