- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Flört anlayışınız beni benden aldı.
Çok yakın bir erkek arkadaşımla bana istediğim bir konserin biletini hediye ettiği için flört ettiğimi öğrendim sayenizde.
Tamam değil.Hediye edebilir ama bu farklı bi olay...Çiçeğin solmuş deyip çiçek göndermek...hem de işyerinde..ya bu farklı bişey tamam mı..
20 gün henüz çalıştığınız bi yerde hangi erkek çiçek yollar.Birşeyler kurmayın hemen.
Doğruluk payını araştırın.
Ben ters bir durum goremedim cicegi samimiyetten degil de lafin altında kalmamak icin gondermis gibi duruyor not da zaten gayet resmîLütfen kurutmayın :)
Bu şekilde not
Eşinin instasindan bak yada face indenBaktım ama o isimde çok insan var
Bulamadım mi.
Instagramdan araştırdım... ama bir sürü kadın çıkıyor caba hangisi
Ben inandım nedense eşineKızlar merhaba
Öncelikle 15 aydır evliyiz. Buraya hep bebek için yorumlar yazıyırdum. 6 aydır bebek istiyoruz. Ve hep onunla uğraşıyorum. Dün akşam birşey oldu ve hala şoktayım. İnanamıyorum anlayamıyorum.
Eşim haziran ayında yeni bir işe girdi
Dün akşam da o sigara içerken telefonundan internetten birşey bakıcaktım
Benim telefonum mutfakta şarjda diye onunkinden baktım. O sırada ekrana sipariş detayı diye birşey düştü. Çiçeksepeti....
Çiçek sipariş etmiş ve teslimi ile ilgili detay gelmiş. Teslim edilen çicek yeni girdiği şirkette bir bayana... kaynar sular indi bana. Hemen sordum oda ik da bi abla var odasında çiçek solmuş onunla dalga geçtim oda bana çok biliyorsan gönder dedi yaşlı zaten ona o yüzden gönderdim dedi. Ama bana bu mantıklı inandırıcı gelmedi. Ben bebek planları yaparken eşimin bunu yapması çok zoruma gitti. İşe geldim. Ana ağlamaktan bütün gece uyumadım. Kimseye anlatamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorım. Bende ona kendini ve kadını kanıtlamadan ispat etmeden onu affetmeyeceğimi sçyledim. Çok üzgünüm. Lütfen akıl verin....
Öyle mi sencedeBen inandım nedense eşine
Bu herkesin parmakla gösterdiği, örnek evlilikler aradaki büyük aşk ve bağlılıktan değil de sanki erkeklerin eşle uğraşmamak için fazlaca çaba gösterip neredeyse her şeyden el etek çekmesinden gibi . Dün de vardı benzer bir olay ikisini birbirine vur çarp topla böl sonuç hep aynı. Erkekler gayet nornal insani ilişkiler kurmak istiyor ama karşı cinse selam verse sabaha kadar trip atıp ağlayan bir eş. Ha olması gereken bir dangalaklık yaptım dilimi tutamadım bana çiçek kitlediler, gel birlikte bakalım demesi ama isterseniz bir düşünün kocanız böyle gülünüp geçilecek bir patavatsızlığı bile neden sizinle paylaşamıyor.
Ya askında öyle değilKonu sahibi kabul etmiyor ama bence fazlaca baskılıyor adamı. Yoksa bir insan niye iş yerindeki kadın erkek oranının raporunu eşine versin ki?
Yani baskı olması için illa sakın konuşma, sakın mesajlaşma, bakma demeye gerek yok ki hicbir şey söylemeyip toplu çıkılan yemek için surat yapmak örneğin baskının alâsıdır. Ama neyse zaten biz aradaki dinamiği bilmediğimiz için yanlış yorumluyormuşuzKonu sahibi kabul etmiyor ama bence fazlaca baskılıyor adamı. Yoksa bir insan niye iş yerindeki kadın erkek oranının raporunu eşine versin ki?
Çok yakın bir erkek arkadaşla iş yerine yeni giren bir kişiye online çiçek yollamak aynı şey mi?Tamam değil.
Siz böyle bir şey yaşadığınız için her iş yeri ilişkisi flört olacak değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?