ltf fikre ihtiyacim var

luanam

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
230
2
16
İstanbul
merhaba....sorunum esimin tutumu....annesi bizi boşanmanın esiğine kadar getırdı...evimizde huzur bırakmadı...ama esim annem dıyor başka bisey demiyor...kadın beni evinden kovdu turlu hakaretler belalar verdı....esim bana kalkmis... olsun banada bela verıyor sen konuscaksin umursamıycaksin dıyor....annesiyle konuşmuyorum evine gitmiyorum dıye bana bakbıyor..evimde huzur yok..bosansammi? napsam bilemiyorum...o kadının yuzunu bile görmek istemiyorum...esim sen gitceksin o niye ayagina gelsin dıyor...yardım neolur bır fikir

Eski kafa bir adam daha..
Sen arayacaksın büyük aramaz.
Sen gideceksin büyük gelmez ayyy delireceğim!
Şöyle diyeyim eğer eşinle tek sorunun buysa, diğer huylarından,sana sevgisinden memnunsan
boşanmayı düşünme.
Onun sana baskı yapmasına gerek kalmadan sen ara, hadi annene gidelim de.
Bu kez seni rahat bırakmaya başlayacak.
Ve sen böyle davrandığında zamanla eşin annesinin hatalarını görmeye başlayacak.
Çünkü senin çabanı farkedecek.
Malesef erkekler annelerine kolay kolay konduramıyorlar.
İlk hatalı biz oluyoruz.
Kesinlikle annesini kötüleme, masumu oyna.
Annesini onun önünde ara nasılsın anne diye konuş teli kapat ve ağlamaya başla mesela
Yine bana kötü davrandı, niçin beni sevmiyor çok üzülüyorum diye
Göreceksin işe yarayacak

bana allah bel..versin gerizekalı defol git dıyen bi kadınla nasil konuşurum onu bilemiyorum hem ben konuşsam sunu demiş olmammi bana ne yaparsan yap kabulüm bu saatten sonra

hata eşinde.. annesi bilio oğlunun ne olursa olsun kendinden yana olacağını sana saydırıoda saydırıocsana.. oh ne güzel.. eş dediğin karısını koruyacak sahiplenecek.. gerekirse anasına babasına savunacak.. emanetsin sen ona.. kimseye ezdirmeye hakkı yok ki..anam da anam diyosun da çıkar bi at gözlüklerini bakalım.. ama yok, yapmazlar.. kalıplaşmış bazı düşünceler vardır kafasında ve bunları yıkmak çok zordur.. Allah yardımcın olsun

bana allah bel..versin gerizekalı defol git dıyen bi kadınla nasil konuşurum onu bilemiyorum hem ben konuşsam sunu demiş olmammi bana ne yaparsan yap kabulüm bu saatten sonra

Hayır bu sadece bir süre için taktik.
Eşinizin gerçeği görmesi için yalnızca bir süre arayıp sorun, gidin.
Size tüm adımlarınıza rağmen kötü yaklaştığını görünce bir gün yeter anne
o diyecek ben buna inanıyorum

Biliyorum ama ben haklıyım diyorsunuz.
Ama haklı olmak mutlu etmiyor evlilikte..

Huzur için kendinizi zorlayın bir süre..

amin cümlemizin...aynen dedıgın gibi..kadın biliyor oğlunu evine giderdim bana kic...donup otururdu konusmazdi...aksam oğlunu sitemde bulunurdu oda bana gelip cikisirdi ertese gun kadıni gordugumde..yüzünde güller acar olurdu benimle muhabbet oğlumla kirdirdim seni nasilsa

belkıde olur ama ben yapabılırmıyım bilmiyorum...zor.

belkıde olur ama ben yapabılırmıyım bilmiyorum...zor.

Evliliğin kendisi zor..
Herkesin evliliğindeki sınavı başka..
Boşanmadan evvel başka çözümler ara, taktikler uygula.
Olmazsa zorlama.
Ben bile yapıyorsam emin ol sen de yaparsın, konularıma göz atabilirsin..

eşinizden memnunsanız ,evliliğinizi yıkmayın derim, konudaki kayınvalidenin tutumu anlattığınız şekliyle çok yanlış,yinede eşiniz ailesinden asla vazgeçmez,ama sabrederseniz zamanla bu ilişkiler düzene giriyor,eşinizle beraber ailesine gidebilirsiniz ,yalnız gitmeyin fazla derim,zamanla eşinizde olaylara şahit oldukça ,aranızda bu tarz problemler kalmayacaktır,eşiniz size destek verecektir,biliyorum çünkü bizde bu aşamalardan geçtik,sadece biraz zaman ,mutluluklar.sevgiler

yani ama sanırım soğudum kılımı bile kıpırdatmek istemiyorum artık

belki hâklisiniz ama esim bana adımi sen atacaksin dıyor git olsun o yine kovsun sen yine git benim annem seni kovsa gidermişin diyorum gıtmem ben erkegım diyor

belki hâklisiniz ama esim bana adımi sen atacaksin dıyor git olsun o yine kovsun sen yine git benim annem seni kovsa gidermişin diyorum gıtmem ben erkegım diyor

Seninki de bin betermiş kusura bakma canım.
Allah sabır versin
Benimki en azından büyüklere saygı diye yırtıyor kendini.
Erkeğim ben yapmam diye savunmaya geçse hangi tavayı yer kafasına bilmem

o zaman fırsatı değerlendirip bir anlaşma yap derim,tamam gideceğim ,ama seninle .üstelik annen bana kırıcı davrandığında lütfen sende beni koru çünkü ben saygımdan kendimi koruyamıyorum ,ve çok üzülüyorum,sendende bu konuda destek bekliyorum,sende lütfen beni ezdirme diye vs eşinizin anladığı dilden bir konuşma yapıp konuyu lehinize çevirin,hem eşinizin gönlü olur,sizde eşinizle beraber gidince kötü olaylara maruz kalmazsınız derim ,bu konudaki inatlaşmalar zamanla daha büyük sorunlara yol açıyor,sevgiler.

ah iste esim anlamiyor kotugu görse bile iyi niyetlidir o ne hemen alınıyosun dıyo

El kızı tabirinin olusmasinda en büyük pay erkeğin!? Işte bir örnek daha...sen karına sahip cikmayip salak saçma seylerde diretirsen o eşin bir aile ferdi değil her zaman bir el kızı olarak kalacaktir!! tabii ki bu kafada giderse bir erkek yüce adalet tecelli edip bir damga yapistiriverir alnının ortasına!!O damga sen de dış kapının mandalisin..EL OGLUSUN.....

arkadaşım öncelikle eşim değişmez deme değişiyorlar
ben de eşim için asla değişmeyecek diyordum ama mucize sanki annesi aklına bile gelmiyor artık

Faat arkadaşımız tecrübeli bak, onun telefon görüşmesi hakkındaki yorumunu yapmaya çalış
yapamam deme yaparsın, ben ne taklalar attım bir bilsen

eşine annene haber ver de gidelim de
sonra acıtasyon yap sadece senin için gidiyorum, seni sevdiğim için de
eşin bir rahatlasın sonra tatlı bir şekilde
orda gerekirse ve beni korursan çok mutlu olurum, ama korumazsan kaderime razı gelirim de seni seviyorum çünkü de

kayınvaliden sana birşey derse
eşine surat yapma, annen böyle böyle yaptı diye sıralama
eve dönerken mesela ağlayacakmışsın gibi yap
sorarsa yok bişi modunda takıl

zaten takmamaya çalış kafana cahil işte konuşsun dursun diye telkin et kendini
hem şöyle düşün siz iyi olursanız kaynanan çatlayacak :)

Faat bizi ne durumlara sokmuş şu kaynanalar
kendimden soğudum hee :)):):)

arkadaşlar siz bana cidden benı evinden kovan kadının ayagina gidıp konuşmamı soyluyosunuz...yapamam inanın kı yapamam heralde en azından simdı yapamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…