ltf fikre ihtiyacim var

annesi tarafından hakarete uğradıktan sonra ben de evine gitmek istemezdim.

bence eşinizle konuşun, şu an hala kırgın olduğunuzu ve o kırgınlığınız geçmeden evine gitmeyeceğinizi söyleyin. belirsiz bir zamana bırakın. asla gitmeyeceğim vb keskin cümleler kurmayın.
sonuçta gururunuz var, kırgın olduğunuzu eşinize açıkça söyleyin. annesi büyük olabilir ama o zaman büyüklüğünü bilecek, size o şekilde davranmayacaktı.

annesi hakkında olumsuz konuşmayın. yaptıklarını-söylediklerini de fazla umursamayın. size olumsuz davrandıkça siz de duygusal olarak mesafeyi koyarsınız araya.
siz annesini kötüledikçe eşiniz onu savunur, haksız olduğunu bilse bile tutumu değişmez. eşiniz zamanla haklıyı haksızı daha iyi ayırt eder, aradaki dengeyi kurar umarım.

Aslında ben pek tecrübeli sayılmam 2 ayda yedim tokadı tecrübe doldum
Daha 1 yıl olmadı evleneli..
Burada edindim aslında tecrübeyi.
Benim ki nefretim bakışlarıma yansır.
İçimden gelmiyorsa öleceğimi bilsem yapmam.
Ben bile az biraz başardıysam rol kesmeyi herkes başarır diye düşünüyorum.

18 sene okudum anca yüksek mühendis oldum
5 yıllık evliyim ama kaynanam beni 3 senede kaynanalar ve kocalar uzmanlık alanında ordinaryüs yaptı
hayat insanı çok farklı yerlere taşıyabiliyor

kötü kaynana insanı sadece kocadan etmez sağlığından da eder
çok şükür bugün hiçbir derdim yok ama çok delirtti beni zamanında

Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

ne erkekler var yaaa, Allah bildiği gibi yapsın.. ben daha bekarım büyük konuşmayım ama nasıl anlayamaz insan
evlenmeden, bi erkeğin bu derece hayvan olduğunu.. benim babamda annemi 2 aylık evliyken dövmüş, evden kovmuş..
annem kendi baba evine dayak yemiş halde gittiğinde akşam vakti, babası biz sana demiştik deyip eve almamış..
annemde ne yapsın kendi evine dönmüş. ama babam balkondaymış, geldiğini görmüş.. kapının önünde bekleyip demiş ki sırıtarak,
ne oldu almadılar dimi seni eve.. bende almıyorum, git nerde zıbarırsan zıbar.. annem de ne yapsın o geceyi apartmanın kömürlüğünde geçirmiş

Kız Allah iyiliğini versin ne güldüm sabah sabah he
Öyle tokat değil kız.
Bana tokat atanı hastanelik ederim çok şükür

Bildiğin tokat değil o kazık yedim anlamında dedim.
Benim eşimin daha kolumu sıkmışlığı yoktur.
Hakettiğim anlar da olmuştur hani yalan söyleyemem.
Ama inadıyla, bir sözüyle tokattan beter edebilir..
Annenize üzüldüm. Hayvan çok öyle. Allah ıslah etsin

hee canım sevindim, çok şükür ki yanlış anlamışım
vallahi çok üzülüyorum şiddet gören kadınlara..
bu arada annem 13 sene çekti ama kurtuldu canım, çoook şükürrr mutluyuz şimdi

en nefret ettiğim şey ben erkeğim gitmem ben erkeğim dinliceksin biz gelin aldık vs vs vs ,

arkadaşları dinle bakalım bi bildikleri vardır elbet tecrübelerden dolayı ,

ama baktın hala huzurunuz yok aynı sıkıntılar devam ediyor restini çekersin ,

gittiğinde de huzursuzsun gitmediğinde de madem , gitme daha iyi en azından kendi bildiğini okumuş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…