Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

ben zor kilo verenlerdenim sağlık nedeniyle ..ama uymaya çalışacağım çünkü -3 kilo cok önemli

ben zor kilo verenlerdenim sağlık nedeniyle ..ama uymaya çalışacağım çünkü -3 kilo cok önemli

biz deadline ile yeni yetmelerden degiliz. Uzun bir kilo verme hikayemiz var. Yanlis yapilan yollardan biz de gectik.Hala yanlis yapiyoruz. Yaparsak birbirimizi durtuyoruz.

Yalniz bu uc hafta en cok bu topige odaklan. Baska yerlerde kafan karismasin. Bu sana tavsiyemdir.

Biraz anlar istersen kendini, kilo hikayeni. Ozel degilse hastaligini.
tabiiki
öncelikle öncesinde de çok zayıf olmamama rağmen doğumdan sonra aldığım kiloları bir türlü veremedim.Çocuk kaç yaşına geldi sen hala kiloları veremedin diyenlerle karşılaşmak istemiyorum.polikistik over hastasıyım insülin direncim var dolayısıyla cok zorlanıyorum ama kesin kararlıyım gidecek bu kilolar

Insulin direnci icin, (- ki benim de sorunumdu bu) karatay diyeti iyidir. Diyet degil de daha cok yasam stilin olmali.

Ben hepsini uygulamasam da %70 uygulamaya calisiyorum. Kilolarimi Karatay sayesinde verdim diyebilirim.

Simdi kac kilosun peki?

karatay denedim ama sürdüremedim bu sabah 71.5 dim diyete 4 şubatta başladım 75.00 ile

Bu arada Ocağın ilk haftası 63.5-64 ile başladım
Şimdi 58 kiloyum hedef 55 resim yükleyebilirsem katılırım

yarın görüşmek üzere o halde

Bu arada Ocağın ilk haftası 63.5-64 ile başladım
Şimdi 58 kiloyum hedef 55 resim yükleyebilirsem katılırım

hoşgeldiniz kızlar avatara yükleyebiliyorsan yaparsın çok basit aslında aşağıda dosya yükleye tıkla yine avatara yüklediğin gibi galeriden seç resmi sonra resmi aşağıda küçük resim ekle var oraya basıp cevaplıyorsun mantık aynı

Sen de hosgeldin nerelerdesin. Itiraf et mutfaktaydin dimi.

hoşgeldin canım gel katıl bize tüyolar öyle abartılı şeyler değil menüler üzerinden takılıyoruz lucky nin birkaç fikri oluyor falan bize katılırsanız öğrenirsiniz zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…