Ltfrn yardım edin

Lütfen buradaki ayyy aldatmış ayy flört etmiş gibi yorumlarla dolduruşa gelmeyin
Bazı insanlar böyle, siz diyorsunuz kibar diye. Ayrıca içiniz rahatlar mı bilmiyorum ama işe gireli 1 hafta bile olmuş olsa, iş ortamına alışmak için, eğer aynı muhabbet geçseydi ben de çiçek yollardım. Belki de kibarlıktan yapmıştır.
Ayrıca takip vb ederseniz ve sizi yakalarsa kalbi çok kırılır, ilişkiniz büyük yara alır
Birilerine güvenmek çok zor, sizi anlıyorum
Ancak eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz Buradaki dolduruslara gelmeden sadece davranıslarına odaklanın bence Bir şey varsa zamanla ortaya çıkar

çiçek olarak ne göndermiş sipariş detayını görebilirsin, özel notlarla kırmızı güller yollamakla saksı çiçek yollamak arasında fark var.çık git işyerine baskın yap habersiz ve not falan var mı diye çiçeksepeti sipariş detayına bak

Ama sizin yakın arkadaşınız
Eşim çiçeği 15 haziranda göndermişn
Ve işe 1 haziranda girdi
Tamam hanımlar, özür diliyorum. Orada alıntıladığım şey flört ithamıydı. Tekrar tekrar aynı şeyi açıklamama gerek var mı bilmiyorum lakin. Hanımefendi siz eşinizin çiçek aracılığıyla flörtöz bir tavır sergilediğini düşünüyorsanız bize zaten laf düşmez. Sadece doğruluğundan emin olmadığınız/mız bir konu hakkında söylenen şeyi çürütmeye çalıştım. Belliki yanlış yapmışım.
Mutluluklar size, umarım eşiniz sadece kendinden yaşça büyük bir hanımı sevindirmek ya da laf altında kalmamak istemiştir.

bunu da yapıcak kadar saçma bir davranışa girmem. böyle yapmak istemiyorum.
kadını da kendini de bana ispatlicaksın dedim sadece ona...
artık bilmiyorum nasıl yapacaksa...
ama ispatlamadan ona inanmıyorum.
eğer gerçekten bir şey varsa kılıf uydurmalarına süre veriyosun.geçerken eşimi görmeye uğradım sizden de bahsetti merhabaaa diye tanışmaya gitmiş gibi yapabilirsin ille ahlak masası baskını gibi kendini ortalıklara at demedik ki.

Kafam allak bullak
İyice karıştı
Mantıjlı düşünemiyorum

İnsanlar da hiç anlamayacak neden geldiğini sanki. Yeni işe giren adamın karısı, adamın haberi yokken pat diye iş yerine gelirse ben amacını anlarım, bolca da dalga geçeriz diğer arkadaşlarla. Adamın da işyerindeki saygınlığı yerle bir olur. Doğru bir tavsiye değil bu.

Katılıyorum

İlla iş ortamını görmek istiyorsanız eşinizin haberi olduğu bir zamanda gidin. Ben sık giderim eşimin işyerine mesela. Sevdiğim yemek çıkarsa öğlen çağırır gidip orda yerim. Siz de öyle bir şey uydurabilirsiniz. Yarın öğlen birlikte yiyelim gelip alayım seni falan diye.

Kadın kocasına güvenmiyor sizce bu da ilişkinin yara almasına sebep olmaz mı? Bence olur.. Eşi haklıysa eşi tarafından kötü bir düşünceyle suçlanmış olacak. Bilemiyorum affadilir mi ?

çok haklısın, benim kendi hayatımda yapıcağım şey de değil zaten, bana yapılsa kriz çıkartırım.ama konunun başından beri yorumları okudum bari bunu yap o zaman diye yazdım, adamın notu olayı doğrulamış bence.başka vukuatları kanıtlı varsa bilemem ama genel olarak fazla şüphe, abartılı tepkiler ve kıskançlıklar yüzünden adamın ufak şeyleri bile söylememesi izlenimini uyandırdı bende konu sahibi o yüzden bunu yap sen de rahatla dedim yani

Tanam olur canın mantıklı bu

masadaki solan çiçeğin yerine ne kadar yaşlı da olsa başka bir çiçeği almak bana göre yanlış. aynı işyerinde çalışıyorlarsa eşin tarafından o çiçeğin kadına gönderildiği de bilinecek ve bu işyerinde hoş karşılanmayacaktır. işyerine git ve kime gönderdiğini öğren ama mutlaka habersiz yap. illaki çiçek oradan birine geldiyse masasındadır. eşine kendini kurtarma zamanı vermeden yap bunu bence....

ya siz ciddi misiniz ya konuyu okurken kriz geçirdim
adam işe gireli 2 Hafta oluyor Elin kadınına Çiçek göndermek ne demek?
Senelerin dostluğu olsa anlaşılır 2 haftadır tanıdığı biri yav

konu sahibi işe yeni girmiş olsa ona iş yerinden bir erkek Çiçek gönderse esi de amannn ne var bunda der aynen.
Basına gelmeyen de ahkam kesiyor

kardesim adam bariz flört ediyor uyumayın aloooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…