• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen bana akl verin ok ihtiyacm var ldracam...

ya hem ne alaka.... hem ne anlatacak ki? ha olduda sonucta esinle biseyler yasadin diyelim sonucta kocanla yasadin ve sonuctada evlendin! ya sinir oldumm bak vallaaaa....

valla bacım iyi sabretmişsin ama sus sus nereye kadar.senden habersiz eve girmeye eşyalarını kurcalamaya ne hakkı var,ne sanıyor kendini o kadın ya. çok sinirlendim nasıl dayanabiliyorsun. nasıl bir anne o. seni azarlamaya tehdit etmeyede hiç hakkı yok. sevmediğin bir insana katlanmak çok zor helede kayınvalidense,birde alt üst oturuyorsunuz. önünde doğumun var. en güzel yaşaman gereken günler zehir olur sana. bence bir şekilde ayırın evleri. tek göz oda olsun ama içinde huzur olsun.böyle kaynana insanı hasta eder,ruh sağlığını bozar.sende sinirini kocandan çıkarırsın derken aile içi şiddet. Allah yardımcın olsun.......

hemen tavrını koy derim bende bir kaynana mağduruyum eşinde sana kızarsa kızsın
o yazdıkların aşağı yukarı benimkinlere uyuyor ama artık bana karışamıyor küsdüm onunla eşimede deimki ya annen ya ben
keşke yıllar önce bunu yapsaymışım
bu arada eltiler bana küsdü bundan dolayı demek ki zaten bana gıcıklarmış bu arada dost düşman da belli oluyor
kaydirigubbakcemile4

iyi de kayınvalideden anahtar almak bu kadar zor mu?
ya da kilidi değiştirin bir daha da vermeyin.
bu ne terbiyesizlik yaa
hem eşin olayların farkındaysa nasıl elinden bir şey gelmiyor anlamıyorum.

bebeğimin karnımda kalbi durmuş... aldılar onu benden:(((
eşimin hiçbir suçu yok... ben öğrenciyken görümcemle aynı evde yaşamıştık.. ancak ailem bunu bilmiyor.. eşimin annesi bunu aileme söylemekle tehdit etti.. bunu ailemin bilmemesi gerekiyor.. yalan söylediğimi bilse babam beni asla affetmez.... okadından nefret ediyorum...

eşimin hiçbir suçu yok... ben öğrenciyken görümcemle aynı evde yaşamıştık.. ancak ailem bunu bilmiyor.. eşimin annesi bunu aileme söylemekle tehdit etti.. bunu ailemin bilmemesi gerekiyor.. yalan söylediğimi bilse babam beni asla affetmez.... okadından nefret ediyorum...
çok üzüldüm canım herşeyde bi hayır vardır...
bu konuda bu kadar korktuğunu belli etme, söyle bişey değişmez de sen korktuğunu belli ettikce kullanacaktır bunu.. sakın babanın seni affetmeyeceni falan söyleme bilmesin o geçmişte kaldı evlendim bitti de...
biran önce oradan uzaklaşmaya bak kurtar kendini böyle ömür geçmez kendini hasta edersin

ezdirme kendini..asla fırsat verme..
ama bunu yaparken kocanın ailesi oldugunuda unutma..kocana şirin görün..kocanla asla aranı bozma buna deli olurlar..
eger eşinle tartışırsan zafer kazanmış olur ama eşine iyi bir dille anlat oda tepkisini koysun cnm sizine vin anahtar ne geziyor kaynanada..istediği gibi giriyor..ohhh..
sende onun nikahlı karısısın cnm...diklenme kafayı kullan nabza göre serbetle ezdirme kendini(:

O ne saçmalık yaa?
Ne demek evlenmeden önceki drumlarını anlatırım..o senin kocan yahu=))
Kadındaki terbiyesizliğe bak.. =))
ay sinir oldum..!

Hiççç korkma arkadaşım..Kendini rezil eder seni deil..Emin ol ailende sana hak verir böyle bi durumda..
Evinin işini sana yaptırmasına gelince..sen artık hamilesin madem;ağrım var sancım var de..Hem nie kendini yorasınki onun evinde,bu halinle..yazık deilmi ?
Evine girip çıkması,beşik getirmesi filan..
Bunları ister kendin söyle,ister eşinle konuş..ama eğer eşin söyleyemiyosa kendin söylemekten çekinme lütfen..

Ben yeni alıcam çocuğuma de..getirdiği eşyalar içinde nitekim..

kolaylıklar diliyorum..

bebeğini kaybettiğine çok üzüldüm canım...allah sabır versin sana
umarım bir an önce evini ayırıp huzura kavuşursun

Çok üzüldüm canım bebeğini kaybetmene..Rabbim hayırlısını versin..
Ama anlamadığım,görümcemle aynı evde kalmışdık demişsin,eşinle berabermi orda kalmışdınız evlenmeden önce? Canım baban kızsa bile emin ol,o kadar üstünde durmayacakdır böyle bi meselenin..kaynanan söylerse şayet..
Eğer bunu söylemesinden korktuğunu anlarsa daha çok yüklenir..Babam zaten biliyo ben söyledim die sende ona blöf yap bence :hulya:

allah böyle insanları karşıma çıkarmasın büyük konuşmak da istemem ama böle şeyleri bana yapcak olsalar onlar veya bunlar ben açıkcası içimden geçen eğer o benim kayınvalidemse büyük müyük dinlemem ben çekerim kenara ve anyayı konyayı gösteririm ben kendi anneme bile odamı karıştırtmasken o kim oluyor da karşıo çok sinir oldum gözümde canlandı bana yapılmış gibi hissettim. Merak ediorum ccevaplayamabilirsin kaynananıza karşı tavrınız ne oldu bu olaydan sonra net olarak nasıl davrandınız ve tüm bunlardan eşinizin haberi var mı?

mafoldumben

Allah yardımcınız olsun arkadaşım.
Rezil kadın diyeceğim onun için kusuruma bakma lütfen.
ışiniz de varmış bak. Uzaklaşabildiğiniz kadar uzaklaşın oradan.

tatlim bence sen cok sessizsin yani kendini cok ezdiriyorsun sanirim. kaynanan da cok cazgir anlattigin kadariyla, o zaman tek yapman gereken KAYNANAN GIBI CADI OLMAK! disini goster, icinde bir sey tutma...en basta kaynanandan o anahtari al bir sekilde, o senin evin sen yokken giremez, esyani alamaz ya da evine esya sokamaz! neden bu kadar ezik duruyorsun anlamadim...sen de cadi ol biraz bak nasil yola geliyo kaynanan...o eski besigi ve getirdigi diger eski esyalari da at gitsin seni tutan mi var atma diye? yok...attigini gorurse de evimde kullanilmis esyalar istemiyorum karismayin evime de... ayrica evlenmeden once ne yasamis olursan ol bu seni ve esini ilgilendirir, kaynanan bu durumlari nerden biliyor? bildigi seyleri de kime anlatirsa anlatsin sonucta artik evlisiniz...kime ne? hic utanma canim benim...hem zaten kaynananin bu tip seyleri baskalarina anlatip oglunu rezil edecegini sanmiyorum cunku oglunun karisisin, namusu serefisin, laf getirtmez sana bence...

Ah bu kaynanalar ahhhhhhhh ahhhhhhhh.

slm.. biz evleneli 1.5 yıl filan oluyor.. daha önceden eşimle üniversiteden arkadaştık 10 yıllık bir birlikteliğimiz var ve birbirimizi çok seviyoruz.. çok iyi üniversiteleri bitirmiş olmamıza rağmen atanamadık ve birbirimizden ayrı kalamayınca da evlenmeye karar verdik.. mecburen kayınvalidemlerin üstkatındaki evlerine taşındı vee sorunlar başladı.. kadın çok tembel temizlik ve yemek yapmaktan nefret ediyor.. herşeyi bana yaptırmaya çalışıyor..kendi akrabalarına çok düşkün haftanın 5 günü mutlaka kendi ailesini evine yemeğe davet ediyor ve tüm işi bana yaptırıyor.. evimin anahtarının birini almış nezaman annemlere gitsem evime girip eşyaların yerini değiştiriyor ve eve eski kullanılmış bir eşyayı sanki iyilik yapmış gibi bırakıyor.. en önemlisi geçen ay kaynımı evlendirdik.. ben gelinliğime çok değer veriyordum ve bana düğünde aldıkları tek şey gelinlikti.. düğünde takılan takıları bile bize göstermeden düğün gecesi aldılar.. herzaman gelinliğimi kimseye vermek istemiyorum dememe rağmen girmiş evime gelinliğimi almış eltime giydirmişler.. ben şehir dışındaydım ozaman.. düğüne gittiğimde şok oldum.. kendi ailem de düğüne geldiği için onlara belli etmemek adına sesimi çıkaramadım.. sadece kaynanamla öpüşürken sıcak davranmadım.. bunun üzerine beni odaya çekip azarladı ve geçmişte eşimle yaşadıklarımızı annemlere söylemekle tehtid etti.. ondan nefret ediyorum..
şimdi 10 haftalık hamileyim.. ailenin ilk torunu olacak bebeğim.. gitmiş kardeşinin çocuğunun eski beşiğini getirmiş evime koymuş.. çıldırmak üzereyim.. ben başkasının eskisini kullanmak istemiyorum.. kimse beni anlamıyor.. o kadından nefretediyorum.. sırf onun yüzünden evliliğimi bitirmeyi bile düşünüyorum...
glinlik benim için çok önemliydi... duygusal bağım vardı.. kız çocukları gelinliğe çok düşkün olur ya belki kızım olursa o giyecekti.. belki 10. yıl dönümümüzde eşimle tekrar gidip resim çektirecektik gelinlikle.. sırf oyüzden hiç kilo almayacaktım.. belki eşim dışardan geldiğinde üzerimde gelinlikle kapıyı açıp ona sürpriz yapacaktım.. tüm hayallerimi söndürdüler..her gelinlik gördüğümde içim acıyor.. şimd aynı şeyleri çocuğuma da mı yapacakar??? ne yapayım şimdi ben?? eşim herşeyin farkında ama elinden birşey gelmiyor:(:gitme:Çok üzgünüm çoook

Kusura bakmada calismiyosaniz kari koca kaynana bakiyorsa sizi her seyi hak gorur kendinde ve hakli sayilabilirde...ama calisiyosan ve iyi olmak istiyosan cik o evden..

Back
X