Ltfrn yardım edin

benim gibiyse kesin...
mevzu çıktı akşamdan beri
konuşmuyorum. uzun süre de konuşmicam. ben çocuğumuz olsun diye uğraşıyorum. onun yaptıklarına bak
Çocuk ile konunun bağlantısı yok ki zaten.
Çok ters bir yerden düşünüyorsunuz.
Gerçekten kibarlık yapmak istemiş olabilir.

biz 5 senedir beraberiz.
yeni evlendik. normal de de beraberdik. o yüzden bebek istiyoruz.

doğru dahi olsa
bnden gizlemesi beni şğphelendirdi.
Bu tarz konuları ilişkinin özelinde değerlendirmek lazım bence, size işyerinden biri çiçek gönderse eşiniz ne düşünür ne der,az çok tahmin edersiniz.

Bazı erkekler kendileri yaparken normal gördükleri şeyi eşleri yapınca tepki gösteriyor çok rahat.

Çocuk ile konunun bağlantısı yok ki zaten.
Çok ters bir yerden düşünüyorsunuz.
Gerçekten kibarlık yapmak istemiş olabilir.
zaten kibar bir insandır. başımıza ne gelirse onun kibarlık hallerinden geliyor.
ama kadınlar yanlış anlayıp asılıyorlar. sevgiliyken de aynıydı... iyi niyetli olmasından yoruldum.

kesinlikle katılıyorum.
bende aynı cümleyi kurdum.

yani ben çocuğumuz olsun diye didiniyorum. o şirkette kadınlara çiçek gönderme derdinde... düşüncesizce davranıyor. aslında hiç böyle bir adam değildir ya.

Cocuk olsun diye didinmeniz eşinizin ilgisinin başkasına kaymacağı anlamına gelmez...
Ve yalan söylemiş çiçeğin gittiği kişiyi öğrenseydiniz en azından sabaha kadar ağlamak yerine

doğrı
bende çok istiyorsa evliyse eşi göndersin sen ne alaka dedim. dalga bile geçsen konu kapanır gider bu kadar uzatmak nedir.

zaten kibar bir insandır. başımıza ne gelirse onun kibarlık hallerinden geliyor.
ama kadınlar yanlış anlayıp asılıyorlar. sevgiliyken de aynıydı... iyi niyetli olmasından yoruldum.
Burada kadınların yana yakıla arayıp da bulamadığı bir nimet o. Konulara göz atıyor musunuz arada? Ne güzel işte.
Uzun süredir berabermişsiniz bu şekilde tepki vereceğinizi düşünüp saklama yoluna gitmiş olabilir. Haklı da yani konuşmuyorum, konuşmayacağım tarzı tepkiler sorunu çözmeye yeterli bir yaklaşım değil. Kaldı ki bir sorun da yok ama.

biz 5 senedir beraberiz.
yeni evlendik. normal de de beraberdik. o yüzden bebek istiyoruz.

Sevgililik süresi hiç önemli değil bence. Evlilik bambaşka bir olay. Kendi adıma ilişki ne kadar uzun sürmüş olursa olsun evlilikte minimum iki sene çocuk için beklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Evliliğinizin en güzel zamanlarınızı çocuk oldu olmadı stresiyle geçiriyorsunuz siz şu an

söylemedi. ama eşim 39 yaşında abla dediğine göre oda 50li yaşlarda olmalı diye düşünüyorum.
1 haziranda başladı işe... ne alaka yani...
birilerine çiçek göndermez. ama özel günlerde beni atlamaz. yani arada jest olsun diye de bana gönderir. ama eşiyim normal yani oda...

hayır öyle birisi değilim.
baskı da yapmam. neden söylemediğini anlamadım zaten.
bana söylemiş olsa iyi yapmışsın sevinmiştir kadın der güler geçerdim.
benim takıldığım nokta söylememesi...

Abla dediği kişiyle bu muhabbetler neyin nesiymiş?
Çiçeğin solmuş diye takılmalar, sen gönder demeler, kalkıp göndermeler...
Ve buna iyi niyet diyorsunuz...
Resmen flört etmişler
Flört anlayışınız beni benden aldı.
Çok yakın bir erkek arkadaşımla bana istediğim bir konserin biletini hediye ettiği için flört ettiğimi öğrendim sayenizde.

kesinlikle katılıyorum.
bende aynı cümleyi kurdum.
Eşiniz ne dedi buna cevap olarak?

Şimdi burada normal bulan yorumlarla rahatlayıp yanlış bulan yorumlarla iyice kötü hissedeceksiniz kendinizi.

Eşinizi taniyan sizsiniz nihayetinde. 5 yıldır tanıyorsunuz, az çok neyi yapar kimle hangi sürede nasıl iletişim kurar bilirsiniz. Onları da hesaba katın düşünürken.

öyle yapıcam.
şirket telefon vermiş. oradan takip edicem.

Çok benzerini yaşadım..
Ex sevgilim bi kıza mesajlar atmıştı..
Sordugumda da neymiş köpeği varmış ta kızın topluca işyerinde geyiğini yapmışlar da...Halbuki attığı bazı mesajların köpekle ilgisi falan yoktu ve grup mesajı da değildi özel mesajdı...Resmen flörtleşmiş işte....Hep aynı benzer alakasız yalanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…