Ltfrn yardım edin

evett... katılıyorum bu yazdığına
benimde iş arkadaşlarım çevremde erkek var... ki onunda bir sürü var.
ve ben bunlara sorun çıkartıcak insan değilim. olmam da...
ama neden daha 2 haftalık bir kadına çiçek kurumuş da almış da...
yani bunu kadının tarafından düşünüyorum.
düşünsenizde arkadaşları ile yemekte öğlen bana çiçek geldi kim aldı. yeni işe giren çocuk...
ooooo evli değil mi o ....
evet evli...
beni düşürdüğü duruma bakar mısınız ?
bunun neresi normal ya... ben hasta bir insan mıyımmm ?

Ben kıyamet koparırim .zaten yaşadığımız yer iç Anadolu iç Anadolu'da da yaptığın yanlış değilse bile yanlıştır .

Koşa koşa iş yerine giderdim ben

Bu sitede yıllarca evli olup esinden beyaz bir orkide çiçek almayan yüzlerce kadın var.
Beyimiz kadın ruhundan da anlıyor masallah

Beyaz orkide bir de...
Allah bize de sizin sabrınızdan versin
evet
arkadaşlarımıza da göndereceğimiz zaman beraber ayarlarız. ya da onun arkadaşlarına bile doğum günlerinde ben seçer gönderirim. bu neden benden gizli saklı yapıldı ?

Size hak veriyorum.
İki haftada bu ne samimiyet?
Hadi samimi oldu diyelim, not neden o kadar resmi?
Lütfen kurutmayın X Hanım ya da X Abla yazması gerekirdi gibi geliyor bana.
İsim yok, resmiyet var ama samimi öyle mi?

Size hak veriyorum.
İki haftada bu ne samimiyet?
Hadi samimi oldu diyelim, not neden o kadar resmi?
Lütfen kurutmayın X Hanım ya da X Abla yazması gerekirdi gibi geliyor bana.
İsim yok, resmiyet var ama samimi öyle mi?
evet...
tam olarak hatırladığım not kısmında ''sakın kurutmayın :) '' ya da ''lütfen kurutmayın '' yazıyordu.
ne kadar samimi olup da bu notu yazma gereği duyabilirsin ki ?
dediğiniz gibi abla kurutmazsın umarım diye de not yazıp bu düşünceleri kesip atabilirdi...

Kesinlikle.
Eşinizin cevabı çok baştan savma olmuş. Yine de siz inanmış gibi yapın ve bir gün işyerine gidip sürpriz yapın. Önce o ablayla tanışın.

Medeniyet getirmeye çalışmışsınız ama olmamış. İnkılaplara verilen tepkiler gibi tepki görmüşsünüz.

He siz adam flört ediyor alooo deyip konu sahibinin içini hepten sıkıp kendi doğrunuzu kanun gibi ifade ederken sıkıntı yok benim hayır öyle değil demem mi sıkıntı oldu

Kurutulmuş çiçeklerden bahsetmişler lütfen kurutmayın demiş adam. Övgü mü dizmiş nedir benim görmediğim? Hiçbir şey çıkmaz bu işten. Konu sahibi boşu boşuna kendini yediğiyle kalır hepsi bu. Allah size de hayatınızdaki erkeklere de sabır versin ne diyeyim, zor

Yoo benimle olmak hic zor değil :)
Asla sıkmam kısıtlamam kendim de özgürüm hayatımdaki kişi de
kimse kusura bakmasın ama 2 hafta tanıdığım bir erkek bana Çiçek alsa benimki ortalığı yıkar.
Ha sizin eşiniz sevgiliniz ses çıkarmazsa bu duruma zaten bir sıfatı var ama ben demeyeyim.

Bana kızılacaksa ben de kızarım.
Bana Çiçek gelemezse o da gönderemez bu işler böyle.

Bazı insanlar evlenmemeli...

Bilemiyorum ya
Kafam çok karıltı

Git iş yerine tanışırsın kadınla seni. Çiçek nasıl bişeymiş baksaydın siteden saksılı mı değilse gül falansa oda da yoktur da olay başkadır. Saksılıysa da saksıyı devir rahatla.

Git iş yerine tanışırsın kadınla seni. Çiçek nasıl bişeymiş baksaydın siteden saksılı mı değilse gül falansa oda da yoktur da olay başkadır. Saksılıysa da saksıyı devir rahatla.
Beyaz orkideymiş........

Bence sağ duyunuzu kaybetmeyin. Eşinizin flörtöz olmasından başka bir durum var burda. Eşiniz yalan söylemek konusunda yetenekli midir? Bu hemen uydurulacak bir mazerete benzemiyor. Ayrıca iş hayatı onun bireysel alanı yaptığı her eylemi size söylememesi bana normal geliyor. Gaza gelmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…