Ltfrn yardım edin

Çocuk olayini askıya al söyledikleri hiç inandırıcı degil

Konu beni aşırı sinirlendirdi ya. Canım kadınlar taş devrinde falan mı yaşıyorsunuz yahu çiçek yollamak çok normal bi olay. Adamın yazdığı notla hikaye uyuyor asla kıvırmadan olayı anlatmış. Aldatma durumu olsa eline yüzüne bulaştırırdı ne kadar beceriksiz olduklarını hepimiz biliyoruz. Ayrıca konu sahibi adamı kız var mı diye darlıyosan sana iş yerinde birine çiçek yolladım dememesinin nedenini kavrayabiliyo olman lazım. Bu kadar kıymetliyse valla fanusa koyun bu adamları ya. Kimisi iş yerine git bak yaşı büyükse okey falan demiş adamlar sadece çıtır kızlarla aldatıyor karılarını sanki. Valla deli çıkacam bi gün bu forumdan

İşe yeni girdiğim dönemde eğitime gittim daha 1 ay falan olmuştu. Döndüm ve yeni tanıştığım iş arkadaşlarım çiçeklerle karşıladılar beni sağ olsunlar. Sonradan gelen yeni arkadaşlara da hep böyle hoşluklar yapılır. Kıdemli biriyse özellikle ve çiçeğim soldu al madem sen diyorsa o çiçeği alırsınız çok normaldir bu. Kimse kadına adama birbirlerine yürüyorlar falan demez. Krizden çıkın yani.

Ya zaten çiçeği gördüm. Telefonunda knay mesajı gelmiş. Orkide göndermiş.

Ya doğru söyliyorsın haklısın canım
Ama eşim bunu giö yapmazdı. Normalde arkadaşlarına gönderse neyse mantıklı ki gönderse bile insan bana bi söyler yanş

Bilemiyorum...

doğruyu söyleme ihtimali de var yüzleştirsin sizi. inşallah bir işler çevirmiyordur hamilesiniz hemen üzmeyin kendinizi.

Ya doğru söyliyorsın haklısın canım
Ama eşim bunu giö yapmazdı. Normalde arkadaşlarına gönderse neyse mantıklı ki gönderse bile insan bana bi söyler yanş
Ya ablacım adama çalıştığı yer için kız var mı diye soruyorsun neden söylesin sana. Al öğrendin ne oldu saçma triplere girdin. Böyle yaşamak zor değil mi ya neden kendinize bunu yapıyorsunuz?

Arkadaşımız ya Erkek ya da muhalefet olmaya bayılıyor ben sessiz üyelerdenim bugün hangi yorumuna denk gelsem tutumu aynı.

Ya ablacım adama çalıştığı yer için kız var mı diye soruyorsun neden söylesin sana. Al öğrendin ne oldu saçma triplere girdin. Böyle yaşamak zor değil mi ya neden kendinize bunu yapıyorsunuz?
Ben sormadım ki ya olay nereye geldi allahım.
Bende çalışıyorum yönetici olarak
Oda aynı şekilde tabikide kız olucak
Bana ilk işe başladığında dalga geçti ya saplarla takılıyorum diye. Bende dalga geçtim ooo halısahalar sizi bekler diye. Konu nereden nereye geldi anlamadım ki ya. Banane yani olsa da ben kendime güvenen bir kadınım. Sadece dün ki gördüğüm beni çok şaşırttı be kırdı...

Eşine güvenmiyor musunuz ?
Çiçek nasıl bir çiçekti saksılı mı yoksa ?
İşyerine gidip o kadını görme imkanınız var mı ?
Ama habersiz gidin.
Baskın yapın.
Umarım korktuğunuz gibi bşy değildir.

eşime güveniyoruz. zaten güvendiğim için bu kadar etkilendim.
çiçek orkide beyaz saksıda orkideydi...

öyle mi diyorsun gerçekten
allahım yaaa

Tanam olur canın mantıklı bu
İşe yeni girdiği halde çiçek göndermek diğerleri tarafından ya yalakalık ya da başka türlü anlaşılacaktır.
Eşiniz çicek gönderecek kadar ince ama sonuçlarını düşünemeyecek kadar düşüncesiz olamaz değil mi?

Kendinizce doğru olan bize de doğru mu olmak zorunda arkadaş?
Hayatımdaki kişi 2 hafta tanıdıgı birine çiçek gönderemez yahu şaka gibi ya neyi tartışıyoruz anlamıyorum bizim de doğrumuz bu.
2 hafta tanıdığı biri 2 hafta.
kadın erkek arkadaş olabilir ,yakın arkadaşta olabilir.
2 haftadır tanıdığı yabancı bir kadına çiçek alamaz.

Hoş değil bu işin altından birşey çıkacak.

Lütfen kurutmayın :)
gülücüklü mesaj...
:)
:)

Kadının içi içini yiyor şuan.
Adam olmusta içini mi rahatlatmıs , ne yapmış?
üstünü kapatıp geçmiş

işte bende bunun için yazdım.
eşim kibar birisidir. ama neden bana karşı yanlış anlaşılacağını düşünmeden hareket etti...
bu kadar ince düşünüp kadına çiçek gönderiyorsan. benim tarafımdan ters olacağını da bilmesi gerekiyordu.
beni neden düşünmedi...
aptal yerine konmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…