- Konu Sahibi Selcanevren
-
Çocuk olayini askıya al söyledikleri hiç inandırıcı degilKızlar merhaba
Öncelikle 15 aydır evliyiz. Buraya hep bebek için yorumlar yazıyırdum. 6 aydır bebek istiyoruz. Ve hep onunla uğraşıyorum. Dün akşam birşey oldu ve hala şoktayım. İnanamıyorum anlayamıyorum.
Eşim haziran ayında yeni bir işe girdi
Dün akşam da o sigara içerken telefonundan internetten birşey bakıcaktım
Benim telefonum mutfakta şarjda diye onunkinden baktım. O sırada ekrana sipariş detayı diye birşey düştü. Çiçeksepeti....
Çiçek sipariş etmiş ve teslimi ile ilgili detay gelmiş. Teslim edilen çicek yeni girdiği şirkette bir bayana... kaynar sular indi bana. Hemen sordum oda ik da bi abla var odasında çiçek solmuş onunla dalga geçtim oda bana çok biliyorsan gönder dedi yaşlı zaten ona o yüzden gönderdim dedi. Ama bana bu mantıklı inandırıcı gelmedi. Ben bebek planları yaparken eşimin bunu yapması çok zoruma gitti. İşe geldim. Ana ağlamaktan bütün gece uyumadım. Kimseye anlatamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorım. Bende ona kendini ve kadını kanıtlamadan ispat etmeden onu affetmeyeceğimi sçyledim. Çok üzgünüm. Lütfen akıl verin....
İşe yeni girdiğim dönemde eğitime gittim daha 1 ay falan olmuştu. Döndüm ve yeni tanıştığım iş arkadaşlarım çiçeklerle karşıladılar beni sağ olsunlar. Sonradan gelen yeni arkadaşlara da hep böyle hoşluklar yapılır. Kıdemli biriyse özellikle ve çiçeğim soldu al madem sen diyorsa o çiçeği alırsınız çok normaldir bu. Kimse kadına adama birbirlerine yürüyorlar falan demez. Krizden çıkın yani.ya siz ciddi misiniz ya konuyu okurken kriz geçirdim
adam işe gireli 2 Hafta oluyor Elin kadınına Çiçek göndermek ne demek?
Senelerin dostluğu olsa anlaşılır 2 haftadır tanıdığı biri yav
konu sahibi işe yeni girmiş olsa ona iş yerinden bir erkek Çiçek gönderse esi de amannn ne var bunda der aynen.
Basına gelmeyen de ahkam kesiyor
kardesim adam bariz flört ediyor uyumayın aloooooo
Ya zaten çiçeği gördüm. Telefonunda knay mesajı gelmiş. Orkide göndermiş.masadaki solan çiçeğin yerine ne kadar yaşlı da olsa başka bir çiçeği almak bana göre yanlış. aynı işyerinde çalışıyorlarsa eşin tarafından o çiçeğin kadına gönderildiği de bilinecek ve bu işyerinde hoş karşılanmayacaktır. işyerine git ve kime gönderdiğini öğren ama mutlaka habersiz yap. illaki çiçek oradan birine geldiyse masasındadır. eşine kendini kurtarma zamanı vermeden yap bunu bence....
Ya doğru söyliyorsın haklısın canımKonu beni aşırı sinirlendirdi ya. Canım kadınlar taş devrinde falan mı yaşıyorsunuz yahu çiçek yollamak çok normal bi olay. Adamın yazdığı notla hikaye uyuyor asla kıvırmadan olayı anlatmış. Aldatma durumu olsa eline yüzüne bulaştırırdı ne kadar beceriksiz olduklarını hepimiz biliyoruz. Ayrıca konu sahibi adamı kız var mı diye darlıyosan sana iş yerinde birine çiçek yolladım dememesinin nedenini kavrayabiliyo olman lazım. Bu kadar kıymetliyse valla fanusa koyun bu adamları ya. Kimisi iş yerine git bak yaşı büyükse okey falan demiş adamlar sadece çıtır kızlarla aldatıyor karılarını sanki. Valla deli çıkacam bi gün bu forumdan
Bilemiyorum...İşe yeni girdiğim dönemde eğitime gittim daha 1 ay falan olmuştu. Döndüm ve yeni tanıştığım iş arkadaşlarım çiçeklerle karşıladılar beni sağ olsunlar. Sonradan gelen yeni arkadaşlara da hep böyle hoşluklar yapılır. Kıdemli biriyse özellikle ve çiçeğim soldu al madem sen diyorsa o çiçeği alırsınız çok normaldir bu. Kimse kadına adama birbirlerine yürüyorlar falan demez. Krizden çıkın yani.
Ya ablacım adama çalıştığı yer için kız var mı diye soruyorsun neden söylesin sana. Al öğrendin ne oldu saçma triplere girdin. Böyle yaşamak zor değil mi ya neden kendinize bunu yapıyorsunuz?Ya doğru söyliyorsın haklısın canım
Ama eşim bunu giö yapmazdı. Normalde arkadaşlarına gönderse neyse mantıklı ki gönderse bile insan bana bi söyler yanş
Yav niye farklı olayım farklısı mı var bunun alt tarafı çiçek. Dün başka konuya da yazdım, doğum günümde yanımda olamayan arkadaşlarım hep çiçek gönderdi (evet arada erkek arkadaşlarım da var) ev çiçek bahçesi gibi şu an. Benim eşim de gönderebilir arkadaşlarına çiçek. Herkes sizin doğrularınıza göre yaşamıyor.
Ben sormadım ki ya olay nereye geldi allahım.Ya ablacım adama çalıştığı yer için kız var mı diye soruyorsun neden söylesin sana. Al öğrendin ne oldu saçma triplere girdin. Böyle yaşamak zor değil mi ya neden kendinize bunu yapıyorsunuz?
Arkadaşımız ya Erkek ya da muhalefet olmaya bayılıyor ben sessiz üyelerdenim bugün hangi yorumuna denk gelsem tutumu aynı.
eşime güveniyoruz. zaten güvendiğim için bu kadar etkilendim.Eşine güvenmiyor musunuz ?
Çiçek nasıl bir çiçekti saksılı mı yoksa ?
İşyerine gidip o kadını görme imkanınız var mı ?
Ama habersiz gidin.
Baskın yapın.
Umarım korktuğunuz gibi bşy değildir.
bilemiyorum ki..Çocuk olayini askıya al söyledikleri hiç inandırıcı degil
bende öyle düşünüyorumEşinizin günahını almiyim ama yanlış bana göre hee size der böyle böyle biri var çiçek yolladım okey. Ama tesadüfen görmeniz hoş değil.
Biraz takip edin bakalım.eşime güveniyoruz. zaten güvendiğim için bu kadar etkilendim.
çiçek orkide beyaz saksıda orkideydi...
öyle mi diyorsun gerçektenya siz ciddi misiniz ya konuyu okurken kriz geçirdim
adam işe gireli 2 Hafta oluyor Elin kadınına Çiçek göndermek ne demek?
Senelerin dostluğu olsa anlaşılır 2 haftadır tanıdığı biri yav
konu sahibi işe yeni girmiş olsa ona iş yerinden bir erkek Çiçek gönderse esi de amannn ne var bunda der aynen.
Basına gelmeyen de ahkam kesiyor
kardesim adam bariz flört ediyor uyumayın aloooooo
İşe yeni girdiği halde çiçek göndermek diğerleri tarafından ya yalakalık ya da başka türlü anlaşılacaktır.Tanam olur canın mantıklı bu
Kendinizce doğru olan bize de doğru mu olmak zorunda arkadaş?İşe yeni girdiğim dönemde eğitime gittim daha 1 ay falan olmuştu. Döndüm ve yeni tanıştığım iş arkadaşlarım çiçeklerle karşıladılar beni sağ olsunlar. Sonradan gelen yeni arkadaşlara da hep böyle hoşluklar yapılır. Kıdemli biriyse özellikle ve çiçeğim soldu al madem sen diyorsa o çiçeği alırsınız çok normaldir bu. Kimse kadına adama birbirlerine yürüyorlar falan demez. Krizden çıkın yani.
işte bende bunun için yazdım.İşe yeni girdiği halde çiçek göndermek diğerleri tarafından ya yalakalık ya da başka türlü anlaşılacaktır.
Eşiniz çicek gönderecek kadar ince ama sonuçlarını düşünemeyecek kadar düşüncesiz olamaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?