- 27 Aralık 2016
- 1.153
- 5.265
- 158
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Çocuk ile konunun bağlantısı yok ki zaten.benim gibiyse kesin...
mevzu çıktı akşamdan beri
konuşmuyorum. uzun süre de konuşmicam. ben çocuğumuz olsun diye uğraşıyorum. onun yaptıklarına bak
biz 5 senedir beraberiz.9 aylık evliyken mi bebek istemeye başladınız? Durun bir bekleyin bu ne acele? Evliliğiniz otursun önce. Çok çok erken bebek için. Belki de eşiniz doğru söylüyordur, herkesin iş yerindeki arkadaşlık ilişkisi farklıdır. Neden ofise değil de akşam eve yollamış ama dediğiniz gibi olsa ofise yollamaz mıydı? İçiniz rahat edecekse iş yerine uğrayın bi bahsi geçen ablayı gözünüzle görün
Bu tarz konuları ilişkinin özelinde değerlendirmek lazım bence, size işyerinden biri çiçek gönderse eşiniz ne düşünür ne der,az çok tahmin edersiniz.doğru dahi olsa
bnden gizlemesi beni şğphelendirdi.
zaten kibar bir insandır. başımıza ne gelirse onun kibarlık hallerinden geliyor.Çocuk ile konunun bağlantısı yok ki zaten.
Çok ters bir yerden düşünüyorsunuz.
Gerçekten kibarlık yapmak istemiş olabilir.
kesinlikle katılıyorum.Bu tarz konuları ilişkinin özelinde değerlendirmek lazım bence, size işyerinden biri çiçek gönderse eşiniz ne düşünür ne der,az çok tahmin edersiniz.
Bazı erkekler kendileri yaparken normal gördükleri şeyi eşleri yapınca tepki gösteriyor çok rahat.
yani ben çocuğumuz olsun diye didiniyorum. o şirkette kadınlara çiçek gönderme derdinde... düşüncesizce davranıyor. aslında hiç böyle bir adam değildir ya.
doğrıHaziran ayını bitirmiş değiliz bu kadar kısa bir sürede insanlarla odasındaki çiçekle dalga geçecek kadar neden samimi olunur anlamıyorum , tabi anlattığı gibiyse ! velev ki dalga geçildi kadında çok biliyorsan gönder dedi , ne münasebet çiçek göndermek ?
Burada kadınların yana yakıla arayıp da bulamadığı bir nimet o. Konulara göz atıyor musunuz arada? Ne güzel işte.zaten kibar bir insandır. başımıza ne gelirse onun kibarlık hallerinden geliyor.
ama kadınlar yanlış anlayıp asılıyorlar. sevgiliyken de aynıydı... iyi niyetli olmasından yoruldum.
söyledi zaten sorduğumdaCocuk olsun diye didinmeniz eşinizin ilgisinin başkasına kaymacağı anlamına gelmez...
Ve yalan söylemiş çiçeğin gittiği kişiyi öğrenseydiniz en azından sabaha kadar ağlamak yerine
biz 5 senedir beraberiz.
yeni evlendik. normal de de beraberdik. o yüzden bebek istiyoruz.
söyledi zaten sorduğumda
o ablaya gönderdim dedi. çünkü hemen sordum ve anlattı.
söylemedi. ama eşim 39 yaşında abla dediğine göre oda 50li yaşlarda olmalı diye düşünüyorum.bir de adam size neden daha önceden bahsetmedi, hep birilerine çiçek gönderen biri mi?
haziran da başladı demişsiniz de daha 22 hazirandayız, sen ne ara samimi oldun da ne ara çiçek göndermeye evirdin arkadaşlığı?
kadının yaşı kaçmış mutlaka söylemiştir.
off offffAbla dediği kişiyle bu muhabbetler neyin nesiymiş?
Çiçeğin solmuş diye takılmalar, sen gönder demeler, kalkıp göndermeler...
Ve buna iyi niyet diyorsunuz...
Resmen flört etmişler
hayır öyle birisi değilim.Çok mu kıskançsınız, fazla mı baskılıyorsunuz eşinizi? Gelip size iş yerinde böyle böyle bir durum oldu, çiçek gönderdim haberin olsun dese ne tepki verirdiniz?
İş yerindeki kadın oranını neden size açıklama gereği duyuyor? Güzel kadınlar olsa işten mi çıkaracaksınız?
off offff
öyle yapıcam.Bence cocuk yapmaya calışmayın şu anda ve sessizce kabul etmiş gibi görünüp bu kadınla mesajlasıyorlar mı nedir ne değildir öğrenin
Flört anlayışınız beni benden aldı.Abla dediği kişiyle bu muhabbetler neyin nesiymiş?
Çiçeğin solmuş diye takılmalar, sen gönder demeler, kalkıp göndermeler...
Ve buna iyi niyet diyorsunuz...
Resmen flört etmişler
Eşiniz ne dedi buna cevap olarak?kesinlikle katılıyorum.
bende aynı cümleyi kurdum.
öyle yapıcam.
şirket telefon vermiş. oradan takip edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?