Sivilceli Ciltler LR micro sılver plus kullanlar var mı cevap lütfen?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
Temizleme jeli ve kremi 80 tl pahalı ama işe yarıcaksa veririm satan kişi güvenilir önerdiklerim kullanan arkadaşımın hiç sivilcesi kalmadı diyor ama ben daha kötü olur diye korkuyorum bilen kullanlar falan var mı lütfen cevap yazar mısınız?:44::44:

merhaba cnm bende sivilce sayesinde tanıştım lr worl ürünleri ile gerçekten ilk defa cildimi kurutmadan hem temizliğini hemde sivilcelerin nasıl yok ettiğini bu microsilverde gördüm ve üye oldum kullandıktan sonra şuanda peeling aldım siyah noktalar için haftada 2 defa kullanıyorum ve gerçekten yumuşacık ve temiz kalıyor cildim tavsiye ederim ben çok memnunum almak istersen bende yardımcı olabilirim...

İnce70 LR iş ortağı olmakla çok güzel bir şey yapmışsın, tebrik ederim. Tüm LR ortakları ürünleri kullandıkça ve çevresine kazandırdığı ürünler ile ilgili geri bildirimler aldıkça, bu bilgileri paylaşırsak hem ihtiyacı olanlara daha çok yardımcı olabiliriz, hem de kendi iş tecrübemize daha çok katkı sağlayabiliriz.

Sevgili arkadaşlar ben de LR iş ortağıyım, LR Aloe Vera ürünlerinin neredeyse hepsini bizzat kullanıyorum, benim kullanmayıp arkadaşlarımın kullandığı diğer birçok ürün hakkında da bilgi sahibiyim. Microsilver sivilce kremi ve yıkama jelini ergenlik sivilceleri olan kızım için kullanıyorum, ilaç kullanmak zorunda kalmadan inanılmaz sonuçlar alıyoruz. Ayrıca eşim için şampuandan traş ürünlerine kadar birçok ürün kullanıyoruz, LR dışındaki kişisel bakım market alışverişini bitirdik. Annem için Diamond krem serisi muhteşem oldu. Ben ve arkadaşlarım için Serox ile resmen botox etkisi yaratıyoruz. Yüksek kalitedeki Saç ürünleri ve Makyaj ürünleri anlatmakla bitmez... Yüksek teknoloji ürünü olan Alman harikası LR ürünleri ile ilgili bilgimi ihtiyacı olan ve ilgilenen herkesle memnuniyetle paylaşırım ve ihtiyaca göre kişiye özel ürünler önerebilirim. Arzu edenleri de direkt LR iş ortağı yapabilirim. Özellikle uzun vadede çok karlı bir iş teklifi olduğunu düşündüğüm için kendim de girdim. Zaten bir kere ürünlere alışan bir daha vazgeçemiyor. Bu durumda LR iş ortağı olarak ürünleri geliş fiyatından almak oldukça avantaj sağlıyor. Ancak öncelikle ürünler hakkında bilgi sahibi olmak önemli. Arzu edenler buradan mesaj yazabilir veya cep telefonunuzu bırakırsanız size geri dönebilirim. Hangi şehirde olduğunuz önemli değil, işlemler internet ve telefon üzerinden çok kolaydır. Güzellik, sevgi ve ışıkla ...

Ben de çok duydum ve merak ediyorum.Acaba numune ya da daha ufak boylarını alma şansımız yok mu fiyat pahalı geliyor..

LR nedir arkadaşlar ilk kez görüyorum merak ettim bende nerde satılır

Lr health & beauty systems 30 senelik bir Alman şirketi ve Aloe Vera ağırlıklı sivilce, akne, doğumçatlakları, güneş ve sivilce lekeleri, zona, egzama, mantar, sedef, iltahaplı romatizma vb cilt sorunları için ürünleri mevcut. Sadece cilt bakımı için ürünleri ve makyaj malzemeleri mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
katalog ilemi satışı yapılıyor? yoksa eczane, parfümeri gibi yerlerde bulunuyor mu? ben katalog ürünlerine çok ön yargılıyım da, sevemedim bir türlü.

Katalog ürününlerine oldukça ön yargılı biri olarak lrworld e üye oldum bende ve ürünlerinden çok memnunum.laylaynilay hanım bu zamana kadar hiçbir yere üye olmadım ama avon oriflame amway ersağ gibi markalardan bulamadığım kaliteyi lrworldde buldum.Evet diğer ürünlere göre pahalı gelebilir ama bu paraya değer bence.

LR ürünlerinin gibi c kötü bir dönüşü olmadı ben her zaman size yardımcı olabilirim hepsideddağlık bakanlığı onaylı garantili urunler

Arkadaşlar ben 1 hafta once sipariş verdim uye oldum bana geliş fiyatı 88 lira oldu. 3 gün önce elime ulaştı.günlük hayatimda maskara ve eyeliner dışında hiçbirşey surmuyorum yüzüme buna rağmen sivilce ve izlerim hiç geçmedi.gitmedigim doktor kalmadi kullanmadığım ilac kalmadi ama sonuç alamadim.bundan 2 yil once bi krem kullanmıştım adını hatrlayamadim alkolle felan karstryrdun kremi.zamaninda o sonuc verdi tabi kisa sureli oldu ve yine tekrarladi.bu urunu yakin bi tanıdığım kullanmıştı yüzünde ayni benim yuzumdeki gibi izler vardi ve daha fazlasiydi simdi yüzü tertemiz ona guvenerek bende aldım.88 lira çok pahalı diye düşünmeyin bundan daha fazla parayi nelere vermiyorz sirf bu sivilce ve izleri kapatmak icin minimum 20 25 lira fondoten pudra tek basina bu fiyata sağlığınız için goz ardı etmeyin derim .ben denemeye basladim izlerimin ustunde inceden bi soyulma başladı bu kullandiklarimin etkisi bilemedim ama inaniyorum ben yaza kalmadan cildim düzelecek sonuç aldıkça buraya yazacağım

Sonuç aldıkça yazacağım demistim izlerimde suan cok acilma olmadi yani buyuk izlerimde minik noktalar halinde olanlarda acilmalar olduğunu hissediyorum ki bunu dışardanda duydum yüzün parladı canlandi dediler bugün 6. Günüm ve gerçekten cildim canlandı.şimdilik görünenler bunlar

Ben foreverin kullandım ve çok memnun kaldım cildin olağanüstü değişti herkese tavsiye ederim

Bnde yaklaşık 1aydir kullanıyorum henüz kurumadi hatta hiçbir etkisi olmadı koca koca çıkmaya devam ediyorlar ek olarak kil maskesi De yapıyorum haftada 2 kez filan.

Bnde yaklaşık 1aydir kullanıyorum henüz kurumadi hatta hiçbir etkisi olmadı koca koca çıkmaya devam ediyorlar ek olarak kil maskesi De yapıyorum haftada 2 kez filan.Eki Görüntüle 1752043
İçi çok iltihapli olan sivilceli yüzler icin ayni zamanda baska birsey de veriolar sadece micro silver ile desteklemiolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…