- 27 Aralık 2016
- 1.153
- 5.265
- 158
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Bir erkek aldatınca tüm erkekler aldatır genellemesi yapmak doğru bir şey mi?Çok yakın bir erkek arkadaşla iş yerine yeni giren bir kişiye online çiçek yollamak aynı şey mi?
Dediğim gibi ben inandımÖyle mi sencede
Solmus çiçeğin nesiyle dalga geçilir bilemedim ayrıntı anlatmadi mı? Bir de işe yeni girdi demişsiniz ne zaman insanlarla dalga geçecek kadar samimi olmuş orasi da sorgulanır,madem o kadar samimiyeti var pekala sizi de tanıştirabilir bi ara uğrayın neymiş ne değilmiş kendiniz görünKızlar merhaba
Öncelikle 15 aydır evliyiz. Buraya hep bebek için yorumlar yazıyırdum. 6 aydır bebek istiyoruz. Ve hep onunla uğraşıyorum. Dün akşam birşey oldu ve hala şoktayım. İnanamıyorum anlayamıyorum.
Eşim haziran ayında yeni bir işe girdi
Dün akşam da o sigara içerken telefonundan internetten birşey bakıcaktım
Benim telefonum mutfakta şarjda diye onunkinden baktım. O sırada ekrana sipariş detayı diye birşey düştü. Çiçeksepeti....
Çiçek sipariş etmiş ve teslimi ile ilgili detay gelmiş. Teslim edilen çicek yeni girdiği şirkette bir bayana... kaynar sular indi bana. Hemen sordum oda ik da bi abla var odasında çiçek solmuş onunla dalga geçtim oda bana çok biliyorsan gönder dedi yaşlı zaten ona o yüzden gönderdim dedi. Ama bana bu mantıklı inandırıcı gelmedi. Ben bebek planları yaparken eşimin bunu yapması çok zoruma gitti. İşe geldim. Ana ağlamaktan bütün gece uyumadım. Kimseye anlatamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorım. Bende ona kendini ve kadını kanıtlamadan ispat etmeden onu affetmeyeceğimi sçyledim. Çok üzgünüm. Lütfen akıl verin....
Bazı insanlar çiçekleri sever gönderir herkese daha önce de denk gelmiş olur böyle ama bazısı da eşine bi özel günde bile bi dal çiçek getirmezken başkasına gönderince sıkıntı oluyor sıkıntılı durum oluyor diye düşünüyorum.Nasıl oluyorsa telefonu şarjdayken eşinin telefonunu bişeye bakmak için eline alan her kadının önüne mutlaka kafaya takılacak bir mesaj düşüyor. Firmalar özellikle o anı bekliyor herhalde.
Birine çiçek göndermek arada aşk ilişkisi olduğunun göstergesi değildir. İstediğimiz herkese gönderebiliriz bence. Keşke insanlar daha çok çiçek gönderse. Ama saksılılardan
ya eşim biraz dikkat çekicidir.Kadın yenı ıse gırmıs olmasından dolayı flört gıbı bı durum sanmıyorum bu kadar cabuk. Ama haklısın bende emın olmadan ıcım rahatlamazdı hemen gıder gorurdum o bayanı dedıgı dogrumu degılmı dıye.
gerçekten öyle oldu ya,Bazı insanlar çiçekleri sever gönderir herkese daha önce de denk gelmiş olur böyle ama bazısı da eşine bi özel günde bile bi dal çiçek getirmezken başkasına gönderince sıkıntı oluyor sıkıntılı durum oluyor diye düşünüyorum.
Şarjdayken bakma konusuda aaa özel hayata saygın yokmu yada güvenmediğin birisine çocuk diye neden uğraşıyorsun diye yorumlar almamak için ha gerçekten şarjdayken denk gelen de vardır tabi
İşte bunu sürekli yapan gelişmişliğe sahip bi erkekse sorun yok. Mesela benim eşim sadece özel günlerde falan çiçek getirir böyle durup dururken arada bir ama başkasına daha hiç çiçek gönderdiğini görmedim birine çiçek gönderilecekse ben yaparım genelde o işi. Bu durumda eşim birine Çiçek gönderirse normal olmadığını düşünürüm. Başkasına bi dal çiçek götürdüğünü görmedim çünkü annesine bile alsın diye ben zorlarım hatırlatırım yada sipariş veririmbizim işyerindeki bahçivan abi de ben seviyorum ve bakıyorum diye senelerdir çiçek getirir bana hatta ben yokken msamın yanındaki çiçeklere bakar.
henüz aşk ilişkisi doğmadı aramızda.
aynen katılıyorum.İşte bunu sürekli yapan gelişmişliğe sahip bi erkekse sorun yok. Mesela benim eşim sadece özel günlerde falan çiçek getirir böyle durup dururken arada bir ama başkasına daha hiç çiçek gönderdiğini görmedim birine çiçek gönderilecekse ben yaparım genelde o işi. Bu durumda eşim birine Çiçek gönderirse normal olmadığını düşünürüm. Başkasına bi dal çiçek götürdüğünü görmedim çünkü annesine bile alsın diye ben zorlarım hatırlatırım yada sipariş veririm
Hemen bugün giyinin suslenin iş yerine gidin. Görün bakalim çiçeğiKızlar merhaba
Öncelikle 15 aydır evliyiz. Buraya hep bebek için yorumlar yazıyırdum. 6 aydır bebek istiyoruz. Ve hep onunla uğraşıyorum. Dün akşam birşey oldu ve hala şoktayım. İnanamıyorum anlayamıyorum.
Benim telefonum mutfakta şarjda diye onunkinden baktım. O sırada ekrana sipariş detayı diye birşey düştü. Çiçeksepeti....
Çiçek sipariş etmiş ve teslimi ile ilgili detay gelmiş. Teslim edilen çicek yeni girdiği şirkette bir bayana... kaynar sular indi bana. Hemen sordum oda ik da bi abla var odasında çiçek solmuş onunla dalga geçtim oda bana çok biliyorsan gönder dedi yaşlı zaten ona o yüzden gönderdim dedi. Ama bana bu mantıklı inandırıcı gelmedi. Ben bebek planları yaparken eşimin bunu yapması çok zoruma gitti. İşe geldim. Ana ağlamaktan bütün gece uyumadım. Kimseye anlatamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorım. Bende ona kendini ve kadını kanıtlamadan ispat etmeden onu affetmeyeceğimi sçyledim. Çok üzgünüm. Lütfen akıl verin....
bunu da yapıcak kadar saçma bir davranışa girmem. böyle yapmak istemiyorum.Hemen bugün giyimin suslenin iş yerine gidin. Götün bakalim çiçeği
Yani bi abla var diyebilirdiBilmiyorım
Bana her akşam sorduğumda kız yok varsa be. GÖrmedim burası saplarla dolu diyordu. Çiçeği görünce inanamıyorum şimdide hiçbir söylediğine.
Sımdı bu yorumdan epey bı lınc yersın. Gıt gozunle gor ıcını rahatlat bıdahada yapmamasını soyle. Sızede cıcek fılan gonderen bı ınsanmı cevresıne falan.ya eşim biraz dikkat çekicidir.
kılık kıyafeti ve bakımlıdır. kadın bunu kestirmiş olabilir gözüne. eşime güveniyorum ama kadınlara güvenmiyorum. dalga manasında buna takılmış olabilir. bizim salak da kesin aldı çiçek. hala sinirliyim bak ya...
biraz onu gözlemlicem.Yani bi abla var diyebilirdiyani tamamen aldatma tarzı bişey olduğunu düşünmüyorum ama lüzumsuz bi samimiyet daha 15 günde çiçek gönderceek samimiyeti kurmasından rahatsız olurdum bide adına soyadına bakıp sosyal medyadan bi arayın. Yada iş yeri kurumsal biyerde çalışanlar hakkında bilgi olabilir. En olmadı geçerken bi uğrayın bi kaç zaman sonra araştırmak gibi değilde bişey bahane ederek
ben olsam onu takip ederdim şüphe çok kuvetli bir duygudur şüplerini yersiz de olabilir ama üzücü olsada gerçek de olabilir ki bence ona çaktırmamadan hiçbirşey olmamış gibi davranıp artık telefonuna takip programımı yüklersin kameramı koyarsın üstüne ses cihazımı koyarsın direk takip mi edesin bilmem ama bu şüpheyi biran önce çzömelisinKızlar merhaba
bana gönderir.Sımdı bu yorumdan epey bı lınc yersın. Gıt gozunle gor ıcını rahatlat bıdahada yapmamasını soyle. Sızede cıcek fılan gonderen bı ınsanmı cevresıne falan.
Kendi adima bunu yaparim. Ama abla ve çiçek hikayesi gerçek değilse ayrılırım. Cunku Hayatta en kızdığım şey aptal yerine konulmak.bunu da yapıcak kadar saçma bir davranışa girmem. böyle yapmak istemiyorum.
kadını da kendini de bana ispatlicaksın dedim sadece ona...
artık bilmiyorum nasıl yapacaksa...
ama ispatlamadan ona inanmıyorum.
evet bu şüphe beni şuan içten içe bitiriyor...ben olsam onu takip ederdim şüphe çok kuvetli bir duygudur şüplerini yersiz de olabilir ama üzücü olsada gerçek de olabilir ki bence ona çaktırmamadan hiçbirşey olmamış gibi davranıp artık telefonuna takip programımı yüklersin kameramı koyarsın üstüne ses cihazımı koyarsın direk takip mi edesin bilmem ama bu şüpheyi biran önce çzömelisin
göndermesi benim için sorun değilKendi adima bunu yaparim. Ama abla ve çiçek hikayesi gerçek değilse ayrılırım. Cunku Hayatta en kızdığım şey aptal yerine konulmak.
Dipnot: eşim böyle bir çiçek gönderse bana tuhaf gelmez profesyonel hayatta olağan bir durum ama biz birbirimize haber veririz.
Ama o sizin çok yakın arkadaşınız beyfendi işe gireli 22 gün olmuş benim eşimde yakın arkadaşlarına gönderebilir ama yeni tanıştığı tanımadığım birine gönderirse kızarım senebi de o kadar kısa sürede nasıl bu kadar samimi oldun diye olurFlört anlayışınız beni benden aldı.
Çok yakın bir erkek arkadaşımla bana istediğim bir konserin biletini hediye ettiği için flört ettiğimi öğrendim sayenizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?