- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 33
- Konu Sahibi asksarhosuyum
-
Ben bunu netten aldım kendim. Senin dediğin ek ürün ne acaba ona da bakabilirimİçi çok iltihapli olan sivilceli yüzler icin ayni zamanda baska birsey de veriolar sadece micro silver ile desteklemiolar.
Birde bazi ciltlerde kusma yapio bazilarinda hemen duzeltiyor sen hangi urunleri kullaniosunBen bunu netten aldım kendim. Senin dediğin ek ürün ne acaba ona da bakabilirim
Micro silver set yıkama jeli ve krem. Hiçbir değişiklik olmadığı gibi durdurmadı da..Birde bazi ciltlerde kusma yapio bazilarinda hemen duzeltiyor sen hangi urunleri kullaniosun
İlaç kullanamıyorum bebek tedavisi gördüğüm için. Ama yediklerime dikkat ediyorum elbette. Sıklıkla yıkarım yüzümü ve kâğıt havlu ile silerim. Bakalım ne iyi gelecek devamlı deniyorum birşeyler yaklaşık 2 3 ay ise yaramazsa değiştiriyorum.Ama sizin aloe vera peeling kullanmamaniz lazim çünkü cok iltihapli sivilceleriniz var biraz zamana birakin en az 2 set kullanmaniz lazim kesin sonuc almaniz icin .doktorlarin yazdigi cogu ilacta once disari atar snra yavas yavas gecirir ki ben doktorlarin verdigi yuzde 90 tum ilaclari kullandim hepside oyle
evet ben kullanıyorum ve aynı zamanda iş ortağıyım, 40 daha indirimli almak için lütfen irtibata geçin:Temizleme jeli ve kremi 80 tl pahalı ama işe yarıcaksa veririm satan kişi güvenilir önerdiklerim kullanan arkadaşımın hiç sivilcesi kalmadı diyor ama ben daha kötü olur diye korkuyorum bilen kullanlar falan var mı lütfen cevap yazar mısınız?:44::44:
MerhabaBen de çok duydum ve merak ediyorum.Acaba numune ya da daha ufak boylarını alma şansımız yok mu fiyat pahalı geliyor..
katalog ile yapılan bir işLR nedir arkadaşlar ilk kez görüyorum merak ettim bende nerde satılır
Bnde yaklaşık 1aydir kullanıyorum henüz kurumadi hatta hiçbir etkisi olmadı koca koca çıkmaya devam ediyorlarek olarak kil maskesi De yapıyorum haftada 2 kez filan.Eki Görüntüle 1752043
Merhabalar, Micro silver yıkama kremi ve kremi ciltte kuruluk yapar bu nedenle su bazlı nemlendirici de vermeleri gerekiyordu size..merhabalar,lr satış danışmanı değilim. bende kremini pahalı bulduğum için sadece yüz yıkama jelini alıp kullandım. cildim karma biraz kuruluk yaptı ama onun haricinde memnundum ufak bi düzelme gördüm. market markaları yerine içeriğinden dolayı tercih edilebilir bir ürün.
Mrb bende de 2 3 tane sivilce var ama surekli tekrarliyor onlar gectikce yenisi cikiyor microsilver aldim ama cok korkuyorum ya daha fazla olursa diye urunlerimde gelmedi henuz bayramdan sonra baslamayi dusunuyorum ozaman kadar olusan etkilerini bana yazarmisin memnun mu yoksa pisman mi olacaksinbende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. yüzümü hafif ıslatıp yüz yıkama jeliyle tüm yüzümü peeling gibi ovuyorum sonrasında bol suyla yıkayıp kuruluyorum ardından da kremini sürüyorum, ama tüm yüzüme değil sivilcelerin çoğunlukla çıktığı bölgelere. kremin kurutucu etkisi varmış tüm yüze uygularsanırsa yüzü kurutacağı yazıyordu. her gün sabah ve akşam uyguluyorum. 2 sivilcem vardı şimdiyse 8'e çıktıbırakmayı düşündüm ama iyice bi araştırdım alttan oluşmaya başlayan yüzeye çıkmayan sivilceleri ürünün yüzeye çıkardığını söylüyorlar. ve birkaç seferlik kullanımla bırakılmaması gerektiğini.. 1 ay daha kullanıcam. umarım bir an önce geçirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?