- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Ama sizin yakın arkadaşınızFlört anlayışınız beni benden aldı.
Çok yakın bir erkek arkadaşımla bana istediğim bir konserin biletini hediye ettiği için flört ettiğimi öğrendim sayenizde.
Atlamış olabilir. Yoğun bir günü olabilir. Sizin için olağan bir durumsa sorun yok ki. Insanlık haligöndermesi benim için sorun değil
bunu yapabilir... ama bana neden söylemedi.
5 senedir ilk kez bununla karşılaşıyorumAtlamış olabilir. Yoğun bir günü olabilir. Sizin için olağan bir durumsa sorun yok ki. Insanlık hali
çiçek olarak ne göndermiş sipariş detayını görebilirsin, özel notlarla kırmızı güller yollamakla saksı çiçek yollamak arasında fark var.çık git işyerine baskın yap habersiz ve not falan var mı diye çiçeksepeti sipariş detayına bakKızlar merhaba
Öncelikle 15 aydır evliyiz. Buraya hep bebek için yorumlar yazıyırdum. 6 aydır bebek istiyoruz. Ve hep onunla uğraşıyorum. Dün akşam birşey oldu ve hala şoktayım. İnanamıyorum anlayamıyorum.
Eşim haziran ayında yeni bir işe girdi
Dün akşam da o sigara içerken telefonundan internetten birşey bakıcaktım
Benim telefonum mutfakta şarjda diye onunkinden baktım. O sırada ekrana sipariş detayı diye birşey düştü. Çiçeksepeti....
Çiçek sipariş etmiş ve teslimi ile ilgili detay gelmiş. Teslim edilen çicek yeni girdiği şirkette bir bayana... kaynar sular indi bana. Hemen sordum oda ik da bi abla var odasında çiçek solmuş onunla dalga geçtim oda bana çok biliyorsan gönder dedi yaşlı zaten ona o yüzden gönderdim dedi. Ama bana bu mantıklı inandırıcı gelmedi. Ben bebek planları yaparken eşimin bunu yapması çok zoruma gitti. İşe geldim. Ana ağlamaktan bütün gece uyumadım. Kimseye anlatamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorım. Bende ona kendini ve kadını kanıtlamadan ispat etmeden onu affetmeyeceğimi sçyledim. Çok üzgünüm. Lütfen akıl verin....
Ama o sizin çok yakın arkadaşınız beyfendi işe gireli 22 gün olmuş benim eşimde yakın arkadaşlarına gönderebilir ama yeni tanıştığı tanımadığım birine gönderirse kızarım senebi de o kadar kısa sürede nasıl bu kadar samimi oldun diye olur
Tamam hanımlar, özür diliyorum. Orada alıntıladığım şey flört ithamıydı. Tekrar tekrar aynı şeyi açıklamama gerek var mı bilmiyorum lakin. Hanımefendi siz eşinizin çiçek aracılığıyla flörtöz bir tavır sergilediğini düşünüyorsanız bize zaten laf düşmez. Sadece doğruluğundan emin olmadığınız/mız bir konu hakkında söylenen şeyi çürütmeye çalıştım. Belliki yanlış yapmışım.Ama sizin yakın arkadaşınız
Eşim çiçeği 15 haziranda göndermişn
Ve işe 1 haziranda girdi
eğer gerçekten bir şey varsa kılıf uydurmalarına süre veriyosun.geçerken eşimi görmeye uğradım sizden de bahsetti merhabaaa diye tanışmaya gitmiş gibi yapabilirsin ille ahlak masası baskını gibi kendini ortalıklara at demedik ki.bunu da yapıcak kadar saçma bir davranışa girmem. böyle yapmak istemiyorum.
kadını da kendini de bana ispatlicaksın dedim sadece ona...
artık bilmiyorum nasıl yapacaksa...
ama ispatlamadan ona inanmıyorum.
Kafam allak bullakeğer gerçekten bir şey varsa kılıf uydurmalarına süre veriyosun.geçerken eşimi görmeye uğradım sizden de bahsetti merhabaaa diye tanışmaya gitmiş gibi yapabilirsin ille ahlak masası baskını gibi kendini ortalıklara at demedik ki.
Not neki? Göremedimde.Valla çiçek ile birlikte gönderilen nota bakılırsa eşiniz doğru söylüyor gibi fazla takılmayın bence. Bana doğru söylüyormuş gibi geldi :)
eğer gerçekten bir şey varsa kılıf uydurmalarına süre veriyosun.geçerken eşimi görmeye uğradım sizden de bahsetti merhabaaa diye tanışmaya gitmiş gibi yapabilirsin ille ahlak masası baskını gibi kendini ortalıklara at demedik ki.
Katılıyorumİnsanlar da hiç anlamayacak neden geldiğini sanki. Yeni işe giren adamın karısı, adamın haberi yokken pat diye iş yerine gelirse ben amacını anlarım, bolca da dalga geçeriz diğer arkadaşlarla. Adamın da işyerindeki saygınlığı yerle bir olur. Doğru bir tavsiye değil bu.
Lütfen kurutmayın yazıyorNot neki? Göremedimde.
Not neki? Göremedimde.
Katılıyorum
Eşinizin günahını almiyim ama yanlış bana göre hee size der böyle böyle biri var çiçek yolladım okey. Ama tesadüfen görmeniz hoş değil.Lütfen kurutmayın yazıyor
Kadın kocasına güvenmiyor sizce bu da ilişkinin yara almasına sebep olmaz mı? Bence olur.. Eşi haklıysa eşi tarafından kötü bir düşünceyle suçlanmış olacak. Bilemiyorum affadilir mi ?Lütfen buradaki ayyy aldatmış ayy flört etmiş gibi yorumlarla dolduruşa gelmeyin
Bazı insanlar böyle, siz diyorsunuz kibar diye. Ayrıca içiniz rahatlar mı bilmiyorum ama işe gireli 1 hafta bile olmuş olsa, iş ortamına alışmak için, eğer aynı muhabbet geçseydi ben de çiçek yollardım. Belki de kibarlıktan yapmıştır.
Ayrıca takip vb ederseniz ve sizi yakalarsa kalbi çok kırılır, ilişkiniz büyük yara alır
Birilerine güvenmek çok zor, sizi anlıyorum
Ancak eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz Buradaki dolduruslara gelmeden sadece davranıslarına odaklanın bence Bir şey varsa zamanla ortaya çıkar
çok haklısın, benim kendi hayatımda yapıcağım şey de değil zaten, bana yapılsa kriz çıkartırım.ama konunun başından beri yorumları okudum bari bunu yap o zaman diye yazdım, adamın notu olayı doğrulamış bence.başka vukuatları kanıtlı varsa bilemem ama genel olarak fazla şüphe, abartılı tepkiler ve kıskançlıklar yüzünden adamın ufak şeyleri bile söylememesi izlenimini uyandırdı bende konu sahibi o yüzden bunu yap sen de rahatla dedim yaniİnsanlar da hiç anlamayacak neden geldiğini sanki. Yeni işe giren adamın karısı, adamın haberi yokken pat diye iş yerine gelirse ben amacını anlarım, bolca da dalga geçeriz diğer arkadaşlarla. Adamın da işyerindeki saygınlığı yerle bir olur. Doğru bir tavsiye değil bu.
Tanam olur canın mantıklı buİlla iş ortamını görmek istiyorsanız eşinizin haberi olduğu bir zamanda gidin. Ben sık giderim eşimin işyerine mesela. Sevdiğim yemek çıkarsa öğlen çağırır gidip orda yerim. Siz de öyle bir şey uydurabilirsiniz. Yarın öğlen birlikte yiyelim gelip alayım seni falan diye.
masadaki solan çiçeğin yerine ne kadar yaşlı da olsa başka bir çiçeği almak bana göre yanlış. aynı işyerinde çalışıyorlarsa eşin tarafından o çiçeğin kadına gönderildiği de bilinecek ve bu işyerinde hoş karşılanmayacaktır. işyerine git ve kime gönderdiğini öğren ama mutlaka habersiz yap. illaki çiçek oradan birine geldiyse masasındadır. eşine kendini kurtarma zamanı vermeden yap bunu bence....Kızlar merhaba
Öncelikle 15 aydır evliyiz. Buraya hep bebek için yorumlar yazıyırdum. 6 aydır bebek istiyoruz. Ve hep onunla uğraşıyorum. Dün akşam birşey oldu ve hala şoktayım. İnanamıyorum anlayamıyorum.
Eşim haziran ayında yeni bir işe girdi
Dün akşam da o sigara içerken telefonundan internetten birşey bakıcaktım
Benim telefonum mutfakta şarjda diye onunkinden baktım. O sırada ekrana sipariş detayı diye birşey düştü. Çiçeksepeti....
Çiçek sipariş etmiş ve teslimi ile ilgili detay gelmiş. Teslim edilen çicek yeni girdiği şirkette bir bayana... kaynar sular indi bana. Hemen sordum oda ik da bi abla var odasında çiçek solmuş onunla dalga geçtim oda bana çok biliyorsan gönder dedi yaşlı zaten ona o yüzden gönderdim dedi. Ama bana bu mantıklı inandırıcı gelmedi. Ben bebek planları yaparken eşimin bunu yapması çok zoruma gitti. İşe geldim. Ana ağlamaktan bütün gece uyumadım. Kimseye anlatamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorım. Bende ona kendini ve kadını kanıtlamadan ispat etmeden onu affetmeyeceğimi sçyledim. Çok üzgünüm. Lütfen akıl verin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?