Ltfrn yardım edin

Flört anlayışınız beni benden aldı.
Çok yakın bir erkek arkadaşımla bana istediğim bir konserin biletini hediye ettiği için flört ettiğimi öğrendim sayenizde.

Hediye edebilir ama bu farklı bi olay...Çiçeğin solmuş deyip çiçek göndermek...hem de işyerinde..ya bu farklı bişey tamam mı..

Birşeyler kurmayın hemen.

Doğruluk payını araştırın.
20 gün henüz çalıştığınız bi yerde hangi erkek çiçek yollar.
Hadi bu erkek eşiniz olsa ve sizden habersiz tesadüf mesajla görseniz?? Ya mesajı görmeseniz.. Günümüz erkek milleti bana göre masum değil ablaymış tabi tabi..

Benim icime kurt düşerdi kesinlikle inanmazdim iş yerine çay diye ziyarete gidin bence aşkım canım şov yapın eğer biri varsa hayatında kesin karımla aramız bozuk diyordur o kadın kimse anlar öyle olmadığını ayrıca muhakkak kanıtlaması lazım bu durumu.bilmiyorum ya ben böyle bir konuyu kapatamam hemen bizde olsa ortalık fena karisirdi

Ben inandım nedense eşine

"Çiçeği solmuş dalga geçtim sen çiçek al madem dedi ben de çiçek aldım" valla ne yalan söyleyim bana da pek inandırıcı gelmedi hani iş yerinde bi abla terfi etti hayırlı olsun demek niyetinde aldım dese daha mütevazi bi açıklama olurdu şahsen..Ben olsam ben de kızardm ama yine de yargısız infaz yapmalm sonucta abes olsa da doğru da olabilir en iyisi is yerine gidin bi bakın o ablaya iciniz rahat etsin en azından ama öncelikle bi sakin olun

Valla çiçek ile birlikte gönderilen nota bakılırsa eşiniz doğru söylüyor gibi fazla takılmayın bence. Bana doğru söylüyormuş gibi geldi :)

Burada size hak veren yorumlara bakarak eşinize tepki verirseniz ve sonrasında eşinizin gerçekten haklı görünce üzülmez misiniz ? Ve bu sefer eşinz bana güvenmiyorsun diye size tepki gösterse haksız olmaz değil mi ? Emin olmadan kestirip.. Not ile anlattığı uyuşuyor ve bununla çocuk olayı ne alaka..

Bu herkesin parmakla gösterdiği, örnek evlilikler aradaki büyük aşk ve bağlılıktan değil de sanki erkeklerin eşle uğraşmamak için fazlaca çaba gösterip neredeyse her şeyden el etek çekmesinden gibi . Dün de vardı benzer bir olay ikisini birbirine vur çarp topla böl sonuç hep aynı. Erkekler gayet nornal insani ilişkiler kurmak istiyor ama karşı cinse selam verse sabaha kadar trip atıp ağlayan bir eş. Ha olması gereken bir dangalaklık yaptım dilimi tutamadım bana çiçek kitlediler, gel birlikte bakalım demesi ama isterseniz bir düşünün kocanız böyle gülünüp geçilecek bir patavatsızlığı bile neden sizinle paylaşamıyor.

Konu sahibi kabul etmiyor ama bence fazlaca baskılıyor adamı. Yoksa bir insan niye iş yerindeki kadın erkek oranının raporunu eşine versin ki?

Konu sahibi kabul etmiyor ama bence fazlaca baskılıyor adamı. Yoksa bir insan niye iş yerindeki kadın erkek oranının raporunu eşine versin ki?
Ya askında öyle değil
Dalga manasında söyledi. Bende eğlendim onunla. Olayı bilmediğinix için yorumlayamıyorsunuz. Neyse artık gitmicem işyerine davranışlarından çıkartıcam artık

Yani baskı olması için illa sakın konuşma, sakın mesajlaşma, bakma demeye gerek yok ki hicbir şey söylemeyip toplu çıkılan yemek için surat yapmak örneğin baskının alâsıdır. Ama neyse zaten biz aradaki dinamiği bilmediğimiz için yanlış yorumluyormuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…