Ltfrn yardım edin

Solmus çiçeğin nesiyle dalga geçilir bilemedim ayrıntı anlatmadi mı? Bir de işe yeni girdi demişsiniz ne zaman insanlarla dalga geçecek kadar samimi olmuş orasi da sorgulanır,madem o kadar samimiyeti var pekala sizi de tanıştirabilir bi ara uğrayın neymiş ne değilmiş kendiniz görün

Kadın yenı ıse gırmıs olmasından dolayı flört gıbı bı durum sanmıyorum bu kadar cabuk. Ama haklısın bende emın olmadan ıcım rahatlamazdı hemen gıder gorurdum o bayanı dedıgı dogrumu degılmı dıye.

Bazı insanlar çiçekleri sever gönderir herkese daha önce de denk gelmiş olur böyle ama bazısı da eşine bi özel günde bile bi dal çiçek getirmezken başkasına gönderince sıkıntı oluyor sıkıntılı durum oluyor diye düşünüyorum.
Şarjdayken bakma konusuda aaa özel hayata saygın yokmu yada güvenmediğin birisine çocuk diye neden uğraşıyorsun diye yorumlar almamak için ha gerçekten şarjdayken denk gelen de vardır tabi

ya eşim biraz dikkat çekicidir.
kılık kıyafeti ve bakımlıdır. kadın bunu kestirmiş olabilir gözüne. eşime güveniyorum ama kadınlara güvenmiyorum. dalga manasında buna takılmış olabilir. bizim salak da kesin aldı çiçek. hala sinirliyim bak ya...

gerçekten öyle oldu ya,
kırk yılda bir birşeye bakıcaktım oda zehir oldu. benim böyle olur olaylar salak gibi önüme düşer. iyi niyetimden olduğunu sanıyorum. ama bana söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum. almış olmasına o zaman birşey demezdim. ama söylememesi içime şüphe düşürdü doğrusu.

bizim işyerindeki bahçivan abi de ben seviyorum ve bakıyorum diye senelerdir çiçek getirir bana hatta ben yokken msamın yanındaki çiçeklere bakar.
henüz aşk ilişkisi doğmadı aramızda.
İşte bunu sürekli yapan gelişmişliğe sahip bi erkekse sorun yok. Mesela benim eşim sadece özel günlerde falan çiçek getirir böyle durup dururken arada bir ama başkasına daha hiç çiçek gönderdiğini görmedim birine çiçek gönderilecekse ben yaparım genelde o işi. Bu durumda eşim birine Çiçek gönderirse normal olmadığını düşünürüm. Başkasına bi dal çiçek götürdüğünü görmedim çünkü annesine bile alsın diye ben zorlarım hatırlatırım yada sipariş veririm

aynen katılıyorum.
özel günlerde atlamaz. bana içinden gelse de alır.
kimseye de çiçek almaz. bizde o işleri ben hallederim.
bunun dgm gnü anneler günü der ben organize ederim bu işleri genelde bizde.
şimdi kendi kendine böyle birşey yapmış nedense...

Hemen bugün giyinin suslenin iş yerine gidin. Görün bakalim çiçeği

Hemen bugün giyimin suslenin iş yerine gidin. Götün bakalim çiçeği
bunu da yapıcak kadar saçma bir davranışa girmem. böyle yapmak istemiyorum.
kadını da kendini de bana ispatlicaksın dedim sadece ona...
artık bilmiyorum nasıl yapacaksa...
ama ispatlamadan ona inanmıyorum.

Bilmiyorım
Bana her akşam sorduğumda kız yok varsa be. GÖrmedim burası saplarla dolu diyordu. Çiçeği görünce inanamıyorum şimdide hiçbir söylediğine.
Yani bi abla var diyebilirdi yani tamamen aldatma tarzı bişey olduğunu düşünmüyorum ama lüzumsuz bi samimiyet daha 15 günde çiçek gönderceek samimiyeti kurmasından rahatsız olurdum bide adına soyadına bakıp sosyal medyadan bi arayın. Yada iş yeri kurumsal biyerde çalışanlar hakkında bilgi olabilir. En olmadı geçerken bi uğrayın bi kaç zaman sonra araştırmak gibi değilde bişey bahane ederek

Sımdı bu yorumdan epey bı lınc yersın. Gıt gozunle gor ıcını rahatlat bıdahada yapmamasını soyle. Sızede cıcek fılan gonderen bı ınsanmı cevresıne falan.

biraz onu gözlemlicem.
daha sonra da ilerleyen zamanlarda anca uğrayabilirim.
bilmiyorum kafamı çok kurcalıyor...
şu sıra çocuk olayını bile askıya alıyorum.
biraz düşünüp karar vermem gerekiyor...

ben olsam onu takip ederdim şüphe çok kuvetli bir duygudur şüplerini yersiz de olabilir ama üzücü olsada gerçek de olabilir ki bence ona çaktırmamadan hiçbirşey olmamış gibi davranıp artık telefonuna takip programımı yüklersin kameramı koyarsın üstüne ses cihazımı koyarsın direk takip mi edesin bilmem ama bu şüpheyi biran önce çzömelisin

Sımdı bu yorumdan epey bı lınc yersın. Gıt gozunle gor ıcını rahatlat bıdahada yapmamasını soyle. Sızede cıcek fılan gonderen bı ınsanmı cevresıne falan.
bana gönderir.
üstelik çok romantiktir... asla öyle şeyleri atlamaz. iyi kalplidir. ve ince düşünür. bunu beni kıracağını düşünmesi lazımdı... ama düşünmemiş. çevresine de gönderir ama buna beraber karar verip konuşur ayarlarız. tek başına daha önce bir bayana çiçek gönderdiğini görmedim.
5 yıllık beraberliğimiz boyunca hiç görmedim...
asla beni bu süre zarfında şüpheye dahi düşürmedi.

bunu da yapıcak kadar saçma bir davranışa girmem. böyle yapmak istemiyorum.
kadını da kendini de bana ispatlicaksın dedim sadece ona...
artık bilmiyorum nasıl yapacaksa...
ama ispatlamadan ona inanmıyorum.
Kendi adima bunu yaparim. Ama abla ve çiçek hikayesi gerçek değilse ayrılırım. Cunku Hayatta en kızdığım şey aptal yerine konulmak.
Dipnot: eşim böyle bir çiçek gönderse bana tuhaf gelmez profesyonel hayatta olağan bir durum ama biz birbirimize haber veririz.

evet bu şüphe beni şuan içten içe bitiriyor...
bu şekilde devam etmem çok zor...

göndermesi benim için sorun değil
bunu yapabilir... ama bana neden söylemedi.

Flört anlayışınız beni benden aldı.
Çok yakın bir erkek arkadaşımla bana istediğim bir konserin biletini hediye ettiği için flört ettiğimi öğrendim sayenizde.
Ama o sizin çok yakın arkadaşınız beyfendi işe gireli 22 gün olmuş benim eşimde yakın arkadaşlarına gönderebilir ama yeni tanıştığı tanımadığım birine gönderirse kızarım senebi de o kadar kısa sürede nasıl bu kadar samimi oldun diye olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…