Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok üzüldüm canım herşeyde bi hayır vardır...bebeğimin karnımda kalbi durmuş... aldılar onu benden((
eşimin hiçbir suçu yok... ben öğrenciyken görümcemle aynı evde yaşamıştık.. ancak ailem bunu bilmiyor.. eşimin annesi bunu aileme söylemekle tehdit etti.. bunu ailemin bilmemesi gerekiyor.. yalan söylediğimi bilse babam beni asla affetmez.... okadından nefret ediyorum...
bebeğimin karnımda kalbi durmuş... aldılar onu benden((
eşimin hiçbir suçu yok... ben öğrenciyken görümcemle aynı evde yaşamıştık.. ancak ailem bunu bilmiyor.. eşimin annesi bunu aileme söylemekle tehdit etti.. bunu ailemin bilmemesi gerekiyor.. yalan söylediğimi bilse babam beni asla affetmez.... okadından nefret ediyorum...
slm.. biz evleneli 1.5 yıl filan oluyor.. daha önceden eşimle üniversiteden arkadaştık 10 yıllık bir birlikteliğimiz var ve birbirimizi çok seviyoruz.. çok iyi üniversiteleri bitirmiş olmamıza rağmen atanamadık ve birbirimizden ayrı kalamayınca da evlenmeye karar verdik.. mecburen kayınvalidemlerin üstkatındaki evlerine taşındı vee sorunlar başladı.. kadın çok tembel temizlik ve yemek yapmaktan nefret ediyor.. herşeyi bana yaptırmaya çalışıyor..kendi akrabalarına çok düşkün haftanın 5 günü mutlaka kendi ailesini evine yemeğe davet ediyor ve tüm işi bana yaptırıyor.. evimin anahtarının birini almış nezaman annemlere gitsem evime girip eşyaların yerini değiştiriyor ve eve eski kullanılmış bir eşyayı sanki iyilik yapmış gibi bırakıyor.. en önemlisi geçen ay kaynımı evlendirdik.. ben gelinliğime çok değer veriyordum ve bana düğünde aldıkları tek şey gelinlikti.. düğünde takılan takıları bile bize göstermeden düğün gecesi aldılar.. herzaman gelinliğimi kimseye vermek istemiyorum dememe rağmen girmiş evime gelinliğimi almış eltime giydirmişler.. ben şehir dışındaydım ozaman.. düğüne gittiğimde şok oldum.. kendi ailem de düğüne geldiği için onlara belli etmemek adına sesimi çıkaramadım.. sadece kaynanamla öpüşürken sıcak davranmadım.. bunun üzerine beni odaya çekip azarladı ve geçmişte eşimle yaşadıklarımızı annemlere söylemekle tehtid etti.. ondan nefret ediyorum..
şimdi 10 haftalık hamileyim.. ailenin ilk torunu olacak bebeğim.. gitmiş kardeşinin çocuğunun eski beşiğini getirmiş evime koymuş.. çıldırmak üzereyim.. ben başkasının eskisini kullanmak istemiyorum.. kimse beni anlamıyor.. o kadından nefretediyorum.. sırf onun yüzünden evliliğimi bitirmeyi bile düşünüyorum...
glinlik benim için çok önemliydi... duygusal bağım vardı.. kız çocukları gelinliğe çok düşkün olur ya belki kızım olursa o giyecekti.. belki 10. yıl dönümümüzde eşimle tekrar gidip resim çektirecektik gelinlikle.. sırf oyüzden hiç kilo almayacaktım.. belki eşim dışardan geldiğinde üzerimde gelinlikle kapıyı açıp ona sürpriz yapacaktım.. tüm hayallerimi söndürdüler..her gelinlik gördüğümde içim acıyor.. şimd aynı şeyleri çocuğuma da mı yapacakar??? ne yapayım şimdi ben?? eşim herşeyin farkında ama elinden birşey gelmiyor:gitme:Çok üzgünüm çoook